Προσφορά NOVA

-5 , δηλαδή στα 33 θα ήταν super.
Το ξερω αλλα μπορω να παζαρεψω 5 ευρω κατω ακομα;Οι τιμες αυτες δεν ειναι στανταρ; Λεω εγω.. Παντως με 33 το εκλεινα και τωρα και ας ειχα μονο Ευρωλιγκα.

Το ξερω αλλα μπορω να παζαρεψω 5 ευρω κατω ακομα;Οι τιμες αυτες δεν ειναι στανταρ; Λεω εγω.. Παντως με 33 το εκλεινα και τωρα και ας ειχα μονο Ευρωλιγκα.
Μπορείς να τους ρωτήσεις.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου επικοινωνηθηκε σημερα τηλεφωνικα προσφορα για full pack μονο τηλεοραση στα 38 ευρω τελικη με φορους και ολα για 2 χρονια.Επειδη περα απο Ευρωλιγκα με ενδιαφερει και ποδοσφαιρο Ολυμπιακου ζητησα 3 μερες και θα με ξαναπαρει Παρασκευη.Μπας και βρεθει καμια ακρη με τα τηλεοπτικα αυτες τις μερες.
Τα 38 είναι υπερβολικά πολλά. Μη ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος έχει την προσφορά με τα 25 .

Τα 38 είναι υπερβολικά πολλά. Μη ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος έχει την προσφορά με τα 25 .

27,50 με την προσθήκη του φόρου 10% προσφορά που δώθηκε για εξερετικα μικρό διάστημα στο fullpack και μετα η προσφορά σε αυτή τιμή μετακινήθηκε στο sportpack που αν δεν κάνω λάθος δίνεται σε αυτό το πακέτο μέχρι και σήμερα. Κατα την προσωπική μου γνώμη πάντως δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα πράγματα με το τι γινόταν πριν δυο χρόνια αλλά με το τι γίνεται σήμερα. Και στο κάτω κάτω γιατί δεν πήραμε τότε όλοι με 25 ευρώ την προσφορά έτσι ώστε να επωφελούμαστε ακόμη και σήμερα προνομιακής τιμής και αντί αυτού γκρινιάζουμε?

27,50 με την προσθήκη του φόρου 10% προσφορά που δώθηκε για εξερετικα μικρό διάστημα στο fullpack και μετα η προσφορά σε αυτή τιμή μετακινήθηκε στο sportpack που αν δεν κάνω λάθος δίνεται σε αυτό το πακέτο μέχρι και σήμερα. Κατα την προσωπική μου γνώμη πάντως δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα πράγματα με το τι γινόταν πριν δυο χρόνια αλλά με το τι γίνεται σήμερα. Και στο κάτω κάτω γιατί δεν πήραμε τότε όλοι με 25 ευρώ την προσφορά έτσι ώστε να επωφελούμαστε ακόμη και σήμερα προνομιακής τιμής και αντί αυτού γκρινιάζουμε?
Πολύς κόσμος την πήρε και ηταν και γιά πάντα. Συγκρίσεις πάντα θα γίνονται και καλό είναι να γίνονται.25 ευρό με πολύ καλύτερο πρόγραμμα από τώρα.

Απο την άποψη αυτή συμφωνώ και εγώ μαζί σου μακάρι να το κάνουν και πάλι, τώρα ομως ειναι άλλη η τιμή και σε αυτή πρέπει να εστιάζουν όσοι θέλουν να κάνουν νέα συμβόλαια.

Απο την άποψη αυτή συμφωνώ και εγώ μαζί σου μακάρι να το κάνουν και πάλι, τώρα ομως ειναι άλλη η τιμή και σε αυτή πρέπει να εστιάζουν όσοι θέλουν να κάνουν νέα συμβόλαια.
Δίκιο έχεις.

Μπορει καποιος να βοηθησει πως θα παρω την προσφορα full pack+ συν vdsl + κινητα στα 48?
και ποια διαδικασια να ακουλουθησω?

Προσωπικό μήνυμα στον χρήστη που μας βοηθάει στο nova support με τα στοιχεία σου που να ζητάς προσφορά ώστε κάποιος
να επικοινωνήσει μαζί σου από την nova.
[h=3][/h]

Η διαδικασία που ακολουθούμε προκειμένου να ζητήσουμε λύση από το Support περιγράφεται στο πρώτο ποστ μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Pm στέλνουμε μόνο για τα προσωπικά μας στοιχεία.

θα ηθελα μια χαρη απο καποιον που εχει παρει την προσφορα στα 43.15 φουλ πακ. ή σπορτ πακ triple play.
Οποιος μπορει να μου δωσει το σταθερο του τηλεφωνο σε πμ ωστε να δουνε απο τα κεντρικα την προσφορα που του καναν και να την κανουν και σε μενα.
Σας παρακαλω πολυ καποιος ας βοηθησει γιατι εχω αγανακτησει και δεν την δινουν με τιποτα και ειμαι συνεχεια στα τηλεφωνα και ακρη δεν βγαζω και μου λενε τιμες καταλογου.
θα του ημουν ευγνωμων.ευχαριστω πολυ.

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν ξέρουν τι προσφορες κάνουν? Και αν τους πεις το τηλέφωνο θα πούνε, α ωραία θα στη δώσουμε και σένα
Το ότι κάποιος πήρε αυτή την τιμή φιλε, δεν σημαίνει ότι όλοι θα περνούν αυτή την τιμή, άλλος θα πάρει προσφορα στα 40 ευρώ και ο άμεσος επόμενος στα 45, Ετσι δουλεύει η αγορά.

@ dalas Οι προσφορές δεν είναι σε όλους ίδιες.
Δηλαδή, διαφορετική τιμή θα πάρω εγώ που ζητάω ανανέωση του ίδιου πακέτου, η με προσθήκες πχ cinema η sport, διαφορετική τιμή θα πάρει κάποιος που θέλει να διακόψει, διαφορετική τιμή θα πάρει κάποιος που έκανε αίτηση φορητότητας.
Άρα λοιπόν ότι και να σου απαντήσει κάποιος απο το φόρουμ, δεν σημαίνει ότι θα το πετύχεις και εσύ.

Και μια διευκρίνηση σύμφωνα με τα πιο πάνω μηνύματα που διάβασα.

Το support που φιλοξενούμε στο φόρουμ και μας εξυπηρετεί ΤΕΧΝΙΚΑ, "ΔΕΝ" κάνει προσφορές.
Μεταφέρει στο αρμόδιο τμήμα προσφορών το αίτημα μας, έτσι ώστε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας οι άνθρωποι από το τμήμα προσφορών.

Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να πετύχεις το καλύτερο για εσένα.

Συμφωνώ ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Φίλος την έχει πάρει με ίδια περίπτωση. Παρακαλώ οποίος μπορεί και θέλει να μου δώσει ώστε να τους πω και να την δώσουν και σε μένα γιατί πευδευομαι κάνα εικοσαημερο και άκρη δεν έβγαλα . όποιος μπορεί θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ

Sent from my iPhone using Tapatalk