Προσφορά NOVA

Κοιτα για μενα αξιζει..για αυτο ειμαι και χωρις διακοπη συνδρομητης απο εποχη filmnet!
Εχει πετυχει κανεις σε αυτο το πακετο καλυτερη προσφορα?
Στα αλλα που ρωταω για αποκωδικοποιητη νεο στον δορυφορικο εχει ακουστει τπτ?
Εκτος απο το τελος δορυφορικης τηλεορασης που μαλλον θα ειναι σε αναστολη μεχρι και ιουνιο ισχυει και η αναστολη του internet?
Εγώ με ανανέωση στα 35.22€ και 50αρα

Στα 42.22 με Νοva full , σταθερά , κινητά , NovaGo Extra , VDSL 100 και έκπτωση μέσω πάγιας μόλις έκλεισε τελικά ο φίλος για άλλα 2 χρόνια.

Νομίζω τίμια τιμή και δεν πιστεύω να πετάξουν έξω από την πλατφόρμα της EON συνδρομητές που όχι μόνο είχαν NovaGo , αλλά και πλήρωσαν και για Extra συσκευή που συμπεριλαμβάνεται και στο συμβόλαιο τους.

Τέλεια τιμή. Εμένα για το ίδιο δεν μου έδωσαν το 100 με 5€ όποτε έμεινα στα 50

Τέλεια τιμή. Εμένα για το ίδιο δεν μου έδωσαν το 100 με 5€ όποτε έμεινα στα 50

Στο φόρουμ του Vodafone TV χθες γράφτηκε ότι ότι υπάρχει το ίδιο πακέτο σε προσφορά στα 42 και κάτι με 3 μήνες δώρο για όσους μεταβούν από Vodafone λόγω της διακοπής των καναλιών Novasports. Οπότε τυπικά παίζει και καλύτερη προσφορά. Το αναφέρω όχι γιατί το 42.22 που πήρε ο φίλος είναι κακό (το αντίθετο) αλλά για να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα πακέτα που δίνει η Νόβα αυτό το διάστημα..

• Like
Reactions: michkal91
επιβεβαιώνω και γω με τη σειρά μου για τα 42,5 περίπου το μήνα και 3 μήνες δώρο, ζήτησα επικοινωνία στο site τους και με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε αυτήν την προσφορά. μου ανέφερε ο υπάλληλος ότι η προσφορά θα ισχύει μέχρι να αρχίσει η ευρολίγκα, αλλά αυτό που με ανησύχησε είναι ότι για το ίντερνετ μου είπε πως η ταχύτητα για 100άρα που ζήτησα θα έιναι από 40 έως 90. δλδ θα πληρώνω για 100 και θα πιάνω 40 και 50; μου είπε πως δεν έχει ιδέα πόσο θα πιάνω, απλά μου είπε το ελάχιστο 40 και το ανώτερο 90. με τη vodafone που έχω τώρα πιάνω 110. είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια τεράστια απόκλιση; επίσης ρώτησα αν θα είναι λόγος αποχώρησης αυτός και μου είπε όχι, γιατί είναι έως 100 η ταχύτητα, κάτι σαν το έως 24 adsl...

Λογικά παίρνεις από καμπίνα, άρα η ταχύτητα σου θα ειναι η ίδια. Τα νούμερα που λένε για μέγιστη, μέση και χαμηλή ταχύτητα, τα αναφέρουν όλοι οι πάροχοι. Είναι υποχρεωμένοι. Και όντως αν η ταχύτητα δεν πέσει κάτω από την ελάχιστη που λένε δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία.

• Like
Reactions: Mouxlalouda
50 μέτρα από το σπίτι μου είναι το κουτί της wind, γιατί εδω λάρισα η wind τα έχει αναλάβει αυτά. όταν υπέγραψα με τη βόνταφον, δεν μου είχανε πει κατι τέτοιο, μόνο πως αν η ταχύτητα θα είναι κάτω από 95, θα έχω κάποια έκπτωση στο λογαριασμό. η νόβα δε μου είπε κάτι τέτοιο, απλά ότι θα μείνω για 2 χρόνια με την όποια ταχύτητα θα πιάνω, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... να το ρισκάρω εγώ τώρα; αν μου δίνανε το double play 100 γύρω στα 20 θα έμενα βόνταφον, αλλά 26 μου φαίνονται πολλά, αν σκεφτείς πως πλήρωνα 34 για φουλ triple play. ας βγουν οι τιμές της eon και βλέπουμε...

Διάβασε εδώ: https://m.naftemporiki.gr/story/166...romites-gia-tin-anamenomeni-taxutita-sundesis

Προσωπικά πιστεύω θα έχεις την ίδια ταχύτητα . Εγώ 70μ. από καμπινα καλωδιακά και με cosmote και με Nova ακριβώς το ίδιο κλειδώνω. Απλώς έχει διαφορά στο το ping, στην αμεσότητα τεχνικών σε κάποια βλάβη της γραμμης, η σύνδεση με servers του εξωτερικού κτλ.
Το ποιο απλό να σου πω , στη Νόβα με έβγαλαν την ψυχή να με γυρίσουν σε fast path.

