Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αρνήθηκα την προσφορά λέγοντάς τους ότι μόνο αν μου προσφέουν δωρεάν VDSL 50MBPS θα ανανεώσω.

Μπορείς σε παρακαλώ, να πεις τι ακριβώς πληρώνεις με το full pack.Εγώ έχω ιντερνετ,απεριόριστα τηλέφωνα,κινητα 12 ώρες ,όλα τα αθλητικά και πληρώνω 48 ευρώ περίπου.Τελευταία μου προσφέρουν και τις ταινίες.[/QUOTE]

Αν αρνηθείς τις ταινίες κι επιμείνεις, σε αυτό το πακέτο χωρίς VDSL έχει δοθεί στα 37

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αρνήθηκα την προσφορά λέγοντάς τους ότι μόνο αν μου προσφέουν δωρεάν VDSL 50MBPS θα ανανεώσω.

Μπορείς σε παρακαλώ, να πεις τι ακριβώς πληρώνεις με το full pack.Εγώ έχω ιντερνετ,απεριόριστα τηλέφωνα,κινητα 12 ώρες ,όλα τα αθλητικά και πληρώνω 48 ευρώ περίπου.Τελευταία μου προσφέρουν και τις ταινίες.[/QUOTE]1. Δεν έχεις το full χωρίς τις ταινίες
2. Πληρώνεις πολλά... Εγω με full και vdsl είμαι στα 48+

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μπορείς σε παρακαλώ, να πεις τι ακριβώς πληρώνεις με το full pack.Εγώ έχω ιντερνετ,απεριόριστα τηλέφωνα,κινητα 12 ώρες ,όλα τα αθλητικά και πληρώνω 48 ευρώ περίπου.Τελευταία μου προσφέρουν και τις ταινίες.
1. Δεν έχεις το full χωρίς τις ταινίες
2. Πληρώνεις πολλά... Εγω με full και vdsl είμαι στα 48+

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUOTE]

Με την 12 μηνη ανάνεωση που έκανα θα πληρώνω 43,20 (από 48,77) ευρώ γιa: full pack + απεριόριστα κινητά (όχι 12 ώρες, αλλά όσο θέλω) + δωρέαν NovaGo Extra (δεύτερη συσκευή. VDSL 50 δεν μου δίνανε σε αυτήν την τιμή.

Ε 5 ευρώ μόνο έχει το vdsl. Άρα πάλι στα 48 πας και τα έχεις όλα. Πολύ καλή τιμή

Καλησπερα..Ειμαι συνδρομητης στην Nova σχεδον 14 χρονια(απο filmnet).Προχθες με πηρανε τηλεφωνο απο κινητο και μου ειπαν για να ανανεωσω απο τωρα για 2 χρονια (ληξη συμβολαιου Μαρτιος 2019) γιατι τον Μαρτιο δεν θα εχει αυτη την τιμη που εχω τωρα,δηλαδη full pack 12 ωρες κινητα και 24 ιντερνετ με απεριοριστα τηλεφωνα με τιμη 43,15 ...Φυσικα τους ειπα ΟΧΙ ειναι νωρις και πως αν δεν εχω τοτε την ιδια ή καλυτερη προσφορα θα την κανω .....Θελω να ρωτισω για το VDSL περα απο καλυτερη ταχυτητα εχει καποια αλλη αλλαγη ? Δηλαδη αν ειδα καλα λεει για χρονοχρεωση :huh2: Αν ξερει καποιος ας βοηθησει ....

lemouz75 η 50αρα πλεον για μενα ειναι μονοδρομος ....απο πολλες αποψεις , πρωτον πραγματικη ταχυτητα .....

Ε 5 ευρώ μόνο έχει το vdsl. Άρα πάλι στα 48 πας και τα έχεις όλα. Πολύ καλή τιμή

Ναι, αλλάπληρώνεις υποχρεωτικά κόστη ενεργοποίησης + router ( έτσι, τουλάχιστον μου είπαν)

Κράτα γερά Νόβα με τις προσφορές σου
Το σκέφτομαι καιγώ το ταληρακι,μάλλον στην επόμενη ανανεωση

Ίσως ανανεώνεται και το συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα και σκέφτομαι να κόψω τα νοβασπορ

Re: Nova Έκπτωση και Προσφορά

Καλησπέρα. υπάρχει εδω τρόπος να πάρουμε καλή Προσφορά?

Στάλθηκε από το GM 5 Plus d μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Nova Έκπτωση και Προσφορά

Γράψε στο support της Νόβα στο φόρουμ και διάβασε λίγο τα προηγούμενα ποστ των προσφορών για νασαι προετοιμασμενος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

εχεις και ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Εγώ τους πήρα 4-5 τηλέφωνα.Είναι ανένδοτοι για μείωση τιμής και από ότι αντιλαμβάνομαι αυτό ισχύει και γιά τους άλλους , (δηλ. η άρνηση της μείωσης της τιμής).Πρακτικά εσένα πως σου μείωσαν την τιμή? τι έκανες? τους είπες οτι φεύγεις και σε πήρανε τηλέφωνο? εγώ πάντως τα έχω εξαντλήσει όλα.

Εγώ που έχω φορθνετ,vdsl με πόσα παραπάνω μπορώ να βάλω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως σήμερα με πήραν τηλέφωνο για σκέτη τηλεόραση στα 25 φουλ και πλέον υπάρχει η δυνατότητα για on-demand και από άλλο δίκτυο με 5 ευρώ κόστος το μήνα, με ένα μήνα το on-demand δώρο. Αν μου το δίνανε μόνιμα θα έβαζα. Τι λέτε είναι λογικό το κόστος; έχει και ο ΟΤΕ κάτι αντίστοιχο; τώρα έχω ΟΤΕ tv....

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα ανανέωσα το dp με απεριόριστα και κινητά με 20.90 .και ρώτησα για triple play το ίδιο και με full pack με 48.60 αν θυμάμαι καλά .τους ρώτησα αν μπορούν να στείλουν κανένα router .και μου λέει χαρακτηριστικά "ούτε σε νέους δεν δίνουμε ".

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk