Προσφορά NOVA

Ε ναι αν σκεφτείς ότι άλλοι το έχουν πάρει με 39.64...Οτι να ναι είναι στη nova πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια δίνουν τις προσφορές.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω καταλάβει ότι τη συγκεκριμένη προσφορά των 39.64 τη δίνουν για ανανέωση υφιστάμενων συνδρομών.

Έχω καταλάβει ότι τη συγκεκριμένη προσφορά των 39.64 τη δίνουν για ανανέωση υφιστάμενων συνδρομών.
Κ εγώ υφιστάμενος είμαι και ανανεωσα αλλά δεν μου τη δίναν με τίποτα.

Κ εγώ υφιστάμενος είμαι και ανανεωσα αλλά δεν μου τη δίναν με τίποτα.

Αν έκανες αίτηση φορητότητας θα σου την έδιναν μια χαρά πάντως

εγω ειμαι 15 χρονια συνδρομητης ανελιπως και οι πληρωμες στην ωρα τους.
ειχα κοψει την τιβι για ενα εξαμηνο και πριν κανα μηνα προσθεσα επανω στα ιντερνετ 50 και απεριοριστα κινητα τα sports.
απο 26 και κατι με πηγε στα 43 ευρω.
ουτε καν δωρεαν το multiview...
σε παραπονα που εκανα μου ειπαν οτι καποιες καλυτερες προσφορες γινονται σε καποιες περιοδους τυχαια..
οκ τους λεω.τουλαχιστον τι προσοφρα θα μου δωσεις για να βαλω fiber?
25 τελος ενεργοποιησης,20 το μοντεμ και 10 ευρω επιπλεον το μηνα..
καλα τους λεω,αυτο δεν ειναι προσφορα,ειναι κανονικη τιμη...
και γιατι μου χρεωνεις 10 το fiber?
δεν ειναι 5 το vdsl που σημαινει 10 μειον 5 που ηδη πληρωνω μας κανει συν 5 ευρω?
οχι μου λεει-αυτην την στιγμη το vdsl το εχετε δωρεαν...αρα πλωρωνετε κανονικα συν 10 ευρω..
κοροιδευομαστε μεταξυ μας δηλαδη...
το μονο θετικο που μου ειπαν,ειναι οτι ισως το μοντεμ που εχω(technicolor 788)να κανει για το fiber οποτε να γλυτωσω το κοστος του μοντεμ.
οπου και οπως σε πετυχουν ειναι..

Καλησπέρα παιδιά, είμαι συνδρομητής nova3play FULL pack+vdsl+δωρεαν κινητα+αστικά υπεραστικά. Και δίνω 54 πως γίνεται να πάρω την προσφορά με 39.64 ; ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

το μονο θετικο που μου ειπαν,ειναι οτι ισως το μοντεμ που εχω(technicolor 788)να κανει για το fiber οποτε να γλυτωσω το κοστος του μοντεμ.
οπου και οπως σε πετυχουν ειναι..
Οσοι εχουν την 100αρα ποιο ρουτερ τους εδωσαν?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Παίζουν δύο προσφορές για το πακέτο (αστικά+υπεραστικά+κινητά απεριόριστα + vdsl50 + ποδόσφαιρο + ταινίες) είτε 39.66 ( τετράμηνο πριν το έχουν αναφέρει ) είτε 43.27 ( πριν κανένα μήνα ). Στέλνεις email στο [email protected] και σε παίρνουν αυτοί , γράφεις τι ζητάς και όπου καθίσει η μπίλια. Αυτές οι δύο είναι οι μηνιαίες τιμές που πάνε και ποιο κάτω με το γνωστό της έκπτωσης με την πάγια εντολή.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα παιδιά, είμαι συνδρομητής nova3play FULL pack+vdsl+δωρεαν κινητα+αστικά υπεραστικά. Και δίνω 54 πως γίνεται να πάρω την προσφορά με 39.64 ; ευχαριστώ

Εξαρτάται ποτέ λήγει το συμβόλαιο σου
Αν λήγει σε δύο τρεις μήνες προσπάθησε το

Εξαρτάται ποτέ λήγει το συμβόλαιο σου
Αν λήγει σε δύο τρεις μήνες προσπάθησε το
Εκανα και εγώ την σχετική ανανέωση σήμερα. Το συμβόλαιο μου έλεγε τον Νοέμβριο και μετά από σχετικό μύνημα στο support group εδω, επικοινώνησαν από την εταιρεία σήμερα και συμφωνήσαμε στα 39,64 , για 2 χρόνια. Απλώς δεν μπόρεσα να πάρω και το multiview μαζί, αλλά λίγο το κακό. Επίσης; ισχύει και ο 13 μήνας δωρεάν, αφού η πληρωμή γίνεται με την κάρτα μου. Νομίζω όλα μια χαρά, γιατί ήθελα να μείνω, αλλά αν δεν γινόταν η αλλαγή θα άλλαζα παροχο. Τέλος καλό όλα καλά...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντα τέτοιες χαρές akiskdg
Δεν χρειάζεται ναλλαξεις παροχο-αλλωστε γνωρίζεις την άποψη μου για την νοβα
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις υπηρεσίες της δεν υπάρχει καλύτερος παροχος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εκανα και εγώ την σχετική ανανέωση σήμερα. Το συμβόλαιο μου έλεγε τον Νοέμβριο και μετά από σχετικό μύνημα στο support group εδω, επικοινώνησαν από την εταιρεία σήμερα και συμφωνήσαμε στα 39,64 , για 2 χρόνια. Απλώς δεν μπόρεσα να πάρω και το multiview μαζί, αλλά λίγο το κακό. Επίσης; ισχύει και ο 13 μήνας δωρεάν, αφού η πληρωμή γίνεται με την κάρτα μου. Νομίζω όλα μια χαρά, γιατί ήθελα να μείνω, αλλά αν δεν γινόταν η αλλαγή θα άλλαζα παροχο. Τέλος καλό όλα καλά...

Μα 24αρα γραμμή ή 50αρα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συμφωνώ, αλλά το θέμα της τιμής ήταν πολύ σημαντικό... Δεδομένου ότι είμαι και παλιός συνδρομητής. Έτσι πιθανή άρνηση για αναπροσαρμογη στο ύψος που συζητάμε, θα με ανάγκαζε να αποχωρήσω... Η αλήθεια επισης ειναι ότι με χάλασε λίγο το θέμα του multiview, αλλά θεωρώ πως η συνολική κατάληξη είναι θετική...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μα 24αρα γραμμή ή 50αρα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
50αρα βέβαια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μάλλον είμαι ο μόνος που με πιάσανε κότσο γιατί εγώ ανανέωσα με 43,27 αντί του 39,64.
Το ωραίο είναι ότι μου είπαν ότι μου κάνουν δώρο το vdsl που στην ουσία θα το πληρώνω 3,63.

Όχι 39.64 τελική τιμή και με πιστωτική είναι ο 13ος μήνας δωρεάν...

Sent from my iPad using Tapatalk

Όχι 39.64 τελική τιμή και με πιστωτική είναι ο 13ος μήνας δωρεάν...

Sent from my iPad using Tapatalk

Τί πλήρωσες για ρούτερ και τέλη ενεργοποίησης vdsl?

Πήρες και τον αποκωδικοποιητή 3001 με 5,00?