Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Με 4,7 ευρώ παραπάνω πήρες
Vdsl - Δωρεάν νέο ρουτερ και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl
Δωρεάν τα τέλη μετακόμισης 50
Δωρεάν καινούργιος δέκτης
Τα κινητά απεριόριστα παίζονται
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα και όλα με μόνο 4,7 ευρώ διαφορά από εμάς που κλείσαμε 41,75 και
που δεν πήραμε τίποτα από εξοπλισμό γιατί απλά δεν χρειαζόταν.

Το vdsl και γω το ρώτησα. Αλλά δεν έχω κάλυψη... Και βλέπω να αργεί πολύ κιόλας

Να διευκρινίσω κατι επειδη και εγω τωρα το ειδα μετα τον ντορο που διαβαζω,

Οπως θα ειδατε και στην φωτο που ειχα ανεβασει αναφερει οτι ειναι απεριοριστ σταθερα και κινητα , πραγμα που και εμενα μου το ειχαν πει οταν πηρα την προσφορα.
Τωρα ειδα οτι μεσα στην καρτελα μου στο bill βλεπω οτι μετραει κανονικα 720 λεπτα σε κινητα.
Οχι οτι με πολυενδιαφερει διοτι ετσι κι αλλιως δεν τα φτανουμε (μεχρι στιγμης βεβαια, αλλα με 3 γυναικες στο σπιτι μαλλον σε λιγο καιρο θα τα ξεπερναμε κατα πολυ!!!) θα το ρωτησω να δω γιατι αυτη η διαφορα.

Ζητω συγνωμη εαν αυτο που εγινε , εγινε αιτα παρερμηνειας αλλα δεν εγινε εσκεμενα :bigcry:

Δηλαδή ζητήσατε απο το thread της ΝΟΒΑ εδώ στο forum προσφορά χωρίς να κάνετε κάπου αίτηση φορητότητας και σας την έδωσαν ;

Να διευκρινίσω κατι επειδη και εγω τωρα το ειδα μετα τον ντορο που διαβαζω,

Οπως θα ειδατε και στην φωτο που ειχα ανεβασει αναφερει οτι ειναι απεριοριστ σταθερα και κινητα , πραγμα που και εμενα μου το ειχαν πει οταν πηρα την προσφορα.
Τωρα ειδα οτι μεσα στην καρτελα μου στο bill βλεπω οτι μετραει κανονικα 720 λεπτα σε κινητα.
Οχι οτι με πολυενδιαφερει διοτι ετσι κι αλλιως δεν τα φτανουμε (μεχρι στιγμης βεβαια, αλλα με 3 γυναικες στο σπιτι μαλλον σε λιγο καιρο θα τα ξεπερναμε κατα πολυ!!!) θα το ρωτησω να δω γιατι αυτη η διαφορα.

Ζητω συγνωμη εαν αυτο που εγινε , εγινε αιτα παρερμηνειας αλλα δεν εγινε εσκεμενα :bigcry:

παντα 12 ωρες εννοει πλεον με τον ορο απεριοριστα.

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τις πολύτιμες συμβουλές. Ανανέωσα και εγώ με 43,49 !

Ελπίζω να δώσει και του χρόνου αυτή τη προσφορά Γιατί δεν νομίζω να με συμφαιρε να δώσω και πέναλτι στον ΟΤΕ και τέλη για την αλλαγή παρόχου

Καλησπέρα.
Μου έγινε και εμένα η γνωστή προσφορά και ετοιμάζομαι να βάλω nova 3play.
Ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ 41.75 και 43.49 και ποια είναι η πιο συμφέρουσα από τις δύο?
Ευχαριστώ.

Με πιστωτική κάρτα ο 13[SUP]ος[/SUP] μήνας δώρο δηλαδή 43,49 τον 13[SUP]ος[/SUP] μήνα δεν σε χρεώνουν.
Το πακέτο είναι ίδιο στις παροχές δεν αλλάζει το τι σου προσφέρουν.
Αν πληρώνεις με πάγια εντολή κάνουν επιπλέον έκπτωση και από 43,49 σε χρεώνουν 41,75 όλους τους μήνες .
Υπάρχουν οι παραπάνω δύο επιλογές και η τρίτη επιλογή που πληρώνεις ότι λέει ο λογαριασμός επειδή αγνοείς ότι υπάρχουν οι άλλες δύο.

Τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ γιατί τόσο καιρό ενώ υπήρχαν αυτές οι επιλογές και οι εκπτώσεις δεν είχα
επιλέξει καμία από τις δύο.
Δυστυχώς έδινα παραπάνω χωρίς λόγω και αιτία επειδή μας απορροφούν άλλα πράγματα και κάποια στιγμή το αυτονόητο που πρέπει να
κάνεις το ξεχνάς.

Να ρωτήσω κάτι.
Σε όσους προσφέρθηκε η συγκεκριμένη προσφορά, η τιμή είναι "για πάντα" ή μόνο για τα δύο χρόνια της δέσμευσης και μετά τιμοκατάλογος ή ότι κάτσει τότε;

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πάντα είναι σχετικό και εμένα μου έλεγαν 39,90 για πάντα και με τους νέους φόρους η τιμή ανέβηκε.
Το πάντα είναι απλά το ψάρεμα ώστε να τσιμπήσεις, το σίγουρο είναι για δύο χρόνια θα έχουμε αυτήν την τιμή και όταν
λήξη πάλι το συμβόλαιο βλέπουμε το τι υπάρχει εκείνει την περίοδο.

Επίσης όλοι μα όλοι όταν λήγει το συμβόλαιο τους κάνουν κινήσεις ώστε να πάρουν καλύτερες προσφορές και τιμές
οπότε το πάντα αν το σκεφτείς δεν είναι προς όφελός σου αλλά κατά σου γιατί πάντα παίζουν προφορές
καλύτερες από αυτήν που έχεις πάρει κάποια στιγμή.

Last edited:
Το για πάντα είναι για πάντα. Δεν φταίει η κάθε εταιρία για τις κυβερνήσεις που έχουμε που στο τέλος θα μπει φόρος και στον αέρα.. . Λογικά είναι να μην πληρώνουν αυτοί στο φόρο

Εμένα το συμβόλαιο μου έληξε πριν από 18 μήνες. Αν δεν ίσχυε το "για πάντα" θα το γύριζαν σε τιμή τιμοκαταλόγου, δηλαδή πολύ ακριβότερα. Εδώ είχε λήξει και αντί να μου προσφέρουν κάτι για να ξανά δεσμευτώ μου ζήτησαν επιπλέον 5 για τα HD. Αν δε βαριόμουν τη διαδικασία θα είχα κάνει αίτηση φορητότητας για ΟΤΕ. Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να δίνουν, μαζικά, μια καλή προσφορά. Θέλω να είμαι σίγουρος λοιπόν ότι μετά από τα δύο χρόνια η τιμή θα παραμείνει στη χειρότερη περίπτωση εκεί, ασχέτως φόρων για τους οποίους δεν ευθύνεται η εταιρεία.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από δύο χρόνια μάλλον δεν θα υπάρχει φορθνετ. Στην διαδικασία vdsl απουσίαζει παντελώς και ακούγεται ότι θα; βγάλει κινητή. Ότι να ναι

Γιατί το λες αυτό;
Δεν έδινε από KV και από πέρυσι άλλαξε πολιτική και δίνει.
Μακάρι να παίξει και στην κινητή. Θα είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών.

ΥΓ
Στα χρόνια που είσαι μέλος του forum πόσες φορές έχεις διαβάσει ή έχεις πει για το κλείσιμο της Nova;

Εγώ τώρα το βλέπω.

Απουσίαζει από το Όλο θέμα νέων δικτύων η φορθνετ που ήταν πάντα πρωτοπόρος

Το για πάντα είναι για πάντα. Δεν φταίει η κάθε εταιρία για τις κυβερνήσεις που έχουμε που στο τέλος θα μπει φόρος και στον αέρα.. . Λογικά είναι να μην πληρώνουν αυτοί στο φόρο

"Για πάντα" σημαίνει το ποσό για πάντα μέχρι να κλείσει η εταιρία. Αν δεν μπορείς να το προσφέρεις για οποιοδήποτε λόγο, δεν χρησιμοποιείς τις λέξεις "για πάντα".
Έπρεπε δικαστικά να γίνεται αυτόματα σύσταση και στη συνέχεια γερό "πρόστιμο" σε μεγάλες εταιρίες τέτοιου τύπου.
Να πάω εγώ για 1,5 ευρώ, το ξέρει και η εταιρία πως δεν με συμφέρει οικονομικά και μετακιλεί το κόστος "παράνομα" στον πελάτη καθώς έχει πει και έχει διαφημίσει "πακέτο για πάντα".

Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Αλλά τι περιμένεις, στην Ελλάδα ζούμε.