Πάντως εγώ απ τον Νοέμβριο έχω 24μηνο 3play full με VDSL + τα κινητά + 1 χρόνο δωρεάν multiview (είχα ήδη και διαπράγματεύτηκα για ανανέωση) με 48,3...
Απλά όπως κάθε χρόνο "ξέχασαν" να βάλουν δωρεάν το multiview και μου έφαγαν άλλους 2 μήνες τσάμπα και βερεσέ (κάνουν κάθε χρόνο την πίστωση αλλά ταυτόχρονα κάνουν και μετατροπή υπηρεσίας όταν κάνουν την "διόρθωση".. αυτό γίνεται τα τελευταία 4-5 χρόνια)
ΥΓ. να πω την αλήθεια μου, αν μου είχαν πει εμένα να φύγω αζημίως επειδή μου χρέωσαν το multiview πάλι, τότε θα την είχα κάνει τρέχοντας αυτή τη στιγμή..
Χρησιμοποιησε φαντασία.. αντισταθμισμα για τον αλφα που χασατε, ειμαι καλός πελάτης, δεν εχω δεσμευση οποτε θα μπορεσω ευκολα να μεταπηδησω ιδιαιτερα τωρα με την αβεβαιη κατασταση στα αθλητικά και οικονομικά της εταιριας, κτλ..
Δηλαδή το multiview, το ανανεώνεις free κάθε χρόνο, γιατί και εγώ το ζήτησα μετά τον πρώτο χρόνο δωρεάν και δε το δέχτηκαν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.