Προσφορά NOVA

καλησπέρα αυτή την στιγμή πληρώνω 48.5 το μήνα για 3play full+vdsl.Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου..Πιστεύετε οτι μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο;

Αν δεν έχεις προς κινητά διεκδίκησε κάνα τάλιρο πιο κάτω κυρίως αναφέροντας την τυχον
απώλεια ομαδων-παντως το βλέπω δυσκολακι για καλύτερη τιμη
Ενημέρωσε μας

Αν δεν έχεις κινητά διεκδίκησε με την ίδια τιμή και κινητά. Σε άλλη περίπτωση αν βρεις από φίλο κάνα 831 αχρησιμοποίητο ζήτησε να σου δώσουν δωρεάν 1+1 χρόνο multiview στην ίδια τιμή. Πάντως περίμενε κάνα μήνα να δεις ποιες ομάδες θα κλείσουν με την ΝΟΒΑ μήπως δεν είναι και η δική σου.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πιθανών με φορητότητα, το ίδιο πακέτο έχω και εγώ με την ίδια τιμή αλλά λόγω συνδεσμολογίας
δεν το ζήτησα στην ανανέωση.

Για να λέμε και τα καλά στα τόσα χρόνια είναι η μόνη εταιρεία που σου λέει ότι αυτό
θα πληρώνεις και αυτό πληρώνεις χωρίς αλλαγές σε τιμή και παροχές.

Εξαιρείτε το τηλεοπτικό περιεχόμενο που έχει όλα τα χρόνια μια δυναμική σε αλλαγές.

Last edited:
Και εγώ αυτό είχα συν υποτίθεται multiview αλλα χωρίς κινητά. Στο λογαριασμό εντέλει χρεώνονταν το multiview. Όταν πήρα να κάνω παράπονα μου είπαν ότι δεν βρίσκουν την ηχογράφηση για να δουν ότι όντως μου είχαν πει δωρεαν το multiview.

Μου είπαν ότι έχω δικαίωμα διακοπής χωρίς πέναλτι καθώς δεν υπάρχει δέσμευση αφού δεν υπάρχει ηχογράφηση. Να πω την αλήθεια το σκέφτομαι σοβαρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

παιδιά δεν το δίνουν με τίποτα δώρο το multiview πλέον..10 και μου είπαν το μήνα! προσπάθησα αλλα...

Πάντως εγώ απ τον Νοέμβριο έχω 24μηνο 3play full με VDSL + τα κινητά + 1 χρόνο δωρεάν multiview (είχα ήδη και διαπράγματεύτηκα για ανανέωση) με 48,3...
Απλά όπως κάθε χρόνο "ξέχασαν" να βάλουν δωρεάν το multiview και μου έφαγαν άλλους 2 μήνες τσάμπα και βερεσέ (κάνουν κάθε χρόνο την πίστωση αλλά ταυτόχρονα κάνουν και μετατροπή υπηρεσίας όταν κάνουν την "διόρθωση".. αυτό γίνεται τα τελευταία 4-5 χρόνια)

ΥΓ. να πω την αλήθεια μου, αν μου είχαν πει εμένα να φύγω αζημίως επειδή μου χρέωσαν το multiview πάλι, τότε θα την είχα κάνει τρέχοντας αυτή τη στιγμή..

Πάντως εγώ απ τον Νοέμβριο έχω 24μηνο 3play full με VDSL + τα κινητά + 1 χρόνο δωρεάν multiview (είχα ήδη και διαπράγματεύτηκα για ανανέωση) με 48,3...
Απλά όπως κάθε χρόνο "ξέχασαν" να βάλουν δωρεάν το multiview και μου έφαγαν άλλους 2 μήνες τσάμπα και βερεσέ (κάνουν κάθε χρόνο την πίστωση αλλά ταυτόχρονα κάνουν και μετατροπή υπηρεσίας όταν κάνουν την "διόρθωση".. αυτό γίνεται τα τελευταία 4-5 χρόνια)

ΥΓ. να πω την αλήθεια μου, αν μου είχαν πει εμένα να φύγω αζημίως επειδή μου χρέωσαν το multiview πάλι, τότε θα την είχα κάνει τρέχοντας αυτή τη στιγμή..

Δηλαδή το multiview, το ανανεώνεις free κάθε χρόνο, γιατί και εγώ το ζήτησα μετά τον πρώτο χρόνο δωρεάν και δε το δέχτηκαν

Ειναι κατά περίπτωση. Ουτε και εμένα το είχαν ανανεώσει την προ-προηγουμενη φορά, αλλα το ειχαν κάνει την προηγούμενη. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρία, ειναι πιο δοτικοί σε τετοια "δώρα" με λίγη επιμονη.

Χρησιμοποιησε φαντασία.. αντισταθμισμα για τον αλφα που χασατε, ειμαι καλός πελάτης, δεν εχω δεσμευση οποτε θα μπορεσω ευκολα να μεταπηδησω ιδιαιτερα τωρα με την αβεβαιη κατασταση στα αθλητικά και οικονομικά της εταιριας, κτλ..

θα το προσπαθησω αλλά μου φαίνεται δύσκολο... Σε ευχαριστω για τις συμβουλές παντως.

Χρησιμοποιησε φαντασία.. αντισταθμισμα για τον αλφα που χασατε, ειμαι καλός πελάτης, δεν εχω δεσμευση οποτε θα μπορεσω ευκολα να μεταπηδησω ιδιαιτερα τωρα με την αβεβαιη κατασταση στα αθλητικά και οικονομικά της εταιριας, κτλ..

Πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο αυτή την περίοδο που ψάχνουν για επενδυτές, προσπαθούν να δείξουν "νοικοκυρεμα". Ακόμα και εγώ που το έπαιζα έτσι... Καλος-πιστος πελάτης, με πιστωτική κάρτα κλπ κλπ δεν μου έκαναν κάτι καλύτερο μέχρι που έκανα την μετατροπή του 3play σε 2play+vdsl για σπάσιμο. Δεν ήθελα το ψυχοφθόρο "φορητότητα" γιατί σε γνωστό τον άφησαν να φύγει γιατί δεν του έδιναν αυτή την περίοδο πράγματα που έδιναν έστω και λίγους μήνες πριν. Μάλλον γίναν "σκληροί" για να δείξουν καλό πρόσωπο στους επενδυτές.

Επίσης να τονίσω ότι και εγώ δεν είχα καμία δέσμευση και μπορούσα να φύγω αλλά δεν πολύ ενδιαφέρθηκαν. Δεν ήθελα όμως και να φύγω γιατί είχα σταθερότητα με Ίντερνετ και τηλέφωνο και δεν διακινδυνεύσει με κάτι άλλο.

Δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω. Εγω σε λίγες μέρες κλείνω 1 χρόνο απο την 24μηνη αναναίωση. Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο να γίνει αναναίωση το multiview δωρεάν για άλλον 1 χρόνο.
Είχε ηχογραφηθεί αυτό.

Δεν έχω σκοπό να πληρώνω 10 ευρώ για τον δεύτερο δέκτη.

Εμένα το multiview ΔΕΝ το δίνουν δωρεάν πέρα από το χρόνο ενώ είχαν πει ότι θα το έχω για 18 μήνες...δεν το τράβηξα..

Δηλαδή το multiview, το ανανεώνεις free κάθε χρόνο, γιατί και εγώ το ζήτησα μετά τον πρώτο χρόνο δωρεάν και δε το δέχτηκαν

Δεν είχα 2 χρόνια πιο πριν, μέχρι 18μηνο είχα κάνει. Τώρα έκανα 24μηνο για πρώτη φορά λόγω vdsl. Στους 12 μήνες ξανάπαιρνα το multiview με ανανέωση. Τώρα προφανώς στους 12 μήνες αυτό δεν θα συμβεί αλλά έστω για 1 χρόνο το πήρα.. Φυσικά όπως σε όλους είπαν και σε εμένα το ποίημα ότι στους 12 μήνες να πάρω τηλ και θα το ξαναπάρω κτλ κτλ που φυσικά δεν το έδεσα κόμπο..

Να επιβεβαιώσω και εγω ότι το multiview δεν το δίνουν.. Το είχα βέβαια 2 χρόνια δωρεάν με δωρεάν εγκατάσταση και δωρεάν 2ο δέκτη οπότε δεν ξέρω αν έχω λόγω να παραπονιέμαι ιδιαίτερα. Και στο κατάστημα που ρώτησα αλλά και τηλεφωνικά μου αρνήθηκαν. Πληρώνω 54 ευρώ πλέον (από 45) για full pacκ, απεριόριστα σταθερά και 24 internet και δεν έχω δέσμευση συμβολαίου. Το ωραίο είναι ότι στο τηλέφωνο προσπάθησαν να με πείσουν να ανανεώσω το συμβόλαιο για 18 μήνες, ώστε να συνεχίσω να πληρώνω 54 ευρώ καθώς μου έλεγαν ότι είναι πολύ καλή τιμή και ότι αν δεν ανανεώσω θα αυξηθεί. Αρνήθηκα βέβαια και είπα να περιμένω να δώ πόσο θα αυξηθεί αφού δεν μου έδιναν ξεκάθαρη απάντηση. Τελικά έμεινε στα 54 εδώ και 2 μήνες περίπου...