Προσφορά NOVA

Εντελώς ενημερωτικά, μόλις με πήραν (μόνοι τους) τηλέφωνο για ανανέωση NOVA ( το συμβόλαιό μου λήγει αρχές Νοεμβρίου). Έχω full pack στα 48,80 και το μόνο που μου πρόσφεραν επιπλέον στα ίδια χρήματα ήταν η δεύτερη δωρεάν συσκευή NovaGo.
Αρνήθηκα την προσφορά λέγοντάς τους ότι μόνο αν μου προσφέουν δωρεάν VDSL 50MBPS θα ανανεώσω.

Θα στο δώσουν, αφού τι έχω και εγώ 1 χρόνο τώρα στα ίδια χρηματα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nova Έκπτωση και Προσφορά

Με κάλεσαν και μου προσέφεραν Nova Full Pack με μόνο τηλεόραση, χωρίς τηλεφωνο και ιντερνετ με 25 το μήνα εφ' όρου ζωής είπαν και αν πάρω με όλα τα Cinema ή όλα τα αθλητικά με 20 το μήνα χωρίς να αλλάζει και αυτό, αν δε θέλω το full pack.

Επίσης μου είπε η κοπέλα ότι για λίγες μέρες αν πάρω και τηλέφωνο και internet θα έχω δώρο τα αθλητικά για ένα χρόνο και δώρο τη μεταφορά στη nova τα 38 ευρώ.

Ξέρετε κάτι σχετικό; Είπαν πως είναι επίσημος συνεργάτης και τα σχετικά. Έχετε ακούσει την ίδια εκπτωση; Σκεφτομαι να το προχωρησω.

Απάντηση: Nova Έκπτωση και Προσφορά

Το τηλέφωνο που με κάλεσε εχει καλέσει και άλλους από ότι είδα στο γκουγκλ, οπότε μπορεί να είναι όντως όπως τα λενε. Ξέρει κανείς εδώ το τηλέφωνο 6933919253; μάλλον είναι το τηλεφωνικό τους κέντρο. μου παν πως θα έρθει ο πωλητής απο εδώ. Γίνεται μόνο έτσι ή παω και σε κατάστημα;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γίνονται ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένες ημέρες;
Εμένα μου είπαν αν κατάλαβα καλά 20 για ολά τα κινηματογραφικά και δώρο τα αθλητικά για ένα χρόνο και δώρο η μεταβίβαση.
Απλά θέλει πολύ προσπάθεια για να τους ξαναβρώ. Με κάλεσε ένα κινητό 6933919253 και θέλει πολύ προσπάθεια για να τους ξαναπιάσω στη γραμμη.
Απλά με ανησύχησε το νουμερο γιατί δεν είναι το επίσημο της Nova και ήθελα να ξερω όπως γραφω και στο αλλο θεμα αν κάποιος από εσάς έχει πάρει της ειδικές προσφορές ημερας από εκει;!;!

Πάρε και σε αυτό 2105241602 που είναι το κέντρο του κινητού που ανέφερες. και αν σου πουν σε ποιο κινητό σας καλέσαμε πες τους δεν θυμάμαι γιατί έχω 2-3.

Πάρε και σε αυτό 2105241602 που είναι το κέντρο του κινητού που ανέφερες. και αν σου πουν σε ποιο κινητό σας καλέσαμε πες τους δεν θυμάμαι γιατί έχω 2-3.

Τι εννοείς; Αυτό είναι κάποιο άλλο κέντρο. Δίνει και αυτό τα ίδια; Εμένα με κάλεσαν επίσης πίσω από το 6933911532 και το 6933919211 που είναι συνεργάτες τους και μου τα ανέλυσαν πολύ διεξοδικά. Υπάρχει και με 20 ευρώ με δώρο όλα τα αθλητικά ή τα ταινιακά κανάλια.

κάλεσα σε αυτό που λέει ο @geodimis και μου είπαν πως έχουν τις εκπτώσεις ημερας που είπα και εγώ αλλά δίνουν και 50 ευρω δωρο τον αποκωδικοποιητη και συνεργάζονται με τους αλλους.

Ρε παιδιά για COSMOTE tv δε σας αναφέρουν το όποτε; Εμένα μου το έθεσαν σαν προϋπόθεση. Αλλά μου φαίνεται θα τους απειλήσω με υπαναχώρηση γιατί δεν μου δώσανε δώρο τις ταινίες. Υπενθυμίζω 20 το σπορτς γι δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Απάντηση: Nova Έκπτωση και Προσφορά

Το triple play πόσο στο δίνουν...; Cinema Pack και δώρο τα αθλητικά....; Τι περιλαμβάνει...;

Με κάλεσαν και εμένα πριν λίγο. Έχω πακέτο αθλητικά μόνο τηλεόραση με 27,39 το οποίο λήγει 28 Γενάρη. Είπα της κοπελιάς για ανανέωση στο υπάρχων μια που λήγει αλλά δεν.Η τιμή ίδια. Της λέω οκ, θα μείνω μόνο με το κοσμοτε. Και μου λέει αφού έχεις κοσμοτε τότε 25 φουλ πακέτο ή 20 το αθλητικό πακέτο για 2 χρόνια με νέα σύνδεση. Έτσι και αλλιώς ο Νοέμβριος έχει πληρωθεί. Μένει Δεκέμβριος και Ιανουάριος. Το σκέφτομαι να το κάνω.

