Προσφορά NOVA

Εγώ ξέρω απο ΟΤΕ που με πήραν οτι θα πληρωσω για την αλλαγή παρόχους εφάπαξ 31 και κατι

Εμένα με πήραν σήμερα από τον ΟΤΕ και μου έδωσαν full pack στα 22 ευρώ για δύο χρόνια με δωρεάν του δύο πρώτους μήνες.
Επίσης δωρεάν τα τέλη και δωρεάν εγκατάσταση εξοπλισμού.

Ας τα διαβάζουν αυτοί στην nova και ας ξυπνήσουν γιατί αν δεν βγάλουν κάποιες προσφορές τους βλέπω να μένουν μόνοι τους.

Επανερχομαι μετα την αίτηση στο ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν για προσφορά .Θα οριστικοποιηθεί 15:00 γιατί ήμουν στον δρόμο.3play full με τις 12 ώρες multiview με δώρο τον 3001 και θα ζήτησω . και τους 3 μηνες adult pack.Όλα αυτά με 42 !Δεν νομιζω να έχει υπάρξει καλύτερη προσφορα.Είχα πρωτα το σπορ πακέτο με 12 κινητά στα 42.70

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεώτερα μετα τις 15:00

Αν και ήθελα να αλλάξω με αυτήν την προσφορά δεν με αφηνουν

Επανερχομαι μετα την αίτηση στο ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν για προσφορά .Θα οριστικοποιηθεί 15:00 γιατί ήμουν στον δρόμο.3play full με τις 12 ώρες multiview με δώρο τον 3001 και θα ζήτησω . και τους 3 μηνες adult pack.Όλα αυτά με 42 !Δεν νομιζω να έχει υπάρξει καλύτερη προσφορα.Είχα πρωτα το σπορ πακέτο με 12 κινητά στα 42.70

Νεώτερα μετα τις 15:00

Αν και ήθελα να αλλάξω με αυτήν την προσφορά δεν με αφηνουν
Με 42,7 σου έβαλαν και τα κινητα; Με τπτ δεν μου τα έδιναν εμένα

Είναι που θα πέσεις!!!Νεώτερα το μεσημερι

Με ειπαν όχι 42.70 αλλά 42

Είναι που θα πέσεις!!!Νεώτερα το μεσημερι

Με ειπαν όχι 42.70 αλλά 42

Είδες που σου ειχα πει ότι δεν χάνεις τίποτα να το προσπαθήσεις;

Για να με βοηθήσει κάποιος.Πρωτα δεν με πήραν ακόμα απο νόβα ηταν για 15:00 και δεύτερον ήρθε sms απο ΟΤΕ και έλεγε οτι ο πάροχος που ανηκετε έκανε αποδεκτό το αίτημα για μεταφορά της σταθερή σας σύνδεσης!!!

Για να με βοηθήσει κάποιος.Πρωτα δεν με πήραν ακόμα απο νόβα ηταν για 15:00 και δεύτερον ήρθε sms απο ΟΤΕ και έλεγε οτι ο πάροχος που ανηκετε έκανε αποδεκτό το αίτημα για μεταφορά της σταθερή σας σύνδεσης!!!
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά έμπλεξες. Ακριβώς τα ίδια έπαθα και εγώ και ενώ είχα στείλει χαρτί ακύρωσης φορητότητας στον ΟΤΕ μου τράβηξε την γραμμή με το έτσι θέλω και μας άφησε χωρίς τηλέφωνο-ιντερνετ και Τηλεόραση απο της 21/9 μέχρι και τις 14/10.
Ετοιμάσου να μαλώνεις σε καθημερινή βάση.

Sent from my S7 edge

Εξαρτάται τι θέλεις. Αν θέλεις να φύγεις απο ΟΤΕ επικοινωνείς με φορθνετ σου λένε τι ισχύει απο προσφορά και κάνεις ακύρωση φορητότητας την ίδια στιγμή.

Sent from my S7 edge

Σωστα πήρα ΟΤΕ με ειπαν fax η email ,έστειλα mai θα στείλω και fax και θα κανουν και οι της νόβα οτι χρειαζεται.Η γραμμή πάντως μου ειπαν δεν είχε παρθεί.
Τελικά πήρα 3 play full με 12 ώρες κινητά ,adultpack δώρο,μαζί με multiview για 18 μηνες.Αύριο θα έχω επικοινωνία για να μάθω πως θα γίνει η διαδικασία για multiview kαι για δεκτη που θα μου δώσουν τον 3001.Ξέχασα να πω αν θα είναι δωρεάν η εγκατάσταση.Όλα αυτά στα 42.38

Σωστα ο 3001 δεν δέχεται μου είπαν μάλλον στις γιορτές θα είναι έτοιμος αλλά μου είπε να μου τον δώσει δωρο

Έστειλα e mail στον ΟΤΕ και όλα εντάξει .Ενα δίωρο με το τηλέφωνο και το tablet στο χερι!Τελικά μονο με φορητότητα παίρνεις τα παντα

Εγώ περιμένω vdsl , παντού στην Νέα Ιωνία σκάβουν και γράφουν σημειώματα αναβαθμίζουμε την περιοχή σας ΟΤΕ.
Την επόμενη φορά που θα ζητήσω προσφορά και με συνδέσουν με το αρμόδιο τμήμα και θα αναφέρω ξανά ότι είμαι μέλος σε forum
και μου ξαναπούν ότι δεν ασχολούνται με διάφορα forum και τι λέμε θα ζητήσω το όνομα της/του και θα το πασάρω στο support.
Μέσα από εδώ επικοινωνούμε μεταξύ μας, με την εταιρεία , ζητάμε μερικές φορές να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες, να καλυτερέψουν υπάρχουσες
για όφελος δικό μας και της εταιρείας που είμαστε συνδρομητές.

Μπορεί να είμαι γραφικός που σκέφτομαι έτσι αλλά χαίρομαι που ανήκω εδώ μέσα και μοιράζομε μαζί σας σκέψεις και εμπειρίες,
αναφέρω το συμβάν για συμμόρφωση δική τους ώστε να γίνουνε καλύτερη.

Εγω εχω σκετο 2play και λογω κακης ταχυτητας(γυρω στα 4)εχω κανει αιτηση για μεταφορα στη vodafone που μου δινει εγγυημενα οπως λεει απο 10 και πανω.Ποσες πιθανοτητες εχω να μου δωσουν την προσφορα του gv111?Νομιζω για 42,38ε με 12 ωρες κινητα και full nova θα αξιζε να θυσιασω την ταχυτητα.

Σωστα πήρα ΟΤΕ με ειπαν fax η email ,έστειλα mai θα στείλω και fax και θα κανουν και οι της νόβα οτι χρειαζεται.Η γραμμή πάντως μου ειπαν δεν είχε παρθεί.
Τελικά πήρα 3 play full με 12 ώρες κινητά ,adultpack δώρο,μαζί με multiview για 18 μηνες.Αύριο θα έχω επικοινωνία για να μάθω πως θα γίνει η διαδικασία για multiview kαι για δεκτη που θα μου δώσουν τον 3001.Ξέχασα να πω αν θα είναι δωρεάν η εγκατάσταση.Όλα αυτά στα 42.38

Διευκρίνισε μας σε παρακαλώ, το multiview στο έδωσαν για 18 μήνες με 18μηνη δέσμευση ή 12 μήνες με 18μηνη δέσμευση?
Επίσης να υποθέσω ότι το adultpack το πήρες δώρο μόνο για 3 μήνες, σωστά?
Ακόμα θα μας βοηθούσε όταν σου εξηγήσουν την διαδικασία με το multiview και τον δέκτη 3001, να τα μοιραστείς μαζί μας...

Έχω ακριβώς το ίδιο πακέτο που είχες και εσύ και θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ για να μου δώσουν ότι και σε εσένα...
Την αίτηση φορητότητας την έκανες τηλεφωνικά ή σε κάποιο κατάστημα ?
Σου έστειλαν σύμβαση για να υπογράψεις και μετά από πόσο χρονικό διάστημα σε κάλεσαν από την NOVA?

Εγώ έχω αυτή τη στιγμή triple play με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Θέλω να μπει το full πακέτο της Nova το οποίο πέρυσι δεν μου το έδιναν καθόλου και μάλιστα μου πουλησαν το Nova εξοχικό για δώρο, ενώ δεν έχει χρέωση. Το συμβόλαιο λήγει 25/10. Όσοι προχωρήσατε σε αίτηση φορητότητας δοκιμάσατε πρώτα μέσω του forum;

Διευκρίνισε μας σε παρακαλώ, το multiview στο έδωσαν για 18 μήνες με 18μηνη δέσμευση ή 12 μήνες με 18μηνη δέσμευση?
Επίσης να υποθέσω ότι το adultpack το πήρες δώρο μόνο για 3 μήνες, σωστά?
Ακόμα θα μας βοηθούσε όταν σου εξηγήσουν την διαδικασία με το multiview και τον δέκτη 3001, να τα μοιραστείς μαζί μας...

Έχω ακριβώς το ίδιο πακέτο που είχες και εσύ και θέλω να κάνω και εγώ με την σειρά μου αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ για να μου δώσουν ότι και σε εσένα...
Την αίτηση φορητότητας την έκανες τηλεφωνικά ή σε κάποιο κατάστημα ?
Σου έστειλαν σύμβαση για να υπογράψεις και μετά από πόσο χρονικό διάστημα σε κάλεσαν από την NOVA?

Το multiview δεν μου είπε και ξέχασα να ρωτησω λογικά για 12 μηνες.Το adultpack το ζήτησα για 3 μηνες το δίνουν.Ο 3001 θα γίνει μάλλον στις γιορτές μου είπε για multiview.Δεν έχουν αλλους δέκτες παλιούς στοκ.
Για ΟΤΕ με πήραν απο 13888.
Μου έστειλαν σύμβαση σε τρεις μέρες.Την δεύτερα που στάλθηκε το αίτημα στη νόβα με πήραν απο νόβα για την προσφορά.Την τριτη πρωι.Με ενημέρωνε ο ΟΤΕ με sms για την πορεία αιτήματος.

Δεν το ποσταρησα καλά η ερώτηση ηταν απο τον φιλοNikos 777

Για τον φιλο erudios δοκιμασία τα παντα μέχρι και απο facebook .Tο μονο που πέτυχαν ηταν όταν τους είπα την πρωτη φορά οτι θα φύγω για ΟΤΕ και με ξαναπήραν σε δυο μέρες.Η προσφορά τοτε ηταν 3play full με 12 ώρες κινητά στα 53.70

Για να συνοψισω τι μου δώσανε.
3play full+12 ώρες κινητά+multiview(μάλλον για 12 μηνες)δωρεάν εγκατάσταση+adultpack 3 μηνες+2 μηνες δώρο πάγια+τον 3001(μένει εκκρεμότητα να τον ξαναπαρω τον κύριο για να το κανονισουμε γιατί η κουβέντα μας αναλώθηκε στο πως θα κάνω αίτηση ακύρωσης στον ΟΤΕ).Όλα αυτά στα 42.38 για 18 μηνες.Ρώτησα για υπογραφή συμβολαίου μου είπε δεν χρειαζεται ,έγινε τηλεφωνικώς και ισχυει.
Νομιζω δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά απο αυτή,και ενω ήμουνα έτοιμος για ΟΤΕ