• Like
Reactions: Mouxlalouda
με έβγαλαν την ψυχή να με γυρίσουν σε fast path.

Και στον ΟΤΕ το ίδιο γίνεται.

Και για να ευθυμίσουμε λίγο, πρίν λίγους μήνες έβγαλε πρόβλημα η κύρια γραμμή μου... έρχεται τεχνικός... έχει κάνει αλλαγές από πριν μόνος του και βλέπω την γραμμή σε fast path... του λέω, ζήτα να γυρίσουν την γραμμή σε interleaved path... δεν ήξερε τι είναι :D
Καταλήξαμε να του κάνω ένα μίνι, γρήγορο σεμινάριο για την VDSL τεχνολογία :D

, η σύνδεση με servers του εξωτερικού κτλ.
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου, αυτό με τους servers το έχω διαπιστώσει και γω με το xbox. σε κάποια παιχνίδια είχα θέμα με το online ενώ φίλος μου με nova adsl δεν είχε στα ίδια παιχνίδια με μένα, αλλά σε διαφορετικά, στα οποία εγώ δεν είχα... άντε βγάλε άκρη τώρα... και ο υπάλληλος που μίλησα τις προάλλες το ίδιο με σένα μου είπε, ότι λογικά θα έχω την ίδια ταχύτητα, αφού απλά μια φορητότητα θα γίνει και τίποτε άλλο.

υγ. κι όλα αυτά γίνονται, για μένα τουλάχιστον, γιατί δεν μπόρεσε να κρατήσει η cosmote την premier...

Με πηραν για ανανεωση του double play 100αρα που εχω στην ιδια τιμη 29,90 που εχει ληξει αλλα τους ειπα θα περιμενω την ανακοινωση για το EON TV και η κοπελα δεν ηξερε τιποτα…

Εμένα που τους είπα να με πάρουν ακόμα περιμένω, μια βδομάδα τωρα, το ότι έχουν καθυστέρηση το λαμβάνω σαν θετικό γιατί κάτι θα περιμένουν ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα το τι προσφέρουν.

Εμένα που τους είπα να με πάρουν ακόμα περιμένω, μια βδομάδα τωρα, το ότι έχουν καθυστέρηση το λαμβάνω σαν θετικό γιατί κάτι θα περιμένουν ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα το τι προσφέρουν.
Το κακό είναι ότι τα τηλεφωνικά κέντρα ή οι κυρίες που μας παίρνουν τηλέφωνο από το σπίτι τους για ανανέωση ή προσφορά, δεν έχουν ιδέα ακόμη περί ΕΟΝ ΤV.

Με 5 ευρώ τελικά πήρα το vdsl100, τα έξοδα δεν τα γλύτωσα 25 ευρώ, τελικη τιμή 43,80 με την πάγια.Για το ΕΟΝ την άλλη βδομάδα αλλά άγνωστο αν είναι δωρεάν για τους υπάρχων πελάτες. Αν δεν το κάνουν όπως είναι η cosmote TV απλά θα το έχουν και θα το χερονται μόνη τους.

μπραβο pirovola ,χαρηκα
μια αδικια διορθωθηκε ,η γκρινια σου επιασε τοπο!

Από 50 πήγα 75, το profile πρέπει να ειναι 35b γιατί μου λέει 17a και μου λένε ότι δεν έχει σχέση. Θα πρέπει να περάσουν 24 ώρες ή την πάτησα, έκανα reset το router αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Από 50 πήγα 75, το profile πρέπει να ειναι 35b γιατί μου λέει 17a και μου λένε ότι δεν έχει σχέση. Θα πρέπει να περάσουν 24 ώρες ή την πάτησα, έκανα reset το router αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Το προφίλ για μέχρι 100 είναι το 17a.
Το 35b το δίνει ο ΟΤΕ μόνο στις 200αρες VDSL και πρέπει να το υποστηρίζει και το modem σου για να παίξει.

Έβαλα πάνω ένα tp-link vr400 που είχα και τώρα κλειδώνω 83.6 με SNR Margin 9, έχει καλύτερο
wifi. Το ZTE H288A δεν ήμουν ευχαριστημένος από το wifi , κατά διαστήματα η 5GHz έβλεπα να χάνεται
και να επανέρχεται, στο PS4 με καλώδιο έπιανα 30 με γραμμή 50 και τώρα πιάνω 70.
Το πήρα γιατί δεν γνώριζα αν θα γινόταν ψηφιακή η γραμμή είτε αν έμενε αναλογική με την αναβάθμιση,
τελικά έμεινε αναλογική δηλαδή τηλέφωνο στην πρίζα.
Για το EON θα πρέπει αυτή η νέα τεχνολογία να πάρει την θέση του nova go για να έχει ελπίδες
με τον ανταγωνισμό.

Last edited: