Αν και βρισκόμαστε σε λάθος νήμα, ρίξε ματιά εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=104273
Με 39,90 ξερω οτι μπορω να παρω κατι πολυ καλυτερο μιας και περυσι μου ειχαν κανει αυτην την προσφορα με ολα τα sports.ολα αυτα που λες με 29.90 δεν γινεται. αν θες να πιεσεις πολυ κανε φορητοτητα.αλλα προσφορες πιο ολοκληεωμενες μην περιμενεις στα 29.90 αλλα στα 39,90. πανντως σχετικα ευκολα μπορεις να παρεις ολα τα sports με τα hd στα 39,90
Το καταλαβαινω αυτο που λες οτι ειναι δυσκολο.ζητα απο εδω στο support να σε κανλεσου απο τμημα προσφορων για ανανεωση. τα hd θα τα παρεις σιγουρα δωρο και μεσω του myaccount. για να σου δωσουν και ns πλεον ειναι λιγο συσκολο νομιζω. αλλα ας ειμαστε και λογικοι. ns1 και nc1 ειναι τα πιο δυνατα τους καναλια. το να τα δινουν δωρεαν ειναι λιγο υπερβολα.
προσωπικα θα σε συμβουλευα να πας στα 49,90 ολα μεσα για παντα. ειναι πολυ fair προσφορα
Να παρω εγω τηλεφωνο ή να ζητησω απο το support να με καλεσουν πως ειναι καλυτερα?Πριν 2 μήνες περίπου που είχα μιλήσει με το τμήμα προσφορών (πριν κάνω τη φορητότητα) και ενω ειχα ολα τα sports με 3 play στα 39.90 μου είχαν προτείνει το full πακέτο στα 49,90 χωρις τα κινητά ή να πέσω στα 29,90 και να έχω 3play με novacinema1 + novasports1. Πάρε στο τμήμα προσφορών και ρώτα μήπως ισχύει ακόμα αυτό...
Να παρω εγω τηλεφωνο ή να ζητησω απο το support να με καλεσουν πως ειναι καλυτερα?
Εσυ αυτο εβαλες με novacinema1 + novasports1 στα 29,90 ή απλα στο ειχαν αναφερει?
Να παρω εγω τηλεφωνο ή να ζητησω απο το support να με καλεσουν πως ειναι καλυτερα?
Εσυ αυτο εβαλες με novacinema1 + novasports1 στα 29,90 ή απλα στο ειχαν αναφερει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.