Προσφορά NOVA

Το ίδιο έχουμε,τογραψα κάπως λάθος...
Συγνώμη για το οφτοπικ αλλά νομίζω ότι μπορώ να το τοποθετήσω από τώρα
χωρίς να έχω λάβει ακόμα vdsl?
Και όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία χρειάζεται να κάνω κάτι στο μόντεμ?( Για όποιον γνωρίζει)
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Και όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία χρειάζεται να κάνω κάτι στο μόντεμ?( Για όποιον γνωρίζει)
Δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ. Να κοιτας στις ρυθμισεις του μοντεμ ποτε θα σου γραψει το Download στα 49999 kbps.

Μέσα σε μια εβδομάδα ήδη τέσσερα μέλη της κατηγορίας δήλωσαν ότι πήραν την προσφορά. Δεν ξέρω σε σένα αν δεν έδωσαν την συγκεκριμένη προσφορά η κάποια άλλη σε άλλη στιγμή αλλά εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω.

σχετικά με την προσφορά VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Novasports & Novacinema), με 24 μήνη δέσμευση, τελική τιμή 39,64ευρώ

ξέρετε αν είναι μόνο για ανανέωση ή ισχύει και για νέους συνδρομητές;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

με πηρανε σημερα για προσφορα εχω τα αθλητικα μονο νοβα τιποτα αλλο με 27.39.και μου λεει η κοπελα το φουλ πακ με 29 ευρω και κατι ψιλα δηλαδη 2 ευρω και κατι ψιλα παραπανω.δεν δεχτηκα την προσφορα γιατι επειδη το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο η θα μου δωσουν το φουλ πακ στην τιμη που δινω τωρα στα αθλητικα η θα την κοψω τη νοβα.υπαρχει καποιος που εχει το φουλ πακ σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτα που δινω εγω στα αθλητικα μονο ?

Καλησπέρα. Η 24μηνη δέσμευση που είχα στο σπορτ πακέτο (27,39 ) σκέτη τηλεόραση έληγε τέλος Ιανουαρίου. Τους κάλεσα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου για να μάθω τι τιμή θα μου προτείνουν για ανανέωση . Από μόνοι τους κατευθείαν μου έδωσαν για νέα 24μηνη δέσμευση το φουλ πακέτο στα 25,00 τελική τιμή. Τη δέχτηκα.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ. Να κοιτας στις ρυθμισεις του μοντεμ ποτε θα σου γραψει το Download στα 49999 kbps.

Σας ευχαριστώ,τοβαλα και αναμενω

Έκανα και εγώ ανανέωση συνδρομής για άλλα 2 χρονιά με 39.64 / μήνα.
VDSL 50/ απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά / όλα τα SPORTS και τα CINEMA.
Μέχρι τώρα ήμουν με NOVASPORTS 1 και CINEMA 1 με 37.65 / μήνα.
Μου δόθηκε χωρίς καμία πίεση ο δέκτης 3001 με αντικαταβολή 5 για ταχυδρομικά έξοδα.
Η προηγούμενη δέσμευση μου έληγε τέλος Μαρτίου.
Ευχαριστώ το μέλος g_dinos για την δημοσιοποίηση της προσφοράς.

Καλησπέρα,

υπάρχει προσφορά που να τρέχει τώρα για τηλ και ιντερνετ μόνο;
Ευχαριστώ.

Δοκίμασα κι εγώ να βάλω το νέο ρουτεράκι, αλλά δε συνδεότανε και το άφησα μέχρι την κανονική ενεργοποίηση...

Καλημέρα σε όλους, μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει τιμή ή έχει πάρει προσφορά (αν υπάρχει), όπως η αντίστοιχη των 39,64 με μόνη διαφορά την ADSL ταχύτητα;

Δοκίμασα κι εγώ να βάλω το νέο ρουτεράκι, αλλά δε συνδεότανε και το άφησα μέχρι την κανονική ενεργοποίηση...

Αν έχεις ήδη adsl θα πρέπει να συνδεθεί
Αν σου δώσανε το tg788 πρέπει να το αφήσεις τουλάχιστον 5-10 λεπτά να πάρει τις ρυθμίσεις
και αφού γίνει αυτό επανακινειται μόνο του και είσαι ετοιμος
Το γράφω αυτό γιατί καιγω στην αρχή δεν μπόρεσα να έχω ίντερνετ,διάβασα καλύτερα τις οδηγίες
και αντιλήφθηκαότι απλώς αργεί αυτό το μόντεμ να σεταριστει
Αν πάλι δεν ισχύει αυτό ,μήπως είναι προβληματικό μόντεμ?

Όχι ΟΚ, το έβαλα λίγη ώρα επειδή δεν είχα χρόνο. Τώρα το επόμενο βήμα είναι να δω πώς θα πάρω τον αποκωδικοποιητή με 5 ευρώ που πήραν μερικοί...

Προσφορά Nova που πήρα τηλεφωνικώς πριν λίγο - για νέους συνδρομητές:
VDSL 50αρι + απεριόριστα αστικά + απεριόριστα κινητά + full pack NOVA με 24μηνη δέσμευση στα 48,52ευρω τελική τιμή.

Παρέλειψα να ρωτήσω αν υπάρχει τέλος μεταφοράς ή ενεργοποίησης και τι εξοπλισμό προσφέρουν και με τι κόστος.

Πότε έληγε το συμβόλαιο και στο ανανέωσαν, για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ και εγώ που λήγει τον Νοέμβριο...

Sent from my iPad using Tapatalk

Εμένα έληγε σε ένα χρονο από τώρα και το ανανέωσα την προηγούμενη εβδομαδα σε αυτή την τιμή 39,64 ,οπότε ασχολήσου αν σε ενδιαφέρει από τώρα

Μόλις ανανέωσα και εγώ σε αυτή την τιμή, το συμβόλαιο μου έληγε τέλος του μηνός και μου έκαναν δώρο απεριόριστα τα κινητά και το novago extra. Πλήρωνα 43,15 πριν.

Εμένα έληγε σε ένα χρονο από τώρα και το ανανέωσα την προηγούμενη εβδομαδα σε αυτή την τιμή 39,64 ,οπότε ασχολήσου αν σε ενδιαφέρει από τώρα
Εμένα λήγει τον Οκτώβριο και με γειωσανε, μου είπαν να τα ξαναπούμε κοντά στο τέλος του συμβολαίου.Τι παίζει; Ένα χρόνο πριν και σε ανανέωσαν;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα λήγει τον Οκτώβριο και με γειωσανε, μου είπαν να τα ξαναπούμε κοντά στο τέλος του συμβολαίου.Τι παίζει; Ένα χρόνο πριν και σε ανανέωσαν;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εστειλα πρώτα ένα μήνυμα στα παιδιά στο nova official support και ζητησα να επικοινωνησουν μαζι μου για ανανεωση...όπως πάντα η ανταποκριση ηταν αμεση
ζήτησα και καινούριο αποκωδικοποιητή και μου είπαν στην αρχή ναι με 29 θα σας τον στείλουμε..τους ανέφερα ότι εχει δωθεί με 5 σε αντίστοιχες περιπτώσεις(μιας και το είχα διαβασει εδώ) και θα τον ήθελα και εγώ σε αυτή τη τιμή...και αφού περιμενα μισό λεπτο στην αναμονή μου είπε ναι γινεται θα σας τον στείλουμε με courier με 5 αντικαταβολή