Προσφορά NOVA

με πειραν σημερα στη αρχη λεγανε με 5 ευρω παραπανω απο οτι πληρωνεις διλαδι κανα 45αρι φουλ τν ....μετα απο αρνηση με ξαναπηραν και λενε 39.90
χωρεις τον 865 Multiview ...δεν δεχτικα ακομη...με ξανα πειραν παλι τηλεφωνο αλλα οδηγουσα και δεν μπορουσα να μιλισω.....
αχ αυτη η φορητοτητα .....θα δω και αυριο.....οχι τυποτα αλλο εχω και την μουρμουρα της κυρας.....κριση λεει...

Όσοι δεν θέλετε να φύγετε έχω να προτείνω, για να μη μπερδεύεστε με αιτήσεις φορητότητας και πρόστιμα, πέναλτι ηχογραφήσεις και διάφορα, να κάνετε μία αίτηση διακοπής και την στέλνετε υπογεγραμμένη με φαξ στην εταιρεία. Σε 2/3 μέρες πάλι θα σας καλέσουν για αντιπροσφορά.

Επιεβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό που γράφτηκε στο post #5451.
Πράγματι, αυτή την περίοδο τρέχει προσφορά αποκλειστικά για το δορυφορικό πακέτο, το full pack + ερωτικά κανάλια, μαζί με τα HD, με δωρεάν εξοπλισμό/εγκατάσταση και τελική τιμή 25 /μήνα για πάντα.
Η προσφορά έγινε σε γνωστό μου σε περιοχή της Ατωλοακαρνανίας που η forthnet δεν έχει δικό της δίκτυο.
Δεν γνωρίζω μόνο τι δέσμευση συμβολαίου υπάρχει, αφού δεν αναφέρθηκε και ο γνωστός μου ξέχασε να ρωτήσει.

Επιεβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό που γράφτηκε στο post #5451.
Πράγματι, αυτή την περίοδο τρέχει προσφορά αποκλειστικά για το δορυφορικό πακέτο, το full pack + ερωτικά κανάλια, μαζί με τα HD, με δωρεάν εξοπλισμό/εγκατάσταση και τελική τιμή 25 /μήνα για πάντα.
Η προσφορά έγινε σε γνωστό μου σε περιοχή της Ατωλοακαρνανίας που η forthnet δεν έχει δικό της δίκτυο.
Δεν γνωρίζω μόνο τι δέσμευση συμβολαίου υπάρχει, αφού δεν αναφέρθηκε και ο γνωστός μου ξέχασε να ρωτήσει.
προσφορά σε Αττική που δέχτηκα κιόλας.......25 sport pack +hd+ δωρεάν όλα (εγκατ. κτλ) 35 αν είναι full pack...τιμή για πάντα (ελαχ.διάρκεια 18μηνες) Αρκεί να μην είσαι συνδρομητής forthnet.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

προσφορά σε Αττική που δέχτηκα κιόλας.......25 sport pack +hd+ δωρεάν όλα (εγκατ. κτλ) 35 αν είναι full pack...τιμή για πάντα (ελαχ.διάρκεια 18μηνες) Αρκεί να μην είσαι συνδρομητής forthnet.

Μου έδωσαν κι εμένα αυτή την προσφορά. Αλλά επειδή ήμουν παλιός συνδρομητής, ζήτησαν και τέλη επανενεργοποίησης! Βέβαια δεν ενεργοποιούσαν την παλιά κάρτα, αλλά θα έδιναν νέο εξοπλισμό με παντρεμένη κάρτα! Κατά συνέπεια αρνήθηκα...

Αποδέχθηκα τη προσφορά για το sport pack με 25 το μήνα. Σήμερα μου έκαναν την εγκατάσταση και ο τεχνικός μου είπε ότι είμαι τυχερός γιατί μου έβαλαν τον ολοκαίνουργιο αποκωδικοποιητή 3001. Μου είπε ότι αυτές τις μέρες ξεκίνησαν να τον βάζουν. Αυτό που είδα είναι ότι από πίσω έχει δύο θύρες usb και e-sata. Άρα μπορώ να γράφω εκεί αν θέλω τα προγράμματα??? Στις οδηγίες λέει ότι είναι για σύνδεση με σκληρό δίσκο, ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τι κάνουν...

