Δεν πλήρωσα τίποτα, καθώς είχα ήδη ενεργή την υπηρεσία αυτή. Όσο για από κωδικοποίητη διατηρώ τον 865 που έχω χρόνια και είναι τρομερός...Τί πλήρωσες για ρούτερ και τέλη ενεργοποίησης vdsl?
Πήρες και τον αποκωδικοποιητή 3001 με 5,00?
Νομίζω ότι για το ίδιο πακέτο παίζουν δύο τιμές είτε το 43.27 είτε το 39.64.
Καλησπέρα.
Πήρα κι εγώ την προσφορά με τα 43,27 (που με πάγια εντολή είναι στα 39,64 ). Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου λέει 48,25 . Στην ανάλυση μου έχει τα παρακάτω
![]()
Τι γίνεται; Για ποιον λόγο δεν είναι στα 43,27? Επίσης δε μου τράβηξε χρήματα από την τράπεζα παρόλο που έχω κάνει πάγια εντολή. 31 Ιουλίου έβαλα το πακέτο.
Εμένα μετά από αίτημα διακοπής με κάλεσαν σήμερα ξανά για να μου προσφέρουν την παραπάνω προσφορά των 43.27 με Νόβα full , σταθερά-υπεραστικά-κινητά αλλά 24αρι internet και ήθελαν να μου χρεώσουν με το ζόρι και το σουτέρ 20 ευρώ ενώ έχω ήδη το ίδιο από Vodafone καθώς και το Speedport Plus του ΟΤΕ. Τους ζήτησα να μου δώσουν δωρεάν το 50αρι και μου είπαν ότι 50αρι τέλος , μόνο σε υπάρχοντες πελάτες σταθερής-internet και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Εγώ που έχω μόνο Νόβα full και θέλω να πάω σε 3play ΜΟΝΟ 100αρι με +10 ευρώ. Δηλαδή ήθελαν να με υποβαθμίσουν καθώς έχω ήδη 50αρι από Vodafone με 24 ευρώ... Θα περιμένω να εκδοθεί ο τσάμπα λογαριασμός (13ος) και θα κάνω διακοπή καθώς η Voda με 35 μου δίνει 50αρι συν TV με Novasports.
Καλημέρα ,
Ενδιαφέρουσα η προσφορά της Vodafone στα 35€. Μπορείς να μου πείς τι περιλαμβάνει ??
Δεν είναι 43,27 γιατί μερικές μέρες ήταν με την παλιά προσφορά και μερικές με την καινουρια. Στον επόμενο λογαριασμό θα δεις όντως την τιμή.
Για την πάγια εντολή δεν ξέρω τι γίνεται, επρεπε να τα τραβήξει κανονικά.
Καλησπέρα φίλε μου ,
Είχα συμβόλαιο Cyta με VDSL 50 , απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 300 ή 360 λεπτά σε κινητά με 24.5 ευρώ το μήνα.
Επειδή η Vodafone περνάει όλους τους παλιούς συνδρομητές Cyta στο δικό της δίκτυο με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση να μείνω για άλλα 2 χρόνια με προσθήκη του TV με τα κανάλια Novasports στα 35 τελική.
Αυτή τη στιγμή δίνω 24.5 στη Voda και 23 στη Νόβα για το full λόγω πιστωτικής , σύνολο 47.5 ευρώ.
Οπότε με συμφέρει να φύγω ακόμα και αν πληρώσω το penalty της Νοβα.
Αν μου έδιναν από Νόβα τα 39.5 ή έστω τα 49.5 με 100αρι συν ένα μήνα δώρο που με ενδιαφέρει θα τα πήγαινα όλα Νόβα.
Με τις τιμές που μου έδωσαν όμως θα το κόψω μόλις πάρω τον τσάμπα μήνα...
Καλησπέρα φίλε μου ,
Είχα συμβόλαιο Cyta με VDSL 50 , απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 300 ή 360 λεπτά σε κινητά με 24.5 ευρώ το μήνα.
Επειδή η Vodafone περνάει όλους τους παλιούς συνδρομητές Cyta στο δικό της δίκτυο με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση να μείνω για άλλα 2 χρόνια με προσθήκη του TV με τα κανάλια Novasports στα 35 τελική.
Αυτή τη στιγμή δίνω 24.5 στη Voda και 23 στη Νόβα για το full λόγω πιστωτικής , σύνολο 47.5 ευρώ.
Οπότε με συμφέρει να φύγω ακόμα και αν πληρώσω το penalty της Νοβα.
Αν μου έδιναν από Νόβα τα 39.5 ή έστω τα 49.5 με 100αρι συν ένα μήνα δώρο που με ενδιαφέρει θα τα πήγαινα όλα Νόβα.
Με τις τιμές που μου έδωσαν όμως θα το κόψω μόλις πάρω τον τσάμπα μήνα...
Erwdios καισυ το ίδιο.Αν το επιθυμείς διεκδίκησε τουλάχιστον δωρεάν μοντεμ η το τέλος ενεργοποίησηςνα μην πω ότι πρέπει να πάρεις και τα δύο δωρεάν αναφέροντας τις περιπτώσεις μας
Ξαναπροσπάθησε με το τμήμα προσφορών και διεκδίκησε το 100αρι φουλ με 49 και κάτι
Πιστεύω ότι εξηγώντας ξανά την περίπτωση σου θα τα καταφέρεις Καλή τύχη.
Erwdios καισυ το ίδιο.Αν το επιθυμείς διεκδίκησε τουλάχιστον δωρεάν μοντεμ η το τέλος ενεργοποίησηςνα μην πω ότι πρέπει να πάρεις και τα δύο δωρεάν αναφέροντας τις περιπτώσεις μας
Καλημέρα:
1. 6953034152
2. 2109911216
3. 2111030517
4. 2119552000
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.