Προσφορά NOVA

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Τελικά ανανέωσα για ένα χρόνο με 18 περίπου. Δεν υπάρχει και κάλυψη για vdsl που μπορεί να έκανα κίνηση . Οπότε μέχρι να δουν τι θα κάνουν με φόρους στην σταθερή και συνδρομητική για ένα χρόνο θα τηρήσω στάση αναμονής.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Πριν από λίγα λεπτά, έλαβα τηλεφώνημα, μάλλον από εξωτερικό συνεργάτη, για μία από τις συνδέσεις που έχω, και συγκεκριμένα για σκέτη Full Nova, με πρόταση 1) να απορροφήσει η Forthnet την αύξηση στο τέλος συνδρομητικής και ΦΠΑ και 2) ένα μήνα δωρεάν (δεν κατάλαβα ποιος θα είναι αυτός), εάν προπληρώσω μέχρι 30/5 τις συνδρομές του επόμενου έτους (!!!).

Φυσικά, απάντησα ότι πρέπει να το σκεφτώ.
 
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν δεν ειχαμε αυτο το φορουμ
πως θα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε στις ιδιαιτεροτητες των δεκαδων προσφορων
της φορτνετ-νοβα απο την ιδια την εταιρεια και των πολλων συνεργατων της
για να προκρινουμε την καταλληλοτερη?
 
Πριν από λίγα λεπτά, έλαβα τηλεφώνημα, μάλλον από εξωτερικό συνεργάτη, για μία από τις συνδέσεις που έχω, και συγκεκριμένα για σκέτη Full Nova, με πρόταση 1) να απορροφήσει η Forthnet την αύξηση στο τέλος συνδρομητικής και ΦΠΑ και 2) ένα μήνα δωρεάν (δεν κατάλαβα ποιος θα είναι αυτός), εάν προπληρώσω μέχρι 30/5 τις συνδρομές του επόμενου έτους (!!!).

Φυσικά, απάντησα ότι πρέπει να το σκεφτώ.
Τα ίδια και σε μένα και έδωσα την ίδια απάντηση , τώρα τι κάνουμε;

HTC One M9
 
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Λογιστής, οικονομολόγος κτλ. δεν είμαι αλλά νομίζω πως από την στιγμή που θα τους προπληρώσεις για ένα έτος λογικό είναι να σε χρεώσουν με βάση αυτά που ισχύουν την ημέρα που θα τους πληρώσεις. Δηλαδή το σημερινό ΦΠΑ και χωρίς το νέο τέλος συνδρομητικής.
οπότε τι ακριβώς θα απορροφήσουν; :P
Ωραία π***α βρήκαν πάντως :P
 
Έχω το NOVA full pack στα 25 ευρώ για πάντα. Πόσο περίπου θα πάει με το νέο φόρο;
 
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πριν από λίγα λεπτά, έλαβα τηλεφώνημα, μάλλον από εξωτερικό συνεργάτη, για μία από τις συνδέσεις που έχω, και συγκεκριμένα για σκέτη Full Nova, με πρόταση 1) να απορροφήσει η Forthnet την αύξηση στο τέλος συνδρομητικής και ΦΠΑ και 2) ένα μήνα δωρεάν (δεν κατάλαβα ποιος θα είναι αυτός), εάν προπληρώσω μέχρι 30/5 τις συνδρομές του επόμενου έτους (!!!).

Φυσικά, απάντησα ότι πρέπει να το σκεφτώ.
Λογικά ίσως να τους καλέσουν όλους για την προπληρωμή.
Makfil εσένα σου είπαν δηλαδή να προπληρώσεις τις συνδρομές του επομενου έτους π.χ αν από το επομενο έτος έχεις άλλους 5 μήνες συμβολαιο με 30 ευρώ τον μήνα να τους δώσεις 120 ευρώ που αντιστοιχούν σε 4 μήνες και να σου κάνουν κι έναν δώρο?
Οι μήνες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχουν τιμη στα 30 ευρώ για παράδειγμα η θα ανέβει η τιμή? Αν γνωρίζεις κάτι πάνω σ'αυτο κι αν σου είπαν κάτι πες μου.
 
Με κάλεσαν και εμένα σήμερα να μου πουν για την προπληρωμή με τα οφέλη της και τον δωρεάν μήνα,
Η κοπέλα μου είπε πως δεν είναι προσφορά είναι απλά μια ενημέρωση οπότε ΛΟΓΙΚΑ όποιος ενδιαφέρεται δεν χρειάζεται να περιμένει τηλέφωνο, θα μπορεί να πάει σε κατάστημα να το κάνει.
Ο 13ος μήνας μου είπε θα είναι ο δωρεάν
Αν δεν προπληρώσω Τα 30 που πληρώνω τώρα μου είπε πως θα πάν γύρω στα 33 αλλά δεν ξέρω αν έβαλε μέσα και την αύξηση του φπα ή μόνο το τέλος συνδρομητικής
 
Νομίζω ότι καλούν αυτούς που έχουν πακέτο"για πάντα", δηλαδή αορίστου χρόνου, και όχι όσους έχουν ορισμένου χρόνου, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί.

