Προσφορά NOVA

Το έχεις ξαναγράψει αυτό αρκετές φορές και μου έκανε εντύπωση.
Το ξέρεις από κάπου και το αναπαράγεις;

Το έχω γράψει παλαιότερα:

4,42 ευρώ δίνει στον πάροχο της καμπίνας για την αναβάθμιση 50 > 100, οπότε το κέρδος τους είναι 0,58 τον μήνα, ήτοι 6,96 τους 12 μήνες. Αν πληρώνεις με πάγια εντολή που έχεις τον 13ο μήνα δώρο, το συνολικό κέρδος τους είναι 6,96 - 13,04 = -6.08 ευρώ.

View attachment 174086

Σύμφωνα με την απόφαση της EETT που αναφέρεις, ο πίνακας έχει ως εξής για το 2020:

vpu.png

3,53 ευρώ δίνει στον πάροχο της καμπίνας για την αναβάθμιση 50 > 100, οπότε το κέρδος τους είναι 1,47 τον μήνα, ήτοι 17,64 τους 12 μήνες. Αν πληρώνεις με πάγια εντολή που έχεις τον 13ο μήνα δώρο, το συνολικό κέρδος τους είναι 17,64 - 15,98 = 1.66 ευρώ για 13 μήνες.

gvard,

Αυτό σημαίνει ότι το 2027 δε θα έχει κανείς adsl 24 και vdsl30; Δηλαδή θα αναβαθμιστούν όλοι στα 50mbps; Αν ισχύει κάτι τέτοιο ελπίζω η αναβάθμιση να γίνει δωρεάν και να μη βρουν την ευκαιρία να χρεώνουν εφάπαξ κόστη σε όλο το κόσμο.

Σύμφωνα με την απόφαση της EETT που αναφέρεις, ο πίνακας έχει ως εξής για το 2020:

View attachment 175863

3,53 ευρώ δίνει στον πάροχο της καμπίνας για την αναβάθμιση 50 > 100, οπότε το κέρδος τους είναι 1,47 τον μήνα, ήτοι 17,64 τους 12 μήνες. Αν πληρώνεις με πάγια εντολή που έχεις τον 13ο μήνα δώρο, το συνολικό κέρδος τους είναι 17,64 - 15,98 = 1.66 ευρώ για 13 μήνες.

Δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ να δίνει από BRAS.
Το έψαξα πριν βάλω τον πίνακα και δεν έβαλα ότι με βολεύει.

https://www.adslgr.com/forum/thread...-από-16-7-2019-νέων-υπηρεσιών-NGA-έως-100Mbps

Σε κάθε περίπτωση αν ξέρεις τεχνικά εξήγησε το μας αλλιώς τη Δευτέρα θα το ψάξω με τεχνικο και θα επανέλθω.

Σε κάθε περίπτωση το παραμυθάκι της Νόβα τελειώνε από 1/1/2021 ακόμα και με τον δεύτερο πίνακα που νομίζω ότι δεν είναι ο σωστός.

Λίγο τσιπα αν είχαν ξέροντας ότι το δίκτυο τους είναι το ΜΟΝΟ μόνιμα μπουκωμένο από τον Απρίλιο θα τα έπαιρναν τα 5ευρα και θα έλεγαν και ευχαριστώ..

Αν κάποιος έχει επιλέξει το πακέτο με το οποίο θέλει να κάνει συνδρομή στη νόβα και με δεδομένο ότι δεν είναι πιθανό να "κερδίσει" κάτι κι ας το ζητήσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα, ποιος θεωρείτε ότι είναι ο πιο άμεσος τρόπος για τη ολοκλήρωση της διαδικασίας και της εγκατάστασης συνάμα για μια νέα σύνδεση;
Επιπλέον θεωρώ πως αν κάποιος αρχικά βάλει ένα οποιοδήποτε πακέτο μπορεί ανά πάσα στιγμή να περάσει σε άλλο ανώτερο (λόγου χάρη από το σπορτ πακ που αρχικά έγινε ενεργοποίηση να πάει μετά από κάποιους μήνες στο φουλ πακ), σωστά;

Looter & gvard
Τι συμπεριφορά είναι αυτή ?
Για προσέξτε λίγο τις εκφράσεις και τις αντιπαραθέσεις σας.

