Με 42,7 σου έβαλαν και τα κινητα; Με τπτ δεν μου τα έδιναν εμέναΕπανερχομαι μετα την αίτηση στο ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν για προσφορά .Θα οριστικοποιηθεί 15:00 γιατί ήμουν στον δρόμο.3play full με τις 12 ώρες multiview με δώρο τον 3001 και θα ζήτησω . και τους 3 μηνες adult pack.Όλα αυτά με 42 !Δεν νομιζω να έχει υπάρξει καλύτερη προσφορα.Είχα πρωτα το σπορ πακέτο με 12 κινητά στα 42.70
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νεώτερα μετα τις 15:00
Αν και ήθελα να αλλάξω με αυτήν την προσφορά δεν με αφηνουν
Είναι που θα πέσεις!!!Νεώτερα το μεσημερι
Με ειπαν όχι 42.70 αλλά 42
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά έμπλεξες. Ακριβώς τα ίδια έπαθα και εγώ και ενώ είχα στείλει χαρτί ακύρωσης φορητότητας στον ΟΤΕ μου τράβηξε την γραμμή με το έτσι θέλω και μας άφησε χωρίς τηλέφωνο-ιντερνετ και Τηλεόραση απο της 21/9 μέχρι και τις 14/10.Για να με βοηθήσει κάποιος.Πρωτα δεν με πήραν ακόμα απο νόβα ηταν για 15:00 και δεύτερον ήρθε sms απο ΟΤΕ και έλεγε οτι ο πάροχος που ανηκετε έκανε αποδεκτό το αίτημα για μεταφορά της σταθερή σας σύνδεσης!!!
Σωστα πήρα ΟΤΕ με ειπαν fax η email ,έστειλα mai θα στείλω και fax και θα κανουν και οι της νόβα οτι χρειαζεται.Η γραμμή πάντως μου ειπαν δεν είχε παρθεί.
Τελικά πήρα 3 play full με 12 ώρες κινητά ,adultpack δώρο,μαζί με multiview για 18 μηνες.Αύριο θα έχω επικοινωνία για να μάθω πως θα γίνει η διαδικασία για multiview kαι για δεκτη που θα μου δώσουν τον 3001.Ξέχασα να πω αν θα είναι δωρεάν η εγκατάσταση.Όλα αυτά στα 42.38
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.