Προσφορά NOVA

Εμένα για αίτηση φορητότητας από ΟΤΕ μου δίνουν Nova Full pack + vdsl 50 + απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 48 . Καλούτσικη προσφορά, μπροστά στα 57 που ζητάει ο ΟΤΕ για να ανανεώσω.

Τί πλήρωσες για ρούτερ και τέλη ενεργοποίησης vdsl?

Πήρες και τον αποκωδικοποιητή 3001 με 5,00?
Δεν πλήρωσα τίποτα, καθώς είχα ήδη ενεργή την υπηρεσία αυτή. Όσο για από κωδικοποίητη διατηρώ τον 865 που έχω χρόνια και είναι τρομερός...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι για το ίδιο πακέτο παίζουν δύο τιμές είτε το 43.27 είτε το 39.64.

43 και κάτι ήταν η γνωστή τιμή που πήραμε πολλοί για φουλ με 24αρι προπερσι τέτοια εποχή διαβάζοντας στο φόρουμ
Αν δεν είχε αναφερθεί εδώ το 39,6φουλ με vdsl50 προ πενταμηνου και δεν γνώριζες αυτή την τιμή προφανώς
και θα δέχοσουν αμέσως σε επικοινωνία με το τμήμα προσφορών για ανανέωση στην ίδια τιμή που είχες (το 43αρι δηλ.)
την προσθήκη του vdsl50
Όπως έχω αναφέρει πήρα δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν μοντεμ
Από την ικανοποίηση για την ανανέωση με αυτές τις προϋποθέσεις αν και γνώριζα την αντικατάσταση σε μερικά μέλη μόνο
του 831 με τον 3001 μόνο με 5ευ.δεν το αναφερα αφού ανανέωσα ενώ είχα πεντε μήνες ακόμα συμβόλαιο και όχι δύο τρεις
που γίνονται οι ανανεώσεις συνηθως(για το εξοχικό ήταν ο 3001γιατι καιγω έχω τον 865 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένοςγια μια πενταετία τώρα)

Καλησπέρα.

Πήρα κι εγώ την προσφορά με τα 43,27 (που με πάγια εντολή είναι στα 39,64 ). Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου λέει 48,25 . Στην ανάλυση μου έχει τα παρακάτω

EnqeAvi.png

Τι γίνεται; Για ποιον λόγο δεν είναι στα 43,27? Επίσης δε μου τράβηξε χρήματα από την τράπεζα παρόλο που έχω κάνει πάγια εντολή. 31 Ιουλίου έβαλα το πακέτο.

Μάλλον είχε εκδοθεί ο λογαριασμός πριν την συμφωνία. Λογικά ο επόμενος θα είναι με την νέα χρέωση.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα.

Πήρα κι εγώ την προσφορά με τα 43,27 (που με πάγια εντολή είναι στα 39,64 ). Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου λέει 48,25 . Στην ανάλυση μου έχει τα παρακάτω

EnqeAvi.png

Τι γίνεται; Για ποιον λόγο δεν είναι στα 43,27? Επίσης δε μου τράβηξε χρήματα από την τράπεζα παρόλο που έχω κάνει πάγια εντολή. 31 Ιουλίου έβαλα το πακέτο.

Δεν είναι 43,27 γιατί μερικές μέρες ήταν με την παλιά προσφορά και μερικές με την καινουρια. Στον επόμενο λογαριασμό θα δεις όντως την τιμή.
Για την πάγια εντολή δεν ξέρω τι γίνεται, επρεπε να τα τραβήξει κανονικά.

