Προσφορά NOVA

Αν έπαιζε και μια προσφορά για multi view γνωρίζετε κάτι;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Επειδή το σκέφτομαι για ανανέωση η καλυτερη προσφορά ειναι 3play full κινητα στα 42.9 τελικη τιμη και vdsl +5 euro και 2 χρονια δέσμευση?

Σε αυτήν την τιμή όλα τα έχεις και με πάγια εντολή λίγο ποιο φτηνά με 2 χρονια δέσμευση.

Όμως για vdsl έχεις +21 και κάτι τέλη ενεργοποίησης που ότι και να έκανα δεν το έδιναν δώρο που το πληρώνεις στον πρώτο λογαριασμό.

Last edited:
Επειδή το σκέφτομαι για ανανέωση η καλυτερη προσφορά ειναι 3play full κινητα στα 42.9 τελικη τιμη και vdsl +5 euro και 2 χρονια δέσμευση?

Εαν κανεις το εξτρα βημα με φορητότητα προς cosmote, η νοβα αυτη τη περιοδο δινει και πάγια δώρο και multiview σε αυτη την τιμη, αλλα θα μπλεξεις με τον οτε και τη γραφειοκρατεία του με το πηγαινε-ελα της γραμμης.

Επειδή το σκέφτομαι για ανανέωση η καλυτερη προσφορά ειναι 3play full κινητα στα 42.9 τελικη τιμη ,όσα πληρώνω τώρα και έχω μόνο sports pack και κινητά...δεν με ενδιαφέρει το vdsl ούτε το cinema...τι έκπτωση μπορώ να ζητήσω?

Μετά από αίτημα για διακοπή μου δώσαν το sport pack 21.89 τελική τιμή (μαζί με τους φόρους δηλαδή) για 24 μηνες

Μετά από αίτημα για διακοπή μου δώσαν το sport pack 21.89 τελική τιμή (μαζί με τους φόρους δηλαδή) για 24 μηνες

καλο μου ακουγεται,επισης ειχες μονο το sports pack? η εχεις και ιντερνετ κλτπ?

Καλησπέρα. Συγγνώμη για την ενόχληση. Υπάρχει κανείς που να δουλεύει στη Nova να μου κάνει άλλη προσφορά από τις ισχύουσες στο ιντερνετ για να έρθω από cosmote+cosmote tv σε nova? Το συμβόλαιο μου λήγει σε 3 μέρες από την cosmote. Ευχαριστώ.

Τα υπόλοιπα με personal message για να δώσω και τον αριθμό που θα έρθει από cosmote + δορυφορική.

Καλως ορισες
Γραψε στο νημα του support της νοβα και θα σου απαντησουν

Με 5 ευρω παραπάνω κλειδωσα vdsl Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 40548/100572 kbps πριν με adsl ειχα γύρω στα 9 το πρωί
και γύρω στα 7,6 το βράδυ το κλείδωμα στο router. Καμια σχεση ολα πανε σφαιρα ευχαριστω ολους με τις πληροφοριες που μοιραζομαστε.

Καμια σχεση ολα πανε σφαιρα ευχαριστω ολους με τις πληροφοριες που μοιραζομαστε.

Αυτή είναι και η έννοια τις κοινότητας μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να καταφέρνουμε τα καλυτέρα στο τέλος όλοι μας.

Με 5 ευρω παραπάνω κλειδωσα vdsl Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 40548/100572 kbps πριν με adsl ειχα γύρω στα 9 το πρωί
και γύρω στα 7,6 το βράδυ το κλείδωμα στο router. Καμια σχεση ολα πανε σφαιρα ευχαριστω ολους με τις πληροφοριες που μοιραζομαστε.

φιλε απο καμπινα παιρνεις η απο αστικο κεντρο?τρελες ταχυτητες...μπραβο...