Προσφορά NOVA

Μόλις με πήραν από Nova για full pack ΜΟΝΟ δορυφορικό (ασχέτως παρόχου τηλεφωνίας+ιντερνετ) 35 με όλα μέσα (hd, multiview, novago, εξοπλισμό κτλ)
Τί προτείνετε;

Οταν με άλλα 15 σου δίνουν 24ρι ιντερνετ απεριόριστα σταθερά και 720λ προς κινητά, τα οποία θες πάνω απο 20 για να τα πάρεις απο άλλον πάροχο και αυτο με δέσμευση και της κινητής σου, δεν την λές και ευκαιρία.

Μόλις με πήραν από Nova για full pack ΜΟΝΟ δορυφορικό (ασχέτως παρόχου τηλεφωνίας+ιντερνετ) 35 με όλα μέσα (hd, multiview, novago, εξοπλισμό κτλ)
Τί προτείνετε;

να την παρεις αν ενδιαφερεσαι για δορυφορικη μονο
το multiview αν σε εξυπηρετει κοστιζει 10ευ
αν στο δινουν για παντα ειναι ευκαιρια αλλα να στο διευκρινησουν

Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ Double Play 4Mps με απεριόριστα αστικά+υπεραστικά και δίνω 32,90 το μήνα.
Επειδή το ποσό που δίνω είναι εξωπραγματικό γι'αυτό που μου προσφέρει, σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία και να πάω
στη CYTA για παράδειγμα που δίνεις 23,00 το μήνα και έχεις 24Mps και απεριόριστα αστικά+υπεραστικά.
Ακούω όμως κάποιους φίλους μου που ήταν στον ΟΤΕ και ήθελαν να φύγουν, όπου τους πήραν τηλέφωνο μετά από αίτηση φορητότητας
και τους έκαναν καλή προσφορά προσφέροντάς τους και ΟΤΕ TV σε πολύ καλή τιμή. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο 13888 και τους
είπα ότι σκέφτομαι να φύγω και δεν μου έκαναν καμμία αντιπροσφορά για να μείνω. Πρέπει να κάνεις πρώτα αίτηση φορητότητας και
μετά τους πιάνει πανικός μην τους φύγεις και σε παίρνουν τηλέφωνο; Έτσι κατάλαβα εγώ. Ξέρει κανείς κάτι παρόμοιο;

Μου έκαναν και μένα τη προσφορά για το Sports Πακέτο με 25 το μήνα.
Επειδή με Nova δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, έχω κάποιες ερωτήσεις:

α. Πρέπει να προσέξω κάτι στον αποκωδικοποιητή που δίνουν? Υπάρχουν διάφορα μοντέλα? Αν ναι, αξίζει να προτιμήσω κάποιο άλλο αν μπορώ πληρώνοντας κάποια διαφορά;
β. Αν σταματήσω μετά το 18μηνο, τον εξοπλισμό τον παίρνουν πίσω?
γ. Ο τεχνικός που έρχεται για τη δωρεάν εγκατάσταση, δεν θα έχει πρόβλημα φαντάζομαι να εγκαταστήσει το πιάτο στη ταράτσα ε??? (είμαι στον τρίτο πενταόροφης πολυκατοικίας)
δ. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αγώνα στη Nova? (πχ σε εξωτερικό σκληρό δίσκο)
ε. Τι είναι το multiview που βλέπω να αναφέρετε συχνά εδώ;

Ευχαριστώ!

*** αν έχει σημασία, τηλεφωνία είμαι στη Wind και δεν σκοπεύω να αλλάξω...

α. Υπάρχει ο Pace 831, και ο Pace 865 PVR
Για την απόκτηση του pvr Θα χρειαστεί κάποιο αντίτιμο ανάλογα την προσφορά, (θα πρέπει να συνεννοηθείς γι αυτό) δέκτης που κάνει εγγραφές και διάφορα άλλα.

β. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό σου και δεν ανανεώσεις ο εξοπλισμός παραμένει στην κατοχή σου.

γ. Θα κάνει την εγκατάσταση όπου έχεις χώρο εσύ, αρκεί να μην υπάρχουν εμπόδια για την λήψη του δορυφόρου.

