Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σας .έχω το δορυφορικό full pack απεριόριστα σταθερά , κινητά και 50 vdsl στα 40 ευρώ .θα λήξη το συμβόλαιο μου και μου είπαν ότι θα πάω σε τιμη καταλογου .η οποία είναι 3 ευρώ παραπάνω .λόγω ότι γράφει το συμβόλαιο που υπέγραψα .κάτι τέτοιο ισχύει ;από το νόμο δεν αλλάζει η τιμή μένει ως έχει και μετά από αυτό;
Όχι ισχύει ότι θα πας σε τιμές καταλόγου. Η οποία ορίζεται και στο συμβόλαιο σου. Αφού λήξει δηλαδή. Πάντα αυτό συμβαίνει, για αυτό και συμφέρει να κανείς ανανέωση του.

• Like
Reactions: georho32
Μα τον Ιούλιο δεν βγήκε το ΦΕΚ της ΕΕΤΤ που λέει ότι μετά την περίοδο δέσμευσης και εφόσον γίνει αορίστου , η τιμή παραμένει ίδια με της δέσμευσης;

Από ότι βλέπω ισχύει για σταθερή, κινητή καί ίντερνετ

Last edited:
  • Like
Reactions: Va$ Bo$$
Μα τον Ιούλιο δεν βγήκε το ΦΕΚ της ΕΕΤΤ που λέει ότι μετά την περίοδο δέσμευσης και εφόσον γίνει αορίστου , η τιμή παραμένει ίδια με της δέσμευσης;
Εγώ αυτό πίστευα .

Πάντως εμένα που έχω πια εδώ και 27 μήνες απλό nova2play+ , απεριόριστα κινητά, σταθερά και vdsl 50 με 23,24 πριν ένα μήνα προσπάθησαν να μου κάνουν ανανέωση για 2 χρόνια με την ίδια τιμή. Αρνήθηκα και είπα να το αφήσουν αορίστου, πριν 5 μέρες βγήκε ο νέος λογαριασμός με την ίδια τιμή (23,24€) .
Ο υπάλληλος τότε είχε αρχίσει να μου λέει για εξαγορά από την United κλπ κλπ και ότι αλλάζουν τα πράγματα και διάφορα άλλα. Του δήλωσα για τον κανονισμό της ΕΕΤΤ και ότι σε περίπτωση που θα αυξήσουν την τιμή εγώ θα την κοπανησω για άλλη εταιρεία. Βέβαια είναι καλή τιμή αλλά πάνω από 360 λεπτά σε κινητή δεν χρησιμοποιώ, άρα θα βρω και αλλού με παρόμοια τιμή.

Κι εγώ είμαι πάνω από χρόνο αορίστου με την ίδια τιμή που είχα. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, αν μου πουν για αύξηση, πολύ απλά θα χαιρετήσω.

Όταν τελειώσει το συμβόλαιο σου .ότι και να έχεις υπογράψει γίνετε αυτόματα αορίστου;
Ε ναι. Απλά από ότι φαίνεται από τα σχόλια εδώ, σε άλλους λένε για επαναφορά σε τιμή καταλόγου και σε άλλους διατηρούν την ίδια τιμή.

Το αορίστου δεν ισχύει για όλους, ο καθένας έχει ατομικό συμβόλαιο και ότι ισχύει για τον έναν δεν ισχύει για τον άλλο.
Λόγω των πολλών προσφορών για τις ίδιες παροχές στους συνδρομητές υπήρχε και διαφορετική αντιμετώπιση για το αορίστου είτε για το τρέχων κατάλογο. Αυτό που είναι σίγουρο αν λήξη το συμβόλαιο είναι ότι αποκτάς δικαίωμα διαπραγμάτευσης που με τα σημερινά δεδομένα μεταφράζεται είτε μένεις στα ίδια είτε αλλάζεις σε κάποιο άλλο πακέτο.

καλημερα σε υφισταμενη γραμμη ιντερνετ 50αρα θελω να την κανω σε 100αρα (μονο ιντερνετ με ενδιαφερει)

αλλα με ζητανε 50 ευρω για την αλλαγη.μπορω καπως να το παρω δωρεαν?η τιμη ειναι στα 26 ευρω το μηνα.

καλημερα σε υφισταμενη γραμμη ιντερνετ 50αρα θελω να την κανω σε 100αρα (μονο ιντερνετ με ενδιαφερει)

αλλα με ζητανε 50 ευρω για την αλλαγη.μπορω καπως να το παρω δωρεαν?η τιμη ειναι στα 26 ευρω το μηνα.
Η cosmote το κανει τζαμπα - μα ειναι πιο ακριβη!

