Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

αυτό που δίνει η NOVA-Forthnet. Δεν θυμάμαι ποιο είναι.
Τώρα τι σύνδεση έχεις;
Να ξέρεις οτι 100αρα έχει μόνο η voda, wind και ΟΤΕ. Οπότε από κάπου θα νοικιάζει γραμμή με ότι συνεπάγεται αυτό αν υπάρξει κάποιο θέμα.

Sorry, τώρα είδα ότι εχεις 50αρα.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

μόλις με πήραν και μου πρότειναν full πακέτο NOVA με 100ρα γραμμη (με πάγια εντολή) στα 47,5 ευρώ τελική. Τώρα δίνω 39,6 ευρώ με 50ρα και full πακέτο. Α! και τέλη ενεργοποίησης 25 ευρώ

Τι λέτε?

μεινε εκει που εισαι.δεν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα

Κι εμένα τα ίδια μου εδιναν και χωρίς τέλη ενεργοποίησης και έμεινα στην 50αρα με τα 39,6 . συμφωνώ δεν αξίζει

Οι 50άρες από καφάο (FTTC) ούτως η άλλως είναι ενοικιαζόμενες από άλλον πάροχο σαν πόρτα. Τα FTTC και FTTH δεν καταλήγουν στα Α/Κ, πάνε σε άλλα κεντρικά σημεία (ο ΟΤΕ έχει 3 στην περιφέρεια της Αθήνας νομίζω) και από εκεί μοιράζονται στους παρόχους. Εμένα μου το έδιναν στα 44,63 και με πάγια εντολή σε βάθος 13μήνου με τον 1 μήνα δώρο έβγαινε 41,20 (44,63 * 12 διά 13 μήνες) αλλά ίσως είναι ~2 ευρώ πιο φτηνά λόγω της κατάργησης του Α/Κ που θα γίνει στους επόμενους 3 μήνες στο Καλαμάκι.

Η 100αρα συμφέρει μόνο με όλα στα 44,64 παραπάνω από αυτό το ποσό είναι ανούσιο κάποιος να αγοράσει τις ίδιες υπηρεσίες με κάποιο άλλο ποσό. Το παραπάνω ποσό νοείτε μόνο αν δίνουν το κάτι παραπάνω που να δικαιολογεί το επιπλέον. Είναι λανθασμένη στις μέρες μας κίνηση κάποιος από την στιγμή που ξέρει το τι πουλάνε σε υπηρεσίες να αγοράζει πάνω από αυτήν την τιμή.

Η 100αρα συμφέρει μόνο με όλα στα 44,64 παραπάνω από αυτό το ποσό είναι ανούσιο κάποιος να αγοράσει τις ίδιες υπηρεσίες με κάποιο άλλο ποσό. Το παραπάνω ποσό νοείτε μόνο αν δίνουν το κάτι παραπάνω που να δικαιολογεί το επιπλέον. Είναι λανθασμένη στις μέρες μας κίνηση κάποιος από την στιγμή που ξέρει το τι πουλάνε σε υπηρεσίες να αγοράζει πάνω από αυτήν την τιμή.
Ναι με αυτή τη λογική κανείς δεν θα έπαιρνε την 100 άρα. Θυμίζω ότι ακόμα και στα 47 ευρώ είναι η καλύτερη προσφορά για 3play.

Ναι με αυτή τη λογική κανείς δεν θα έπαιρνε την 100 άρα. Θυμίζω ότι ακόμα και στα 47 ευρώ είναι η καλύτερη προσφορά για 3play.

Εννοούσα ότι ενώ σε κάποιους την δίνουν 44 και κάτι να την αγοράσει κάποιος άλλος στα 47 είναι βεβιασμένη κίνηση από την στιγμή που το δίνουν και ποιο κάτω από τα 47. Στις μέρες μας οι περισσότεροι με 10 ευρώ βάζουν neflix.

Ενδιαφερομαι για sports pack, ξέρετε αν υπάρχει καμία προσφορά ή κάποιο τηλέφωνο για να πάρω. Με ενδιαφέρει καλύτερη τιμή από τα 25 που είναι ονλαιν.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Καλησπέρα στη παρέα, μήπως ξέρετε τι μέλλει γενεσθαι για την προσφορά που είχε δοθεί προ 2 ετιας με 20 το sport ή 25 το full τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο;; Έχει δοθεί σε κάποιον κάποια νέα προσφορά με βάση την προηγούμενη μετά την λήξη της;;;

Αυτή την προσφορά την δίνουν μόνο σε παλιούς συνδρομητές ή και σε νέους;

Καλησπέρα στη παρέα, μήπως ξέρετε τι μέλλει γενεσθαι για την προσφορά που είχε δοθεί προ 2 ετιας με 20 το sport ή 25 το full τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο;; Έχει δοθεί σε κάποιον κάποια νέα προσφορά με βάση την προηγούμενη μετά την λήξη της;;;

Συνεχίζεις με 25, δεν αλλάζει κάτι.

Αυτή την προσφορά την δίνουν μόνο σε παλιούς συνδρομητές ή και σε νέους;

Σε νέους δίνουν 22,90 για sports και 27,90 για full.

Χτες συμπλήρωσα τα στοιχεία μου στη φόρμα επικοινωνίας και μου έδωσαν αυτές τις τιμές.

Θα περιμένω Σεπτέμβριο μήπως και μειωθούν οι τιμές.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

υπαρχει καποιος με vdsl 100 να του χαρισω ενα παγιο δωρο/??
θα κανω νεα συνδεση και αν βρω εναν ή 3 ακομα με ενεργοποιημενη 100αρα γραμη θα παρουμε απο ενα παγιο δωρο..! Ευχαριστω!Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα αμεσα...

Ευχαριστώ πολύ. Τελος Βρέθηκαν. Έκανα την αίτηση μου έδωσα και τα 3 σταθερά και αναμένουμε.. θα σας ενημερώσω

Και με 20 το Full δε θα με χαλούσε καθόλου πάντως !!!!

Κι εγώ ίδια περιπτωση. Μόνο που δεν θέλω τα cinema όποτε για να ζητήσω 20 ευρώ τα αθλητικά πρεπει να περασω από κατάστημα forthnet 3 Σεπτεμβρίου που τελειώνει το συμβόλαιο μου?

καλημερα παιδια αυτην την στιγμη εχω μονο ιντερνετ και πληρωνω στα 15 και κατι αλλα με ενδιαφερει να βαλω και το sports pack+multiview.

ποια ειναι η καλυτερη δυνατη τιμη που μπορω να το παρω?

απλα βλεπω στην τιμη των 6 ευρώ πρεπει να εχω αυτο το πακετο (*Ισχύει για την εμπορικά διαθέσιμη υπηρεσία Nova3play Full+ στην τιμή των 49,90 /μήνα.)

μη περιμενεις να σου πει καποιος τιμη γιαυτο που ζητας
επικοινωνησε με το support η στειλε μηνυμα η ημαιηλ στην νοβα και μετα βλεπουμε