ρώτησα και για συτό.δυστηχώς στην περιοχή δεν έχει ακομα vdsl.Μόνο στο vdsl δίνουν δωρεάν ρουτερ
Σε ποιο νούμερο μπορώ να τους καλέσω για να ρωτήσω για προσφορά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονική δέσμευση είναι αφού δεν μπορείς να φύγεις , το ότι πάνε να σε ανανεώσουν νωρίτερα είναι άλλο θέμα, ίσα ίσα σε έχουν ξανά δεμένο συνδρομητή από νωρίς για να μην σκεφτείς ότι στο τέλος μπορεί να φύγεις αφού στη Νόβα οι τιμές δεν αλλάζουν μετά το πέρας του συμβολαίουΜήπως τελικά οι 24μηνες δεσμεύσεις δεν είναι πρακτικά 24μηνες; ή μήπως δεν είναι καν δεσμεύσεις;
Μήπως τελικά οι 24μηνες δεσμεύσεις δεν είναι πρακτικά 24μηνες; ή μήπως δεν είναι καν δεσμεύσεις;
Οποιαδήποτε εξαγορά γίνει από οποιαδήποτε εταιρία, οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική ακολουθηθεί για τα ανοικτά συμβόλαια, οι πελάτες που έχουν συμβόλαιο Χ μήνες ακόμη θα μείνουν στην εν λόγω τιμή. Έως τώρα η Nova δεν άλλαζε τις τιμές μετά τη δέσμευση αλλά αυτό ήταν εμπορική πολιτική η οποία μπορεί να αλλάξει με τη νέα εταιρία, για αυτό αν θες να μείνεις καλύτερα να δεσμευτείς για να έχεις κλειδωμένη τιμή.
Με πήραν μου είπαν αυτόνομο cinema pack 26
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτί υπέθεσα όταν θα φύγω από δίκτυο θα με κάνουν καλύτερη προσφοράακριβο ειναι, αν ηταν full pack θα ηταν καλη τιμη
https://www.google.gr/amp/s/www.in....-prosfora-nova3play-kai-nova-energy-mazi/amp/
Λέτε να γίνετε να μπει με τις προσφορές που έχουμε ήδη? Δλδ απλά - 10ευρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.