Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μάγκες, ποια είναι η καλύτερη προσφορά που έχει πάρει κάποιος για το Nova3play Family+ μαζί με VDSL 50 ?
Εμένα, αν και τους είπα πως είμαι ήδη στην cosmote και σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί ΑΝ με δελεάσουν, δε νομίζω πως μου πρόσφεραν και κάτι τρομερό.
Τις ίδιες τιμές με τον τιμοκατάλογο μου είπαν + το μαμισιάτικο 10 ευρώ για εξοπλισμό + 35 ευρώ τέλος ενεργοποίησης και να φανταστώ + και την εγκατάσταση! Έχει γλυτώσει ποτέ κανείς τα παραπάνω σε νέο συμβόλαιο?

Ξέρει κανείς στην online αίτηση από το site τους, τι είναι το κουπόνι που σου έχει στην αρχή πριν το πρώτο βήμα?
Είναι εκπτωτικό κουπόνι? Και ποιος το δίνει αυτό?

εγω πηρα vdsl+απεριοριστα σταθερα και κινητα+σπορτ πακ
48.52 τελικη τιμη,24μηνο.
36.75 τελη ενεργοποιησης.
Μπορουσα και φουλ πακ αλλα δεν βλεπω ταινιες στο νοβα.

Κάνεις copy - paste μια προσφορά που σε ενδιαφέρει που έχει πάρει κάποιος στο forum και στέλνει
email στην nova με ερώτημα αν γίνεται αυτήν την προσφορά να στην δώσουν και εσένα.
Το τι είχαν δώσει κάποια στιγμή μια καλή προσφορά σε κάποιον δεν σημαίνει όμως ότι αυτή
δίνεται ανά πάσα στιγμή και εποχή.

Μου δίνουν τα εξής για να με "αρπάξουν" από τον Οτε.
Αξίζει λέτε? Είναι προσφορά ή ψίχουλα?

Nova3play Family+ (αυτό με απεριόριστα σταθερά/κινητά) + VDSL (εώς 50) για 24μήνες στα 37 ευρώ (τελική τιμή ΜΕ φόρους)
Δωρεάν όλα τα τέλη ενεργοποίησης (εννοώ τα 35 ευρώ + 10 ευρώ) και δωρεάν το ρούτερ!
Πιάτο έχω, οπότε μόνο συντονισμός από τους τεχνικούς. (αυτό δεν βλέπω στο συμβόλαιο αν χρεώνετε)

Μπορώ να διεκδικήσω κάτω καλύτερο?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου δίνουν τα εξής για να με "αρπάξουν" από τον Οτε.
Αξίζει λέτε? Είναι προσφορά ή ψίχουλα?

Nova3play Family+ (αυτό με απεριόριστα σταθερά/κινητά) + VDSL (εώς 50) για 24μήνες στα 37 ευρώ (τελική τιμή ΜΕ φόρους)
Δωρεάν όλα τα τέλη ενεργοποίησης (εννοώ τα 35 ευρώ + 10 ευρώ) και δωρεάν το ρούτερ!
Πιάτο έχω, οπότε μόνο συντονισμός από τους τεχνικούς. (αυτό δεν βλέπω στο συμβόλαιο αν χρεώνετε)

Μπορώ να διεκδικήσω κάτω καλύτερο?

Εχουν δωσει στα 48 ολα αυτα με full pack.
Το ρουτερ το δινουν ετσι κι αλλιως δωρεαν.
Στο full περιλαμβανει και τα HD καθως και nova go και εαν τους πιεσεις μπορει να παριε και για 1 χρονο το multiview.

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ful pack+vdsl+απεριριοριστα σταθερα κ κινητα μονο 38 ευρω τελικη?
ποιος την πηρε?

Συγνωμη λαθος....το διορθωσα, στα 48 ελεγα, μπερδευτηκα και αντι για 37 που ελεγες διαβασα 47

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εχουν δωσει στα 48 ολα αυτα με full pack.
Το ρουτερ το δινουν ετσι κι αλλιως δωρεαν.
Στο full περιλαμβανει και τα HD καθως και nova go και εαν τους πιεσεις μπορει να παριε και για 1 χρονο το multiview.

Για 10 ευρώ παραπάνω θα έπαιρνα χαλαρά το πακέτο.
Θα τους πάρω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να πάρω αυτό που λες!
Όσο για το δωρεάν ρούτερ, ίσως άλλαξε τώρα. Αν μπεις και κάνεις online αίτηση σου βγάζει στο δεύτερο βήμα ""Θα χρειαστώ εξοπλισμό (Σε περίπτωση επιλογής, η χρέωση για ADSL εξοπλισμό είναι 20,00 )"" Ίσως για VDSL έχει άλλο ρούτερ που σίγουρα θα κοστίζει παραπάνω.

Mε πήραν τηλέφωνο σήμερα 3 φορές από τον ίδιο αριθμό (μέχρι να το σηκώσω).

Μου είπαν το αναμενόμενο "θα μου κάνουν προσφορά επειδή ήμουν παλιός πελάτης".

Προσέφεραν το sports pack για 27 ευρώ τον μήνα, με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν.

Προσπαθούσαν να προωθήσουν το συνδυασμό " Superleague, Α1 μπάσκετ, Euroleague"

Όταν είπα πως δεν ξέρουν καν τι θα έχουν του χρόνου από Superleague, μου απάντησε πως έχουν κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 19 που είναι αδύνατο να σπάσει.

Επίσης όταν είπα πως δεν έχουν τον Ολυμπιακό στην Α1, απάντησε πως έχουν όλες τις υπόλοιπες ομάδες (που δεν ισχύει).

Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα το περιεχόμενο του sports pack έτσι και αλλιώς, αλλά βλέπω πως συνεχίζουν την απαράδεκτη τακτική να λένε ψέματα όταν προσπαθούν να πάρουν νέους πελάτες.

Mε πήραν τηλέφωνο σήμερα 3 φορές από τον ίδιο αριθμό (μέχρι να το σηκώσω).

Μου είπαν το αναμενόμενο "θα μου κάνουν προσφορά επειδή ήμουν παλιός πελάτης".

Προσέφεραν το sports pack για 27 ευρώ τον μήνα, με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν.

Προσπαθούσαν να προωθήσουν το συνδυασμό " Superleague, Α1 μπάσκετ, Euroleague"

Όταν είπα πως δεν ξέρουν καν τι θα έχουν του χρόνου από Superleague, μου απάντησε πως έχουν κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 19 που είναι αδύνατο να σπάσει.

Επίσης όταν είπα πως δεν έχουν τον Ολυμπιακό στην Α1, απάντησε πως έχουν όλες τις υπόλοιπες ομάδες (που δεν ισχύει).

Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα το περιεχόμενο του sports pack έτσι και αλλιώς, αλλά βλέπω πως συνεχίζουν την απαράδεκτη τακτική να λένε ψέματα όταν προσπαθούν να πάρουν νέους πελάτες.

θα συμφωνησω μαζι σου,λενε αρλουμπες νομιζοντας οτι δεν ξερουν οι πελατες.εδω μου ειπαν τα ανηκουστα οτι το κυππελο ειναι πιο σημαντικο απο το πρωταθλημα επειδη εχουν αγγλικο κυππελο,και οταν ειπα ε τοτε γιατι εχετε την Superleague δεν ηξερε τι να απαντησει.και επισης μου ειπαν οτι σε ισπανια που δειχνει ο οτε,δεν δειχνουν τα καλα ματς (κλασικο) επειδη η εκαστοτε Π.Ο ισπανιας δεν δειχνει τα καλα παιχνιδια εκτος ισπανιας....πεσαν τα μαλλια μου...

Last edited by a moderator:
Εγώ ανάμεσα προχθες στα 48 όλα με vdsl +21 ενεργοποίηση

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλη τιμη ακη,αρκει να κρατησουν το ελληνικο πρωταθλημα.εγω σπορτς με 48 και vdsl,ετσι κιαλλιως ταινιες δεν βλεπω αλλα με 36 τελη φορητοτητας+10 ευρω cosmote full pack.

αυτη τη στιγμη εχω sports pack+multiview 24ρι ιντερνετ 720 λεπτα προς κινητα+αστικα υπεραστικα τελικη τιμη στα 44 ευρω

πως τη βλεπετε τη προσφορα?αλλα εκανα αιτηση για να παω στον οτε με 38 ευρω το μηνα.

πεζει να παρω καλυτερη αντιπροσφορα απο νοβα?ειμαι ακομα μπερδεμενος μπορω να πω.

στα 43 θα σε πει με φουλ πακ.δυσκολα πιο χαμηλα.δεν εχεις να χασεις και κατι,προσωπικα θεωρω πιο πληρες το πακετο της κοσμοτε.
αλλα δειχνει το ποδοσφαιρο την ομαδα μας η νοβα,εμενα ουτε τα εντος εχει φετος...

στα 43 θα σε πει με φουλ πακ.δυσκολα πιο χαμηλα.δεν εχεις να χασεις και κατι,προσωπικα θεωρω πιο πληρες το πακετο της κοσμοτε.
αλλα δειχνει το ποδοσφαιρο την ομαδα μας η νοβα,εμενα ουτε τα εντος εχει φετος...

και εγω αυτο το διλλημα εχω βλεπω ελληνικο οπως και να εχει,επισης εχει και την euroleague που βλεπω φανατικα.
δηλαδη 2 πακετα δυνατα πολυ για μενα,τσουλου κλτπ τα βλεπουμε αλλιως δεν εχω θεμα.

τα cinema αδιαφορα μου ειναι,αρα καμια προσφορα στα 38 ευρω δεν πεζει να παρω λετε?αμα τους πω να βγαλουν τα κινητα και ισως και το multiview?