Προσφορά NOVA

Και γιατί δεν καλείς να μας πεις κι εμάς τι κατάφερες?

Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μόλις πεις ότι είσαι ήδη συνδρομητής με δέσμευση, θα σου πουν ότι δεν σε αφορά η προσφορά

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι συνδρομητής nova full pack με 35 ευρώ το μήνα εδώ και δύο μήνες περίπου. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από το 2109911216 αλλά δεν το σήκωσα διότι κοιμόμουν. Από το google είδα ότι ο αριθμός αυτός είναι από την nova. Αν τους καλέσω και μου κάνουν καλύτερη προσφορά από αυτήν που έχω, μπορώ να την δεχτώ; (Έχω ήδη δέσμευση για ένα χρόνο και επίσης 18 μήνες λόγω ενεργοποίησης HD από το myaccount).
αρα δεν εχεις ενα χρονο συμβολαιο αλλα 18 μηνες!και εισαι και δυο μηνες συνδρομητης!αρα μετα το 18μηνο να ασχοληθεις με νεοτερη προσφορα!αυτο θα σου πουν και απο την νοβα αν παρεισ τηλεφωνο!το πολυ πολυ να σου κανουν προσφορα και για nova3play!

Αποδέχθηκα τη προσφορά για το sport pack με 25 το μήνα. Σήμερα μου έκαναν την εγκατάσταση και ο τεχνικός μου είπε ότι είμαι τυχερός γιατί μου έβαλαν τον ολοκαίνουργιο αποκωδικοποιητή 3001. Μου είπε ότι αυτές τις μέρες ξεκίνησαν να τον βάζουν. Αυτό που είδα είναι ότι από πίσω έχει δύο θύρες usb και e-sata. Άρα μπορώ να γράφω εκεί αν θέλω τα προγράμματα??? Στις οδηγίες λέει ότι είναι για σύνδεση με σκληρό δίσκο, ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τι κάνουν...

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να γράψεις το τηλέφωνο από το οποίο σε κάλεσαν, να τους πα´ρω να το βάλω κι εγώ; με είχαν καλέσει κι εμένα για αυτές τις προσφορές, αλλά δεν κράτησα τον αριθμό, και αποφάσισα τελικά να το βάλω...
ή όποιος άλλος από τα υπόλοιπα μέλη έχει το τηλέφωνο και μπορεί να κάνει έναν κόπο, θα ήμουν υπόχρεος... Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Eίχα OTE TV σκέτο δορυφορικό με λήξη συμβολαίου στης 4/10. Χτες πήγα πίσω τον δέκτη και έκανα αίτηση διακοπής σε Oteshop.Η υπάλληλος μίλησε με κεντρικά και ύστερα μου έδωσε να μιλήσω κι εγώ και μου έκαναν προσφόρα το ίδιο πακέτο (full) στα 24,90 για 24 μήνες. Είναι πολύ καλή η προσφορά αλλά δυστυχώς ανεξαρτήτου ποικιλίας επιλογών ο Οτε δεν με καλύπτει σε αυτό που θέλω πλέον. Με ενδιέφεραν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια Ολυμπιακού ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Νόβα full Pack λοιπόν στα 35 ευρώ για πάντα με ελάχιστο το 18μηνο, τα γνωστά. Παρέλαβα τον καινούργιο δέκτη btw εξαιρετικός,γρήγορος, άμεση απόκριση,ΑΜΕΣΗ το εννοώ, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα hd στα μάτια μου είναι ανώτερα από OTE. Τουλάχιστον στα sport και στα cinema που έχω προλάβει να δω.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Eίχα OTE TV σκέτο δορυφορικό με λήξη συμβολαίου στης 4/10. Χτες πήγα πίσω τον δέκτη και έκανα αίτηση διακοπής σε Oteshop.Η υπάλληλος μίλησε με κεντρικά και ύστερα μου έδωσε να μιλήσω κι εγώ και μου έκαναν προσφόρα το ίδιο πακέτο (full) στα 24,90 για 24 μήνες. Είναι πολύ καλή η προσφορά αλλά δυστυχώς ανεξαρτήτου ποικιλίας επιλογών ο Οτε δεν με καλύπτει σε αυτό που θέλω πλέον. Με ενδιέφεραν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια Ολυμπιακού ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Νόβα full Pack λοιπόν στα 35 ευρώ για πάντα με ελάχιστο το 18μηνο, τα γνωστά. Παρέλαβα τον καινούργιο δέκτη btw εξαιρετικός,γρήγορος, άμεση απόκριση,ΑΜΕΣΗ το εννοώ, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα hd στα μάτια μου είναι ανώτερα από OTE. Τουλάχιστον στα sport και στα cinema που έχω προλάβει να δω.
επειδή πέρσι είχα κ γω ΟΤΕ κ φέτος Nova , μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο το hd κυρίως στα αθλητικά που παρακολουθώ, όπως κ η μετάδοση με τις κάμερες. Έτυχε κ ειδα σήμερα έναν αγώνα κυπέλλου το μεσημέρι σε ένα φίλο με ΟΤΕ . κ χτύπαγε ο ήλιος στο γήπεδο κ η κάμερα που το έδειχνε ήταν σε μια θαμπαδα σε πολλές φάσεις κ ήταν hd υποτίθεται. Στη Nova δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό.

Έχω start pack. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα για προσθήκη sports pack για 18 μήνες & cinema pack για 12 μήνες με 19. 90 /μήνα. Μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το περιεχόμενο αυτό δεν αξίζει τόσα χρήματα και εξακολουθούν αυτήν την ανούσια προσφορά.

Έχω start pack. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα για προσθήκη sports pack για 18 μήνες & cinema pack για 12 μήνες με 19. 90 /μήνα. Μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το περιεχόμενο αυτό δεν αξίζει τόσα χρήματα και εξακολουθούν αυτήν την ανούσια προσφορά.
Και sport και cinema η το ένα απ τα δύο πακέτα σε αυτή την τιμή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Και sport και cinema η το ένα απ τα δύο πακέτα σε αυτή την τιμή;
Και τα 2 πακέτα. Αλλά προσωπικά το sport pack έχει χάσει την αξία του κατακόρυφα για εμένα μετά από την απώλεια του CL / Europa League.

Μάλλον εννοεί επιπλέον 19,90 από αυτό που πληρωνει τωρα. Οπότε δεν είναι εξαιρετική...είναι κανονική.

Αυτο ειναι το σταντερ πακετο που διαφημιζει το σαητ, καμμια προσφορα...

Έχω προσφορά να ανανεώσω για 18μηνο (δωρεάν τα HD για πάντα) στα 49.90 + adult pack στα 5 ευρώ. Αξίζει λέτε? Είμαι ήδη συνδρομητής στο ίδιο πάγιο αλλά λήγουν τα HD που ήταν δωρεάν για ένα χρόνο (οπότε πάει στα 54.90 το πάγιο). Να ανανεώσω ή θα πάρω καλύτερη προσφορά αν κάνω φορητότητα?

Μπορεις να πας και στα 44,90 αν το επιμεινεις λιγο.... η να αφαιρεσεις τα δωρεαν του εξωτερικου...

Μπορεις να πας και στα 44,90 αν το επιμεινεις λιγο.... η να αφαιρεσεις τα δωρεαν του εξωτερικου...
Το ρώτησα αυτό και μου λένε ότι δεν γίνεται! Από ότι καταλαβαίνω θέλουν φορητότητα!