Σε ένα διήμερο που το STAR και η Premier League είπαν "άμτε γεια" στη NOVA, μου έκαναν νέα προσφορά για ανανέωση: full pack με απεριόριστα κινητά και δεύτερη συσκευή NovaGo δωρεάν στα 43,22 ευρώ (από 48,79 ). Η διάρκεια ανανέωσης? Αρχικά μου είπαν 24 μήνες, αλλά όταν αντέδρασα, πανεύκολα μου τους έκαναν 12. Δυστυχώς ή ευτυχώς δέχτηκα... Προσπάθησα για δωρεάν VDSL, αλλά δεν...
Θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό: τις τελευταίες βδομάδες με έπαιρναν τηλέφωνο διάφοροι από 214....... και εκβιαστικά μού έλεγαν ότι αν δεν ανανεώσω, θα πληρώνω τιμές καταλόγου (δηλαδή από 48,77 θα πληρώνω 64,20). Επικοινώνησα με εξυπηρέτηση NOVA η οποία το διέψευσε. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σε ένα διήμερο που το STAR και η Premier League είπαν "άμτε γεια" στη NOVA, μου έκαναν νέα προσφορά για ανανέωση: full pack με απεριόριστα κινητά και δεύτερη συσκευή NovaGo δωρεάν στα 43,22 ευρώ (από 48,79 ). Η διάρκεια ανανέωσης? Αρχικά μου είπαν 24 μήνες, αλλά όταν αντέδρασα, πανεύκολα μου τους έκαναν 12. Δυστυχώς ή ευτυχώς δέχτηκα... Προσπάθησα για δωρεάν VDSL, αλλά δεν...
Θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό: τις τελευταίες βδομάδες με έπαιρναν τηλέφωνο διάφοροι από 214....... και εκβιαστικά μού έλεγαν ότι αν δεν ανανεώσω, θα πληρώνω τιμές καταλόγου (δηλαδή από 48,77 θα πληρώνω 64,20). Επικοινώνησα με εξυπηρέτηση NOVA η οποία το διέψευσε. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Τόσο δίνω τώρα και 2 χρόνια εγώ , το VDSL όσο και να πίεσα δεν το δίνουν με αυτή την τιμή

Τόσο έχει... από πέρσι τέτοια εποχή δίνω 48,xx για ότι είπες (full pack με απεριόριστα σταθερά+απεριόριστα κινητά) + VDSL + multiview δώρο (1 χρόνο το multiview) και χωρίς το VDSL ήταν τόσο θυμάμαι στα 43 και κάτι, οπότε ειδικά τώρα που σε σχέση με 1 χρόνο πριν έχει χάσει πόσα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και εγώ προσωπικά δεν θα ανανέωνα (αφού έτσι κιαλλιώς πληρώνω και cosmote tv). Αν όμως είσαι ικανοποιημένος, βλέπεις ταινίες (που εγώ πχ δεν βλέπω σε nova οπότε μου πάει άχρηστη η tv εντελώς αφού την είχα κυρίως για τα Ελληνικά κανάλια που δεν μπορώ να βάλω κεραία...) τότε όλα οκ.

Εντελώς ενημερωτικά, μόλις με πήραν (μόνοι τους) τηλέφωνο για ανανέωση NOVA ( το συμβόλαιό μου λήγει αρχές Νοεμβρίου). Έχω full pack στα 48,80 και το μόνο που μου πρόσφεραν επιπλέον στα ίδια χρήματα ήταν η δεύτερη δωρεάν συσκευή NovaGo.
Αρνήθηκα την προσφορά λέγοντάς τους ότι μόνο αν μου προσφέουν δωρεάν VDSL 50MBPS θα ανανεώσω.

Αρνήθηκα την προσφορά λέγοντάς τους ότι μόνο αν μου προσφέουν δωρεάν VDSL 50MBPS θα ανανεώσω.[/QUOTE]

Μπορείς σε παρακαλώ, να πεις τι ακριβώς πληρώνεις με το full pack.Εγώ έχω ιντερνετ,απεριόριστα τηλέφωνα,κινητα 12 ώρες ,όλα τα αθλητικά και πληρώνω 48 ευρώ περίπου.Τελευταία μου προσφέρουν και τις ταινίες.