Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

δυσκολο να παρεις καλυτερη τιμη για αυτο το πακετο σημερα
αν πηρες p.d και απεριοριστα κινητα σε αυτη την τιμη ακομη καλυτερα
παντως για μενα και μονο οτι ανανεωσες με την νοβα εκανες την σωστη κινηση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Στην εποχή μας ποια το vdsl είναι μονόδρομος και ότι καλύτερο οπότε να το προτιμάτε
από το απλό adsl είναι ημέρα με νύκτα σε ταχύτητες και σταθερότητα γραμμής
και ας θυσιάσεις είτε επιπλέον 5 ευρώ είτε κάποια άλλη παροχή.
Επίσης σε κάθε ανανέωση αν είναι δυνατόν να ανανεώνεται και την εγγύηση του δέκτη
γιατί αν υπάρξει βλάβη η εγγύηση του εξοπλισμού ισχύει μόνο τα δύο πρώτα χρόνια
και όχι κάθε φορά που ανανεώνεις τις υπηρεσίες.

Να κάνω μια ερώτηση και ελπιζω να μην είμαι εκτός θέματος.Εχει πάρει κανείς προσφορά triple play με full pack και nova energy ; Για όλα μαζί υπάρχει πιθανότητα να σου κάνουν διαφορετική τιμή αν είσαι ήδη στην nova και τελειώνει το συμβόλαιο σου ;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα .

Πλέον με τον νέο κανονισμό φορητότητας , έχει κάνει κάποιος αίτημα να φύγει και εάν ναι , η Nova επικοινωνισε να διερευνήσει και με τοι προσφορές ; Ευχαριστώ .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Για πείτε μου,είμαι cosmote 3play.Πόσο θα μου δώσουν μόνο το nova sports pack και τι θα είναι δωρεάν?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Για πείτε μου,είμαι cosmote 3play.Πόσο θα μου δώσουν μόνο το nova sports pack και τι θα είναι δωρεάν?
Ρώτησέ τους να μάθουμε και εμείς

αποδέχτηκα τα 37,7 για triple play +cinema + απεριόριστα αστικά υπεραστικα...δεν ξέρω αν έκανα καλά!

Το σκέφτηκα λίγο πριν απαντήσω, δεν θα ήθελα να σε πικράνω, αλλά ελπίζω να είναι προς όφελος των υπολοίπων...
Το ίδιο ακριβώς με έναρξη (μεταφορά σε νέο χώρο και επαναδιαπραγμάτευση) πέρυσι τέτοια εποχή, 18μηνη δέσμευση, με -1,19 λόγω πληρωμής με πάγια τραπεζική εντολή, πληρώνω 30,98 ακριβώς.

Υ.Γ. Κι εγώ πιστός παραμένω kataras, αλλά κάτι οι μαμακίες των μετόχων τραπεζών, κάτι το παράλογο κόστος του multiview σε non full pack και κάτι η ελαφρά υποβάθμιση του cinema κομματιού με προβληματίζουν.

Το σκέφτηκα λίγο πριν απαντήσω, δεν θα ήθελα να σε πικράνω, αλλά ελπίζω να είναι προς όφελος των υπολοίπων...
Το ίδιο ακριβώς με έναρξη (μεταφορά σε νέο χώρο και επαναδιαπραγμάτευση) πέρυσι τέτοια εποχή, 18μηνη δέσμευση, με -1,19 λόγω πληρωμής με πάγια τραπεζική εντολή, πληρώνω 30,98 ακριβώς.

Υ.Γ. Κι εγώ πιστός παραμένω kataras, αλλά κάτι οι μαμακίες των μετόχων τραπεζών, κάτι το παράλογο κόστος του multiview σε non full pack και κάτι η ελαφρά υποβάθμιση του cinema κομματιού με προβληματίζουν.

Μπορείς να μας γράψεις λίγο αναλυτικά τι έχεις πάρει με τα 30,98; Ευχαριστώ!

Ας κάνω μια ανακεφαλαίωση για τις προσφορές
Κάθε εποχή αλλάζουν και οι προτεινόμενες τιμές από την νόβα οι οποίες
έτσι και αλλιώς διαφέρουν σε νέους συνδρομητές,σε ανανεώσεις πολλών ετών συνδρομητών
στην εταιρεία και σε αυτούς που εχουν σχετικά λιγότερα έτη
Παίζει πολύ η διαπραγματευτική ικανότητα του καθένα μας,ιδίως αν ερχόμαστε από άλλη εταιρεία
Γι'αυτό και σε αυτό το νήμα γράφουμε όλοι μας την τωρινή διαθέσιμη τιμή η οποία μας προσφέρθηκε
ώστε να αντιδράσουμε ανάλογα
Κακώς βέβαια να συμβαίνει αυτό αλλά αυτή είναι η γενικότερη πολιτική της νόβα με αποτέλεσμα
μόλις διακόψεις να σου δίνουν μετά από καιρο- μήνα ή μήνες αυτό που επιθυμούσε από την αρχή
Γι'αυτό και τα 37,7 είναι μια αξιόλογη και τίμια πρόταση που συμφέρει από τις τιμές της κόσμοτε
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την τιμή του πακέτου μου και από τις υπηρεσίες που μου
διατίθενται γι'αυτό και παραμένω πιστός
Αν όμως οι συνθήκες αλλάξουν ,ιδίως στον οικονομικό τομέα,θα υποβαθμισω το πακέτο ,ακόμα και σε σταρτπακ
Σε τελική ανάλυση ο καθένας μας κρίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του,τα οικονομικά του η ποιο δίκτυο διατίθεται
στην περιοχή του
Γι'αυτό κρατά γερά νόβα για να πιαστούμε και εμείς από σένα!