Εμένα μετά από αίτημα διακοπής με κάλεσαν σήμερα ξανά για να μου προσφέρουν την παραπάνω προσφορά των 43.27 με Νόβα full , σταθερά-υπεραστικά-κινητά αλλά 24αρι internet και ήθελαν να μου χρεώσουν με το ζόρι και το σουτέρ 20 ευρώ ενώ έχω ήδη το ίδιο από Vodafone καθώς και το Speedport Plus του ΟΤΕ. Τους ζήτησα να μου δώσουν δωρεάν το 50αρι και μου είπαν ότι 50αρι τέλος , μόνο σε υπάρχοντες πελάτες σταθερής-internet και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Εγώ που έχω μόνο Νόβα full και θέλω να πάω σε 3play ΜΟΝΟ 100αρι με +10 ευρώ. Δηλαδή ήθελαν να με υποβαθμίσουν καθώς έχω ήδη 50αρι από Vodafone με 24 ευρώ... Θα περιμένω να εκδοθεί ο τσάμπα λογαριασμός (13ος) και θα κάνω διακοπή καθώς η Voda με 35 μου δίνει 50αρι συν TV με Novasports.

Εμένα μετά από αίτημα διακοπής με κάλεσαν σήμερα ξανά για να μου προσφέρουν την παραπάνω προσφορά των 43.27 με Νόβα full , σταθερά-υπεραστικά-κινητά αλλά 24αρι internet και ήθελαν να μου χρεώσουν με το ζόρι και το σουτέρ 20 ευρώ ενώ έχω ήδη το ίδιο από Vodafone καθώς και το Speedport Plus του ΟΤΕ. Τους ζήτησα να μου δώσουν δωρεάν το 50αρι και μου είπαν ότι 50αρι τέλος , μόνο σε υπάρχοντες πελάτες σταθερής-internet και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Εγώ που έχω μόνο Νόβα full και θέλω να πάω σε 3play ΜΟΝΟ 100αρι με +10 ευρώ. Δηλαδή ήθελαν να με υποβαθμίσουν καθώς έχω ήδη 50αρι από Vodafone με 24 ευρώ... Θα περιμένω να εκδοθεί ο τσάμπα λογαριασμός (13ος) και θα κάνω διακοπή καθώς η Voda με 35 μου δίνει 50αρι συν TV με Novasports.

Καλημέρα ,
Ενδιαφέρουσα η προσφορά της Vodafone στα 35€. Μπορείς να μου πείς τι περιλαμβάνει ??

Καλημέρα ,
Ενδιαφέρουσα η προσφορά της Vodafone στα 35€. Μπορείς να μου πείς τι περιλαμβάνει ??

Καλησπέρα φίλε μου ,

Είχα συμβόλαιο Cyta με VDSL 50 , απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 300 ή 360 λεπτά σε κινητά με 24.5 ευρώ το μήνα.
Επειδή η Vodafone περνάει όλους τους παλιούς συνδρομητές Cyta στο δικό της δίκτυο με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση να μείνω για άλλα 2 χρόνια με προσθήκη του TV με τα κανάλια Novasports στα 35 τελική.

Αυτή τη στιγμή δίνω 24.5 στη Voda και 23 στη Νόβα για το full λόγω πιστωτικής , σύνολο 47.5 ευρώ.
Οπότε με συμφέρει να φύγω ακόμα και αν πληρώσω το penalty της Νοβα.

Αν μου έδιναν από Νόβα τα 39.5 ή έστω τα 49.5 με 100αρι συν ένα μήνα δώρο που με ενδιαφέρει θα τα πήγαινα όλα Νόβα.

Με τις τιμές που μου έδωσαν όμως θα το κόψω μόλις πάρω τον τσάμπα μήνα...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν είναι 43,27 γιατί μερικές μέρες ήταν με την παλιά προσφορά και μερικές με την καινουρια. Στον επόμενο λογαριασμό θα δεις όντως την τιμή.
Για την πάγια εντολή δεν ξέρω τι γίνεται, επρεπε να τα τραβήξει κανονικά.

Τελικά μου έστειλε μήνυμα η nova και είπε οτι θα τραβήξει τα χρήματα αρχές Σεπτέμβρη, αν εγκριθεί η κάρτα, δηλαδή αν βρει χρήματα να τραβήξει λογικά.

Με κάλεσαν σήμερα για να προχωρήσουμε στην αίτηση φορητότητας.