δ. εγγραφές γίνονται μόνο στο δέκτη 865 PVR και όχι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

ε. multiview Δυνατότητα θέασης σε άλλο δωμάτιο πχ κρεβατοκάμαρα, και φυσικά διαφορετικό κανάλι θέασης. Οι δέκτες δηλαδή λειτουργούν ανεξάρτητα.
Σε αυτή την περίπτωση θέλεις 2 δέκτες.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ευχαριστώ πολύ bykrie , με κατατόπισες απόλυτα!

Διαβάζω βέβαια ότι παλιότερα δίναν με 25 το μήνα, το full pack... :/

Πέρυσι το έδωσαν για λίγο καιρό. Φέτος σκέτη δορυφορική full pack καλύτερα από 35 δεν ξέρω να έχουν δώσει...

Πήρα την ίδια προσφορά χωρίς multiview. Τι εννοείς ότι θα πρέπει να κάνεις δίχνωντας το ακυρώθηκε ΣΜΣ του ΟΤΕ, δεν έρχεται αυτόματα ο πρώτος λογαριασμός μηδενικό? Το ρουτερ πως σου ήρθε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης ιδια ακριβως προσφορα (24αρι ίντερνετ + δωρεάν σταθερά + κινητά με αστική χρέωση + HD + multiview + o 865 + καινούργιο router + 1 μήνας δωρεάν στα 39.90 για 18 μήνες)και σε μενα μετα απο αιτημα φορητοτητας προς ΟΤΕ.Ο πρωτος μηνας δωρεαν με επιδειξη ακυρωτικου ΣΜΣ του ΟΤΕ σε καταστημα Forthnet.Επισης εχω και ενα μηνα δωρεαν λογω πληρωμης με πιστωτικη καρτα.Απλα θελω να ρωτησω...Εστειλα email ακυρωσης φορητοτητας στον ΟΤΕ.Να στειλω και αντιστοιχα FAX για να ειμαι 100& καλυμμενος?Ειμαι στην 6η μερα απο την ημερομηνια αιτησης φορητοτητας.
Πήρα την ίδια προσφορά χωρίς multiview. Τι εννοείς ότι θα πρέπει να κάνεις δίχνωντας το ακυρώθηκε ΣΜΣ του ΟΤΕ, δεν έρχεται αυτόματα ο πρώτος λογαριασμός μηδενικό? Το ρουτερ πως σου ήρθε?

Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ Double Play 4Mps με απεριόριστα αστικά+υπεραστικά και δίνω 32,90 το μήνα.
Επειδή το ποσό που δίνω είναι εξωπραγματικό γι'αυτό που μου προσφέρει, σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία και να πάω
στη CYTA για παράδειγμα που δίνεις 23,00 το μήνα και έχεις 24Mps και απεριόριστα αστικά+υπεραστικά.
Ακούω όμως κάποιους φίλους μου που ήταν στον ΟΤΕ και ήθελαν να φύγουν, όπου τους πήραν τηλέφωνο μετά από αίτηση φορητότητας
και τους έκαναν καλή προσφορά προσφέροντάς τους και ΟΤΕ TV σε πολύ καλή τιμή. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο 13888 και τους
είπα ότι σκέφτομαι να φύγω και δεν μου έκαναν καμμία αντιπροσφορά για να μείνω. Πρέπει να κάνεις πρώτα αίτηση φορητότητας και
μετά τους πιάνει πανικός μην τους φύγεις και σε παίρνουν τηλέφωνο; Έτσι κατάλαβα εγώ. Ξέρει κανείς κάτι παρόμοιο;

Φίλε μου το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ με ΟΤΕ αυτο το πακέτο είχα τους ζητούσα καλύτερη προσφορά και μου έδιναν τιμές καταλόγου. Όταν έκανα φορητότητα για forthnet, τότε μόνο, με πήραν τηλ για αντιπροσφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διορθωση,ρουτερ δε ζητησα και δε μου δωσαν,απλα περιμενω να γινει ακυρωση φορητοτητας απο τον ΟΤΕ,θα μου ερθει το μυνημα ακυρωσης στο κινητο και με αυτο θα παω σε ενα καταστημα Forthnet και θα μου περασουν στην καρτελα μου ενα μηνα δωρεαν επειδη ακριβως ακυρωνω την φορητοτητα και παραμενω Forthnet-Nova.Ετσι ειπωθηκε στην τηλεφωνικη αντιπροσφορα που δεχτηκα απο Nova στα 39,90

