Προσφορά NOVA

Μόλις με πήραν και μου έκαναν μόνοι τους την προσφορά στα 39,64 με φουλ πακέτο (δωρεάν κινητά σταθερά) και VDSL μετά από 3 προσπάθειες μου (βασικά αυτοί με έπαιρναν) από τέλη Ιουλίου. Τους ανέφερα φυσικά την προσφορά της Vodafone στα 27κατι το φουλ με το 24αρι με Novasports ( δεν είχε VDSL στην περιοχή μου ,κέντρο Χανίων) γιατί αρχικά στα 39,64 θέλανε να μου δώσουν το απλό 24αρι .

Οπότε ανανεωσα για 2 χρόνια με τέλη ενεργοποιήσης και ρούτερ VDSL δωρεάν φυσικά

Τέλεια τιμή , πιθανών όταν με πήραν εμένα θα ήταν σε άδεια.

Τέλεια τιμή , πιθανών όταν με πήραν εμένα θα ήταν σε άδεια.
Είναι η καλύτερη τιμή που παίζει πλέον κι επειδή με ενδιαφέρει φουλ η Ευρωλίγκα γι αυτό και έμεινα Νόβα. Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει αλλά σε αυτά τα χρήματα και με VDSL πλέον δεν υπάρχει κάτι καλύτερο . Άσε που μου αρέσει και το on demand τους για να βλέπω όποτε θέλω και μπορώ τις ταινίες και τις σειρές

Φίλε jmar,

Εφόσον στην περιοχή σου (νομίζω για κέντρο στα Χανιά αναφερες) δεν έχει διαθέσιμο VDSL πως και πήρες πακέτο με VDSL 50 στην προσφορά των 39,64 για την οποία συζητάμε ?
Σου έδωσαν VDSL 50 ενώ στην πράξη θα έχεις κλασικό ADSL?

Μάλλον εννοεί ότι η Vodafone δεν δίνει στην περιοχή του vdsl ενώ η ΝΟΒΑ δίνει (μάλλον μέσω ΑΚ). Ακριβώς όπως στην δική μου περιοχή στην Δράμα.

Φίλε jmar,

Εφόσον στην περιοχή σου (νομίζω για κέντρο στα Χανιά αναφερες) δεν έχει διαθέσιμο VDSL πως και πήρες πακέτο με VDSL 50 στην προσφορά των 39,64 για την οποία συζητάμε ?
Σου έδωσαν VDSL 50 ενώ στην πράξη θα έχεις κλασικό ADSL?

Μάλλον εννοεί ότι η Vodafone δεν δίνει στην περιοχή του vdsl ενώ η ΝΟΒΑ δίνει (μάλλον μέσω ΑΚ). Ακριβώς όπως στην δική μου περιοχή στην Δράμα.

Η Vodafone δεν δίνει στην περιοχή μου VDSL (ενώ είμαι απ το κέντρο του ΟΤΕ ούτε 1χλμ) ενώ η Νόβα έχει κανονικά!

Έτσι την πάτησα κι εγώ. Έπιανα γύρω στα 25mbps. Από ADSL καλύτερα. Αλλά δύσκολα να πιάσεις πάνω από 30.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έτσι την πάτησα κι εγώ. Έπιανα γύρω στα 25mbps. Από ADSL καλύτερα. Αλλά δύσκολα να πιάσεις πάνω από 30.
18,5 κλείδωνα με την 24αρα, αν είναι να πιάνω 25 τότε να μου δώσουν 24αρα με χαμηλότερο πάγιο . Νομίζω όμως ότι επειδή είμαι κέντρο σε καλή πολυκατοικία και κοντά στον ΟΤΕ θα κλειδωνω καλά . Παλιά είχα ΟΤΕ και κλειδωνα 21! Ίδωμεν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάνω από τα 700 μέτρα δεν δίνουν VDSL λόγω χαμηλής ταχύτητας. Η Forthnet σε μερικές περιπτώσεις σου δίνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάνω από τα 700 μέτρα δεν δίνουν VDSL λόγω χαμηλής ταχύτητας. Η Forthnet σε μερικές περιπτώσεις σου δίνει.
Μεθαύριο θα ξέρουμε ταχύτητες κλπ καθώς μου έστειλαν μήνυμα ότι αύριο έρχεται το ρούτερ και μεθαύριο ότι ξεκινάει το VDSL .
Mωρέ μπράβο ταχύτητα ή Νόβα , δεν το περίμενα ότι σε 3 μέρες απ όταν συμφώνησα θα έχω VDSL

Πάντως εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο κάτω από 44 δεν είδα. Ήπιο συνηθισμένη ταχύτητα είναι 45 -46. Αρκετά σταθερό vdsl μπορεί να μην φτάνω 49αρια αλλά είναι υπεραρκετή.

Έτσι ξεκίνησα και εγώ με 35-37Mbps (δεν έφτανε τα 50 λόγω καλωδίωσης) και 2-3 μήνες μετά έχω ήδη πέσει στα 25...
Μήπως επίτηδες σου κόβουν? Κάποια στιγμή το 18,5 το είδα 14κατι , τους πήρα , τα άκουσαν για τα καλά και μετά από 1 λεπτό είχα πάλι 18,5 .
Ότι θέλουν αυτοί κάνουν μέχρι τα όρισ της γραμμής...

Λήγει και εμενα το συμβόλαιο τώρα και τους πήρα τηλέφωνο. Τώρα είχα το φουλ πακέτο νοβα με vdsl και κινητά στα 48,52.
Με 100αρα μου το δίνουν στα 58,52. Το ίδιο πακέτο στα 43,27.

Πώς θα το ρίξουμε στα 39? Η έστω στα 44 την 100αρα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως εγώ βλέπω σταθερά ταχύτητες 49.999 στο ρουτερ, αλλά σε τεστ που κάνω στα γνωστά sites μου τις βγάζουν από 25 μέχρι 42. Δεν ξέρω τελικά τι πραγματικά ισχύει...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ποιο πεδιο βλεπεις ακριβως την ενδειξη;
Είμαι εκτός σπιτιού, αλλά νομίζω στο home... Αν δεν βγάλεις άκρη θα το δω το βράδυ και θα στο στείλω

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το username είναι user
το password το λεει access key στο αυτοκόλλητο
εαν έχεις τα καινούρια ρούτερ. στα παλια zte 168 μπαίνει χωρις κωδικό

Λήγει και εμενα το συμβόλαιο τώρα και τους πήρα τηλέφωνο. Τώρα είχα το φουλ πακέτο νοβα με vdsl και κινητά στα 48,52.
Με 100αρα μου το δίνουν στα 58,52. Το ίδιο πακέτο στα 43,27.

Πώς θα το ρίξουμε στα 39? Η έστω στα 44 την 100αραΝΎ

Αγνώστω , εγώ ανανέωσα με 43,27 που γίνεται με πάγια μήνα-μήνα 41,54 με το vdsl50 για 3,63 ευρώ που είναι η διαφορά καλά ήταν να είχα το 39,60 είτε το vdsl100 με 44,64 αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω που δεν μου το έδωσαν, επιπλέον με 5 ευρώ πήρα και τον 3001 . Όπως και σε εσένα το vdsl100 μου το δίνανε +10 ευρώ, πλεονασμός δεν μου είναι ανάγκη το +50 τους είπα ας το χαίρονται και αν αλλάξουν γνώμη εδώ είμαι , με άλλα 10 ευρώ προτιμώ να βάλω otetv και με σύνολο 61,54 να έχω τα πάντα.