Προσφορά Optoma HD25 809.00

billias7815

Established Member
24 October 2011
176
Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάρω εδω...μόλις είδα προσφορά στο e-shop τον Optoma HD25 στα 809.00 . Όποιοι ενδιαφέρονται πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή τιμή η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

άσχετο: "μαγκιά" του e-shop που απευθύνεται σε κοιμισμένους καταναλωτές:
ενώ τιμή πώλησης του προβολέα πριν την προσφορά ήταν 899 σύμφωνα με το λινκ που λέτε, για να δείξει πιο εντυπωσιακή η προσφορά του δείχνει αρχική τιμή 999 και τελική 809.
κουτοπονηριές....

Πριν: απο 999>899
Τώρα: απο 999>809

Δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Έχω δει χειρότερα.
Το θέμα είναι πως βγαίνει αυτό το 809. Στο τελευταίο newsletter δεν υπάρχει ο προβολέας.

Απάντηση: Re: Προσφορά Optoma HD25 809.00

Πριν: απο 999>899
Τώρα: απο 999>809

Δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Έχω δει χειρότερα.
Το θέμα είναι πως βγαίνει αυτό το 809. Στο τελευταίο newsletter δεν υπάρχει ο προβολέας.

Ουτε στο site....
Οποτε παλι καποιος κουναει τη βαρκα χωρις κυμα....

Μαλιστα, κι οπως βλεπεις λεει ισχυς προσφορας μεχρι 7/2/2014.
Δεν θα επρεπε στο site να εχει την τιμη που λεει η προσφορα?

Οχι Χρηστο

Στα μειλς που στελνει το eshop υπαρχει ενας κωδικος προσφορας
Πχ σε αυτο που ανεβασε ο Θοδωρης ειναι ο 1403.

Τηλεφωνεις, παραγγελνεις, δινεις τον κωδικο που ελαβες με το μειλ, και αγοραζεις σε αλλη τιμη.

Τσεκαρισμενο, ετσι λειτουργει, το εχω κανει με καποιο προιον

Τις καλημερες μου -bye-

νομίζω οι προσφορές των newsletters του e-shop εμφανίζονται όταν προσθέσεις το προϊόν στο καλάθι και εισάγεις τον κωδικό προσφοράς.
εν προκειμένω τον κωδικό 1403.
πολλοί retailers έχουν αυτή τη λογική, πχ στα super markets που οι προσφορές ισχύουν μόνο με τη loyalty card και αντίστοιχα στο e-shopping ισχύει για τους συνδρομητές των newsletters.
αφενός είναι μια ανταμοιβή για τους πιστούς/παλιούς πελάτες, αφετέρου ο retailer σε εντάσει στο database του και μπορεί να παρακολουθεί την αγοραστική σου συμπεριφορά προς όφελός του.

Κατανοητο.

Αρα λοιπον η προσφορα αφορα και μονον τα μελη του καταστηματος.

Θενκς.

Re: Απάντηση: Προσφορά Optoma HD25 809.00

Damn...μέχρι 18-1-14 έψαξα για το νέο newsletter και αυτό ήταν 17-1 :)

νομίζω οι προσφορές των newsletters του e-shop εμφανίζονται όταν προσθέσεις το προϊόν στο καλάθι και εισάγεις τον κωδικό προσφοράς.
εν προκειμένω τον κωδικό 1403.
πολλοί retailers έχουν αυτή τη λογική, πχ στα super markets που οι προσφορές ισχύουν μόνο με τη loyalty card και αντίστοιχα στο e-shopping ισχύει για τους συνδρομητές των newsletters.
αφενός είναι μια ανταμοιβή για τους πιστούς/παλιούς πελάτες, αφετέρου ο retailer σε εντάσει στο database του και μπορεί να παρακολουθεί την αγοραστική σου συμπεριφορά προς όφελός του.

Δεν είναι μόνο για μέλη. Οποιοσδήποτε έχει τον κωδικό προσφοράς ή πάει στη σελίδα του είδους απο το link του newsletter, το παίρνει με έκπτωση.

Τον χτύπησα (ή εκανα μ@... και θα χτυπάω το κεφάλι μου ..; )
Ο Σκρουτζ γράφει 939 για δαυτον ...

Η ώρα αποκαθήλωσης της Garbo πλησιάζει