Αφού συμφωνήσαμε σε πρώτη φάση στην τιμή (48 περίπου με VDSL 50) μετά άρχισαν τα όμορφα. 20 χρέωση το router και 35 τα τέλη ενεργοποίησης. Επιφυλάχθηκα να το σκεφτώ και να ξαναεπικοινωνήσουμε. Δεν με βλέπω

Καλησπέρα φίλε μου ,

Είχα συμβόλαιο Cyta με VDSL 50 , απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 300 ή 360 λεπτά σε κινητά με 24.5 ευρώ το μήνα.
Επειδή η Vodafone περνάει όλους τους παλιούς συνδρομητές Cyta στο δικό της δίκτυο με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση να μείνω για άλλα 2 χρόνια με προσθήκη του TV με τα κανάλια Novasports στα 35 τελική.

Αυτή τη στιγμή δίνω 24.5 στη Voda και 23 στη Νόβα για το full λόγω πιστωτικής , σύνολο 47.5 ευρώ.

Αν μου έδιναν από Νόβα τα 39.5 ή έστω τα 49.5 με 100αρι συν ένα μήνα δώρο που με ενδιαφέρει θα τα πήγαινα όλα Νόβα.

Ξαναπροσπάθησε με το τμήμα προσφορών και διεκδίκησε το 100αρι φουλ με 49 και κάτι
Πιστεύω ότι εξηγώντας ξανά την περίπτωση σου θα τα καταφέρεις Καλή τύχη.
Erwdios καισυ το ίδιο.Αν το επιθυμείς διεκδίκησε τουλάχιστον δωρεάν μοντεμ η το τέλος ενεργοποίησηςνα μην πω ότι πρέπει να πάρεις και τα δύο δωρεάν αναφέροντας τις περιπτώσεις μας

Καλησπέρα φίλε μου ,

Πακετο μονο με sports δεν εχει η Vodafone TV. Μηπως σου δινει το Vodafone TV Full? παντως οντως μοιαζει ενδιαφερον!

Erwdios καισυ το ίδιο.Αν το επιθυμείς διεκδίκησε τουλάχιστον δωρεάν μοντεμ η το τέλος ενεργοποίησηςνα μην πω ότι πρέπει να πάρεις και τα δύο δωρεάν αναφέροντας τις περιπτώσεις μας

Το πρόβλημα που έχω εγώ και δεν με κάνει τόσο μαχητικό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το γεγονός ότι θέλω το πακέτο της Nova, αλλά από το VDSL του ΟΤΕ είμαι ικανοποιημένος και μάλιστα μου παρέχει και κάλυψη 100αρας που δεν μου παρέχει η Forthnet.

Δεν είχα ποτέ VDSL από Forthnet και με τρομάζει λίγο το ζήτημα, γιατί προτεραιότητα σπίτι μου λόγω δουλειάς είναι το αξιόπιστο internet και όχι η τηλεόραση.

Επειδή έχω ένα υπόλοιπο 43 από παλιό λογαριασμό η αίτησή μου δεν προχωρά, συνεπώς κερδίζω χρόνο να το σκεφτώ λίγο καλύτερα και θέλω γνώμες για το Internet της Forthnet.

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής φορθνετ και θέλω να πάω στον ΟΤΕ.Πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή θα τα αναλάβει ο νέος πάροχος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από την ίδια καμπίνα θα παίρνεις ίντερνετ. Η Forthnet απλά δεν παρέχει vectoring σε όλες τις καμπίνες ακόμα. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Ξαναπροσπάθησε με το τμήμα προσφορών και διεκδίκησε το 100αρι φουλ με 49 και κάτι
Πιστεύω ότι εξηγώντας ξανά την περίπτωση σου θα τα καταφέρεις Καλή τύχη.

Φίλε καλησπέρα. Με πήραν σήμερα ξανά από το εμπορικό από μόνοι τους. Ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατος και φαινόταν ότι γνωρίζει. Μου είπε έμμεσα ότι δεν μπορώ να πάρω το 39.52 επειδή δεν έχω μαζί τους τηλέφωνο αλλά μόνο Νόβα. Με προέτρεψε να περιμένω λίγο καθώς ο επομενος λογαριασμός δε θα εκδοθεί καθώς είναι ο 13ος μήνας που είναι free και να επανέλθω αρχές Σεπτέμβρη μήπως έχει κάτι καλύτερο για την περίπτωση μου.

