Προσφορά NOVA

Έληξε το συμβόλαιο μου με τον ΟΤΕ και σκέφτομαι να πάρω προσφορά για σταθερό και nova. Στην πρώτη επικοινωνία που είχα μαζί τους , τους ζήτησα μια τιμή με vdsl 50 αλλά μου είπαν ότι δεν παρέχουν vdsl στην διευθυνση μου , ενώ με τον ΟΤΕ τώρα έχω κανονικά. Κρίμα γιατί δεν θέλω να χάσω την υπάρχουσα ταχύτητα του internet. Το θέμα είναι ότι είχα την εντύπωση πως οι άλλοι πάροχοι τηλεφωνίας χρησιμοποιούσαν τις γραμμές του ΟΤΕ και άρα δεν θα υπήρχε θέμα. Τελικά τι ισχύει;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι ακριβώς έτσι πχ στην δική μου περιοχή είχε VDSL ΟΤΕ και Νόβα αλλα όχι η Vodafone . Και μιλάμε για καρακέντρο Χανιά Κρήτης

Έληξε το συμβόλαιο μου με τον ΟΤΕ και σκέφτομαι να πάρω προσφορά για σταθερό και nova. Στην πρώτη επικοινωνία που είχα μαζί τους , τους ζήτησα μια τιμή με vdsl 50 αλλά μου είπαν ότι δεν παρέχουν vdsl στην διευθυνση μου , ενώ με τον ΟΤΕ τώρα έχω κανονικά. Κρίμα γιατί δεν θέλω να χάσω την υπάρχουσα ταχύτητα του internet. Το θέμα είναι ότι είχα την εντύπωση πως οι άλλοι πάροχοι τηλεφωνίας χρησιμοποιούσαν τις γραμμές του ΟΤΕ και άρα δεν θα υπήρχε θέμα. Τελικά τι ισχύει;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΟΤΕ δεν τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, παθών και εγώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς υπάρχουν περιοχές αποκλειστικής παροχής υπηρεσιών από έναν ή το πολύ δύο παρόχους. Μπορεί σε κάποια περιοχή να δίνει ο ΟΤΕ μόνο VDSL και αντίστοιχα σε άλλη μόνο η Vodafone. Κάπου νομίζω ότι υπάρχει χάρτης που λέει ποιες περιοχές καλύπτει ο κάθε πάροχος.

ετσι εκανα , περιμενα το pop up και με καλεσαν , απλα δεν το διατυπωσα σωστα εδω :)

Εγώ πέρισυ που το γύρισα, έβαλα από το www.3play.gr. Πήγαινε στο https://www.3play.gr/nova-3play/nova3play-full και *περίμενε* 2 λεπτά να εμφανιστεί το popup κλήσης από τους ίδιους με μήνυμα "Καλύτερη προσφορά!" (μην καλέσεις εσύ, μην κάνεις click στο link να σε καλεσουν της κεντρικής σελίδας). Πες μας τι τιμή σου είπαν.

καλημέρα,
ειτε μεσα απο την σελιδα , ειτε κοντα σε καταστημα , την ιδια τιμη πηρα. Η διαφορα ηταν στα extra πχ μεταφορα γραμμης , η το router στο να τα παρω δωρεαν γιατι κανονικα μου τα χρεωναν ... βεβαια μετα απο ολο το ψαξιμο και το παζαρι αναννεωσα με τον ΟΤΕ αφου μου εκανε πολυ καλη τιμη

Ζούμε ποια στην ψηφιακή εποχή και το Τμήμα προσφορών στην λίθινη. Οταν δίνουν μια καλη προσφορα σε κάποιον αυτή ταξιδεύει στο σύμπαν αστραπιαία. Το vdsl100 το δίνουν +10 ευρω ενώ το εχουν δώσει σε άλλον σε καλύτερη . Πρέπει να ξεφύγουν απο το παρελθόν και να δούνε με σοβαρότητα τα νεα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ψηφιακή εποχή.

Σήμερα ανανέωσα και εγώ το πακέτο full triple play με αναβάθμιση σε 50αρα vdsl (είχα 24αρι adsl) +nova full + απεριόριστα σταθερά-κινητά) στα 39,64 ευρώ (με διετή δέσμευση) σύν 10,80 ευρώ το multiview (δεν μπόρεσα να το πάρω δωρεάν όπως στο παρελθόν). Ήτοι συνολικά 50,44 ευρώ. Πάντως η ρήτρα τυχόν αποδέσμευσης είναι ιδιαίτερα υψηλή - 200 plus ευρώ - ανεξαρτήτως του χρόνου που θα γίνει ! Ευχαριστώ και εγώ τους φίλους που μας "ανοίγουν τα μάτια" για τις προσφορές που κατά καιρούς ισχύουν!

