Προσφορά NOVA

Περιπου στις 20/9 πήρα προσφορά 3playfull μαζί με 12 ώρες κινητά στα 53.70 για προσωπικούς λόγους δεν την αποδεχτκα.Χτες που τελείωσαν οι προσωπικοί λόγοι πήρα τηλ.,η κοπελα είπε δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και κακώς η αλλη κοπελα μου είπε.Αλλά ντάλα οπου τους πετύχεις,οποτε είμαι αναγκασμένος να αλλάξω παροχο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν πάω ΟΤΕ και με κανουν αντί προσφορά θα προλαβω η θα τραβήξουν την γραμμή γρήγορα και θα μπλεξω?

Το έχω ξανά πει ότι αυτό είναι το ρίσκο που κρύβει η φορητοτητα. Λογικά θα προλάβεις γιατί η Nova δεν δίνει την γραμμή αν πρώτα δεν επικοινωνήσει μαζί σου για αντιπροσφορά, εκτός αν σε καλέσει και δεν σε βρει οπότε εκεί προχώρα η φορητοτητα. Από εκεί και πέρα έχεις το χαρτί των 14 ημερών από την αίτηση για υπαναχώρηση του αιτήματος, αλλά αν γυρίσει η γραμμή στην cosmote μέχρι τότε θα μπλέξεις με χαρτιά, τσακωμούς, γραφειοκρατία, σε κάθε επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης να τα λες κάθε φορά όλα από την αρχή για το πρόβλημα…. Εσύ αποφασίζεις.

Το έχω ξανά πει ότι αυτό είναι το ρίσκο που κρύβει η φορητοτητα. Λογικά θα προλάβεις γιατί η Nova δεν δίνει την γραμμή αν πρώτα δεν επικοινωνήσει μαζί σου για αντιπροσφορά, εκτός αν σε καλέσει και δεν σε βρει οπότε εκεί προχώρα η φορητοτητα. Από εκεί και πέρα έχεις το χαρτί των 14 ημερών από την αίτηση για υπαναχώρηση του αιτήματος, αλλά αν γυρίσει η γραμμή στην cosmote μέχρι τότε θα μπλέξεις με χαρτιά, τσακωμούς, γραφειοκρατία, σε κάθε επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης να τα λες κάθε φορά όλα από την αρχή για το πρόβλημα…. Εσύ αποφασίζεις.

Ναι πράγματι ήταν πολύ καλή προσφορά. Εγώ να φανταστείς για 3play Full δίνω 58 ευρώ (με απεριόριστα κινητά αντί 12 ώρες το οποίο όμως ουσιαστικά είναι το ίδιο). Εάν έχεις όρεξη, υπομονή και χρόνο προχώρησε σε υπαναχώρηση όπως προτείνει ο cmoustakas και μετά δοκίμασε νέα φορητότητα σε άλλο πάροχο μήπως σου κάνουν νέα προσφορά.......

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ανανέωσα με 42,70 το Full pack δίχως κινητά, επίσης ζήτησα και πήρα και τον νέο αποκωδικοποιητη Novabox HD 3001 . Με είχε πάρει ο ΟΤΕ και μου είχε δώσει κι αυτός προσφορά 42,7 για 1 χρόνο ή 47,7 για 2 χρόνια. Στην αρχή βέβαια πριν την φορητοτητα είχα το βασικό πακέτο μαζί με novasport 1 στα 32 ευρώ κι όσο τους έλεγα να μου δώσουν κάτι σε προσφορά μου λέγανε το Full pack στα 58 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο λέει... τους λέω τώρα που θα φύγω για ΟΤΕ να δούμε...
Ε σε 3 μέρες με είχαν πάρει τηλ, (τον κουριερ τον είχα και περίμενε του ΟΤΕ). Μου λένε μπορούμε να σας δώσουμε με 42,7 το Full pack, τους λέω είδατε που μπορείτε τελικά; Χαχαχα, Όσο όμως κι αν προσπάθησα να παρω και τα 12 ώρες κινητά τελικά δεν υπέκυψαν παρόλο που τους πίεσα. Ζήτησα όμως τον καινούριο δεκτή καθώς τους λέω ο παλιός είναι για τα μπάζα κολλάει πολύ ειδικά στο on demand, άσε που δε γράφει σε δίσκους χωρίς τροφοδοσία. Έστειλαν αίτημα και τελικά μου τον έδωσαν κι αυτόν δωρεάν.
Αν δεν τους πιέσεις δεν γίνεται τπτ

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ανανέωσα με 42,70 το Full pack δίχως κινητά, επίσης ζήτησα και πήρα και τον νέο αποκωδικοποιητη Novabox HD 3001 . Με είχε πάρει ο ΟΤΕ και μου είχε δώσει κι αυτός προσφορά 42,7 για 1 χρόνο ή 47,7 για 2 χρόνια. Στην αρχή βέβαια πριν την φορητοτητα είχα το βασικό πακέτο μαζί με novasport 1 στα 32 ευρώ κι όσο τους έλεγα να μου δώσουν κάτι σε προσφορά μου λέγανε το Full pack στα 58 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο λέει... τους λέω τώρα που θα φύγω για ΟΤΕ να δούμε...
Ε σε 3 μέρες με είχαν πάρει τηλ, (τον κουριερ τον είχα και περίμενε του ΟΤΕ). Μου λένε μπορούμε να σας δώσουμε με 42,7 το Full pack, τους λέω είδατε που μπορείτε τελικά; Χαχαχα, Όσο όμως κι αν προσπάθησα να παρω και τα 12 ώρες κινητά τελικά δεν υπέκυψαν παρόλο που τους πίεσα. Ζήτησα όμως τον καινούριο δεκτή καθώς τους λέω ο παλιός είναι για τα μπάζα κολλάει πολύ ειδικά στο on demand, άσε που δε γράφει σε δίσκους χωρίς τροφοδοσία. Έστειλαν αίτημα και τελικά μου τον έδωσαν κι αυτόν δωρεάν.
Αν δεν τους πιέσεις δεν γίνεται τπτ

Για ένα χρόνο ή για δύο χρόνια;

Στο μιλητο μην εισαι σιγουρος
Να του ζητησεις να γραφτει στο συμβολαιο προσφορα για παντα

Στο μιλητο μην εισαι σιγουρος
Να του ζητησεις να γραφτει στο συμβολαιο προσφορα για παντα
Έχω κρατήσει το όνομα του και το τηλ θα τον πάρω αύριο να το διευκρινίσω, Σ'ευχαριστώ

Μετα απο άκαρπες προσπαθειες για προσφορά πριν λίγο υπέγραψαν τα χαρτιά στον currier για ΟΤΕ.Να δουμε αν θα με πάρουν για αντί προσφορά και αν αξίζει θα μείνω αλλιως ....

Μετα απο άκαρπες προσπαθειες για προσφορά πριν λίγο υπέγραψαν τα χαρτιά στον currier για ΟΤΕ.Να δουμε αν θα με πάρουν για αντί προσφορά και αν αξίζει θα μείνω αλλιως ....

Απλά το κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει στην Nova πρέπει τώρα να το έχεις πάντα κοντα σου γιατί μπορεί να σε καλέσουν ανα πάσα στιγμή απο τις επόμενες μέρες.

Μία από τα ίδια σε αναμονή προς αντιπροσφορά από Nova. Κινητό μαζί , δίκτυο να έχει μονο

Καλησπέρα στο φόρουμ .Ένας φίλος μου ψάχνεται για νόβα (sport pack ή full pack) και ίντερνετ -τηλ (το τηλέφωνο δεν τον απασχολεί και πολύ) τι προσφορά παιζει για νέους πελάτες και νέα γραμμή?

Νομίζω 37 για το φουλ και 27 για το απλό. (Τόσο τουλάχιστον είχαν πει σε γνωστό μου)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως εγώ σήμερα ως συνδρομητής doubleplay ζήτησα προσφορά για fullpuck και μου είπαν 58, φυσικά τους ευχαρίστησα και αποχώρησα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απορω γιατι δεν κανουν και καμια προσφορα με vdsl.

Κυριοι της Nova για φτιαξτε κανα νεο πακετο.....
63.80 αν εχεις και την υπομονη, με καμια φορητοτητα, το πας 5 ευρω κατω

κ εγώ "δυστυχώς" πάω για φορητότητα..
έστειλα στα παιδιά στο επίσημο support στο αντίστοιχο thread..
για την δικη μου περίπτωση (Double play πληρώνω τώρα 25)..με πανε στην προσφορα που τρέχει τώρα με 21,90 αλλα δεν μου κάνουν δώρο τα τέλη μεταφοράς (κόστος 49ευρω..ειμαι υπό μετακόμιση)
Στου πατερα μου (είναι τώρα σε vodafone double play) μου δίνουν το πακέτο με 21.90 αλλα με χρέωση 35 αν θυμάμαι καλα για τέλη ενεργοποίησης...
Ήδη με έχουν πάρει από ote κ μου δίνουν δώρο τα τέλη μεταφοράς..

ΥΓ υπάρχει ιστορικό που να δίνονται ως δώρο είτε τα τέλη μεταφοράς είτε τα τέλη ενεργοποίησης?