Προσφορά NOVA

Παίδες καλησπέρα.Εγώ είμαι αρκετά παλιός συνδρομητής.Αυτήν την στιγμή έχω Nova3Play VDSL(Sports Pack) στα 54 .
Πριν κανά χρόνο εφάρμοσαν την κλασική μέθοδο που τελευταία είναι της μόδας και σε άλλες εταιρείες και μου αφαίρεσαν τα δωρεάν κινητά (12ώρες το μήνα) με αντάλλαγμα να μπορώ να φύγω χωρίς ποινή.
Εγώ δεν έφυγα όμως.Τώρα όπου να´ναι τελειώνει το συμβόλαιο μου.Τι μπορώ να κάνω για να πάρω μία καλή προσφορά?Υπάρχει κάποια καλή και δοκιμασμένη λύση?
 
Πρωτα ζητα να σου δώσουν και τα cinema και τα κινητά (μάλλον στην ίδια τιμη).Δοκιμασμένη λύση αν εχεις χρονο η φορητότητα σε άλλο πάροχο...θα στα δώσουν όλα και multiview και δέκτη αν ζητησεις,σίγουρα πιο κάτω απο 54
 
Εγώ τον νοεμβριο του 2016 με φορητότητα πήρα το full pack με multiview και 3 μηνες που ζήτησα τοadult pack στα 41:30 (δεν υπήρχε τοτε φόρος συνδρομητικής)
 
Καλημέρα σας,

Με ενδιαφέρει να πάρω το sports pack, μου έκαναν πρόταση στα 27, ξέρετε αν μπορώ να διεκδικήσω κάτι περισσότερο σε αυτή την τιμη; όπως multiview...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Παίδες καλησπέρα.Εγώ είμαι αρκετά παλιός συνδρομητής.Αυτήν την στιγμή έχω Nova3Play VDSL(Sports Pack) στα 54 .
Πριν κανά χρόνο εφάρμοσαν την κλασική μέθοδο που τελευταία είναι της μόδας και σε άλλες εταιρείες και μου αφαίρεσαν τα δωρεάν κινητά (12ώρες το μήνα) με αντάλλαγμα να μπορώ να φύγω χωρίς ποινή.
Εγώ δεν έφυγα όμως.Τώρα όπου να´ναι τελειώνει το συμβόλαιο μου.Τι μπορώ να κάνω για να πάρω μία καλή προσφορά?Υπάρχει κάποια καλή και δοκιμασμένη λύση?

http://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA?p=1058019914&viewfull=1#post1058019914
 
Καλησπερα. Με ενδιαφερει το sports πακετο αλλα στην περιοχη μου δεν υπαρχει nova σταθερη για να κανω και τηλεφωνο μαζι αλλα μονο οτε.

Πια καλυτερη τιμη μπορω να πετυχω για σκετο το πακετο?
 
Το δίνουν 27

Πως θα το ζητήσω σε αυτήν την τιμή? Από την εξυπηρέτηση δίνουν μόνο τιμές καταλόγου.
Σε ποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσω για το τμήμα των προσφορών?
 
Last edited:
Επικοινώνησε με το support εδώ και ζήτησε να σου μιλήσει συνεργάτης για προσφορά για σκέτη ΝΟΒΑ sport pack. Όταν επικοινωνήσουν για προσφορά τότε άκουσε τι θα σου πουν. Αν είναι μεγαλύτερη τιμή πες ότι το έχουν δώσει με 27 ευρώ και ζήτησε αυτή την τιμή. Στην ανάγκη ρίξε το "τυρί" για πληρωμή με πιστωτική αν το θέλεις και εσύ. Τότε δίνουν πιο εύκολα την προσφορά.
 
Δεχθηκα την προσφορα στα 27 ευρω. Το προβλημα ειναι οτι με δεσμεουν με 24 μηνες συμβολαιο. Αυτο δεν μου αρεσει. Δηλαδη αν θελω να διακοψω πριν τους 24 μηνες τι γινεται?
 
Δηλαδη ακομα και 2 μηνες το καλοκαιρι που δεν βλεπω και ουτε εχει αγωνες δεν θα μπορω να διακοψω?
 
Οχι δεν ασχολουμαι πρωτη φορα...
Πιο παλια την εκλεινα για 2 μηνες πχ και οταν ηθελα να ξανα ανοιξω απλα πληρωνα ενα τελος επανασυνδεσης 7 ευρω
 
Μάκη όντως γίνονταν "παλιά" που λέει ο φίλος. Εννοείται εποχές nova και μόνο, θέλω να πω μόνο συνδρομητικής τηλεόρασης, πριν ακόμα συγχωνευτεί με Forthnet σταθερή ιντρνετ κλπ κλπ.
 
Και τώρα γίνεται, αν δεν επιδοτηθεις εξοπλισμό και πάρεις τιμή τιμοκατάλογου.
 
Καλημέρα,

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνο ενός εξωτερικού συνεργάτη της nova να ρωτήσω τι παίζει με σκέτη nova k 3ply τώρα που έληξε το συμβολαιό μου με άλλο πάροχο.

Ευχαριστώ.
 
Ρε παιδιά μου έδωσαν για "προσφορά" να φύγω απ τον cosmote και να πάω NOVA με vdsl3ply+full pack + multiview 70,77
για γέλια απλά που μου το παρουσίασαν κ για προσφορά.