Προσφορά NOVA

Πάντως εγώ βλέπω σταθερά ταχύτητες 49.999 στο ρουτερ, αλλά σε τεστ που κάνω στα γνωστά sites μου τις βγάζουν από 25 μέχρι 42. Δεν ξέρω τελικά τι πραγματικά ισχύει...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ξεκίνησα και εγώ με 35-37Mbps (δεν έφτανε τα 50 λόγω καλωδίωσης) και 2-3 μήνες μετά έχω ήδη πέσει στα 25...
Πάντως εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο κάτω από 44 δεν είδα. Ήπιο συνηθισμένη ταχύτητα είναι 45 -46. Αρκετά σταθερό vdsl μπορεί να μην φτάνω 49αρια αλλά είναι υπεραρκετή.
Έτσι την πάτησα κι εγώ. Έπιανα γύρω στα 25mbps. Από ADSL καλύτερα. Αλλά δύσκολα να πιάσεις πάνω από 30.
Λοιπόν Συνδεθηκα σε VDSL
49.999 down / 4.996 up στο μόντεμ (actual rate )
Και με το speedtest.net έβγαλε 47,53 Και 4,71 Mbps αντίστοιχα . Σούπερ δλδ!

Λήγει και εμενα το συμβόλαιο τώρα και τους πήρα τηλέφωνο. Τώρα είχα το φουλ πακέτο νοβα με vdsl και κινητά στα 48,52.
Με 100αρα μου το δίνουν στα 58,52. Το ίδιο πακέτο στα 43,27.

Πώς θα το ρίξουμε στα 39? Η έστω στα 44 την 100αραΝΎ

Αγνώστω , εγώ ανανέωσα με 43,27 που γίνεται με πάγια μήνα-μήνα 41,54 με το vdsl50 για 3,63 ευρώ που είναι η διαφορά καλά ήταν να είχα το 39,60 είτε το vdsl100 με 44,64 αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω που δεν μου το έδωσαν, επιπλέον με 5 ευρώ πήρα και τον 3001 . Όπως και σε εσένα το vdsl100 μου το δίνανε +10 ευρώ, πλεονασμός δεν μου είναι ανάγκη το +50 τους είπα ας το χαίρονται και αν αλλάξουν γνώμη εδώ είμαι , με άλλα 10 ευρώ προτιμώ να βάλω otetv και με σύνολο 61,54 να έχω τα πάντα.

Τελικά με πήραν πάλι σήμερα και τους ξανά είπα για τα 39 όπως και έγινε. Πήρα και δεύτερη συσκευή για το nova go. Όλα καλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λοιπόν Συνδεθηκα σε VDSL

Κι εμένα κάτω στο κατανεμητή 50 έρχεται. Στην πρίζα του σπιτιού ερχότανε 37 (λογικά θέλω άλλο καλώδιο, άλλα άντε βρες ηλεκτρολόγο που να ξέρει τι κάνει).
Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το 37 σε μερικούς μήνες έγινε 25 (δε μπορεί να χάλασε ξαφνικά τόσο πολύ η καλωδίωση...)

Λοιπόν Συνδεθηκα σε VDSL
Μπράβο... Μια χαρά

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήμουν πριν μερικά χρόνια συνδρομητής στη Νόβα κι από τους πρώτους στο Filmnet. Τι κοστολόγιο παίζει τώρα μόνο για TV full pack και τι δέκτη δίνουνε;

καλησπερα το συμβολαιο μου εχει ληξει εδω και μερικους μηνες και πληρωνω 43 και κατι για το φουλ πακ+24αρι+κινητα

και με ειχαν κανει προσφορα για το σπορτς πακ στα 33 και κατι μαζι με 24αρι ιντερνετ+και σταθερα νομιζω
πεζει να με κανουν την ιδια προσφορα να ανανεωσω τωρα?το εχει κανεις ειδη μηπως?