Looter & gvard
Τι συμπεριφορά είναι αυτή ?
Για προσέξτε λίγο τις εκφράσεις και τις αντιπαραθέσεις σας.

Δεν καταλαβαίνω ποια φράση μου ακριβώς δικαιολογεί τα παραπάνω, μπορείτε να μου πείτε τι είπα το οποίο είναι λάθος συμπεριφορα;

Τελικά έχω εξυπηρετηθεί όπως έπρεπε σχετικά με αυτά που αναφέρω παραπάνω. Χθες υπέγραψα και απέστειλα μέσω μέιλ όλα τα απαιτούμενα έγραφα και τον λογαριασμό της τβ που είναι στο σπίτι που θα μπει το φουλ πακ της νόβα αλλα σε αλλο όνομα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα λάβω κάποιο απαντητικό σχετικά με την ολοκλήρωση της αίτησης ή αν απλά περιμένω τηλέφωνο για το ραντεβού.
Μου είπαν ότι αυτό γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων από την έγκριση γι αυτό και η ερώτηση.
Χρόνια πολλά σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τελικά έχω εξυπηρετηθεί όπως έπρεπε σχετικά με αυτά που αναφέρω παραπάνω. Χθες υπέγραψα και απέστειλα μέσω μέιλ όλα τα απαιτούμενα έγραφα και τον λογαριασμό της τβ που είναι στο σπίτι που θα μπει το φουλ πακ της νόβα αλλα σε αλλο όνομα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα λάβω κάποιο απαντητικό σχετικά με την ολοκλήρωση της αίτησης ή αν απλά περιμένω τηλέφωνο για το ραντεβού.
Μου είπαν ότι αυτό γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων από την έγκριση γι αυτό και η ερώτηση.
Χρόνια πολλά σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

Φιλε μου μπορεις να παραθεσεις το τηλεφωνο απο το οποιο σε καλεσαν για την προσφορα γιατι με ενδιαφερει ?

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

Φιλε μου μπορεις να παραθεσεις το τηλεφωνο απο το οποιο σε καλεσαν για την προσφορα γιατι με ενδιαφερει ?

Ευχαριστω πολυ.

2119552000, ενδέχεται όμως η προσφορά να έγινε κατόπιν προηγούμενων επικοινωνιών και εξαιτίας του θέματος που προέκυψε.

Καλησπερα παιδες.
Σε λιγες μερες ληγει το συμβολαιο μου με Voda (Triple play sports 50αρι) και αν δε συμβει κατι συνταρακτικο ( πχ να πεσουν στα γονατα να με παρακαλανε 😂) θα την κανω για Nova Triple play sports 100αρι.
Η τιμη τιμοκαταλογου απ'οσο ειδα ειναι 47.5 και αναρωτιομουν αν αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να πετυχω για καινουρια συνδεση.
Με παγια εντολη ποσο πεφτει το ποσο?
Ευχαριστω

Καλησπερα παιδες.
Σε λιγες μερες ληγει το συμβολαιο μου με Voda (Triple play sports 50αρι) και αν δε συμβει κατι συνταρακτικο ( πχ να πεσουν στα γονατα να με παρακαλανε ) θα την κανω για Nova Triple play sports 100αρι.
Η τιμη τιμοκαταλογου απ'οσο ειδα ειναι 47.5 και αναρωτιομουν αν αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να πετυχω για καινουρια συνδεση.
Με παγια εντολη ποσο πεφτει το ποσο?
Ευχαριστω

Λογικά μπορείς να πας και παρακάτω (π.χ. εγώ έχω 50αρι full nova 3play με 37 κάτι ευρώ). Με την πάγια εντολή νομίζω ότι έχεις ένα μήνα το χρόνο δώρο ή κάτι τέτοιο...

Τον 13ο έχεις δώρο στο 25μηνο συμβόλαιο.
Επίσης αν έχεις μόνο τβ και δώσεις πάγια εντολή πάλι έχεις μια μιρκη έκπτωση κάθε μήνα.

