Προσφορά Skroutz Plus

Ναι, αλλά πρέπει να μπουν περισσότερα skroutz points, ειδικά στην επαρχία. Δεν μπορεί να χρειάζεται να κάνεις 40 χιλιόμετρα για να βρεις ένα.

• Like
Reactions: nikfor
Πηγα να παρω μια φριτεζα αερα και μου κοτσαρε 15 ευρω μεταφορικα , την βρηκα πιο φτηνα στο best price και με κουπονι 10% μειον και μεταφορικα απο το μαγαζι 3 ευρω ο κοσμος, δεν τσιμπαει θα ψαξει αλλου αμα αρχιζουν μαλαγανιες...

Γενέθλια γεμάτα προσφορές!

Όροι και Προϋποθέσεις

Happy birthday Skroutz Plus! Η αγαπημένη υπηρεσία κλείνει τα 4 χρόνια της και το γιορτάζουμε με ένα τετραήμερο
πάρτι προσφορών και εκπλήξεων, από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου!
Ετοιμάσου για μια γιορτή που δεν θέλεις να χάσεις!

Τι έχουμε ετοιμάσει για σένα;
  • 4 μέρες με απίστευτα Coin Boosters για αγορές σε όλες τις αγαπημένες σου κατηγορίες. Super πολλαπλασιαστές
    50x & 100x σε περιμένουν για να γεμίσουν με extra κέρδος τις αγορές σου!
  • Plus Deals σε επιλεγμένα προϊόντα για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, σε τιμές που δεν περιμένεις!
  • Έκπτωση -50% στη συνδρομή Plus! Αν δεν είχες ποτέ συνδρομή Plus και δημιούργησες τον λογαριασμό σου στο Skroutz
    πριν τις 10/6, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Απόκτησε την Plus συνδρομή στη μισή τιμή και απόλαυσε όλα τα προνόμια!

1000047805.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Έκπτωση -50% στη συνδρομή Plus! Αν δεν είχες ποτέ συνδρομή Plus και δημιούργησες τον λογαριασμό σου στο Skroutz
    πριν τις 10/6, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Απόκτησε την Plus συνδρομή στη μισή τιμή και απόλαυσε όλα τα προνόμια!

οταν βλεπω τετοια προσφορα με πιανει ενα φουσκωμα ......συνηθως κανουν προσφορες και για τους νυν πελατες....

Εγώ σκέφτομαι να σταματήσω να αγοράζω από το Skroutz, ειδικά πράγματα που βιάζομαι.
Το "express παράδοση" δεν ισχύει ούτε για πλάκα.
2-3 φορές που πλήρωσα και παραπάνω για να πάρω κάτι από μαγαζί με express παράδοση την επόμενη ημέρα ήρθε 3-4 μέρες μετά.
Αυτό εντωμεταξύ γίνεται ψιλοστάνταρ τον τελευταίο χρόνο.

Εγώ από την άλλη δεν έχω κανένα παράπονο από το Skroutz Last Mile. Παραγγέλνω συνέχεια και είναι πάρα πολύ σπάνιες οι αστοχίες, ίσως μία φορά στις 20 ή και λιγότερες. Και μιλάμε για το πολύ καθυστέρηση μιας μέρας.

Πιο συχνό είναι να παραλάβω μια μέρα πριν την αρχική εκτίμηση.

• Like
Reactions: airb and takisot
Εγώ βρίσκω εξαιρετική την όλη εμπειρία.
Με βολεύουν πολύ τα boxes που είναι κοντά στο σπίτι μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

εγω θα ελεγα σιγα σιγα να τον κοψουμε,γιατι πηρε πολυ ψηλα τον αμανε και περνει κεφαλια σε προμηθειες απο τα καταστηματα,με αποτελεσμα να εχουν ερθει σε απογνωση πολλες επιχειρησεις!
δεν μπαινουν σημαινει οτι αυτοματως ειναι εκτος αναταγωνισμου,γιατι ολοι τον τσιγγουνη συμβουλευονται για τιμες.
μπαινουν αλλα με τιμες χωμα συν οτι τους ξεσκιζει στην συνδρομη,στα κλικ και στις προμηθειες.
συγχρονως-ειδικα τελευταια-δεν ισχυουν οι ημερομηνιες παραδοσης που αναφερει.
xpress λεει..π@π@ρια xpress ειναι.οτι θελουν κανουν και δεν απαντανε και στα τηλεφωνα.
ενα AI του κ@λου για υποστηριξη και αντε βρες ακρη.
ελα-αρκετα..:cool:

Εδω και λιγες μερες τρεχει και ραδιοφωνικη διαφημιση τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη. Δε νομιζω να το εχει ξανακανει στα τοσα χρονια λειτουργιας του...

Ή εσφιξε ο ανταγωνισμος και οι διαροες ή οντως θελει να γιορτασει τα 25 χρονια του.