Προσφορά NOVA

Δεν το συζητάω για μεταφορά. Στα ίδια λεφτά το cosmote ott με 4κ κανάλι και τέτοιο περιεχόμενο δεν μπαίνει καν σε σύγκριση με το πακέτο της νόβα. Η μόνη σκέψη για νόβα είναι αν θα ήταν εφικτό να γίνει ταυτόχρονη θέαση σε τβ όπου έχει συνδεθεί κ σε ταμπλετ /pc /κινητό όπου υπό αυτές τις συνθήκες θα γινόταν η σύνδεση για ευνόητους λόγους..

Υπάρχει πιθανότητα αύριο σαν επίσημη ημέρα black friday να δώσουν κάτι καλύτερο σε προσφορά; Ίσως την 100αρα πιο φθηνά;

Την αναβάθμιση από 50 σε 100 την έχει πάρει κανεις πρόσφατα κάτω από 10ρικο;

Μιλάω για triple play.

Επειδή δεν διευκρινίζεις πόσο πρόσφατα, μέσα Οκτωβρίου την πήρα εγώ στα 5 ευρώ.

Επειδή δεν διευκρινίζεις πόσο πρόσφατα, μέσα Οκτωβρίου την πήρα εγώ στα 5 ευρώ.

Φίλε αναφέρεσαι σε ειδική περίπτωση λόγω αναβάθμισης αστικού κέντρου.
Μιλάω για νορμάλ συνθήκες γιατί στο τηλέφωνο λένε για 10 ευρώ on top σε όλες τις περιπτώσεις που κάποιος ζητάει αναβάθμιση.

Το νοικιάζει χονδρική. Άρα πρέπει να στο πουλάει περισσότερο απ ότι το παίρνει. Άρα αυτό που λες δεν ισχύει

Τόσο καιρό κερδίζει το καθόλου αντί το 5ευρώ που θα μπορούσε να το πουλάνε.

Το έχουμε ξαναπεί, τόσο κοστίζει η διαφορά της τιμής στην πόρτα στον διαχειριστή. Δεν βγάζουν τίποτα από αυτό το ποσό.

Sorry αλλά τα μαθηματικά σας δε βγαίνουν.
Το κατοστάρι το έδινε-δίνει και η Nova και η Wind στο έυρος τιμής των 28-30 ευρώ τελική με φόρους.
Προφανώς οι παραπάνω τιμές για 24μηνο είναι ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ για να παίζουν για τόσους μήνες...
Αν προσθέσετε στα 28-30 και ένα δεκάρι που δίνουν μαξ χονδική τα κανάλια sports τότε έπρεπε να είμαστε στα 38-40.

Που ΟΝΤΩΣ τόσο είναι στη Voda , 43-44 ευρώ το full πακέτο TV με Novasports + 100 internet μέσω μεταπωλητών..

Στις VPU συνδέσεις όλοι στις ίδιες τιμές νοικίαζουν , μην τρελαθούμε..

Το να ζητάνε από τους πελάτες τους που δίνουν ΗΔΗ 40ευρώ για το 50αρι συν 10 ευρώ είναι απλά αυτοκτονία..
Μάλλον όμως απευθύνονται σε χαζούς...

Εγώ σίγουρα ΔΕΝ έχασα πάντως..

Sorry αλλά τα μαθηματικά σας δε βγαίνουν.
Το κατοστάρι το έδινε-δίνει και η Nova και η Wind στο έυρος τιμής των 28-30 ευρώ τελική με φόρους.
Προφανώς οι παραπάνω τιμές για 24μηνο είναι ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ για να παίζουν για τόσους μήνες...
Αν προσθέσετε στα 28-30 και ένα δεκάρι που δίνουν μαξ χονδική τα κανάλια sports τότε έπρεπε να είμαστε στα 38-40.

Που ΟΝΤΩΣ τόσο είναι στη Voda , 43-44 ευρώ το full πακέτο TV με Novasports + 100 internet μέσω μεταπωλητών..

Στις VPU συνδέσεις όλοι στις ίδιες τιμές νοικίαζουν , μην τρελαθούμε..

Το να ζητάνε από τους πελάτες τους που δίνουν ΗΔΗ 40ευρώ για το 50αρι συν 10 ευρώ είναι απλά αυτοκτονία..
Μάλλον όμως απευθύνονται σε χαζούς...

Εγώ σίγουρα ΔΕΝ έχασα πάντως..

το tv πιστευεις δεν εχει κοστος? πολυ μπακαλικα τα υπολογιζεις. ειναι θεμα κοστους. τοσο απλο. οταν πεσει η τιμη χονδρικης βλεπουμε...

το tv πιστευεις δεν εχει κοστος? πολυ μπακαλικα τα υπολογιζεις. ειναι θεμα κοστους. τοσο απλο. οταν πεσει η τιμη χονδρικης βλεπουμε...

Φίλε μου καθόλου μπακάλικα.
Σου έγραψα τις τιμές που παίρνει κάποιος ΤΩΡΑ χωρίς να το ψάξει ιδιαίτερα σε Vodafone επειδή έτυχε να θυμάμαι 1-2 μεταπωλητές.
https://www.getaline.gr/Vodafone-triple-play/24mbps-TV-Kids-Sports

Με 30.10 έχει το φουλ πακέτο με HBO και Novasports αρκεί να υπάρχει μια σύνδεση κινητής Vodafone. To 30.10 πέφτει και παρακάτω αν ψαχτείς , το έχουν και με λιγότερα...
Για το παραπάνω με 50αρι internet η τιμή που πήρα σε αναβάθμιση συμβολαίου που έληγε σε ένα χρόνο είναι στα 36.5 (με κινητό Voda παγίου 11 ευρώ..).
Πληροφοριακά τώρα που κοιτάω το συμβόλαιο που μου έστειλαν το Vodafone TV full το χρεώνει 12 ευρώ το μήνα , ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ..
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα και με τον εμπλουτισμό του Vodafone TV με το ΗΒΟ η Νόβα από φθηνότερη έγινε ξαφνικά ακριβή.

Το μόνο θετικό που έχει μείνει στη Νόβα είναι ότι μπορείς να δεις τα Novasports μέσα από κινητό/τάμπλετ/υπολογιστή αν και διατηρούν την ΑΣΤΕΙΑ διαδικασία επιλογής συσκευής για "σημαντικά" αθλητικά γεγονότα. Θες δηλαδή να δεις το πρώτο ημίχρονο από το κινητό γιατί δουλεύεις και το δεύτερο σπίτι ή το αντίστροφο και σου λένε όχι.

Την Cosmote τουλάχιστο μπορείς να την μοιραστεις με κάποιον και να βλέπει ο ένας απο δορυφόρο και ο άλλος μέσω του app ώστε να βγει μισή τιμή. Προσωπικά την έκοψα πριν λίγες ημέρες μέχρι να βγάλουν πάλι κάποια σοβαρή προσφορά.

Κάποια στιγμή το 50 το έδιναν 39,90 με το +10 πάει 49,90 με τις μειώσεις
εκπτώσεις 3-4 ευρώ ποιο κάτω περίπου 45-46 ευρώ. Σε κάποιους άλλους το
ίδιο πακέτο το έδωσαν 43,39 οπότε +10 53,39 με τις εκπτώσεις 48-49 ευρώ.
Με αυτό θέλω να πω ότι αυτός που δίνει τώρα 43,39 με τίποτα δεν θα δώσει +10 γιατί
ξέρει ότι κάποιος άλλος το ίδιο πακέτο το αγοράζει ποιο φθηνά. Αν το έδιναν 5 ευρώ
θα το αγόραζε και αυτός που δίνει 39,90 και αυτός που δίνει 43,39 οι διαφορές είναι κάποια
λεπτά, ο ένας θα έδινε 42-43 και ο άλλος 45-46 και δεν θα υπήρχε γιατί σε αυτόν και όχι σε εμένα.
Με αυτό το σκεπτικό λέω 5 ευρώ σαν συνδυαστική υπηρεσία όχι σαν μεμονωμένη υπηρεσία.
Έτσι και αλλιώς το 46 το πουλήσανε σε κάποιους απλά όταν λες +5 ευρώ αντί +10 που λένε βλέπουν
το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Κάποια στιγμή το 50 το έδιναν 39,90 με το +10 πάει 49,90 με τις μειώσεις
εκπτώσεις 3-4 ευρώ ποιο κάτω περίπου 45-46 ευρώ. Σε κάποιους άλλους το
ίδιο πακέτο το έδωσαν 43,39 οπότε +10 53,39 με τις εκπτώσεις 48-49 ευρώ.
Με αυτό θέλω να πω ότι αυτός που δίνει τώρα 43,39 με τίποτα δεν θα δώσει +10 γιατί
ξέρει ότι κάποιος άλλος το ίδιο πακέτο το αγοράζει ποιο φθηνά. Αν το έδιναν 5 ευρώ
θα το αγόραζε και αυτός που δίνει 39,90 και αυτός που δίνει 43,39 οι διαφορές είναι κάποια
λεπτά, ο ένας θα έδινε 42-43 και ο άλλος 45-46 και δεν θα υπήρχε γιατί σε αυτόν και όχι σε εμένα.
Με αυτό το σκεπτικό λέω 5 ευρώ σαν συνδυαστική υπηρεσία όχι σαν μεμονωμένη υπηρεσία.
Έτσι και αλλιώς το 46 το πουλήσανε σε κάποιους απλά όταν λες +5 ευρώ αντί +10 που λένε βλέπουν
το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Φίλε μου πολύ σωστά τα γράφεις καθώς μιλάμε για all in one πακέτα. Σαν να λες σε κάποιον που δίνει 28-29 για το 100αρι να δώσει επιπλέον 25-30 για να βάζει το full pack και να προσπαθείς να τον πείσεις ότι είναι καλή προσφορά...