Έχω δύο συνδέσεις, με τις προσφορές του ΙΟΥΛ 2014 (μια με 49,90 και μια με 25), και με κάλεσαν για την πρώτη, όπως το ξεκαθάριισα.
 
Αν ισχύει αυτό που λες τότε θα πρέπει να διευκρινιστεί και το τι γίνεται μετά το 12μηνο
Συνεχίζει να ισχύει το για πάντα ή μήπως είναι σαν να κάνεις νέο συμβόλαιο και χάνεις την τιμή μετά το τέλος του χρόνου;
πείτε με παρανοϊκό αλλά πάντα αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κοιτάζω :P
 
Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα στην απορία σου και δεν νομίζω ότι και αυτός που ανέλαβε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες θα μπορεί.
Ίσως ένα ερώτημα στο support του forum θα βοηθούσε.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει η πρόταση και δεν θα ασχοληθώ.
 
Απλά ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει με την προπληρωμή και γενικότερα μέχρι τέλος του χρόνου.
 
Προπληρωμη μέχρι τέλος Μαιου.
Αν την κάνεις και εξοφλήσεις πχ τους τελευταίους 6 μήνες , τότε σου κάνουν δώρο 1 μήνα.

* Γνωρίζει κανένας αν διακόψουμε λόγο αναπροσαρμογής Αν θα πληρώσουμε πεναλτυ;
 
Ναι και εμένα με πήραν. Εγώ μάλιστα έχω ήδη προπληρωμένο μέχρι και τον Ιούλιο και μου είπαν ότι θα το πληρώσω τώρα και θα αρχίσει να ισχύει από τη λήξη του τρέχοντος πακέτου που έχω

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Παιδιά αν τελικά στο πακέτο που έχω όλα με 49,90 γι πάντα και με multiview μεχρι Δεκέμβριο, υπάρξει αναπροσαρμογή της τιμής, μπορώ να διακόψω τώρα χωρίς ποινή ή πρέπει με περιμένω μεχρι να λήξει η ανανέωση μου?


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Θα σου πω τη δική μου γνώμη και αν θέλεις εσύ, ή οποιοδήποτε άλλο μέλος με την ευκαιρία, την λαμβάνεις υπόψη σου...

Ο φόρος είναι μια επιβάρυνση που επιβάλλεται για πρώτη φορά και είναι κάτι που δεν μπορούσε να προβλέψει κανένας πάροχος. Δεν αφορά επιβάρυνση που επιβάλλει κανένας πάροχος (άρα και η NOVA στην περίπτωση αυτή), αλλά επιβάρυνση που επιβάλλεται από το κράτος προς τους συνδρομητές. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι η επερχόμενη αύξηση στα τιμολόγια, λόγω της επιβολής αυτού του φόρου, δεν είναι υπαναχώρηση των παρόχων (άρα και της NOVA) από τις τιμές που πρόσφεραν στους συνδρομητές. Και άρα, δεν αποκτούν δικαίωμα οι συνδρομητές να διακόψουν πρόωρα οποιοδήποτε συμβόλαιο έχουν σε ισχύ.

Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό πιστεύω ότι θα ισχύσει. Αν θέλεις εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος,την λαμβάνεις υπόψη σου. Αν κάποιος διαφωνεί με την άποψή μου, δικαίωμά του. Κι εγώ έχω συμβόλαια σε ισχύ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μου φταίει κανένας πάροχος για να ρίξω αναθέματα επειδή δεν θα μπορώ να διακόψω τα συμβόλαιά μου, όπως φαντάζομαι ότι (ίσως) θα κάνουν πολλοί. Εύχομαι ειλικρινά να πέσω έξω. Δεν το βλέπω όμως...
 
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σε μια χώρα όπως η Αμερική που οι τιμές διαφημίζονται ως 29,99+φόρος δεν θα τίθετο καν θέμα. Αλλά στην Ελλάδα που οι τιμές που διαφημίζονται είναι συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ το βρίσκω πιο λογικό το ρίσκο να είναι στην εταιρεία (που είναι αυτή που κάνει τη διαφήμιση εμφανίζοντας το τελικό ποσό) και όχι στον συνδρομητή.
 
Δεν ξερω αν γραφτηκε ,αν δεν κανω λαθος στο δωρο του 13 μηνα υπαρχει και ανανεωση συμβολαιου