Προσφορά NOVA

Καλημερα,
Ειμαι συνδρομητης στην νοβα για περισσοτερα απο 10 χρονια. Εχω triple play με nova cinema και 24αρα ιντερνετ στα 35,77
Ελαβα προσφορα για ανανεωση και αναβαθμιση γραμμης σε 50 στα 38,12 ευρω.
Εναλλακτικα στα 28,25 για double play.
Τελη συνδεσης 25 ευρω και 20 ευρω για αγορα νεου ρουτερ
Πιστευετε πως ειναι καλη τιμη? Δεν ξερω αν μπορω να πιεσω για δωρεαν τελη και ρουτερ, μιας και η wind τα δινει για νεους συνδρομητες
Ευχαριστω

Γδύσιμο κανονικό είναι , όχι καλή προσφορά.
Αν δε ενδιαφέρει κυρίως το πακέτο ψυχαγωγίας δες για Vodafone TV συν Ίντερνετ. Και για εξοπλισμό δε θα δωσεις τπτ.

Γδύσιμο κανονικό είναι , όχι καλή προσφορά.
Αν δε ενδιαφέρει κυρίως το πακέτο ψυχαγωγίας δες για Vodafone TV συν Ίντερνετ. Και για εξοπλισμό δε θα δωσεις τπτ.
Καλημέρα, εχω αρκετές επιφυλάξεις για την vodafone, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Σίγουρα είναι και θέμα τύχης, αλλά η αλήθεια είναι πως με forthnet/nova
ποτέ δεν ειχα κανένα πρόβλημα στην γραμμή.
Έριξα μια ματιά στην vodafone, μίλησα και μαζί τους και έχουν όντως κάποια συμφέροντα πακέτα.
Ίσως το τολμήσω, ευχαριστώ πάντως

Καλημέρα, εχω αρκετές επιφυλάξεις για την vodafone, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Σίγουρα είναι και θέμα τύχης, αλλά η αλήθεια είναι πως με forthnet/nova
ποτέ δεν ειχα κανένα πρόβλημα στην γραμμή.
Έριξα μια ματιά στην vodafone, μίλησα και μαζί τους και έχουν όντως κάποια συμφέροντα πακέτα.
Ίσως το τολμήσω, ευχαριστώ πάντως

Ζήτα μια προσφορά και από το gelatine.gr , δε χάνεις τπτ..
Εν τω μεταξύ με πήραν σήμερα ξανά για αίτημα που είχα κάνει πριν 10 ημέρες για να πάω από 50 σε 100 και μου το πρόσφεραν στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ.
Και για τόσο χαμηλή τιμή μου ζήτησαν και 25 ευρώ τέλη για τη μετάβαση (είναι μηδενικά , μόνο αλλαγή profile γίνεται μεταξύ 30,50,100,200).

Τους είπα ότι δεν είμαι έτοιμος για τόσο φθηνές και χρεώσεις και θα περιμένω άλλο ένα χρόνο να λήξει το συμβόλαιο.. :flipout::afro:

Ζήτα μια προσφορά και από το gelatine.gr , δε χάνεις τπτ..
Εν τω μεταξύ με πήραν σήμερα ξανά για αίτημα που είχα κάνει πριν 10 ημέρες για να πάω από 50 σε 100 και μου το πρόσφεραν στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ.
Και για τόσο χαμηλή τιμή μου ζήτησαν και 25 ευρώ τέλη για τη μετάβαση (είναι μηδενικά , μόνο αλλαγή profile γίνεται μεταξύ 30,50,100,200).

Τους είπα ότι δεν είμαι έτοιμος για τόσο φθηνές και χρεώσεις και θα περιμένω άλλο ένα χρόνο να λήξει το συμβόλαιο.. :flipout::afro:

Είπαμε τόσο καιρό προτιμούν το καθόλου από τα 5 ευρώ που θα μπορούσαν να πάρουν, αν και συνδυαστικά σε κάποιους το έχουν δώσει αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν τους το λέμε γιατί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Είπαμε τόσο καιρό προτιμούν το καθόλου από τα 5 ευρώ που θα μπορούσαν να πάρουν, αν και συνδυαστικά σε κάποιους το έχουν δώσει αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν τους το λέμε γιατί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Επέτρεψε μου κάθε φορά που το αναφέρεις, να αναφέρω και εγώ πως το κόστος των 5 ευρώ είναι η διαφορά χονδρικής 50άρας με 100άρα, οπότε ούτως η άλλως δεν μπαίνει κάτι στην τσέπη τους.

