Προσφορά NOVA

Με ξαναπηρε και το επιβεβαίωσα ένα προς ένα, του είπα για να κερδίσω χρόνο ότι θα μιλήσουμε αύριο γιατί λείπει ο αδερφός μου και καλά και πρέπει να τον ρωτήσω. Είναι όπως ακριβώς τα έγραψα παραπάνω, τώρα να με κοροιδεψει δεν νομίζω να μπορεί, θα καταγράψω και την συνομιλία μας αύριο
Πάντως με τέτοια τιμή θα προχωρήσω! 24μηνη δέσμευση μου είπε και μου στέλνει δωρεάν και το ειδικό μόντεμ και τον αποκωδικοποιητη

κατι δεν μου φαινεται σωστο.... στην ουσια σου δινει δωρο ολο το vf tv... (για ποσο ομως?)
Μου είπε 24μηνες είναι η δέσμευση αλλά μετά δεν αλλάζει η τιμή (πράγμα που αμφιβάλλω)
Σίγουρα θα αλλάξει

Η τιμή είναι σούπερ. Απλά όπως είπε και ένας φίλος, ο μόνος μου φόβος είναι αν σου δίνουν τα 7 κανάλια Novasports ή μόνο το 1... (τα ίδια κάνανε και σε φίλο)

25 ευρω για φουλ πακετο μονο τηλεοραση ειναι καλη τιμη παιδια....??

Καλησπέρα σε όλους!
Ό,τι καλύτερο!

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους!
Σε πήραν τηλέφωνο;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι με πηραν και μου λενε επειδη ημουν παλαιος συνδρομητης κ.λπ.

με καλεσαν απο το 211 9892803

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μη μας πεις ότι το σκέφτεσαι;

Τους απάντησα θετικα εννοειται.....Απλα δεν το περίμενα σαν τιμη μου...και ειπα να ρωτήσω και εσας.

Ειναι για 24 μηνες η τιμη.

Tην ίδια προσφορα κάναν και σε μένα αλλα από άλλο τηλέφωνο
2142147022
Παλιός συνδρομητής και μπλα-μπλα, μάλιστα μου λέει, α, βλέπω ότι έχεις και πιάτο και αποκωδικοποιητή οποτε δεν χρειάζεται να σου στείλουμε, χαχαχα, χωρίς να πω τίποτα τα συμφώνησε μονη της η πωλήτρια

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Tην ίδια προσφορα κάναν και σε μένα αλλα από άλλο τηλέφωνο
2142147022
Παλιός συνδρομητής και μπλα-μπλα, μάλιστα μου λέει, α, βλέπω ότι έχεις και πιάτο και αποκωδικοποιητή οποτε δεν χρειάζεται να σου στείλουμε, χαχαχα, χωρίς να πω τίποτα τα συμφώνησε μονη της η πωλήτρια

Να υποθέσω συμφώνησες και εσυ με την προσφορά ?

Mπα όχι, δεν είναι τόσο θέμα τιμής για μένα,
Kαι την προηγουμενη φορα που ήμουν συνδρομητής 27 ευρώ πλήρωνα για πάντα

Επίσημα Ναι .Με διαπραγμάτευση απο τηλεφωνου,θα μπορουσε να πάει 20 και δωρεάν κεραίες κτλ?
Κάποιοι είχαν γράψει γιά 21.90 αν θυμάμαι καλά.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι βέβαια και το ζήτημα στο τεχνικό μέρος.Έχω ήδη δύο πιάτα στην ταράτσα,θα θέλει σε άλλο σημείο να τρυπώνουν,με το δεδομένο ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να συνδέονται με 2 αποκωδικοποιητές.

Καλησπέρα σε όλους!
Μουφτιαξες την ημέρα
Γεια σου νόβα με τα ωραία σου
Τελικά στα μέσα Ιουλίου δίνονται οι καλύτερες προσφορές!

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και θα ειθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλω nova TV με τα 25 full pack που μου δώσανε σήμερα λόγω ότι ειμουν παλιός συνδρομητής η να βάλω στα ίδια χρήματα cosmote TV full??

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και θα ειθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλω nova TV με τα 25 full pack που μου δώσανε σήμερα λόγω ότι ειμουν παλιός συνδρομητής η να βάλω στα ίδια χρήματα cosmote TV full??

Τηλεφωνικά σου έδωσαν την προσφορά?