Προσφορά NOVA

δυστυχως ο οτε δινει το full pack στα 25 ευρω αλλα ειναι μαλλον για νεους συνδρομητες και για λιγες ημερες.εγω που ρωτησα δεν μου το δινανε σε αυτη την τιμη.που ειμαι αοριστου και απειλησα να το κοψω.στην νοβα που ρωτησα για σκετο το αθλητικο πακετο nova sports η καλυτερη τιμη που το δινουν ειναι 27.39 τελικη με φπα και τελος συνδρομητικης και για 24 μηνες συνδρομη.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ολοι λετε προσφορες με 3play/2play για σκετο nova δεν λεει κανεις τι τιμες παιζουν :/

Καλησπέρα φίλε μου...όταν λες για sports pack εννοείς μονο τηλεοραση ή 3play?

Επίσης άλλη μια ερώτηση γενικά...στο 3play family λεει "τελος ενεργοποίησης 36.75 " εννοει για φορητοτητα ή και για νεα τηλεφωνικη γραμμη? ξερει κανεις?

δυστυχως ο οτε δινει το full pack στα 25 ευρω αλλα ειναι μαλλον για νεους συνδρομητες και για λιγες ημερες.εγω που ρωτησα δεν μου το δινανε σε αυτη την τιμη.που ειμαι αοριστου και απειλησα να το κοψω.στην νοβα που ρωτησα για σκετο το αθλητικο πακετο nova sports η καλυτερη τιμη που το δινουν ειναι 27.39 τελικη με φπα και τελος συνδρομητικης και για 24 μηνες συνδρομη.

Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση διακοπής στο 13888 και τελικά μου το άφησαν στα 22 ευρώ το full.Έχω και VDSL 30 και τηλεφωνία βέβαια.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα φίλε μου...όταν λες για sports pack εννοείς μονο τηλεοραση ή 3play?

Επίσης άλλη μια ερώτηση γενικά...στο 3play family λεει "τελος ενεργοποίησης 36.75 " εννοει για φορητοτητα ή και για νεα τηλεφωνικη γραμμη? ξερει κανεις?

μονο nova tv sports pack.. αυτο που ειχα με 27 πριν 3 μηνες τωρα εφοσον διεκοψα μου ειπαν αν θελετε προσφορα κλπ κλπ 21.70 e καπου μου το εδωσαν και μεσα σε μιση ωρα ειχα εικoνα :P

μονο nova tv sports pack.. αυτο που ειχα με 27 πριν 3 μηνες τωρα εφοσον διεκοψα μου ειπαν αν θελετε προσφορα κλπ κλπ 21.70 e καπου μου το εδωσαν και μεσα σε μιση ωρα ειχα εικoνα :P
Ακριβώς την ίδια προσφορά πήρα κι εγώ και δέχτηκα

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά τιμη είναι. Σκέψου ότι το full pack 31 το δίναν κάποτε ελάχιστη τιμή.

Έπειτα από τηλεφωνικό αίτημα για προσφορά 3 μήνες και κάτι πρίν λήξει το συμβόλαιο μας (02/2018) έγινε η εξής προσφορά:

1) απεριόριστα σταθερά & 720' προς κινητά
2) vDSL 50 mbps (αναβάθμιση από aDSL)
3) Nova Full pack (αναβάθμιση από Cinema pack)
4) Multiview
Συμβόλαιο για 2 χρόνια και το Multiview για 1.

Τιμή 48.30 .

Έχει ξαναγραφτεί η προσφορά εδώ από άλλο μέλος απλά δεν περίμενα να γίνει πριν λήξει το συμβόλαιο μας..!
Πριν τις αναβαθμίσεις δίναμε 55 και εαν δεν βάζαμε Full Pack (και μέναμε με Cinema Pack) η προσφορά που έγινε ήταν στα 52 :nounder:

Έπειτα από τηλεφωνικό αίτημα για προσφορά 3 μήνες και κάτι πρίν λήξει το συμβόλαιο μας (02/2018) έγινε η εξής προσφορά:

1) απεριόριστα σταθερά & 720' προς κινητά
2) vDSL 50 mbps (αναβάθμιση από aDSL)
3) Nova Full pack (αναβάθμιση από Cinema pack)
4) Multiview
Συμβόλαιο για 2 χρόνια και το Multiview για 1.

Τιμή 48.30 .

Έχει ξαναγραφτεί η προσφορά εδώ από άλλο μέλος απλά δεν περίμενα να γίνει πριν λήξει το συμβόλαιο μας..!
Πριν τις αναβαθμίσεις δίναμε 55 και εαν δεν βάζαμε Full Pack (και μέναμε με Cinema Pack) η προσφορά που έγινε ήταν στα 52 :nounder:

Έχω την ίδια, με την διαφορά των απεριόριστων κινητών...

