προσφορές φυλαδίων DELL.

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Κατα καιρούς έρχονται στην εταιρία κάποια φυλλάδια με προσφορές -για επιχειρηματικούς πελάτες- υπολογιστών και laptop απο την Dell σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές..

τελευταίο ήταν ένα που έπεσε στα χέρια μου σήμερα και αφορά το "optiplex 330" σε συνδυασμό με το "dell e198wfp" και το laptop "latitude d530".

συν τις άλλοις παρέχεται και 3ετής εγγύηση με χρόνο απόκρισης μιας εργάσιμης ημέρας στον χώρο του πελάτη πράγμα που το κάνει ακόμα πιο δελεαστική σαν πρόταση!

μιας και δεν είμαι σχετικός, θα ήθελα τις γνώμες των ειδικών επι του θέματος.

Θα σου πω το εξής Δημήτρη: Δε θεωρώ τα dell καλύτερα από τα υπόλοιπα (ibm, hp). Αυτό που όμως με έχει βολέψει τρομερά είναι τα 3 χρόνια εγγύηση, τα οποία είναι international και next business day. Ισχύουν και τα 2 αποδεδειγμένα πολλές φορές και χωρίς μιζέριες. Ακόμη και για πράγματα που φταίγαμε εμείς (πτώση laptop) δεν είχαν πρόβλημα να μας αλλάξουν το part που έσπασε.

Είναι η μόνη εταιρία που αναγνώρισε και αντικαθιστούσε motherboard
και εκτός εγγύησης γιατί ήταν από ελαττωματική παρτίδα.
Στην IBM, HP κλπ έστω και μια μέρα να ήταν εκτός της εγγύησης
έπρεπε να χρεωθείς το part…
το next business day όντως ισχύει

όσες φορές έχει χρειαστεί σε επαγγελματικό χώρο να γίνει αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος η διαδικασία ήταν όντως άμεση και αξιόπιστη. +100

Απο που μπορουμε να αγορασουμε Dell στην Ελλαδα ως ιδιωτες? Ρωταω γιατι στο dell.gr κανει λογο μονο για οργανισμους και επιχειρησεις.

Απάντηση: Re: προσφορές φυλαδίων DELL.

Απο που μπορουμε να αγορασουμε Dell στην Ελλαδα ως ιδιωτες? Ρωταω γιατι στο dell.gr κανει λογο μονο για οργανισμους και επιχειρησεις.

Ξέρω αρκετούς ιδιώτες που έχουν. Στο site έχει και τηλέφωνα. Θα σε καθοδηγήσουν

Θα έπαιρνα Dell με κλειστά μάτια. Ειδικά αυτά με τη μικρή οθόνη που μεταφέρονται εύκολα. Έχω αλλάξει τρία Laptop. Το μικρό μέγεθος για μένα μετράει.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Lattitude D620, για εταιρική χρήση είναι μια χαρά, με απροβλημάτιστη λειτουργία so far!!Τι κιαν δεν έχει dvdrw, καλή φορητητότητα και on site εξυπηρέτηση, βάση global agreement.

Τηλεφωνικά, μιλάς με πωλητή, φτιάχνετε το μηχανάκι που σε καλύπτει, και σου στέλνουν προσφορά με email... :SFGSFGSF:

Μόνο θετικά λόγια για DELL (λάπτοπ που εχω παρει έναν για μελος της οικογενειας)... :music-smiley-005:

Προσωπική μου εμπειρία :

- Παραγγελία laptop λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
- Παραλαβή του, στις 17/01 (ένεκα εορτών)
- Μετά από λίγες μέρες λειτουργίας, παρουσιάστηκε έντονη μυρουδιά καμένου και ακριβώς δίπλα από το touch pad το πλαστικό ζεστάθηκε τόσο που ελαφρώς παραμορφώθηκε ...
- Αναγγελία βλάβης τηλεφωνικά στις 21/01 – μου ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της συνομιλίας (!) ότι θα προβούν σε αντικατάσταση
- Στις 23/01 πρωί πρωί, είχα τηλέφωνο από την UPS για να τους υποδείξω το που θα το παραδώσουν.

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη βλάβη ήταν συνήθης σε αυτόν τον τύπο, δεν ξέρω αν ήμουν απλώς τυχερός, δεν ξέρω αν και οι υπόλοιπες εταιρείες είναι εξίσου εξυπηρετικές, πάντως – για την έως τώρα αντιμετώπιση μου – δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος ....

Πάντως ότι κ να πάρετε κοιτάχτε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια εγγύηση.Εγώ είχα δύο χρόνια ένα Fujitsu amilo και μου χάλασε η κάρτα γραφικών ge force go 6800.Η εγγύησή του ήταν για ένα χρόνο και σαφώς τώρα μου ζητάνε 530 ευρώ :speechless-smiley-0 για μια κάρτα γραφικών.Φυσικά δε το επισκεύασα αφού πλήρωσα 55 ευρώ για τον έλεγχο.Τώρα ψάχνω να βρώ καμιά μεταχειρισμένη.
Πήγα κ αγόρασα όμως απο πλαίσιο ένα turbo x dominus 1699 ευρώ.Μπορεί να μην έχει ποιοτικά πλαστικά αλλά έχει ανάλυση 1900x1200 ,ge force 8700GT ,3χρόνια εγγύηση (περίπου 140 επιπλέον), είναι αναβαθμίσημος και σε 4 ώρες το επισκευάζουν.Έχω το κεφάλι μου ήσυχο...