Προσφορά Optoma HD25 809.00

Τον χτύπησα (ή εκανα μ@... και θα χτυπάω το κεφάλι μου ..; )
Ο Σκρουτζ γράφει 939 για δαυτον ...

Καλοθέατος. Επειδή σκέφτομαι να τον αγοράσω, μήπως είχε κάποιο πρόβλημα με την την εστίαση στις άκρες (είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι πολλοί στο εξωτερικό είχαν αυτό το θέμα). Επίσης σε πόσες μέρες έφτασε μετά την παραγγελία?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Αν έχεις χρόνο πες μας και τις πρώτες εντυπώσεις.

δεν θα πω κατι διαφορετικο απο τα 2-3 ελληνικα review που κυκλοφορουν για τον optoma
εμπειροτερα ματια τον εχουν δει , τον εχουν μετρησει , και τον εχουν συγκρινει με τον αλλο "ανταγωνιστη" του , τον 1070.

μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος γιατι
1. αντικατεστησα εναν παναρχαιο προτζεκτορα που μετα απο τοσα χρονια ειναι σαν να μην ειχα ποτε προβολεα ή προτερη εμπειρια
2. δεν εχω δει αλλους και το μονο κριτηριο επιλογης μου ηταν το οικονομικο ... δλδ 2 μοντελα
με 3. τον 1070 να τον εχω αποκλεισει ηδη λογω του short throw φακου του

θα σου πω απο το λιγο που τον εχω χαζεψει ως τωρα

α. πολυ φως ανοιγω κοντα στις 126 (πανω κατω) και ειναι φωτεινος (λαμπα στο eco) , αυτο ομως εχει ως αποτελεσμα .... αντανακλασεις
οποτε σκεψου σε τι χωρο θα τοποθετηθει

β. μαυρο ... δεν ειδα και το αβυσσαλεο ΑΛΛΑ δεν εχω πειραξει τιποτα απο τα ρυθμιστικα (και δεν ξερω αν ..)
ισως δοκιμασω αυτες που προτεινει ο κ. Καστρουνης , επίσης βλέπω σε τοίχο

γ. καποια κομπιασματα στην κινηση σε παναρισμα της καμερας (λιγα στο alien 2) , (πιο λιγα στο 2ο LOTR) (αυτα χαζεψα μονο)
αλλα δε ξερω αν φταιει το ps3 ως πηγη , των 12Ε 10μετρο hdmi , και τα 2 ..

δ. Δεν ειδα RBE

ε. Μικρος - ελαφρυς συναμα ομως ζορικος στην τοποθετηση , εχω ψιλοπελαγωσει οσο αφορα το ταβανιασμα μαλλον θα μπει σε ραφι πισω μου
αυτο ομως εχει ως αποτελεσμα να ακουγεται λιγο παραπανω απο οσο θα ηθελα

αλλα

για τα λεφτα του ειναι κελεπουρι

Η αλήθεια είναι ότι έχω δει reviews μόνο για τον hd25 και όχι για τον hd25e. Ήμουν μεταξύ του hd131xe (που είναι σχεδόν ίδιος με τον hd25e) και του w1070, αλλά τα 809 είναι καλή τιμή τουλάχιστον για Ελλάδα. Επίσης καλό είναι να ακούσω και την γνώμη κάποιου χρήστη που να μην τόσο έμπειρος και θα βλέπει περίπου όπως και εγώ. Για τους πιο έμπειρους χρήστες σίγουρα θα υστερεί σε πολλά σημεία.

Εμένα θα είναι ο πρώτος προτζέκτορας και θέλω να είναι όσο γίνεται οικονομικότερος σε 1080p 3d. Άρα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Εγώ κοιτάω και τον w1070 αλλά (πάντα από Ελλάδα) είναι στα 845 .

Σε ότι αφορά το μαύρο και τα σπασίματα στην εικόνα σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι αναμενόμενο να υστερούν. Τουλάχιστον να μην χαλάνε την απόλαυση της θέασης. Από τα reviews πάντως ο hd25e/hd131xe έχει λίγο καλύτερο μαύρο ενώ ο w1070 καλύτερα χρώματα.

Για τις ρυθμίσεις του κ. Καστρούνη μπορείς να τις δοκιμάσεις αλλά είναι για τον hd25. Πιθανόν να είναι παρόμοιες.

Και πάλι ευχαριστώ για τις εντυπώσεις. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να αποφασίσω γιατί όπως είπες αν τελειώσει η προσφορά μετά η καλύτερη τιμή είναι 939 .