Λοιπόν, έβαλα ένα στικάκι, το μορφοποίησε και το χρησιμοποίησε απλά για να μπορώ να κάνω pause αυτό που βλέπω και για να μπορώ να πηγαίνω μπρος ή πίσω. Δεν γράφει όμως κάτι για να το κρατήσει ως εγγραφή. Δυστυχώς δεν έχω και δεύτερο άδειο στικάκι για να το βάλω στην άλλη usb, να δω αν έχω δύο στικάκια πάνω, τι κάνει...
Αν πάντως έχει και e-sata για να βάζεις πάνω σκληρό δίσκο, απλά και μόνο για να κάνεις pause αυτά που βλέπεις, τότε είναι μια μπούρδα, τι να πω... Σιγά μη διαθέσω 50 ευρώ, να αγοράσω έναν δίσκο, για να μπορώ να κάνω replay απλώς μια φάση!

Η περιήγηση στο μενού, αλλαγή καναλιών όπως έχει πρόβλημα ο 831 αλλά βλέπω πως είναι άγνωστη σε εσένα η λέξη κόλημα με το νέο δέκτη. Γενικά είναι γρήγορος στο ζάπινγκ των καναλιών πως σου φαίνεται?

Όσοι δεν θέλετε να φύγετε έχω να προτείνω, για να μη μπερδεύεστε με αιτήσεις φορητότητας και πρόστιμα, πέναλτι ηχογραφήσεις και διάφορα, να κάνετε μία αίτηση διακοπής και την στέλνετε υπογεγραμμένη με φαξ στην εταιρεία. Σε 2/3 μέρες πάλι θα σας καλέσουν για αντιπροσφορά.

ετσι ομως θα παρουμε καλη προσφορα?

Η περιήγηση στο μενού, αλλαγή καναλιών όπως έχει πρόβλημα ο 831 αλλά βλέπω πως είναι άγνωστη σε εσένα η λέξη κόλημα με το νέο δέκτη. Γενικά είναι γρήγορος στο ζάπινγκ των καναλιών πως σου φαίνεται?

Όχι, μέχρι στιγμής όλα είναι σφαίρα... Δεν ασχολιόμουν με Nova μέχρι πριν μια βδομάδα και δεν είχα διαβάσει για τέτοιου είδους προβλήματα στους προηγούμενους δέκτες...

ετσι ομως θα παρουμε καλη προσφορα?

Ναι. Αίτηση διακοπής έκανα και σήμερα το μεσημέρι με πήραν τηλ (θεσσαλονικη ηταν) και πήρα για 18 μήνες όλα +HD εκτός τα σίνεμα, το νέο δέκτη και όλη την εγκατάσταση + το νοβα go μου είπε. 25 το μήνα.
Αν και εγκατάσταση έχω δικιά μου, την πήρα για να το έχω αυτόνομο το νοβα γιατί με το μοτερ και δεύτερο δέκτη δε με βόλεψε 2 χρόνια τώρα.

Όχι, μέχρι στιγμής όλα είναι σφαίρα... Δεν ασχολιόμουν με Nova μέχρι πριν μια βδομάδα και δεν είχα διαβάσει για τέτοιου είδους προβλήματα στους προηγούμενους δέκτες...

Ας ελπίσω να τον έχει προμηθευτεί ο εγκαταστάτης της περιοχής εδώ, γιατί ο λόγος που το έκοψα ήταν η δυσλειτουργία του 831.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αν δεν πετυχει η αιτηση διακοπης υπαρχει κινδυνος να χασουμε το νουμερο του τηλεφωνου ;

Ναι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσοι έχετε 3play δεν αξίζει να κάνετε αίτηση διακοπής, ρισκάρετε τη γραμμή σας.