καλησπερα :τη δυνατη προσφορα μπορω να πετυχω μεταφορα απο οτε σε ιντερνετ φουλ νοβα ;....

εμενα σαν καινουργιο επιμενουν στα 27.39 οσο ειχε οταν ειχαν Α1 σε μπασκετ-βολλευ-πολο! γι αυτο κι εγω δεν βαζω αν δεν μου δωσουν το 21.70!

τωρα με πειραν τηλεφωνω απο τη νοβα οπως ζειτησα απο το φορουμ και η προσφορα που μου εδωσαν ενω τους ειπα ειμαι απο οτε
ηταν 59 ευρω ...τους ειπα οτι εχουν δωση με 48.50 και 50 ιντερνετ...κιολας .....και μου ειπαν οτι αυτη η προσφορα τρεχει τωρα.....
μπορει μου λεει διαφορα καταστημα να την δεινουν ....μαλον δουλευωμαστε ......

οποτε και γω ειπα αντιο

Καλημέρα σας.
Εχω στο σπίτι το Nova 3 play 29,90 (Απεριόριστα Αστικά & Υπεραστικά, 24Mbps Internet + Nova Family) Θέλω να προσθέσω μόνο τα αθλητικά έχετε άποψη για το extra κόστος;

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Χωρις ιδιαιτερη πιεση, πιστευω πως μπορεις να έχεις το αθλητικό μαζί με τις υπαρχουσες υπηρεσιες σου στα 42.90 ή και λιγότερο.

Δεν έχω λόγια έμεινα άφωνος...
3play Μόνο τα αθλητικά μου το έδινε 48€ περίπου με 24μηνη δέσμευση.
Μου αντιπρότεινε ένα promo που τρέχει στα 44€ περίπου FULL πακέτο με 24μηνη δέσμευση.
Επειδή εγώ δεν ήθελα 24μηνη δέσμευση το απέρριψα σε ερώτηση εάν υπάρχει κάτι με 12μηνη δέσμευση μου είπε πως όχι...

Συγγενής μου ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Nova, μετά από 2 χρόνια περίπου στον ΟΤΕ, και πήρε προσφορά από εξωτ. συνεργάτη στα 31 , για απερ. σε σταθερά+30" σε κινητά+ vdsl50 +Nova απλή (χωρίς cinema + αθλητικά). Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι. Θα πληρώσει στον 1ο λογ. 20 και στον τεχνίτη που θα εγκαταστήσει το πιάτο 10 (δεν θυμάμαι αν έχει από την προηγούμενη σύνδεση ή το έχει ξηλώσει).

Νομίζετε ότι είναι καλή προσφορά ή υπάρχει καλλίτερη;

Μια προσφορά που παίζει για ανανεώσεις (δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη για φορητότητα) είναι στα 48,3 3play με full nova, vdsl 50, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά κτλ (εγώ σε αυτό ανανέωσα πρόσφατα).. Άπό εκεί κρίνεις αν τα -17 ευρώ είναι ΟΚ αν αφαιρέσεις το full pack και τις 11,5 ώρες κινητών... Φαντάζομαι αν δεν τον ενδιαφέρει τον συγγενή σου το full pack μια χαρά τιμή είναι.
Ο Οτέ δίνει αντίστοιχη τιμή στα 32 περίπου ευρώ (32,45 νομίζω μου είχαν πει) 3play vdsl με κάποια ώρα σε κινητά αλλά χωρίς την tv, οπότε νομίζω είναι ΟΚ.
Αν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά ίσως με τίποτα 37-38 θα μπορούσε να τα πάρει και αυτά (ας πει κάποιος που έχει κάποιο παρόμοιο πακέτο).

Έχω την προσφορά με 48,30 με όλα τα παραπάνω και μάλιστα στην ίδια πολυκατοικία με τον συγγενή, μετά από αλλαγή της προσφοράς του 2014, με την αφαίρεση των διεθνών και την προσθήκη του vdsl.

Δεν γνώριζα τη διαφορά με το απλό και γιαυτό ρώτησα.
Επομένως, μάλλον καλή ακούγεται η προσφορά.

Δεν έχω λόγια έμεινα άφωνος...
3play Μόνο τα αθλητικά μου το έδινε 48 περίπου με 24μηνη δέσμευση.
Μου αντιπρότεινε ένα promo που τρέχει στα 44 περίπου FULL πακέτο με 24μηνη δέσμευση.
Επειδή εγώ δεν ήθελα 24μηνη δέσμευση το απέρριψα σε ερώτηση εάν υπάρχει κάτι με 12μηνη δέσμευση μου είπε πως όχι...

Μήπως έχεις κρατήσει το τηλέφωνο για το promo;

Σε έναν γνωστό μου του αντιπρότειναν τα ίδια (48 μόνο αθλητικά) και δεν το δέχτηκε, αλλά για 44 το full πακέτο θα το σκεφτόταν.