Επέτρεψε μου κάθε φορά που το αναφέρεις, να αναφέρω και εγώ πως το κόστος των 5 ευρώ είναι η διαφορά χονδρικής 50άρας με 100άρα, οπότε ούτως η άλλως δεν μπαίνει κάτι στην τσέπη τους.

Το έχεις ξαναγράψει αυτό αρκετές φορές και μου έκανε εντύπωση.
Το ξέρεις από κάπου και το αναπαράγεις;

Μήπως να δεις τον παρακάτω πίνακα που είναι στην απόφαση της ΕΕΤΤ και να μας ενημερώσεις ενδελεχώς;
https://www.pagenews.gr/wp-content/uploads/2020/05/eett.pdf

VPU light από καμπίνα (FTTC) δεν δίνει η Nova;;

Πίνακας 2. Μοναδιαίο κόστος χονδρικής πρόσβασης σε υπηρεσίες VLU/FTTC και VPU Light τύπου Γ/FTTC
c730c164-19bb-430f-a656-94e1d8788d7a
eaa9ca64-ef3f-4861-a484-21c1ab95f8e8
9,15

8,83

8,61

8,42

8,10

8,01

7,96

8,03

9,41

9,04

8,80

8,57

8,22

8,11

8,04

8,11

10,07

9,60

9,29

8,96

8,54

8,36

8,26

8,30

8,43

8,52

11,73

10,99

10,50

9,95

9,33

8,98

8,81

8,79

8,89

8,95

15,04

13,77

12,94

11,91

10,90

10,23

9,90

9,75

9,81

9,81

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2019

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2020

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2021

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2022

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2023

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2024

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2025

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2026

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2027

[/TD]
[TD="bgcolor: #DEEAF6"] 2028

[/TD]

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] VLU/FTTC και VPU Light/FTTC 24Mbps

[/TD]

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] VLU/FTTC και VPU Light/FTTC 30Mbps

[/TD]

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] VLU/FTTC και VPU Light/FTTC 50Mbps

[/TD]

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] VLU/FTTC και VPU Light/FTTC 100Mbps

[/TD]

[TD="bgcolor: #DEEAF6"] VLU/FTTC και VPU Light/FTTC 200Mbps

[/TD]

Επειδή λήγει το συμβόλαιο στο πατρικό μου σε 2-3 μήνες, με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση.
Nova 3 play full με 24 adsl (τηλέφωνα όλα απεριόριστα) στα 37, 22 (ίδια τιμή με το τωρινό συμβόλαιο). Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να κατέβει κι άλλο αν πληρώνεται απευθείας από πιστωτική ή τραπεζική εντολή.
Ακόμα δεν έχω απαντήσει, απλός το αναφέρω γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον φιλο-η.

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή λήγει το συμβόλαιο στο πατρικό μου σε 2-3 μήνες, με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση.
Nova 3 play full με 24 adsl (τηλέφωνα όλα απεριόριστα) στα 37, 22. Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να κατέβει κι άλλο αν πληρώνεται απευθείας από πιστωτική ή τραπεζική εντολή.
Ακόμα δεν έχω απαντήσει, απλός το αναφέρω γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον φιλο-η.

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε αυτά τα λεφτά περίπου έδιναν το ίδιο με VDSL 50 (39,64 ΜΕ ΦΟΡΟ).
Στα ίδια λεφτά περίπου το δίνει και η Voda με τηλεόραση φουλ(Novasports) και VDSL 50.

Αν δε σε ενδιαφέρει το VDSL πίεσε για καλύτερη τιμή ή σκέψου και τη Voda.

Το πλεονέκτημα της Νόβα σε σχέση με τη Vodafone όμως είναι ότι είναι δορυφορική... άλλη ποιότητα εικόνας... και λιγότερο βάρος στο δίκτυο του σπιτιού...

Το πλεονέκτημα της Νόβα σε σχέση με τη Vodafone όμως είναι ότι είναι δορυφορική... άλλη ποιότητα εικόνας... και λιγότερο βάρος στο δίκτυο του σπιτιού...

Καλή ποιότητα εικόνας μόνο σε 3-4 κανάλια και σε prime γεγονότα.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύτερη εικόνα έχει μέσω internet.
Μειονέκτημα της Voda(και όλών των IPTV) η καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων στα αθλητικά.
ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα της IPTV ότι παίρνεις το κουτί ΟΠΟΥ ΘΕΣ , το συνδέεις με το internet και βλέπεις..

Έκανα αίτημα να με πάρουν για νόβα τηλεόραση.
Με κάλεσαν και στην αρχή της συνομιλίας με ρώτησαν αν υπάρχει άλλη τηλεοπτική σύνδεση στο σπίτι και τους είπα ότι υπάρχει ΟΤΕ αλλά δεν σκοπεύω να το κόψω. Δεν μου έκαναν καμία άλλη ερώτηση και μου πρότειναν το φουλ πακ με δώρο εξοπλισμό στα 24.99 τελική τιμή για δύο χρόνια.
Ζήτησα ένα χρονικό διάστημα για να απαντήσω και τελικά πήρα τηλέφωνο σήμερα για να αποδεχτώ την προσφορά και να προχωρήσει η διαδικασία.
Μου ζήτησαν λοιπόν το συμβόλαιο να γίνει στα στοιχεία αυτού που έχει και το ΟΤΕ τβ. Τους εξήγησα πως πέραν του ότι δεν μου είπαν γιατί το ρώτησαν στην αρχική επικοινωνία αυτό δεν είναι αποδεκτό μιας και ο ΟΤΕ είναι στο όνομα του πατέρα μου για λόγους ενιαίου πακέτου. Στην συνέχεια μου είπαν ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπάρχουσα προσφορά μιας και ήταν μόνο για όποιον έχει τηλεόραση.
Πέραν του ότι υπάρχει σκοπιμότητα στην ύπαρξη τβ ΟΤΕ σε συγκεκριμένο όνομα τους εξήγησα ότι δεν είναι δυνατόν, ειδικά για κάτι που δεν μου είπαν, να φορτώσω ένα άτομο με πολλά πάγια και πέραν αυτού δεν είναι και νόμιμο να δίνουν και να κλείνουν προσφορές στο όνομα αλλού από αυτόν που το ζήτησε.
Ως αντιπρόταση τους ζήτησα σαφώς την αρχική τους πρόταση στο όνομα μου με άμεση υπογραφή κλπ ή σε καλύτερη τιμή όλα τα αθλητικά νόβα με τις ίδιες παροχές εξοπλισμού κλπ που μου έδιναν από την αρχή.
Η αλήθεια είναι ότι ενοχλήθηκα πολύ με την εξέλιξη καθώς και με την ενδεχόμενη καθυστέρηση αν τελικά δεκτουν το αίτημα μου.
Τέλος, επί της ουσίας είναι λάθος και ως ντιλ και νομικά. Αν ήταν πχ να διακόψω στον ΟΤΕ συνολικά και να κάνω μεταφορά αντε και να το δεχτώ αλλά τώρα θεωρώ πως δεν υπάρχει λογική.
Θα ήθελα τόσο τη γνώμη σας, αλλά και να μου πείτε αν είναι σκόπιμο να περιμένω κλήση της εξαιρετικα ευγενικής υπαλλήλου ή να καλέσω ξανά εγώ ως μορφή πίεσης. Στη δεύτερη περίπτωση βέβαια θα ήθελα να μην χαθεί οποιοδήποτε μπονους δίνεται που προφανώς και το αξίζει η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε από τότε που έκανα το αίτημα.
Τέλος να πω ότι αυτό που προφανώς κάποιο προϊστάμενος έχει προτείνει να λένε, δλδ οτι είναι τυπικό και ας δύο μήνες αλλάζει στοιχεία η σύνδεση είναι τουλάχιστον αστείο.

Αν εδωνες τα δικα σου στοιχεια τι θα εκαναν ; θα πηγαιναν στον οτε για να δουνε αν εχεις συνδεση; εχω αυτην την περιεργεια

Απλά τους δίνεις τα στοιχεία σου και ΤΕΛΟΣ σε αυτές τις περιπτώσεις..
Δεν έχουν τρόπο να το διασταυρώσουν και μιας και δεν χρειαζόταν να το κόψεις δε θα είχε και κάποιο αντίκτυπο..
Δηλαδή τι περίμενες , να σου ζητήσουν λογαριασμό Cosmote TV που ΔΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ;