Λογικά μπορείς να πας και παρακάτω (π.χ. εγώ έχω 50αρι full nova 3play με 37 κάτι ευρώ). Με την πάγια εντολή νομίζω ότι έχεις ένα μήνα το χρόνο δώρο ή κάτι τέτοιο...
Νομιζω δεν εχει πλεον 50αρι η Nova, αλλα οκ εμενα 2 χρονια πριν μου ειχαν κανει προσφορα με 49 (50αρι + sports) οποτε οκ τα 47.5 για 100αρι καλα ειναι. Αν μπορει βεβαια να πεσει κι αλλο δε θα χαλαστω κιολας

Τον 13ο έχεις δώρο στο 25μηνο συμβόλαιο.
Επίσης αν έχεις μόνο τβ και δώσεις πάγια εντολή πάλι έχεις μια μιρκη έκπτωση κάθε μήνα.
Αρα δεν εχει εκπτωση με παγια εντολη, απλα γλυτωνεις ενα μηνα.
Thnx.

Στην Nova υπάρχει είτε ο 13μήνας δώρο είτε έκπτωση με πάγια εντολή αν δώσεις εξόφληση
από λογαριασμό Τράπεζας.
Μεγαλύτερη είναι η έκπτωση με τον 13μήνας από την έκπτωση με πάγια εντολή.

Το ότι δεν έχει πλέον 50vdsl λες να μας αναβαθμίσουν σε 100vdsl είτε όπως πάντα θα μας αγνοήσουν τους ήδη
συνδρομητές.
Η αναβάθμιση 10 ευρώ που ζητάγανε πάντα για το vdsl100 αν το συγκρίσεις με το σήμερα , οι παλιοί που στηρίζουν την εταιρεία θα πληρώνανε περισσότερα από τους καινούριους.

Είμαι σε Nova Triple Play Full / VDSL 50 με απεριόριστα κινητά στα 40.52 μετά την κατάργηση του τέλους της τηλεόρασης για ένα χρόνο.
Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες το σκεφτόμουν να ανανεώσω πρόωρα(η δέσμευση μου λήγει το Δεκέμβριο) αν έδιναν την αναβάθμιση σε 100αρα με 5 ευρώ.
Με την υπάρχουσα κατάσταση στο δίκτυο της Nova ευχαριστώ αλλά ΔΕ θα πάρω.
Θα περιμένω καρτερικά να λήξει το triple play συμβόλαιο μου και θα κρατήσω τη σύνδεση Full Pack που τώρα έχω δώσει στον πατέρα μου (την είχα πριν βάλω το triple play) η οποία είναι στα 25 ευρώ για πάντα (22 κάτι τώρα).

Για όσους η ταχύτητα δικτύου , τα pings , τα μπουκώματα , κλπ παίζουν σημαντικό ρόλο θα τους προέτρεπα να ΜΗ βάλουν internet Nova.
Κρατείστε το δορυφορικό και που ξέρετε , μπορεί να σπάσει ο διάολος κανένα ποδάρι και να βγάλουν και καμία εφαρμογή της προκοπής στο μέλλον..

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, να μείνουν forthnet εκτός αν θέλουν να πάνε στον ΟΤΕ.

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, να μείνουν forthnet εκτός αν θέλουν να πάνε στον ΟΤΕ.

Μίλησα καθαρά για το κομμάτι του Ίντερνετ.
Και πίστεψε με έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ μετρήσεις πριν καταλήξω σε συμπέρασμα.
Αυτή τη στιγμή streaming από το επίσημο NBA League Pass στριμάρει καλύτερα από τον από κάτω μέσω COSMOTE WiFi Fon (50αρα) παρά από εμένα σε 50αρα Νόβα με WIFI 6 router στο ένα μέτρο..

Μιλάμε για 3:30am , πιο off-peak πεθαίνεις..

Νόβα μόνο για ΤV και ΜΟΝΟ αν φύγουν τα Novasports από Wind/Voda..

Γνωριζει καποιος αν απο το ιδιο καφαο αλλαξεις απο ΟΤΕ σε ΝΟΒΑ θα υπαρξουν αλλαγες,κολληματα κλπ? Με ΟΤΕ δεν υπηρξε ποτε προβλημα.Η οικονομικη διαφορα ειναι αισθητη και με βαζει σε σκεψεις αλλαγης.Ευχαριστω