Προσφορά NOVA

Νομίζω πως τα πράγματα έχουν σφίξει για τα καλά στην νόβα,όπως και τα συμβόλαια <<για πάντα>> βλέπω να τελειώνουν κοντά σιμα δυστυχώς...

και στις αλλες βλεπω μαζεμα. εκει που επαιρνες dp+ 5 euro vdsl περιπου 28-30 τωρα εχει παει 35.

Η ΝΟΒΑ ευτυχώς ακόμα είναι η πιο συμφέρουσα, σε σχέση με vdsl

Εγώ ακόμα περιμένω να ακούσουν την κασέτα που δεσμεύτηκαν για άλλον έναν χρόνο δωρεάν το multiview.Λογικά θα μου πουν ότι την έχασαν και θα φύγω χωρίς πέναλτι.Καλύτερα γιατί εκτός του μπάσκετ όλα στον αέρα είναι

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιβεβαίωσα ότι επειδή δεν βρίσκουν την ηχογράφηση, μπορώ να φύγω χωρίς πέναλτι. Βέβαια με το ίντερνετ είμαι ευχαριστημένος και φοβάμαι να φύγω.

26 τελική τιμή για απεριόριστα + vdsl

Το σκέφτομαι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλή τιμή, ίσως η καλύτερη στην αγορά. Αν σε ενδιαφέρει Ίντερνετ και τηλέφωνο και είσαι χωρίς προβλήματα συνέχισε έτσι.

πήρα με 48.50
VDSL50, απεριοριστα σταθερά κινητά και Nova Sport Pack να βλέπουμε τον σπουδαίο Ολυμπιακό του μπάσκετα (γιατί στην μπάλα ειναι ΓΤΠ)
Νομίζω λογική τιμή για κάποιον που του αρέσει το basket.
(Wind πλήρωνα 33/μήνα για VDSL50 χωρίς κινητά)

πήρα με 48.50
VDSL50, απεριοριστα σταθερά κινητά και Nova Sport Pack να βλέπουμε τον σπουδαίο Ολυμπιακό του μπάσκετα (γιατί στην μπάλα ειναι ΓΤΠ)
Νομίζω λογική τιμή για κάποιον που του αρέσει το basket.
(Wind πλήρωνα 33/μήνα για VDSL50 χωρίς κινητά)

Έχω στα ίδια λεφτά, ολα αυτά που λες κι εσύ αλλά με full pack. Μήπως να ρωτήσεις αν το δίνουν ακόμα;

Τελικά το μόνο που μου έδωσαν σαν προσφορά στα 48.5 για να μην φύγω ήταν τα απεριόριστα κινητά από 12 ώρες που έχω τώρα.. για multiview ούτε λόγος! Δεν ανανέωσα και περιμένω.

Κι εμένα έληξε το συμβόλαιο και με πήραν τηλ, τώρα έχω φουλ πακ χωρίς κινητά και δίνω 43 ευρώ, μου πρότειναν να μείνω στα ίδια και να μου δώσουν και απεριόριστα κινητά για 24 μήνες συμβόλαιο ,δεν δέχτηκα καθώς δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα κινητα, τους αντιπροτεινα απλά να μου βάλουν 12 ώρες κινητά συν vdsl.
Ανέφερα ότι το τοπίο είναι θολό με βάση το ποδόσφαιρο, ότι έχουν χάσει αρκετά κι ότι προτιμώ να μην δεσμευτω, μου λέει έχετε δίκιο θα το προωθήσω γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχτώ αντιπροτασεις.
Αν μου τα δώσουν όλα με 43 ευρώ μάλλον θα μείνω καθώς με ενδιαφέρει και το Eurosport (βέβαια δεν ξέρουμε μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο)
Τι λέτε θα με πάρουν η απλά θα το προσπερασουν;

Καλησπέρα παιδιά... καινούριος στο forum...πρώτη ερώτηση...τελειώνει τον άλλο μήνα η δέσμευσή μου...έχω full pack τηλεόραση σκέτη με δώρο multiview...δεν θα μου το δώσουν πάλι το multiview αν τους πω το κόβω; Και δεύτερον σταθερό έχω ΟΤΕ και δεν μπορώ να αλλάξω για πολλούς λόγους...το on demand δεν γίνεται να παίξει με τίποτα σε άλλο δίκτυο; Ευχαριστώ πολύ...

@ Δυνατός

1. multiview δωρεάν ξανά δεν το δίνουν, και ας κάνεις διακοπή. (Εγώ πάντως δεν το πήρα)
2. on demand μόνο σε 3play

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν έχει διαθεσιμότητα η φορθνετ βάλε 3play
Έχω ανανεώσει πρόσφατα με Cosmote και έβαλα και Vdsl...

Στάλθηκε από το Lenovo A7020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@ Δυνατός

1. multiview δωρεάν ξανά δεν το δίνουν, και ας κάνεις διακοπή. (Εγώ πάντως δεν το πήρα)
2. on demand μόνο σε 3play

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα... :) +10 δηλαδή;

Συγνώμη απ'όλους αν τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με τα post όντας καινούριος.... Πειραματίστηκα.... Μια άσχετη ερώτηση.... Όταν γράψεις ένα μήνυμα και θέλεις να το σβήσεις μετά δεν γίνεται;

Last edited by a moderator:
Καλημέρα.
Αν εννοείς το multiview ναι είναι 10 ευρώ για υφισταμένους συνδρομητές.

Μήνυμα οι χρήστες δεν μπορούν να σβήσουν.
Μπορείς όμως για 5 λεπτά να κάνεις edit στο μήνυμα.

Ότι χρειαστείς ζήτησε το σε μήνυμα και θα το φτιάξουν οι συντονιστές.