καλησπερα το συμβολαιο μου εχει ληξει εδω και μερικους μηνες και πληρωνω 43 και κατι για το φουλ πακ+24αρι+κινητα

και με ειχαν κανει προσφορα για το σπορτς πακ στα 33 και κατι μαζι με 24αρι ιντερνετ+και σταθερα νομιζω
πεζει να με κανουν την ιδια προσφορα να ανανεωσω τωρα?το εχει κανεις ειδη μηπως?
Λογικά γίνεται καθώς πλέον δίνουν με 39.6 Full pack κινητά και VDSL

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστώ που ενημερωνεις για την προσφορά που σου έδωσαν. Επιβεβαιώνω και εγώ τις αερολογιες που λένε. Έχω το το πακέτο Nova full+απεριόριστα σταθερά & κινητά+ adsl24 και πληρώνω 48.5 το μήνα. Το συμβόλαιο λήγει σε 1.5 μήνα. Τους έχω ζητήσει την προσφορά των 39.64 με vdsl50 και σήμερα με πήραν και μου έδωσαν "προσφορά" το vdsl100 με ....59 !!!! Ειλικρινά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα αλλά δυστυχώς το εννοούσε. Φυσικά εάν δεν ήμουν ενήμερος από το forum για τις προσφορές που δίνουν δεν θα καταλάβαινα πόσο κορόιδο πάνε να με πιάσουν.

Τελικά μου τηλεφώνησαν την Παρασκευή και μου έδωσαν απευθείας την προσφορά των 39.60 για VDSL50+Nova Full pack+απεριόριστα σταθερά& κινητά με δωρεάν το router & τον αποκωδικοποιητή 3001 με 5 . Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 2 ετών. Ευχαριστώ και πάλι όσους έγραψαν τις προσφορές που πήραν από την εταιρεία.

Εμένα με πιάσανε ¨χάνο¨ γιατί βιάστηκα και ανανέωσα με 43,27. Για αυτό έκανα την αρχή και μοιράστηκα το γεγονός και ζήτησα να ξεκαθαρίσουμε αν όντως ισχύει το 39,60. Γιατί σε εμένα μου έλεγαν ότι βγαίνει από το 43.27 και διάφορα τρελά ότι αυτή η τιμή είναι με μόνο το ποδόσφαιρο και μερικές φορές αυτά που γράφουμε μπορεί να μην είναι έτσι αλλά αλλιώς.

Ελπίζω κάποια στιγμή για το vdsl100 που ζήτησα αναβάθμιση να με πάρει ο σωστός εκπρόσωπος και να μου δώσει μια σοβαρή πρόταση γιατί μέχρι τώρα οι προσφορές είναι για γέλια με σύγκριση το τι έχουν δώσει για το ίδιο ακριβώς πακέτο που έχω και εγώ. Μια καλή πρόταση που έχουν δώσει σε συνδρομητή για το vdsl100 είναι το 44,64 που την θεωρώ σοβαρή και αξιοπρεπή.

Εμένα με πιάσανε ¨χάνο¨ γιατί βιάστηκα και ανανέωσα με 43,27. Για αυτό έκανα την αρχή και μοιράστηκα το γεγονός και ζήτησα να ξεκαθαρίσουμε αν όντως ισχύει το 39,60. Γιατί σε εμένα μου έλεγαν ότι βγαίνει από το 43.27 και διάφορα τρελά ότι αυτή η τιμή είναι με μόνο το ποδόσφαιρο και μερικές φορές αυτά που γράφουμε μπορεί να μην είναι έτσι αλλά αλλιώς.

.

Τις ίδιες βλακείες μου έλεγαν τελη Ιουλίου, ευτυχώς κρατήθηκα και δεν ανανέωσα...λεω για χαζούς μας περνάτε?

τα 39,60 και τα 43,27 ειναι για αννανεωση έτσι ?
Για νέα σύνδεση ποια ειναι η καλύτερη τιμή ? Μιλαω για VDSL50+Nova Full pack+απεριόριστα σταθερά& απεριόριστα κινητά.
αποκωδικοποιητή 3001 η 5001 ? ι διαφορα τους ποια ειναι η σκληρος δίσκος ?
Εγγραφη κανει εαν εχεις ένα καλωδιο ? πρεπει να βλεπεις το καναλι που γραφεις ?

Για νέα σύνδεση ποια ειναι η καλύτερη τιμή ? Μιλαω για VDSL50+Nova Full pack+απεριόριστα σταθερά& απεριόριστα κινητά.
αποκωδικοποιητή 3001 η 5001 ? ι διαφορα τους ποια ειναι η σκληρος δίσκος ?
Εγγραφη κανει εαν εχεις ένα καλωδιο ? πρεπει να βλεπεις το καναλι που γραφεις ?

Ο 5001 έχει σκληρό δίσκο και 2 tunner , μπορείς δλδ να βλέπεις άλλο πρόγραμμα και να γράφεις άλλο. Απλά θα έρχονται 2 καλώδια απ το πιάτο και θα μπαίνουν στον αποκωδικοποιητή . Στον 3001 μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο και να κάνεις προγραμματισμένη εγγραφή απλά θα βλέπεις αυτό που γράφεις
Για νέα σύνδεση δεν ξέρω τις νέες τιμές , λογικά είναι οι προσφορές που παίζουν στο site

Καλησπερα παιδια,

Επειδη θελω να αλλαξω το προγραμμα τηλεφωνου των γονιων μου που ειναι σε cosmote ,Γνωριζει καποιος ποια ειναι η καλυτερη προσφορα για
1) ΜΟΝΟ τηλ (αστικα και κινητα δωρεαν)
2) τηλ (αστικα και κινητα δωρεαν)+net24

την οποια μπορουμε να παρουμε?
Εαν μπορει καποιος να απαντησει ως 1 και 2.

Ευχαριστω πολυ.

Σε site συνεργάτη βλέπω για 3playfull+ με 50άρα γραμμή στα 57,25, παρόλα αυτά πετάει popup για να καλέσουν πίσω για καλύτερη τιμή. Έτσι είχε γίνει και στο παρελθόν και είχα πάρει το εν λόγω πακέτο πέρισυ στα 48.52 (η τότε καλύτερη τιμή που υπήρχε για αυτό), δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και φυσικά να μας ενημερώσεις και εμάς! :) https://www.line4you.gr/nova3play/nova3play-full-plus/

Σε site συνεργάτη βλέπω για 3playfull+ με 50άρα γραμμή στα 57,25, παρόλα αυτά πετάει popup για να καλέσουν πίσω για καλύτερη τιμή. Έτσι είχε γίνει και στο παρελθόν και είχα πάρει το εν λόγω πακέτο πέρισυ στα 48.52 (η τότε καλύτερη τιμή που υπήρχε για αυτό), δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και φυσικά να μας ενημερώσεις και εμάς! :) https://www.line4you.gr/nova3play/nova3play-full-plus/

Είναι αξιόπιστος αυτός ο συνεργάτης της nova?

ευχαριστω για την απαντηση πηρα για προσφορα και οι τιμες που μου δινουν ειναι ιδιες με τις μαμας εταιριας - σαν νεως συνδρομητης δεν μπορω να παρω καλυτερη τιμη για 50μβ+tv+κινητα απο 49.5
και ο ΟΤΕ μου δινει τα ιδια με 52.

ευχαριστω για την απαντηση πηρα για προσφορα και οι τιμες που μου δινουν ειναι ιδιες με τις μαμας εταιριας - σαν νεως συνδρομητης δεν μπορω να παρω καλυτερη τιμη για 50μβ+tv+κινητα απο 49.5
και ο ΟΤΕ μου δινει τα ιδια με 52.

Το θέμα είναι να μην πάρεις τηλέφωνο αλλά να συμπληρώσεις την φόρμα που πετάγεται popup, εκεί πέρισυ υπήρχαν οι καλύτερες τιμές (όταν σε έπαιρναν αυτοί από την φόρμα).

Έληξε το συμβόλαιο μου με τον ΟΤΕ και σκέφτομαι να πάρω προσφορά για σταθερό και nova. Στην πρώτη επικοινωνία που είχα μαζί τους , τους ζήτησα μια τιμή με vdsl 50 αλλά μου είπαν ότι δεν παρέχουν vdsl στην διευθυνση μου , ενώ με τον ΟΤΕ τώρα έχω κανονικά. Κρίμα γιατί δεν θέλω να χάσω την υπάρχουσα ταχύτητα του internet. Το θέμα είναι ότι είχα την εντύπωση πως οι άλλοι πάροχοι τηλεφωνίας χρησιμοποιούσαν τις γραμμές του ΟΤΕ και άρα δεν θα υπήρχε θέμα. Τελικά τι ισχύει;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk