Προσφορά NOVA

Τι είναι η καλύτερη προσφορά να περιμένω για το full πακέτω.
Μέχρι το Δεκέμβρη πλήρωνα 39 Ευρώ αλλά από τώρα ξαναπάω στα 49 Ευρώ ( με Multiview ).
Έκανα αίτηση για διακοπή και περιμένω να μου κάνουνε καλή προσφορά.

Πες μας τι προσφορά θα σου κάνουν γιατί είμαι παρόμοια και εγώ. Κανένας φίλος από εδώ πήρε καμία προσφορά και τι τιμή; Για 2play+vdsl από υποβάθμιση από 3play nova.

Καλησπερα κι απο μενα. Εχω 3play με full pack, 24αρι ιντερνετ, 12 ωρες κινητα, πληρωνω 59 ευρω το μηνα και το συμβολαιο μου ληγει τον Σεπτεμβριο. Θελω να εξακολουθησω να ειμαι συνδρομητης αλλα θεωρω οτι πληρωνω πολλα για αυτο το πακετο τωρα πια. Θελω να βαλω multiview και VDSL ενω οι 12 ωρες κινητα δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα. Καποια προταση;

να ξέρετε τα Nova τα αθλητικά σε λίγο θα τα έχει και η Wind μου είπανε..
Αν εχεις και Fiber και στην γεινονιά πιστεύω θα είναι φοβερή φάση..

καλημερα παιδια ειμαι στον οτε και εχω full pack +24 adsl+ απεριοριστα σταθερα +100 κινητα.. για το αντιστοιχο πακετο στην νοβα ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να πετυχω?επισης σε ποιο τηλεφωνο να επικοινωνησω για την καλυτερη προσφορα?

43 ευρω (με 720 προς κινητα)
τωρα ποσα δινεις?

τωρα στο οτε δινω 50 ευρω. Για μια προταση απο την νοβα που να επικοινωνησω?13831?επισης στην τιμη που ειπες ειναι μεσα και το multiview?

ισως να το δινοθν δωρεαν για ενα χρονο και αυτο. ζητα να σε καλεσουν απο το support εδω

εμενα τον περασμενο μηνα ελειξε το συμβολαιο μου,cinema full packet.εδεινα 27 και κατι ψηλα.το διεκοψα και εβαλα netflix.προχθες με πηρανε τηλ και μου το προσφεραν με 21 ευρω

εμενα τον περασμενο μηνα ελειξε το συμβολαιο μου,cinema full packet.εδεινα 27 και κατι ψηλα.το διεκοψα και εβαλα netflix.προχθες με πηρανε τηλ και μου το προσφεραν με 21 ευρω
Για το cinema ή για το full ; Δλδ με τα αθλητικά μέσα ή χωρίς ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Cinema pack ειναι, απλός ο φίλος εννοεί με το full cinema Pack οτι είχε όλα τα κινηματογραφικά κανάλια στο πακέτο του.