Όποτε προς το παρον τπτ, μια από τα ίδια..

Καλημέρα:

1. 6953034152
2. 2109911216
3. 2111030517
4. 2119552000

Καλησπέρα τα δοκίμασα όλα δεν παίζει κανένα ,υπάρχει κανένα νέο τηλέφωνο για την προσφορά στα 20 ευρώ για τα αθλητικά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι συνδρομήτης νόβα περίπου 5 χρόνια. Το συμβόλαιο μου έχει λήξει απο 27-9-2018 και είναι το εξής: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema +vdsl 50 στην τιμή των 45 ευρώ περίπου(έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή) . Αυτά τα δύο χρόνια είχα σοβαρά προβλήματα με το interent. Πιο συγκεκριμένα όποτε έκανα download(είτε σε υπολογιστή είτε σε κονσόλα) είχα αποσυνδέσεις συνέχεια.(διψήφιο αριθμός).Έχω πάρει το 13731, και μου ελέγαν οτί μπορεί να φταίει η τηλ .συσκευή, το φίλτρο, πρίζες ότι πρέπει να πάρω την σόνυ να μου δώσει ρυθμίσεις και μετά να τους πάρω να τις περάσουν στο ρούτερ,,ή οτι η γραμμή είναι μια χάρα(αυτό συνέβαινε όταν δεν έκανα downlaod). Έκανα δοκιμές με άλλες συσκευές πάλι τα ίδια όμως. Αυτές τις μέρες που είχα χρόνο και αφού με ρίμαξε στις αποσυνδέσεις ήρθε τεχνικός στις 14-8-2019 και μου είπε οτι θα το κοιτάξουν μέσω οτε. Δεν υπήρξε βελτίωση ξαναήρθε 21-8-2019 αλλάξαμε ρούτερ (20 ευρώ χρέωση στον λογαριασμό μου)και μέχρι σήμερα 23-8-2019 κατεβάζω χωρίς να έχω κάποια αποσύνδεση. Κρατάω επιφύλαξη σχετικά με την πηγή το προβλήματος καθώς είναι νωρίς ακόμα.Πάμε στο σήμερα, τους καλώ για ανανέωση αναφέροντας τα παραπάνω προβλήματα και μου δίνουν την ίδια τιμή. Του ζήτησα νέο αποκωδικοποιητή ΗDpvr5001(υπερέβαλα το γνωρίζω έχω τον HD 831 o οποίος σέρνεται +όταν ενεργοποιώ το Hdr δεν έχει ήχο, όπως έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος ) δεν δέχτηκαν να μου τον αντικαταστήσουν και για τον HD 3001 νομίζω θέλουν 69,90.Σε άλλον πάροχο θέλουν 52,20 για vdsl sport pack και 57,20 για vdsl full pack. Θα ήθελα να μείνω στην νοβα λόγω euroleague αλλά νομίζω ότι η προσφορά(δεδομένων των προβλημάτων που είχα) θα έπρεπε να είναι καλύτερη ή έστω να μου έδιναν των HD3001 σε κάποια καλύτερη τιμή.
Έχω φταίξει στο ότι δεν το έψαξα περισσότερο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα.
Τι θα μπορούσα να κάνω;

Πάντως να αναφέρω για την εναλλακτική σε Vision TV της Wind, επειδή έβαλε φίλος πριν λίγες μέρες, ότι έχει περίπου 20 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό της Nova. Ίσως επειδή είναι μέσω ίντερνετ; Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και στην Vodafone. Δεν το ήξερα κι εγώ και μάλιστα πριν πάρω την προσφορά την Nova το σκεφτόμουν για Vision. Θα μου πεις 20 δευτερόλεπτα, αλλά επειδή βλέπω με ανοιχτό το messenger, πετάγονται φιλαράκια λέγοντας γκολάρα και τέτοια και θα έτρωγα σποιλεριές :).

Απλά το αναφέρω γιατί σε πολλούς μπορεί να παίζει ρόλο στην απόφασή τους.