Εγω παλι σημερα μιλαγα για αρκετη ωρα (αυτοι με καλεσαν ειχα κρατησει το νουμερο) με τηλεφωνο που μου ειχε κανει παλιοτερα μια καλη προσφορα. Δεν μου εδινε με τιποτα το 39 για το 50 με φουλ νοβα, μου ελεγε συνεχεια για το απλο κατοσταρι στα 29,90 και με σπορτς +20, την προσφορα που παιζει στο σαητ δηλαδη τιποτα ιδιαιτερο. Της ειπα για την Βονταφον που δινει 35 το 50ρι με τα σπορτς αλλα δεν εγινε κατι καλυτερο.

Εγώ θα πω μια λέξη ποια είμαστε η γενιά του DIGITAL και τις ανταλλαγής πληροφοριών.

Πάνε οι εποχές που για το ίδιο προϊόν το αγόραζε κάποιος φτηνά και άλλος ακριβά.

Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Πουθενά. Άλλος θα πάρει καλύτερη προσφορά και άλλος όχι. Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτός που θα πάρει την κακή προσφορά θα πει ποια ένα μεγάλο δεν είμαι ποια κορόιδο, που πριν αυτό δεν γινόταν γιατί δεν υπήρχε το μέτρο σύγκρισης.

Δεν άντεξα πάντως και πήρα την προσφορά της Wind τώρα αναμένω το πρόστιμο από Nova

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Τελικά ανανέωσα και εγώ πριν λίγη ώρα για άλλα 2 χρόνια για 3play με VDSL 50ρι + απεριόριστα Σταθερά/Κινητά με Sports Pack (από Full που είχα) στα 34,9
Η διαφορά με το Full δεν ήταν μεγάλη (+4,7 ευρώ στα 39,6) αλλά καθώς έχω πάνω απο ένα χρόνο να δω οτιδήποτε στα NovaCinema, το θεώρησα περιττό αν και αμφιταλαντεύτηκα αρκετά σήμερα μέχρι να αποφασίσω...

Στο 100ρι (για ανανεώσεις, όχι για νέους συνδρομητές) δεν έχουν καμιά ουσιαστική προσφορά ακόμα (πολύ καινούρια υπηρεσία όπως είπαν) πράγμα που εμένα λίγο με καίει καθώς είμαι 480 μέτρα μακριά απ το dslam (παλιό με 17a προφίλ) οπότε το max που σηκώνει η γραμμή μου είναι γύρω στα 65mbps. Σε 2 χρόνια αν έχει αλλάξει κάτι στην περιοχή μου, βλέπουμε. Παράπονο απ τις ταχύτητες δεν είχα ποτέ να πω την αλήθεια... 50 κλείδωνα, 50 κατέβαζα.

Η Cosmote για το αντίστοιχο 3play με full pack πακέτο της (είχα ήδη cosmote tv σπίτι που λήγει σε λίγες μέρες και ήθελα να τα πάνω όλα στην Cosmote ακόμα και κινητά... πραγματικά ήθελα και προσπάθησα) το χαμηλότερο που μου έδινε ήταν 54... 15 ευρώ πάνω και με μόνο 2 ώρες στα κινητά που μου φάνηκε ανούσιο καν να το σκεφτώ... ειδικά τώρα που πήρα το 3play με sports pack με τα 35, με άλλα 20 ευρώ (αν πάει έτσι η τιμή στην Cosmote tv) θα μπορώ πχ να έχω με τα ίδια χρήματα που μου είπε η cosmote μόνο για το 3play της ΚΑΙ Nova μαζί...

Τι προσφορά παίζει από wind? Δεν έχω πετύχει κάτι... Και τα 35 vdsl με σπορτς είναι πολύ καλά. Καλύτερα και απο vodafone (38). Φαντάζομαι είναι σαν το 39 φουλ, δεν το δίνουν σε νέους...

Όντως η τιμή ήταν χαμηλότερα απο wind και vodafone + ότι μιλάμε για δορυφόρο + ότι τα sports υπάρχουν στο go... Η τιμή (για το 50ρι) νομίζω πως είναι όντως για παλιούς πελάτες όπως αντίστοιχα στους νέους υπάρχουν οι προσφορές για το 100ρι.
Wind ΝΟΜΙΖΩ μου είχαν δώσει λίγο χαμηλότερη τιμή απο vodafone στα 36 ευρώ (ΑΝ θυμάμαι καλά) 50ρι με χρόνο σε κινητά και Αθλητικά αλλά δεν βρίσκω ιδιαίτερο νόημα σε σχέση με Nova (για παλιούς πελάτες Nova πάντα).
Vodafone που έχει για εμένα καλύτερο πακέτο σε ντοκιμαντέρ και με ενδιέφερε, τελικά ήταν η πιο ακριβή απ όλους (38 ή 39 μου είχαν πει για το αντίστοιχο πακέτο)