Επίσης όπως γράφω και παραπάνω από πέρυσι έχουν αλλάξει αρδην τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πέρυσι δεν υπήρχε σοβαρό Vodafone TV. Φέτος με HBO συν Novasports στα 12-13 ευρώ που το δίνουν στα all in one πακέτα είναι χίλιες φορές καλύτερο value από τη Nova.

Πέρυσι η Cote δεν είχε ακόμα σοβαρό app και ΟΤΤ. Φέτος με 20 ευρώ το φουλ μπορείς να μοιραστείς τη συνδομή σου βλέποντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ , μέχρι και το κανάλι 4Κ.

Ποσα λεφτά να πληρώσεις για Superleague / Euroleague όταν οι ίδιοι τα κοστολογούν 7-8 ευρώ στην χονδρική μαξ;

Τεσπα.

Kαλησπερα

Ζυγωνει η ωρα να αλλαξω παροχο.

Cosmote καλη αλλα πολυ ακριβη.

Πληρωνω για 50αρα double play με κινητα κλπ 37 και μου προτεινουν να παω σε 100αρα στα 43 .

Η αντιστοιχη στην Nova ειναι στα 30 . Δινουν τιποτα καλυτερο με κανα καναλι ή δεν αξιζει ?

εγώ έχω με 31 triple play 50άρα με novasports1 και novacinema1 + ondemand (τα υπόλοιπα των cinema τα βρίσκεις εδώ).
τώρα το 50 με το 100 δεν συναρπάζει από μόνο του, εκτός κι αν κάνουν 4-5 streaming all together.
Απλά να ξέρεις η νόβα στο support του internet είναι κλάφτα χαράλαμπε. Αν το χρειαστείς άρχισε να κλαις προκαταβολικά.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post η μεγάλη διαφορά είναι ότι η cosmote παίζει στις έξυπνες τηλεοράσεις ενώ το novago βλέπεις μαύρο. Επιπλέον η cosmote μπορείς και βλέπεις σε μία την δορυφορική και σε μια άλλη τηλεόραση οπουδήποτε στην Ελλάδα όπου είσαι. Στην nova για να δεις έστω έναν αγώνα θα πρέπει να βγεις από το δορυφορικό και να μπεις σε μία συσκευή και σε τηλεόραση δεν μπορείς να δεις. Δηλαδή περιορισμούς ενώ στην cosmote δυνατότητες χωρίς κάποια όρια το που είσαι και σε ποια συσκευή βλέπεις. Αν θέλεις μόνο internet και τηλεφωνία καλή είναι, για τηλεόραση θα πρέπει να ζεις για δύο χρόνια το που θέλουν αυτοί να βλέπεις και όχι που θέλεις εσύ. Για θέμα internet σταθερότητα κ.τ.λ δεν έχω άποψη γιατί δεν είχα βάλει ποτέ όσοι παίζουν PS4 cosmote και ξερό ψωμί.

Kαλησπερα

Ζυγωνει η ωρα να αλλαξω παροχο.

Cosmote καλη αλλα πολυ ακριβη.

Πληρωνω για 50αρα double play με κινητα κλπ 37 και μου προτεινουν να παω σε 100αρα στα 43 .

Η αντιστοιχη στην Nova ειναι στα 30 . Δινουν τιποτα καλυτερο με κανα καναλι ή δεν αξιζει ?

Ψάξου για Vodafone TV 50αρα φουλ στα 36-37 ευρώ από μεταπωλητές αρκεί να έχεις ένα νούμερο Voda. Η κοτε αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι έχασε Ισπανικό , Γερμανικό θα δίνει το sports σε λίγο κι πάλι στα 15 ευρώ.. Το μοιράζεσαι με ένα φίλο σου (δορυφόρος-App) και θα έχεις τα πάντα με 42-43 ευρώ..

Αυτο που λες 2play - 50αρα και vodafone TV,sports,kids το εχει στα 40,30 τωρα.

Γράφω ξεκάθαρα να ψαχτεί λίγο ο άνθρωπος.
Η επίσημη τιμή με κινητή Voda είναι 38.5 και πέφτει και λίγο παρακάτω αν πιέσει λίγο παραπάνω.
https://www.getaline.gr/Vodafone-triple-play/50mbps-TV-Kids-Sports
Στα 36-37 ευρώ που γράφω βγαίνει και είναι το καλύτερο all around πακέτο που μπορείς να πάρεις ΣΗΜΕΡΑ.
Μετρημένα κουκιά.

Καλημερα,
Ειμαι συνδρομητης στην νοβα για περισσοτερα απο 10 χρονια. Εχω triple play με nova cinema και 24αρα ιντερνετ στα 35,77
Ελαβα προσφορα για ανανεωση και αναβαθμιση γραμμης σε 50 στα 38,12 ευρω.
Εναλλακτικα στα 28,25 για double play.
Τελη συνδεσης 25 ευρω και 20 ευρω για αγορα νεου ρουτερ
Πιστευετε πως ειναι καλη τιμη? Δεν ξερω αν μπορω να πιεσω για δωρεαν τελη και ρουτερ, μιας και η wind τα δινει για νεους συνδρομητες
Ευχαριστω