Αξίζει να προχωρήσετε σε αίτηση φορητότητας και να διεκδικήσετε το full pack στα 39,90

Μίλησα χθες με εκπρόσωπο του τμήματος προσφορών και η τελευταία προσφορά που μπόρεσα να πάρω (η οποία είναι και τελική) ήταν 24άρι internet, αστικά, υπεραστικά +7 ώρες προς κινητά + sports pack με HD + multiview + αποκωδικοποιητή - πιάτο δωρεάν, εγκατεστημένο στο εξοχικό μου, για να μπορώ να έχω Nova εξοχικό με 18μηνη δέσμευση στα 39,90. Όσο κι αν προσπάθησα δεν πήρα full pack, μου το δίνουν με 49,90 για πάντα. Δεν μου δίνουν καν τους 12 μήνες Nova Cinema που δίνουν σε άλλη προσφορά. Άφησε να εννοηθεί μάλιστα ότι αυτή η τιμή δίνεται κατ´εξαίρεση σε υφιστάμενους συνδρομητές Nova 3 Play, οι οποίοι προχωρούν σε αίτηση φορητότητας προς άλλα δίκτυα, προκειμένου να τους διατηρήσει.

Να θυμίσω ότι η αντιπρόταση που έχω για να επιστρέψω ΟΤΕ είναι 24αρι+σταθερά,υπεραστικά,6 ωρες κινητά + OTE tv full στα 46,80 με 24μηνη δέσμευση και μια επιταγή Γερμανός των 90 .

Το αναφέρω για να αντιπαραβάλλω τις δύο καλύτερες προσφορές που κατάφερα να πάρω μετά από σχεδόν ένα μήνα διαπραγματεύσεων με τους δύο παρόχους.

Τιποτα δεν ειναι τελικο, αν κανεις αιτηση φορητοτητας λογικα θα το παρεις το φουλ, βεβαια εκει γινεται μια διαπραγματευση στα εξτρα...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα.Με πήραν τηλέφωνο και μου καναν προσφορα νοβα sportpack με 25ε για 18 μηνες.Θέλω όμως και ιντερνετ και σταθερό όποτε ρώτησα αν ύπαρχει κάποια προσφορά για νοβα-ιντερνετ-σταθερο(έκανα πως δε γνωρίζω για το 3Play Στα 29,9).Μου απάντησαν για το 3play στα 29,9 δλδ σταρτ πακ-24αρα-απεριοριστα αστικα-χρεωση αστικου προς κινητα-δωρεαν εγκατασταση εξοπλισμο κλπ κλπ.Ειμαι συνδρομητης hol οπότε 1η φορα θα παω,αν παω,σε forthnet-nova.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να πετύχω καποια καλη προσφορά (βλεπω ελληνικο πρωταθλημα και μιλαώ από το σταθερο μου σε κινητα,έχω απεριόριστα αστικα και 2 ωρες προς κινητα περιπου 23€.Eν κατακλείδι νοβα 3 play+σπορτ πακ+δωρεαν 12 ωρες προς κινητα(υπηρεσια που χρεωνουν 5€) μπορω να πετυχω;Σε τι τιμη;Η επειδή είμαι καινούριος συνδρομητης δεν θα μου δωσουν;Ευχαριστω για το χρονο σας.

Μπορείς να πετύχεις αυτά που ζητάς με 39,90. Ίσως και multiview για δεύτερη τηλεόραση δωρεάν, εφόσον αγοράσεις αποκωδικοποιητή.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι συνδρομητής nova full pack με 35 ευρώ το μήνα εδώ και δύο μήνες περίπου. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από το 2109911216 αλλά δεν το σήκωσα διότι κοιμόμουν. Από το google είδα ότι ο αριθμός αυτός είναι από την nova. Αν τους καλέσω και μου κάνουν καλύτερη προσφορά από αυτήν που έχω, μπορώ να την δεχτώ; (Έχω ήδη δέσμευση για ένα χρόνο και επίσης 18 μήνες λόγω ενεργοποίησης HD από το myaccount).