Εγώ έφυγα μετά από 10 χρόνια από νόβα για ΟΤΕ και το μετάνιωσα, τα σινεμά δεν βλέπονται τα σπορ καλά θεωρητικά, αλλά στην πράξη το μόνο που είδα ήταν το κύπελλο Ελλάδας. Δηλαδή δύσκολα θα κάτσεις να δεις ξένα πρωταθλήματα, ενώ θα παίζει την ίδια ώρα αεκ Λάρισα π. Χ. θα έχει ωραία πρωτάθλημα φέτος η Ελλάδα,. Εγώ θα ψαχτω να πάρω πάλι νόβα και να κρατήσω ΟΤΕ τηλέφωνο ίντερνετ. Επίσης το ondemand του ΟΤΕ είναι σαν να έχεις μια συλλογή από εφημερίδες με ποιότητα εικόνας μέτρια. Τα καλά στούντιο τα έχει η νόβα.Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και θα ειθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλω nova TV με τα 25 full pack που μου δώσανε σήμερα λόγω ότι ειμουν παλιός συνδρομητής η να βάλω στα ίδια χρήματα cosmote TV full??
Εγώ έφυγα μετά από 10 χρόνια από νόβα για ΟΤΕ και το μετάνιωσα, τα σινεμά δεν βλέπονται τα σπορ καλά θεωρητικά, αλλά στην πράξη το μόνο που είδα ήταν το κύπελλο Ελλάδας. Δηλαδή δύσκολα θα κάτσεις να δεις ξένα πρωταθλήματα, ενώ θα παίζει την ίδια ώρα αεκ Λάρισα π. Χ. θα έχει ωραία πρωτάθλημα φέτος η Ελλάδα,. Εγώ θα ψαχτω να πάρω πάλι νόβα και να κρατήσω ΟΤΕ τηλέφωνο ίντερνετ. Επίσης το ondemand του ΟΤΕ είναι σαν να έχεις μια συλλογή από εφημερίδες με ποιότητα εικόνας μέτρια. Τα καλά στούντιο τα έχει η νόβα.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αργησεςdimtz και pier ξεκούραση μερικές ημέρες.
Είναι κρίμα να μαλώνετε για την Νοβα και τον ΟΤΕ.
Έφυγαν μηνύματα όχι για τις διαφωνίες αλλά για τις ύβρεις.
Παρακαλώ να επανέλθουμε στη ροή του νήματος
***Επιπλέον είναι κρίμα να αποκαλούμε τους συνομιλητές μας υπαλλήλους όταν λίγο πολύ είμαστε χρόνια εδώ στο φόρουμ και ανταλλασουμε απόψεις.
Δες αν μπορείς να το διαπραγματευτείς από τώρα βρε αν όντως σ' ενδιαφερει!Καλημέρα δηλαδή να προτιμήσω τη νόβα?? Όμως επειδή έχω ΟΤΕ ίντερνετ και σταθερό μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα μπορέσω να βλέπω και on demand λέτε μετα να πάρω κάτι καλύτερο στην νόβα για ίντερνετ σταθερό???
Δες αν μπορείς να το διαπραγματευτείς από τώρα βρε αν όντως σ' ενδιαφερει!
25 φουλ πακέτο αλλά για δύο χρόνια
Εγώ έφυγα μετά από 10 χρόνια από νόβα για ΟΤΕ και το μετάνιωσα, τα σινεμά δεν βλέπονται τα σπορ καλά θεωρητικά, αλλά στην πράξη το μόνο που είδα ήταν το κύπελλο Ελλάδας. Δηλαδή δύσκολα θα κάτσεις να δεις ξένα πρωταθλήματα, ενώ θα παίζει την ίδια ώρα αεκ Λάρισα π. Χ. θα έχει ωραία πρωτάθλημα φέτος η Ελλάδα,. Εγώ θα ψαχτω να πάρω πάλι νόβα και να κρατήσω ΟΤΕ τηλέφωνο ίντερνετ. Επίσης το ondemand του ΟΤΕ είναι σαν να έχεις μια συλλογή από εφημερίδες με ποιότητα εικόνας μέτρια. Τα καλά στούντιο τα έχει η νόβα.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσάς που σας έχουν πάρει για την προσφορά με τα 25 , σας έχουν πει και προσφορά για 3play full με 24αρι internet; Και αν ναι πόσο ;
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Καλή τιμή και είναι για οποιον ειχε παλια Nova η και για νέους πελάτες ; Δλδ πως το καταλαβαινουν εάν ειχες πριν Nova η εάν δεν είχες ποτέ ; Γιατί κάτι τέτοιο νομίζω αναφέρθηκε πιο πάνω ότι είναι για παλιούς πελάτες που έκοψαν την συνδρομή τους.18 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Νομίζω ότι είναι λάθος πρακτική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις να δίνουν τις τιμές μετά από όλη αυτή τη διαδικασία και να μπαίνεις σε όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι πρόθεση μου ήταν να μείνω με μια καλή προσφορά και μετά από τόσα χρόνια. Ήταν ανένδοτοι όμως.
Επίσημα Ναι .Με διαπραγμάτευση απο τηλεφωνου,θα μπορουσε να πάει 20 και δωρεάν κεραίες κτλ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.