Προσφορά NOVA

Φίλε Κωστή τα αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αλλά το multiview είναι απαραίτητο καθώς με 2 κόρες και γυναίκα (ενίοτε και μάνα/πεθερά) στο σπίτι δεν βγάζω άκρη για να δω καμιά ταινία σαν άνθρωπος !!!

Και εμένα τίμια πρόταση μου φάνηκε και λέω να το προχωρήσω.

Την προσφορα των 39,90 (24αρι, απερ. σταθερα +30' κινητα, full Nova + HD, με 2 παγια δωρο!!) μου την ειχαν δωσει περισυ τετοια εποχη οταν εκανα αιτηση φορητοτητας στο ΟΤΕ, οποτε εμεινα στη Nova.
Βεβαια ειχε νοημα αυτο τοτε αφου και Ch.L. ειδα, και Europa, και SuperLeague αλλα και Euroleague. Φετος τα δυο πρωτα εφυγαν, συν το οτι ο ΟΤΕ εχει NBA και καλα πρωταθληματα εξωτερικου.

Με αυτα που διαβαζω βεβαια καλυτερη προσφορα απο αυτη που εχω δεν προκειται να παρω και κλασικα θα μου προτεινουν τα HD με ανανεωση χρονου (εδω γελαμε φυσικα).
Αν ο ΟΤΕ δινει 40-44 το full pack, θα πρεπει η Nova να ριξει αρκετα την τιμη για να τον χτυπησει, πραγμα που δεν βλεπω να κανει.

Αγαπητοί φίλοι,καλημερα. Σε καμιά 15αριά μέρες λήγει το 12μηνο που εχω με nova3play και σκέφτομαι να τους κάνω κρούση για ανανέωση. Αυτη τη στιγμή είμαι με : 24άρι,Απεριοριστα σταθερά + κινητά, ολα τα Novasports + Novacinema 1 + τα κανάλια HD.Τιμή στα 54,90 μηνιαίως. Θέλω να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει το Novacinema και σκεφτομαι να ζητησω και τη διακοπή του. Επομενως θα ηθελα να ζητησω ανανέωση για τα παραπάνω χωρίς το novacinema + multiview. Τη τιμή θα είναι λογικό να μου πουν;

Αν τους καλεσεις εσυ, αρχικά μάλλον θα σου πουν 44.90 για αυτα που θελεις. Αυτο που θα ζητησεις να εχεις ειναι 39.90 με τα HD.

Πως σας φαίνεται προσφορά για Nova 3play+Cinema pack+ Multiview+ HD στα 44,90 για πάντα +1 μήνας δωρεάν στους 12 με πιστωτική και 12μηνη δέσμευση?

Τώρα έχω ΟΤΕ και πληρώνω 40 Ευρώ για 2play + ISDN και όταν τους ζήτησα προσφορά με γείωσαν οπότε λέω να τους χαιρετήσω.

Τελικά η προσφορά ήταν μούφα και μόνο στα λόγια, στη σύμβαση υπήρχε 18μηνη δέσμευση, 6 μήνες Multiview δωρεάν και μετά το πληρώνω κανονικά, δηλαδή ότι δίνει στον επίσημο τιμοκατάλογο.

Την ακύρωσα πιο πολύ για την κοροϊδία παρά για τα χρήματα.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα στο basic 3play μου πρόσθεσαν το Novacinema1, μετά από δικό μου τηλεφώνημα και ενόψει επικείμενης λήξης 12μηνης δέσμευσης. Υπολόγιζα ότι θα κατάφερνα να πάρω και το novasports1, χωρίς ωστόσο να καίγομαι. Η κυρία στην εξυπηρέτηση μου εξήγησε ότι δεν δίνεται πλέον ως δώρο το nc1+ns1. Αυτά στο "μέτωπο" των προσφορών από μένα. Κατά την ταπεινή άποψή μου, και με δεδομένη την καταφανή αποδυνάμωση του αθλητικού τους πακέτου θα έπρεπε να δίνουν τα cinema στα 35 και το full pack στα 39,9. Επίσης πιστεύω ότι η συνέχιση της ταυτόχρονης λειτουργίας καναλιών σε sd και hd εκδόσεις είναι άκρως αναχρονιστική. Άμεση κατάργησή τους θα απελευθέρωνε πολύτιμο bandwidth και θα επέτρεπε και έναν πιθανό εμπλουτισμό του "αραχνιασμένου" εδώ και χρόνια χαρτoφυλακίου της nova.

Last edited:
Λοιπόν σήμερα έδειξε το συμβόλαιο μου τα πάντα όλα + μουλτι 49.90. Σε επικοινωνία για ανανέωση με ενημέρωσαν 1. Ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερη προσφορά, 2. Ότι για το μουλτι θα έχω πλέον χρέωση 10 επιπλεον. Άρα θα περιμένω να πάρω τον δωρεάν μήνα που δικαιουμε και μετά μάλλον θα την κάνω... Γιατί πλέον ξεφεύγει

Τελικά ήρθε η αντιπροσφορα μετά την αίτηση φορητοτητας στον οτε. 24αρι ίντερνετ + δωρεάν σταθερά + κινητά με αστική χρέωση + HD + multiview + o 865 + καινούργιο router + 1 μήνας δωρεάν στα 39.90 για 18 μήνες . Φυσικά δέχτηκα και παραμενω nova. Και να σκεφτείς ότι στην πρώτη επικοινωνία πριν την αίτηση στον οτε είχα ζητήσει πολύ λιγότερα και δεν μου τα έδωσαν. Τι να πεις. Άβυσσος η ψυχή της nova.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τελικά ήρθε η αντιπροσφορα μετά την αίτηση φορητοτητας στον οτε. 24αρι ίντερνετ + δωρεάν σταθερά + κινητά με αστική χρέωση + HD + multiview + o 865 + καινούργιο router + 1 μήνας δωρεάν στα 39.90 για 18 μήνες . Φυσικά δέχτηκα και παραμενω nova. Και να σκεφτείς ότι στην πρώτη επικοινωνία πριν την αίτηση στον οτε είχα ζητήσει πολύ λιγότερα και δεν μου τα έδωσαν. Τι να πεις. Άβυσσος η ψυχή της nova.

Παίζει να είναι η καλύτερη προσφορά που έχει γραφτεί εδώ μέσα. Εύγε :music-smiley-005:

Erwdios και το σσυζητας ετσι μενω και εγω μακραν η καλητερη προσφορα ....θα δουμε αν πετυχω και εγω τα ιδια ..σε μερικες μερες....
..ενα δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα δεινουν ποιο μπροστα ..παρα πρεπει να κανεις φορητοτητα ..

Μάλλον γιατί για να ζητάς χαμηλότερη τιμή, αδυνατείς να δώσεις το ποσό που δίνεις. Αλλά αφού μετά βλέπουν πως 'μεταφέρεσαι'
τότε ξαναχτυπούν.

Αλλά παίζει και το άλλο, πολλοί ζητούν μία καλύτερη προσφορά, δε την παίρνουν και συνεχίζουν με την παλιά... και αυτοί πρέπει να είναι οι περισσότεροι συνδρομητές.

Αυτή την προσφορά πήρα κι εγώ! Και μάλιστα με δωρεαν εγκατασταση PVR+multiview! εννοειται με full pack...
Απλά το multiview ειναι δωρεαν για 12 μηνες...ενω η δεσμευση για 18. Μου είπαν στους 12 να κάνω ανανεωση για 1 χρονο και να το ξαναπαρω δωρο το multiview.

Last edited:

Διαφωνώ με τα γραφόμενά σας. Και τα 44,90 και ακόμη και τα 49,90 για full 3play χωρίς αίτηση φορητότητας είναι καλές τιμές. Με αίτηση φορητότητας μπορεί να πάτε στα 39,90 αλλά δεν είναι σίγουρο. Γιατί παρατηρείται το φαινόμενο όποιος δεν παίρνει την προσφορά με τα 39,90 , μετά να κατηγορεί την εταιρεία ότι δε σέβεται τους παλιούς πελάτες κ.τ.λ., πράγμα που δε θεωρώ σωστό. Η ευθύνη βέβαια βαρύνει πρωτίστως τη forthnet που έχει δημιουργήσει πελάτες πολλών ταχυτήτων και έτσι αφήνει στο τέλους αρκετούς ανικανοποίητους και ουσιαστικά τους στέλνει στον ΟΤΕ. Αλλά και ορισμένοι πραγματικά δεν ξέρουν τι ζητάνε αλλά και αν τελικά θέλουν να αλλάξουν εταιρεία ή όχι.

τα εγραψες αψογα εδω, εγω συμφωνω 101%.
Εχουμε γινει απληστοι, αλλα και αυτοι προκαλουν την τυχη τους οταν εχουν πελατες διαφορετικων ταχυτητων.
Δηλαδη σκεφτομαι και τον εαυτο μου, αυτη τη στιγμη εχω 24αρι, απεριοριστα σταθερα, 12 ωρες κινητα, full sports pack και δινω 39.90. Η δεσμευση μου εχει ληξει πανω απο 1 χρονο τωρα κι ομως μενω με αοριστου χρονου γιατι ειναι ενα αντικειμενικα καλο deal. Κι ομως επειδη ξερω ατομα που σε αυτα τα λεφτα εχουν full pack με κανει απληστο να το θελω και εγω... Οταν ριξω λοιπον τη φορητοτητα μου, αν δε μου κατσει αυτο που θελω (44.90 fullpack+multiview) θα παω ΟΤΕ, αλλα δε θα τους κακολογησω κιολας. Ομως ειναι γεγονος οτι ο καταναλωτης στραβωνει πολυ οταν μαθαινει οτι αυτο που ζηταει το δινουν σε αλλον, ή οτι πχ τοσο καιρο πληρωνε 65αρια για κατι που αλλος το ειχε με 40 κλπ, δειχνει μια τακτικη "τα αρπαζουμε απο τους αδαεις και κανουμε καλυτερες προσφορες στους ψαγμενους".

Εχω κανει αυτην την κουβεντα και με μια φιλη μου που κανει ιδιαιτερα μαθηματα, και δε χρεωνει το ιδιο σε ολους τους πελατες. Δε το βρισκω σωστο αυτο, αφου η παρεχομενη υπηρεσια ειναι η ιδια (και της ιδιας ποιοτητας=ιδια δασκαλα) και πολυ λογικο καποια οικογενεια που μαθει οτι πληρωνει 10ε παραπανω την ωρα πχ απο αλλη να ενοχληθει.

Τελικά μετά και από σημερινή μου επικοινωνία, θα ανανέωσω με τη συμφωνία που έχω όλα με 49,90 για πάντα και 12 μήνες δωρεάν το multiview

Καλημέρα.. Δεν ξέρω αν κάνω κάλα που το γράφω σε αυτό το νήμα..Έχω διακόψει την συνδρομή του nova και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το θέμα.. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα οτι μου κάνει δώρο για 10 μέρες όλο το novasport pack... Έχει κανένας κάτι παρόμοιο, η αν γνωρίζει γιατί το κάνει αυτό