Προσφορά NOVA

Εγώ εχω απεριόριστα σταθερά, 700 λεπτά σε κινητά, 24ρι ίντερνετ και το cinema Pack στα 43 . Πριν 2 εβδομαδες εκανα ανανέωση για 2 χρόνια και μου έδωσαν τα σπορ και το multiview για ένα χρόνο, στα 44 κ κάτι.

Έχω 3 play full με σταθ. Και 720 κινητά απο προσφορά 43.15 και απο κεντρικα με ειπαν δεν γίνεται παλι δωρεάν multiviewΣε καταστημα που πήγα με ειπαν γίνεται αλλά για 24 μηνες.Άλλο κουφό,να μην σε δίνουν απο τα κεντρικα!

Έχω 3 play full με σταθ. Και 720 κινητά απο προσφορά 43.15 και απο κεντρικα με ειπαν δεν γίνεται παλι δωρεάν multiviewΣε καταστημα που πήγα με ειπαν γίνεται αλλά για 24 μηνες.Άλλο κουφό,να μην σε δίνουν απο τα κεντρικα!

Εγώ πριν 2 μήνες έβαλα το φουλ πακέτο 3play στα 48 ευρώ μαζί με VDSL στο πατρικό μου, από προσφορά από εξωτερικό συνεργάτη. Τότε είχα ρωτήσει για multiview και δεν μπορούσαν να μου το δώσουν, επειδή δεν είχε αρχίσει ακόμα η λειτουργία της υπηρεσίας μέσω δικτύου. Μου είχαν πει να πάρω τηλέφωνο αργότερα, όταν αρχίσει η λειτουργία αυτή, και ότι μπορώ να το πάρω δωρεάν εφόσον έκανα πρόσφατα 24μηνο συμβόλαιο.
Πράγματι πήρα πριν λίγο αλλά και εμένα το ίδιο μου είπαν από τα κεντρικά. Αρά δεν ισχύει το δωρεάν από αυτούς.

Εσύ πράγματι το πήρες δωρέαν από κατάστημα; Δηλαδή στο ενεργοποίησαν ή απλά στο είπαν;
Γιατί μόλις πήρα στο κατάστημα Nova στην Νεα Ιωνία να ρωτήσω και μου είπαν ότι δεν ισχύει το δωρέαν, ούτε τηλεφωνικά ούτε από αυτούς.
Εσύ σε ποιο κατάστημα πήγες;;

Εγώ απο βολο.Μου ειπαν οτι το συμβολαιο που εχω είναι μη εμπορικά διαθέσιμο αλλά μπήκε η κοπελα στο συστημα και μου είπε πως μπορω.Κάποια μέρα θα πάω.Σε σημερινή επικοινωνία απο κεντρικα Ρώτησα ποτε σταμάτησε να δίνεται το multiview δωρεάν στα φουλ πακέτα μου ειπαν πριν δυο βδομαδες

Εγώ απο βολο.Μου ειπαν οτι το συμβολαιο που εχω είναι μη εμπορικά διαθέσιμο αλλά μπήκε η κοπελα στο συστημα και μου είπε πως μπορω.Κάποια μέρα θα πάω.Σε σημερινή επικοινωνία απο κεντρικα Ρώτησα ποτε σταμάτησε να δίνεται το multiview δωρεάν στα φουλ πακέτα μου ειπαν πριν δυο βδομαδες

Σε άλλο κατάστημα που πήρα μου είπαν ότι δεν είναι δωρεάν αλλά 6 ευρώ το μήνα στο πακέτο μου, ενώ από τα κεντρικά είπαν ότι είναι 10 ευρώ το μήνα στο πακέτο μου.
Μαλλον ουτε οι ίδιοι ξέρουν τι γίνεται

μου εδωσαν προσφορα 3 play full pack χωρις vdsl στα 43 ευρω. ποια ειναι η γνωμη σας για την προσφορα;;;

Η καλύτερη,αυτή έχω και εγώ με 720 λεπτα απο Πέρσυ αλλά εμένα με είχαν δώσει και multiview και 2 μηνες δωρεάν πάγιο απο φορητότητα ομως

Έκανα αίτηση για ΟΤΕ και με πήραν για αντιπροσφορα , triple play το full πακέτο 15Ε για 6 μήνες και τους υπόλοιπους 18 στα 43Ε. Δεν γινόταν να φύγω με τέτοια προσφορά.

μου εδωσαν προσφορα 3 play full pack χωρις vdsl στα 43 ευρω. ποια ειναι η γνωμη σας για την προσφορα;;;
Αν είναι και με κινητά αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή (με vdsl πάει 48) Δίνουν και το multiview δώρο για τους πρώτους 12 μήνες (για 2 χρόνια συμβόλαιο)

jmar : και εγω προσπαθησα πριν 1,5 μηνα περιπου ,τους αναφερα την προσφορα αυτη και μου εδειναν58 ευρω αν θυμαμε ,τους ελεγα τωρα
πληρωνω 50 ευρω ποιος ο λογος να φυγω ; και δεν ρωτησα μονο σε εναν ,μιλησα και με την νοβα μετα απο ερωτηση
στο φορουμ απο εδω ......οποτε παρεμεινα στο οτε ......ειναι που θα πεσεις ....

Έχω μια-δυο ερωτήσεις: Μου κάναν προσφορά 27 ευρώ για novasports pack και δέχτηκα. Σήμερα ηρθε και ο κουριερ. Καταρχην :

1) Ξερει κάποιος να μου πει ποιος απ όλους τους δέκτες θα μου ρθει? Λέει novabox (όχι ο +) αλλά δεν λέει μοντελο
2) Βλέπω θα χει και usb υποδοχή. Θα μπορώ να συνδέσω κεραια tv και να κάνω εγγραφή στα επίγεια καναλια τηλεόρασης σε usb/σκληρό? Μέχρι το 2015 σε usb δεν γινόταν. Έχει αλλάξει κάτι?

1. o 3001 ειναι ο καινουργιος
2.εχει ενσωματωμενο επιγειο δεκτη και με usb βαζεις σηληρο για να γραφεις

1. o 3001 ειναι ο καινουργιος
2.εχει ενσωματωμενο επιγειο δεκτη και με usb βαζεις σηληρο για να γραφεις

Tι εννοείς ενσωματωμένο? Υποθετω εννοείς πως έχει υποδοχή για κεραία..

Xρειάζομαι ειδικό usb ή σκληρό? Μπορω να τον εχω δ´λδ και σαν αποκωδικοποιητή? Έτσι ώστε να γράφω τα επιγεια καναλια?

Απ ότι διαβαζω στα φορουμ παντως δουλευει με εξωτερικο σκληρο (2.5") και όχι usb. Θα το ψαξω κι άλλο γιατι μ ενδιαφερει να αντικαταστησω και εναν POWERPLUS αποκωδ. που έχω. Ευχαριστώ!