Έχει κάνει κάποιος φορητότητα να τον καλέσει η Nova για αντιπροσφορα ; Δίνει ακόμα η Nova τα 43 ευρω για triple play full;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Μπορείς να μας γράψεις λίγο αναλυτικά τι έχεις πάρει με τα 30,98; Ευχαριστώ!

Νόμιζα ότι ήμουν σαφής, αλλά προφανώς όχι τόσο όσο έπρεπε. Λοιπόν, Nova3play Cinema 29,90 , έκπτωση λόγω πληρωμής με Πάγια Τραπεζική Εντολή -1,19 , τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 1,67 , τέλος τηλεφωνίας και internet 0,60 , Σύνολο 30,98 .
Nova3play Cinema = Internet έως 24 Mbps, Απεριόριστα Σταθερά & Nova Cinema Pack. Πόσο πιο αναλυτικά;

Στα γραφόμενα του kataras συμφωνώ, παίζουν ρόλο απ' ότι φαίνεται όλοι αυτοί οι παράγοντες, και δυστυχώς η πολιτική τους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο θα έπρεπε κατ' εμέ. Λογικά πρέπει να ανταμείβεις τους παλιούς σου πελάτες για την πιστότητα τους, αλλά ο ανταγωνισμός έχει οδηγήσει την αγορά σε παράλογες προσφορές στους πελάτες του ανταγωνισμού και δυστυχώς πικραίνει τους σταθερούς. Εγώ θα θεωρούσα λογικότερο η τιμολογιακή πολιτική να ήταν ξεκάθαρη, τόσα ο νέος (λογικό ποσό για την βιωσιμότητα αλλά και ανταγωνιστικό) τα ίδια και ο παλιός. Και αφού πριμοδοτείς τον νέο πελάτη με κάτοπτρα, τοποθετήσεις, router και τα σχετικά, που σίγουρα έχουν κάποιο κόστος, δώσε στον παλιό πελάτη παροχές (π.χ. multiview ας πούμε με φθηνότερη χρέωση από τον τιμοκατάλογο με νέο δέκτη ή έστω refurbished δωρεάν κτλ κτλ). Αν τα σκεφτόντουσαν με λίγη λογική τα σαίνια των πωλήσεων θα μπορούσαν να βρουν μια καλή φόρμουλα.

Την ίδια προσφορά είχα πάρει κι εγώ πέρσι τον Μάρτιο. Θυμάμαι και απο το φόρουμ εδώ, ήταν συνηθισμένη προσφορά τότε.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν βάλεις +5 ευρώ τα κινητά + 5 ευρώ το ποιο γρήγορο internet και +5 ευρώ το ποδόσφαιρο βγαίνει σχεδόν
η τιμή που δίνουν κάποια στιγμή με όλα μέσα.
Εκτός την καλή τιμή παίζει ρόλο και ο εξοπλισμός που όταν κάνεις ανανέωση πρέπει να κάνεις ανανέωση
και της εγγύησης είτε να σου δώσουν καλύτερο εξοπλισμό γιατί αν σου χαλάσει ο δέκτης είτε το τηλεχειριστήριο
αυτό γίνεται αντικατάσταση μόνο με χρέωση.
Στον εξοπλισμό δίνουν εγγύηση μόνο για δύο χρόνια τα πρώτα μετά όλα με χρέωση είναι μην το ξεχνάτε γιατί είμαι παθών
Ενώ είχα κάνει ανανέωση και μου χάλασε το τηλεχειριστήριο μου είπαν ότι μα κύριε έχει λήξη η εγγύηση και ας έκανα ανανέωση υπηρεσιών. Η ανανέωση γίνεται μόνο σε υπηρεσίες όχι και στην εγγύηση του εξοπλισμού, εδώ θέλει προσοχή από όλους.

Έχει πάρει κανείς προσφορά για Cinema pack μόνο, όχι ανανέωση; Τι τιμή σας έδωσαν;

Παίδες με πήρε η Vodafone και μου έκανε προσφορά με 23,5 (έχω Vodafone κινητό αλλιώς θα ήταν 25,8) τελική τιμή με απεριόριστα αστικά υπεραστικα 5 ώρες κινητά 24αρι vdsl, Vodafone TV +novasports όλα αυτά με δωρεάν τέλη μεταφοράς εγκατάστασης και θα έχω και έκπτωση 7% στο κινητό. Τέλος μου δίνει 50 ευρώ να τα ξόδεψω σε ταινίες που θα νοικιασω.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αλλά δεν ξέρω τι προβλήματα έχει η iptv και πόσο HD είναι η εικόνα. Επίσης δεν δίνει VDSL, είμαι κέντρο Χανίων και κλειδωνω 18,5 με φορθνετ.
Τώρα δίνω 43,5 με απεριόριστα αστικά υπεραστικα 24αρι ίντερνετ με Nova full pack
Μου φαίνεται θα χαιρετισω την Nova.
Ταινίες βλέπω μέσω ίντερνετ τις περισσότερες φορές
Ποια η άποψη σας; Επίσης δεν βρήκα κινητικότητα στο Vodafone TV τοπικ γι αυτό έγραψα εδώ

κατι δεν μου φαινεται σωστο.... στην ουσια σου δινει δωρο ολο το vf tv... (για ποσο ομως?)

Επίσης δες αν σίγουρα είναι τα novasposts μέσα στο πακέτο, γιατί έτσι είπαν στην αρχή σε ένα φίλο, αλλά όταν το ξανάρώτησε λίγο πριν την ενεργοποίηση , του είπαν ότι τελικά ήταν extra και δεν προχώρησε στην αλλαγή

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk