Προσφορά Skroutz Plus

Η αναγνωρισιμότητα κοστίζει δυστυχώς. Αλλιώς ας περιμένει το μαγαζάκι στο πουθενά να βρει πελατεία.
Το ίδιο ισχύει και για Airbnb, Βooking κλπ Όλοι οι επαγγελματιες τα βρίζουν αλλά όλοι εκεί είναι....

Aλλαζει (διευρυνεται βασικα) το ειδος της συνδρομης

Τι αλλάζει με τη νέα έκδοση;​
Στην παρούσα έκδοση της συνδρομής σου, με 17€ τον χρόνο, έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 8kg.

Αρκεί η κάθε μεμονωμένη αποστολή να έχει αξία 20€ και άνω και η παραγγελία να έχει γίνει μέσω Skroutz (δηλαδή μέσα από το καλάθι μας).​
Στη νέα έκδοση του Skroutz Plus, με 25€ τον χρόνο, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 5kg.

Αρκεί η κάθε μεμονωμένη αποστολή να έχει αξία 25€ και άνω και η παραγγελία να έχει γίνει μέσω Skroutz (δηλαδή μέσα από το καλάθι μας).​
Για δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, συνεχίζεις να έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 10kg.​

• Sad
Reactions: evanfotis
Λαθος εκανα δεν διευρυνεται η ετησια συνδρομη αλλαζει εντελως στα εξης σημεια :

* Aπο 17€ αυξανεται σε 25€
* Απο 8kg ανα αποστολη για δωρεαν αποστολη το βαρος μειωνεται στα 5kg (υπερβαση σημαινει κοστος μειωμενο αλλα κοστος)
* Απο 20€ μινιμουμ το κοστος για δωρεαν αποστολη αυξανεται σε 25€.

Ωραια...

Αντε πες τα 2 πρώτα κουτσα στραβά τα δέχεσα. Το 25 ελάχιστη από ένα μαγαζί είναι τραγικό.

αυτο εδω δεν εχω καταλαβει ακομα βεβαια

Για δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, συνεχίζεις να έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 10kg.

Μετα την ανακοίνωση, ακυρωσα την αυτοματη ανανεωση της συνδρομης που ηταν σε 3 μηνες.. Και βλεπουμε...

Στην αρχή του plus ήταν 20 ευρώ συνολική αγορά…οπότε μαζεύες από διάφορα καταστήματα το ποσό αυτό.
Πλέον 25 μόνο από ένα κατάστημα και ογκοχρέωση μεγαλύτερη και φυσικά μεγάλη αύξηση στην ετήσια συνδρομή …

εγω παντως ακομα θα το κρατησω, μου ειναι πολυ βολικες οι αγορες που κανω απο εκει και γλυτωνω απειρο χρονο και βενζινες αλλα και χρημα τελικα αν αναλογιστεις οτι παντα αγοραζεις στην καλυτερη τιμη της αγορας (απο τα συμβεβλημενα καταστηματα παντα ετσι )

Δηλαδή τώρα, αν επιλέξεις αποστολή σε Skroutz point και η αποστολή κοστίζει πάνω από 25€, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά χωρίς να έχεις Skroutz plus;
Αυτό δεν είναι τρικλοποδιά στον εαυτό τους;

Προσωπικά την ακύρωσα, 25 ευρώ συνδρομή για αγορές από 25 ευρώ και πάνω από ένα κατάστημα για μενα τρώει άκυρο...ζήτημα να κάνω 4-5 αγορές πάνω από 25 ευρώ τον χρόνο από Skroutz, δεν με συμφέρει πλέον, ενώ κάποιες αγορέςς αν είναι αρκετά ακριβές π.χ. κινητό έχει έτσι και αλλιώς δωρεάν μεταφορικά....το καβαλήσανε το καλάμι και αυτοί....

Ίσως σας βολέψει να έχετε συνδρομή "ρεφενέ", δηλαδή με συγγενείς, κολλητούς, φίλους γείτονες κ.λπ. Εγώ έχω μια για 5 οικογένειες οπότε...

Έχει - απλά θέλει λίγη οργάνωση, εμείς έχουμε μια ομαδούλα 8-10 άτομα στο messenger κι όταν είναι να ψωνίσουμε γράφουμε σχετικά και μαζεύουμε παραγγελιές. Σπανίως πληρώνουμε μεταφορικά, άσε που εξυπηρετώ τις κόρες/γαμπρούς που δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο...

εγω παντως ακομα θα το κρατησω, μου ειναι πολυ βολικες οι αγορες που κανω απο εκει και γλυτωνω απειρο χρονο και βενζινες αλλα και χρημα τελικα αν αναλογιστεις οτι παντα αγοραζεις στην καλυτερη τιμη της αγορας (απο τα συμβεβλημενα καταστηματα παντα ετσι )
Αυτό ίσχυε παλιότερα.
Με τις υπέρογκες χρεώσεις που έχει το σκρουτζ προς τα καταστήματα έχω δει πολλές φορές τιμές ακριβότερες από...αλλού.
Και αυτό που κάνανε με τη συνδρομή του skroutz plus... θα μεγαλώσει το πρόβλημα.
Καλό είναι αυτό που θέλουμε να ρίχνουμε και μια ματιά...έξω από το σκρουτζ, μπορεί να εκπλαγούμε.

Τελευταία φορά που ψώνισα από Best price έτρεχα στον συνήγορο του πολίτη και έκανα dispute τη χρέωση μετά από 2 μήνες επειδή έπεσα σε απατεώνα.
Την προτελευταία φορά, μου ήρθε αυτό που παρήγγειλα κάπου 2 μήνες μετά και μετά από πολλά τηλέφωνα, κράξιμο και φοβέρες.
Για αυτό το Best Price έχει φάει Χ από εμένα.
Αν θα πάμε εκτός Skroutz που προσφέρει στην τελική μία ασφάλεια με το καλάθι του, με τόσους απατεώνες που κυκλοφορούν δεν θα ξέρουμε αν όντως είναι χαμηλότερη η τιμή ή απλά ρισκάρουμε να μην πάρουμε τίποτα.
Οπότε οι "κραυγαλέα" χαμηλότερες τιμές αποκλείονται και οι λίγο χαμηλότερες δεν ξέρεις αν αξίζουν τον κόπο και το ρίσκο.

Best price δεν ακουμπαω. Στα ανεξαρτητα αγνωστα μαγαζια προσεχουμε για να εχουμε
και τα ψαχνουμε εξωνυχιστικα πριν αγορασουμε . Αν εχουμε αμφιβολιες δεν αγοραζουμε.
Σημερα παντως αγορασα αξεσουαρ κινητου απο ανεξαρτητο καταστημα, που δεν το ειχε
ο σκρουτζ αμεσα διαθεσιμο και ηταν και ακριβοτερο.

Διαβάζω στο Skroutz ότι όποιος έχει παλιά συνδρομή παραμένει στο ίδιο καθεστώς, όποιος κάνει καινούργια μπαίνει στο 25€ minimum παραγγελία για δωρεάν μεταφορικά...
Επίσης η συνδρομή φαίνεται στα 17€...
Ενεργοποίησα πάλι την αυτόματη ανανέωση, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το αλλάξουν τελευταία στιγμή!

Διαβάζω στο Skroutz ότι όποιος έχει παλιά συνδρομή παραμένει στο ίδιο καθεστώς, όποιος κάνει καινούργια μπαίνει στο 25€ minimum παραγγελία για δωρεάν μεταφορικά...
Επίσης η συνδρομή φαίνεται στα 17€...
Ενεργοποίησα πάλι την αυτόματη ανανέωση, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το αλλάξουν τελευταία στιγμή!

Εγώ που ανανέωσα με πήγε με την καινούργια στα 25+ για δωρεάν μεταφορικά