Δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ. Να κοιτας στις ρυθμισεις του μοντεμ ποτε θα σου γραψει το Download στα 49999 kbps.Και όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία χρειάζεται να κάνω κάτι στο μόντεμ?( Για όποιον γνωρίζει)
Μέσα σε μια εβδομάδα ήδη τέσσερα μέλη της κατηγορίας δήλωσαν ότι πήραν την προσφορά. Δεν ξέρω σε σένα αν δεν έδωσαν την συγκεκριμένη προσφορά η κάποια άλλη σε άλλη στιγμή αλλά εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω.
με πηρανε σημερα για προσφορα εχω τα αθλητικα μονο νοβα τιποτα αλλο με 27.39.και μου λεει η κοπελα το φουλ πακ με 29 ευρω και κατι ψιλα δηλαδη 2 ευρω και κατι ψιλα παραπανω.δεν δεχτηκα την προσφορα γιατι επειδη το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο η θα μου δωσουν το φουλ πακ στην τιμη που δινω τωρα στα αθλητικα η θα την κοψω τη νοβα.υπαρχει καποιος που εχει το φουλ πακ σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτα που δινω εγω στα αθλητικα μονο ?
Δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ. Να κοιτας στις ρυθμισεις του μοντεμ ποτε θα σου γραψει το Download στα 49999 kbps.
Δοκίμασα κι εγώ να βάλω το νέο ρουτεράκι, αλλά δε συνδεότανε και το άφησα μέχρι την κανονική ενεργοποίηση...
Πότε έληγε το συμβόλαιο και στο ανανέωσαν, για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ και εγώ που λήγει τον Νοέμβριο...
Sent from my iPad using Tapatalk
Εμένα λήγει τον Οκτώβριο και με γειωσανε, μου είπαν να τα ξαναπούμε κοντά στο τέλος του συμβολαίου.Τι παίζει; Ένα χρόνο πριν και σε ανανέωσαν;Εμένα έληγε σε ένα χρονο από τώρα και το ανανέωσα την προηγούμενη εβδομαδα σε αυτή την τιμή 39,64 ,οπότε ασχολήσου αν σε ενδιαφέρει από τώρα
Εμένα λήγει τον Οκτώβριο και με γειωσανε, μου είπαν να τα ξαναπούμε κοντά στο τέλος του συμβολαίου.Τι παίζει; Ένα χρόνο πριν και σε ανανέωσαν;
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.