Απλά τους δίνεις τα στοιχεία σου και ΤΕΛΟΣ σε αυτές τις περιπτώσεις..
Δεν έχουν τρόπο να το διασταυρώσουν και μιας και δεν χρειαζόταν να το κόψεις δε θα είχε και κάποιο αντίκτυπο..
Δηλαδή τι περίμενες , να σου ζητήσουν λογαριασμό Cosmote TV που ΔΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ;
Το έχουν κάνει και σε εμένα και μου έχω αναγκαστεί και εχω στείλει λογαριασμο. Είναι απερίγραπτο.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Εδώ με ρώτησαν μετά και αφού τους είπα ότι αρχικά ούτε είπαν κάτι τέτοιο ούτε σκοπεύω να δεχτώ να αλλάξει η προσφορά αν υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία στο όνομα μου...
Απαράδεκτο πραγματικά!
Αν τώρα για να σου παρέχουν μια κάποια υπηρεσία το συνδέουν και με προσωπικά στοιχεία που σου ζητούν και ασφαλώς δεν έχουν κανένα δικαίωμα να έχουν δεν είναι απλά απαράδεκτοι...
Δηλαδη τι;
Θα στέλνουμε λογαριασμό σε κάθε εμπορικό τμήμα εταιρείας;
Αν είναι δυνατόν!
Και λέω ξανά, έκανα αίτηση επικοινωνίας ως Γ. Β., το ξέρουν από την ώρα που είδαν την φόρμα επικοινωνίας και ζητάνε να υπογράψω ή να πουλήσουν τέλος πάντων ως κάποιος άλλος;
Λένε εσείς θα το πληρώνετε δεν υπάρχει πρόβλημα και σε δύο μήνες το μεταφέρετε;
Τους ελέγχει κάνεις;
Και το λέω σε νομικό πλαίσιο.. Επί της ουσίας αν έλεγα σήμερα ναι, θα προχωρούσαν σε δεύτερη ηχογράφηση, θα έδινα ψευδή στοιχεία, θα ερχόταν κουριερ με εξοπλισμό, θα υπεγραφα ως άλλος κλπ κλπ κλπ...
Τέλος πάντων, θα καλέσω ξανά, θα ζητήσω την ηχογράφηση της κλήσης κι εγώ για λόγους σκοπιμότητας, θα επαναλάβω το ιστορικό και θα ζητήσω την υπάρχουσα πρόταση στα στοιχεία αυτού που έχει αιτηθεί. Αν θέλουν, αν όχι η ζωή προχωράει.

Έμενα με ενδιαφέρει το τι βγαίνει από την δική μου τσέπη και το +10 είναι μη επιτρεπτό για συνδυαστική υπηρεσία από την στιγμή που το ίδιο πακέτο σε άλλους το πουλάνε 46-47 ευρώ. Έτσι και αλλιώς το πουλάνε και δεν ζητάω να μπουν μέσα απλά ακόμα σε έναν. Αν σε όλους το πουλάγανε 5-6 ευρώ συνδυαστικά είναι κερδισμένοι γιατί μιλάμε για συνδυαστικές υπηρεσίες όχι για μεμονωμένες.

Έμενα με ενδιαφέρει το τι βγαίνει από την δική μου τσέπη και το +10 είναι μη επιτρεπτό για συνδυαστική υπηρεσία από την στιγμή που το ίδιο πακέτο σε άλλους το πουλάνε 46-47 ευρώ. Έτσι και αλλιώς το πουλάνε και δεν ζητάω να μπουν μέσα απλά ακόμα σε έναν. Αν σε όλους το πουλάγανε 5-6 ευρώ συνδυαστικά είναι κερδισμένοι γιατί μιλάμε για συνδυαστικές υπηρεσίες όχι για μεμονωμένες.

Φίλε μου τον πίνακα που ανέβασα πιο πάνω το είδες; Ούτε 2 ευρώ δεν είναι η διαφορά ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ και αυτοί ζητάνε 10...

Για ΓΕΛΙΑ..

Σε συνέχεια των παραπάνω και μετά από αίτημα μου, με κάλεσαν ξανά από τη νόβα.
Μου εξήγησαν ότι όλα όσα αναφέρω έχουν να κάνουν με την συμφωνία (?) των εταίρων να παρέχουν φθηνότερες υπηρεσίες σε κάποιον που είναι ήδη συνδρομητής σε μια από αυτές.
Μου εξήγησαν επίσης πάρα την ερώτηση της υπαλλήλου σε κάποια υπεύθυνη για το τι μπορεί να γίνει εξαιτίας της όλης παρεξήγησης και της ύπαρξης στον ίδιο χώρο άλλης τηλεοπτικής υπηρεσίας ότι η υπάρχουσα προσφορά είναι αποκλειστικά προσωπική.
Επιπλέον μου είπαν ότι για όλα τα παραπάνω, θα ζητούσαν και ένα λογαριασμό ΟΤΕ για ταυτοποίηση.
Επί της ουσίας λοιπόν ή πρέπει να υπογράψω σαν κάποιος άλλος ή να μην έχω την προσφορά και να πάω στα +5 για το φουλ πακ ή στην ίδια τιμή για όλα τα κανάλια εκτός των νόβα σινεμά...