Δεχτηκα προσφορα απο nova-ενω ειμαι ηδη συνδρομητης στα 30,96 full pack- στα 25 ευρω.
δεν προλαβα να τη ρωτησω αν ειναι στα HD δωρεαν κ μου τονισε οτι η συγκεκριμενη προσφορα
αφορα την περιοχη που κατοικω διοτι δεν εχει δικτυο η forthnet.
Aν θελετε γραφω και το τηλεφωνο.

Φίλε μου το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ με ΟΤΕ αυτο το πακέτο είχα τους ζητούσα καλύτερη προσφορά και μου έδιναν τιμές καταλόγου. Όταν έκανα φορητότητα για forthnet, τότε μόνο, με πήραν τηλ για αντιπροσφορά.

Γειά σου Δημήτρη. Αν επιτρέπεται τι αντιπροσφορά σου έκαναν; Την δέχτηκες, ήταν καλή δηλαδή;

με πήραν για προσφορά σήμερα απο κάποιο call center και μάλιστα με έχουν ξανακαλέσει στο παρελθον οι ίδιοι. Είχα κρατήσει όνομα τηλέφωνο.

Τέλος πάντων για τα δικά μου δεδομένα όχι τίποτα σπουδαίο.

25 ευρώ το δορυφορικό μόνο με το start pack + το αθλητικό περιεχόμενο. ΟΧΙ το πακέτο CINEMA αλλά με όλα τα γνωστά δώρα και τον νέο αποκωδικοποιητή απο τι μου είπε που δίνει η nova.
Το καλό ειναι λέει οτι το διακόπτεις ανα πάσα στιγμή με 45 ευρώ . Δηλαδή το κόστος του αποκωδικοποιητή τον οποίο δεν τον παίρνουν πίσω.

Τώρα για 3play εχουμε 39.90 start pack + sports pack ..

Δεν βλέπω καμια ιδιαίτερη προσφορά . Περίεμενα να με καλέσουν να μου αναφέρουν τις παραπάνω τιμές αλλά με FULL Pack.

Το καλό ειναι λέει οτι το διακόπτεις ανα πάσα στιγμή με 45 ευρώ . Δηλαδή το κόστος του αποκωδικοποιητή τον οποίο δεν τον παίρνουν πίσω.

Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες. Αν διακόψεις στο πρώτο εξάμηνο το πέναλτυ είναι 179 ευρώ. Μετά το 6μηνο πέφτει κλιμακωτά. Στο χρόνο είναι περίπου 67 ευρώ.

καλησπερα να ρωτησω κατι το ¨ start pack + το αθλητικό περιεχόμενο " δειχνει ολα τα καναλια nova sport 1 εως 7 ;

Καλα μην ειστε και σίγουροι : μπορεί να εννοεί action24 , τα 2 eurosport, το motors tv, το novasports24HD..

Εγώ νομίζω οτι τα novasports 1-7 εντάσσονται στην φράση "αθλητικό πακέτο"

Το σκέτο start pack περιέχει κάποια κανάλια αθλητικού ενδιαφέροντος.

Start pack + το αθλητικό περιεχόμενο = sport pack,ή στα ελληνικά αθλητικό πακέτο.

Που σημαίνει ότι περιλαμβάνει όλα τα κανάλια novasports.

Καλα μην ειστε και σίγουροι : μπορεί να εννοεί action24 , τα 2 eurosport, το motors tv, το novasports24HD..

Εγώ νομίζω οτι τα novasports 1-7 εντάσσονται στην φράση "αθλητικό πακέτο"

Εκτος το Novasports 5 που το εφαγε ο σκορος.. :)

καλησπερα

εχω 3play+sportspack στα 50 euro...
για να βαλω 3play+fullpack στα 39.90 τι πρεπει να κανω?