Είμαι στην ίδια φάση με σένα, βλέπω να πηγαίνω σε άλλη εταιρεία με δωρεάν ενεργοποίηση, έτσι και αλλιώς η 100αρα πάνω κάτω στην ίδια τιμή κυμαίνεται

Καθώς ο πατέρας μου σκέφτεται τη μετάβαση σε Nova λόγω Premier League βλέπω στην ιστοσελίδα τους ότι "Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός". Ο πατέρας μου σε χωριό έχει περίπου 15-20ΜBps (Cosmote), θα του δώσουν δορυφορικό ή κουτί EON;

Καθώς ο πατέρας μου σκέφτεται τη μετάβαση σε Nova λόγω Premier League βλέπω στην ιστοσελίδα τους ότι "Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός". Ο πατέρας μου σε χωριό έχει περίπου 15-20ΜBps (Cosmote), θα του δώσουν δορυφορικό ή κουτί EON;
Λογικά θα πάρει δορυφορικό γιατί το απαιτούμενο για iptv είναι vdsl 50+

• Like
Reactions: newlynx
Καλησπέρα σε όλους,

Έχω την γνωστή παλιά προσφορά nova full pack δορυφορικό, με απεριόριστα σταθερά και κινητά 50αρι ίντερνετ στα 37,22 ευρώ μετά από την αναστολή του φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης!

Θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση από 50 σε 100 Mbps χωρίς να χαλάσει το δορυφορικό και εάν ναι πόσα παραπάνω ζήτησαν.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω την γνωστή παλιά προσφορά nova full pack δορυφορικό, με απεριόριστα σταθερά και κινητά 50αρι ίντερνετ στα 37,22 ευρώ μετά από την αναστολή του φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης!

Θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση από 50 σε 100 Mbps χωρίς να χαλάσει το δορυφορικό και εάν ναι πόσα παραπάνω ζήτησαν.

Ευχαριστώ
Πριν από καιρό μου είχαν ζητήσει ή 8 ή 10 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και προφανώς ΔΕΝ...

Πριν από καιρό μου είχαν ζητήσει ή 8 ή 10 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και προφανώς ΔΕΝ...
Μόλις μίλησα μαζί τους στο chat στο nova.gr. Πράγματι μου είπαν γύρω στα 9 ευρώ παραπάνω κρατώντας τις παροχές τις συγκεκριμένες που έχω χωρίς να χάσω το δορυφορικό αλλά πρέπει να κάνω και νέο συμβόλαιο για 24 μήνες και δωρεάν τέλη ενεργοποίησης internet 100. Τους είπα ότι θα το σκεφτώ.

Καλησπέρα ,
Την συνδρομη σας θά ήθελα στο εξής ( Sorry για το λίγο offtopic)
Στο πατρικό μου έχω ενεργό συμβόλαιο 3play μέχρι τον 11ο του 2022 το οποιο είναι στο όνομα του Πατέρα μου που απεβίωσε.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διακοπή υπηρεσίων χωρίς να πληρωθεί η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ;;

Καλησπέρα ,
Την συνδρομη σας θά ήθελα στο εξής ( Sorry για το λίγο offtopic)
Στο πατρικό μου έχω ενεργό συμβόλαιο 3play μέχρι τον 11ο του 2022 το οποιο είναι στο όνομα του Πατέρα μου που απεβίωσε.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διακοπή υπηρεσίων χωρίς να πληρωθεί η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ;;
Πρώτον ζωή σε εσάς και καλή δύναμη... Δεύτερον εννοείται.... Τους καλείς και τους λες έχασα τον πατέρα μου, έμενε μόνος του και ήταν συνδρομητής σας....εγώ μένω σε άλλη πόλη.... Απ' ότι καταλαβαίνετε πρέπει να διακοπεί η υπηρεσία.... Και στο διακόπτουν χωρίς τέλος.... Ίσως σου ζητήσουν κάποιο χαρτί από τη δήλωση θανάτου....

Ερώτηση: Αν κόψεις το 3play της νόβα και πας σε άλλη εταιρεία, σου κλειδώνουνε το δορυφορικό ή βλέπεις τα ελεύθερα κανάλια;

Πρώτον ζωή σε εσάς και καλή δύναμη... Δεύτερον εννοείται.... Τους καλείς και τους λες έχασα τον πατέρα μου, έμενε μόνος του και ήταν συνδρομητής σας....εγώ μένω σε άλλη πόλη.... Απ' ότι καταλαβαίνετε πρέπει να διακοπεί η υπηρεσία.... Και στο διακόπτουν χωρίς τέλος.... Ίσως σου ζητήσουν κάποιο χαρτί από τη δήλωση θανάτου....
Ληξιαρχική πράξη θανάτου θέλουν. Ίσως ζητήσουν να πληρωθεί κάποιος ληξιπροθεσμος λογαριασμός & ακομη και ότι αναλογεί ημερολογιακα από τον επομενο λογαριασμό.