Τελικά ανανέωσα και εγώ πριν λίγη ώρα για άλλα 2 χρόνια για 3play με VDSL 50ρι + απεριόριστα Σταθερά/Κινητά με Sports Pack (από Full που είχα) στα 34,9
Η διαφορά με το Full δεν ήταν μεγάλη (+4,7 ευρώ στα 39,6) αλλά καθώς έχω πάνω απο ένα χρόνο να δω οτιδήποτε στα NovaCinema, το θεώρησα περιττό αν και αμφιταλαντεύτηκα αρκετά σήμερα μέχρι να αποφασίσω...
Στο 100ρι (για ανανεώσεις, όχι για νέους συνδρομητές) δεν έχουν καμιά ουσιαστική προσφορά ακόμα (πολύ καινούρια υπηρεσία όπως είπαν) πράγμα που εμένα λίγο με καίει καθώς είμαι 480 μέτρα μακριά απ το dslam (παλιό με 17a προφίλ) οπότε το max που σηκώνει η γραμμή μου είναι γύρω στα 65mbps. Σε 2 χρόνια αν έχει αλλάξει κάτι στην περιοχή μου, βλέπουμε. Παράπονο απ τις ταχύτητες δεν είχα ποτέ να πω την αλήθεια... 50 κλείδωνα, 50 κατέβαζα.
Η Cosmote για το αντίστοιχο 3play με full pack πακέτο της (είχα ήδη cosmote tv σπίτι που λήγει σε λίγες μέρες και ήθελα να τα πάνω όλα στην Cosmote ακόμα και κινητά... πραγματικά ήθελα και προσπάθησα) το χαμηλότερο που μου έδινε ήταν 54... 15 ευρώ πάνω και με μόνο 2 ώρες στα κινητά που μου φάνηκε ανούσιο καν να το σκεφτώ... ειδικά τώρα που πήρα το 3play με sports pack με τα 35, με άλλα 20 ευρώ (αν πάει έτσι η τιμή στην Cosmote tv) θα μπορώ πχ να έχω με τα ίδια χρήματα που μου είπε η cosmote μόνο για το 3play της ΚΑΙ Nova μαζί...