Προσφορά NOVA

πιο συγκεκριμενα full pack τηλεορασης 34,33 ευρω.μετα το περας της προσφορας συνεχιζει η ιδια τιμη σαν αοριστου χρονου απο κει και περα.

Καλησπέρα,
Να κάνω μια ερώτηση; από που δίνονται αυτές οι προσφορές;
την περασμένη εβδομάδα ρώτησα το support εδώ για προσφορά , όχι μόνο τηλεόραση , θέλω να βάλω και triple play και full pack, μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ. από την εταιρεία ...και με πήραν.
Και μου έκαναν την εκπληκτική προσφορά που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα χαχαχα.
Μήπως μας δουλεύουν, αυτό το ξέρουμε δεν χρειάζεται να μας το λέτε, ή πείτε μας ορθά κοφτά κύριε δεν υπάρχει ή δε δικαιούστε κάποια προσφορά ή πάρτε τηλ αλλά δώστε προσφορά.
Δεν πειράζει αποφάσισα και γώ να πάω wind για σταθερό και διαδίκτυο και μόλις λήξει το συμβόλαιο της τβ στοπ.

πιο συγκεκριμενα full pack τηλεορασης 34,33 ευρω.μετα το περας της προσφορας συνεχιζει η ιδια τιμη σαν αοριστου χρονου απο κει και περα.

μηπως ειναι χωρις τον φορο αυτη η τιμη γιατι εγω γνωριζω για 38 και κατι?

@manoskaras Το Support που φιλοξενούμε στο φόρουμ και βοηθά τα μέλη μας, προφέρει αποκλειστικά τεχνική υποστήριξη και μόνο, σε τεχνικά θέματα.
Δεν κάνει προσφορές, και δεν έχει να κάνει με συμβολαια, ανανεώσεις κλπ.
Όποιο "μη τεχνικό θεμα" θέτουμε στο Support το προωθούν στο ανάλογο τμήμα και μας καλούν από εκεί.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και στο φόρουμ.

Ξέρει κανεις αν δίνετε το multiview δωρεάν με ανανέωση σε full pack?Γιατι σε ομιλια που ειχα με νοβα για ανανεωση μου ειπαν δεν δινετε.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

εμενα σαν καινουργιο επιμενουν στα 27.39 οσο ειχε οταν ειχαν Α1 σε μπασκετ-βολλευ-πολο! γι αυτο κι εγω δεν βαζω αν δεν μου δωσουν το 21.70!

Καλησπέρα παιδιά. Γράφω εδώ μετά από καιρό καθώς έχω διακόψει την nova. Για το αθλητικό πακέτο που προαναφέρθηκε θα ενδιαφερόμουν και εγώ αν μου το έδινα στα 21 και κάτι. Είχα δει κάτι κλήσεις από nova στο κινητό μου και κάλεσα πίσω. Τους ανέφερα για το αθλητικό στα 21 και κάτι αλλά μου είπαν ότι το δίνουν στα 27 και κάτι και στα 21 το δίνουν μόνο στους υφιστάμενους πελάτες. Εν ολίγοις πρέπει να έχεις nova και να διακόψεις για να σου κάνουν αυτήν την προσφορά.. Αυτοί χάνουν. :proud:

Ξέρει κανεις αν δίνετε το multiview δωρεάν με ανανέωση σε full pack?Γιατι σε ομιλια που ειχα με νοβα για ανανεωση μου ειπαν δεν δινετε.

Εγώ πριν μερικούς μήνες το είχα πάρει...

Καλησπέρα.

Έχω nova 3play full vdsl - απεριοριστα σταθερά και κινητά στα 65 ευρώ τελική.. νομίζω ότι δίνω πάρα πολλά πλέον. Βασικά είναι πιο ακριβό και από τιμή καταλόγου πλέον...!
Με ενδιαφέρει για nova sports και vdsl βασικά. Τι τιμή πιστεύετε ότι μπορεί να πετύχω;

δεν νομίζω τόσο χαμηλά.. το multiview είναι δώρο για 1 χρόνο στις 18μηνες ή 24μηνες (μετά βέβαια στο ξαναδίνουν και σου ξανα ανανεώνουν αν το ξαναζητήσεις μιας και τους συμφέρει να σε δεσμεύουν), δεν θα σου κόψουν την τιμή χωρίς αυτό. Νομίζω το 48 είναι το όριο που μπορείς να φτάσεις, εκτός αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε sport πακέτο (πχ τίποτα 43) 13831 είναι το τηλ αλλιώς αν δεν βγάλεις άκρη ίσως σε βοηθήσουν τα παιδιά του support της Nova με ένα pm εδώ στο forum.

craven said:
Today 16:19
Re: Προσφορά NOVA
δεν νομίζω τόσο χαμηλά.. το multiview είναι δώρο για 1 χρόνο στις 18μηνες ή 24μηνες (μετά βέβαια στο ξαναδίνουν και σου ξανα ανανεώνουν αν το ξαναζητήσεις μιας και τους συμφέρει να σε δεσμεύουν), δεν θα σου κόψουν την τιμή χωρίς αυτό. Νομίζω το 48 είναι το όριο που μπορείς να φτάσεις, εκτός αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε sport πακέτο (πχ τίποτα 43) 13831 είναι το τηλ αλλιώς αν δεν βγάλεις άκρη ίσως σε βοηθήσουν τα παιδιά του support της Nova με ένα pm εδώ στο forum.

Μην το λες αυτό, εμένα σε επικοινωνία δεν μου το δώσανε λενε δεν ισχυει τώρα σαν δώρο το multiview και ας έχω 3play full pack,είναι χρεωσιμο 10.89 .Βέβαια θα ξαναπροσπάθησε.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή διάβασα όλες τις απορίες για τα πακέτα κλπ, θέλω να ενημερώσω ότι επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει σε εξωτερικό συνεργάτη της νόβα , και να έχω φίλους που είναι ακόμα εκεί, τα ενδιαφέρον πακέτα που τρέχουν αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:
1) 26,77 απεριόριστα σταθερά, 24αρι Ίντερνετ και το φαμιλι πακ μαζί με δωρο για ένα μήνα τα νόβα σινεμά

2) το σταρτ πακ με αθλητικά ή ταινίες στα 27,39

3) 48 ευρώ για απεριόριστα σταθερά και κινητά, vdsl 50 και το σταρτ πακ μαζί με το αθλητικό περιεχόμενο στη τβ

4) 38 ευρώ για το φουλ πακ της νόβα στην τβ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Οι τιμές είναι τελικές μαζί με ΦΠΑ και τέλη, και όλα τα πακέτα έχουν δωρο εγκατάσταση, αποκωδικοποιητή, nova go, nova on demand και είναι όλα HD

***Ισχύουν μόνο για νέους πελάτες****

Last edited by a moderator:
Οποίος θέλει να βοηθήσει τα μέλη του forum να πάρουν κάποια καλή προσφορά μπορεί να δώσει στοιχεία δημόσια εδω. Κάθε άλλη κίνηση μέσω pm Θα θεωρηθεί προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.