Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

εγω τελικα βρηκα ενα μαγαζι στο κεντρο, στα εξαρχεια στη ζαιμη, δεν θυμαμαι πως λεγεται, θα παω αυτη την ευδομαδα λογικα , να τιπωσω κατι....

Παιδιά και εγώ ψάχνω απάντηση στο ερώτημα του Παυλου!
Ψάχνω για καποιες φωτογραφίες να τις εκτυπωσω σε μεγάλο μέγεθος και να τις κορνιζάρω. Την εκτύπωση που να την κάνω;
Θελω μαγαζι είτε ιντερνετικο ειτε με φυσικη υποσταση που να μπορει να αποδωσει καλα τα χρωματα και τις σκιες του γκρι για τα ασπρομαυρα.

Εγω τυπωσα σε 60x40 ασπρομαυρη αφισα στο myikona.gr και ειμαι ικανοποιημενος.
Η τιμη ηταν 20 με τα μεταφορικα.

Σε ευχαριστώ etsap!
Φαινεται πολυ καλο το μαγαζι. απο ιντερνετικη παρουσια ειναι πολυ καλα.

Θα δοκιμάσω πολύ σύντομα εκτύπωση. Μαζευω υλικο και εχω ιδεες για καποια δωρα.

30 φωτογραφίες 13Χ18 με μόνο 4 δολλάρια (3 ευρώ) τελική τιμή από τον γνωστό Κινέζο.
http://www.artscow.com/Images/Cache/edm3/edm_28_07_2014_web.html

Μόλις έκανα παραγγελία για να το δοκιμάσω.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

εγω τελικα βρηκα ενα μαγαζι στο κεντρο, στα εξαρχεια στη ζαιμη, δεν θυμαμαι πως λεγεται, θα παω αυτη την ευδομαδα λογικα , να τιπωσω κατι....

Filmora ... τυπώνει εξαιρετικά και είναι πολύ συνεργάσιμοι...

τύπωσες φιλμ ή digital εκεί;
όταν λες συνεργάσιμοι; βοηθούν με επιπλέον επεξεργασία του raw ώστε να βγει καλή η εκτύπωση;
αυτό ψάχνω...

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Είχα αγοράσει πέρυσι τέτοια εποχή 3 κουπόνια για την προσφορά των 26 σελίδων με 5 λίρες.
Ξεκίνησα πριν από 1 μήνα να συμμαζέψω τις φωτο, να τις επεξεργαστώ και να τις ομαδοποιήσω.

Σήμερα ξεκίνησα το στήσιμο και, ενώ επιλέγω να στήσω εγώ το photobook, το εμφανίζει προσχεδιασμένο αν και θυμάμαι ότι σε παλαιότερα photobooks είχα τη δυνατότητα αφενός να επιλέγω τον αριθμό των φωτο ανά σελίδα αφετέρου σελίδα με υπότιτλο ή όχι.

Κάνω κάτι λάθος ή η προσφορά αυτή δεν έχει τις επιλογές που αναφέρω;

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Πρέπει να πατήσεις design it myself και θα το στήσεις μόνος σου.

Ίσως δεν το πρόσεξες αλλά το έγραψα

Σήμερα ξεκίνησα το στήσιμο και, ενώ επιλέγω να στήσω εγώ το photobook, το εμφανίζει προσχεδιασμένο αν και θυμάμαι ότι σε παλαιότερα photobooks είχα τη δυνατότητα αφενός να επιλέγω τον αριθμό των φωτο ανά σελίδα αφετέρου σελίδα με υπότιτλο ή όχι.

Τους έστειλα μήνυμα αλλά μάλλον δεν εργάζονται σήμερα

θελω να εκτυπωσω καμια 300 φωτογραφιες σε μικρο μεγεθος. εχει να προτινει κανεις καποιο online καταστημα; σκεφτομαι το http://www.photobox.co.uk γιατι βγαινουν φτηνα. το εχει δοκιμασει κανεις;

Είχα αγοράσει πέρυσι τέτοια εποχή 3 κουπόνια για την προσφορά των 26 σελίδων με 5 λίρες.
Ξεκίνησα πριν από 1 μήνα να συμμαζέψω τις φωτο, να τις επεξεργαστώ και να τις ομαδοποιήσω.

Κάνω κάτι λάθος ή η προσφορά αυτή δεν έχει τις επιλογές που αναφέρω;

Τελικά, μετά από λίγες προσπάθειες, ξαναθυμήθηκα την απάντηση στο ερώτημα που έβαλα. Πάει, βέβαια, παραπάνω από 1 χρόνος που είχα επεξεργαστεί προηγούμενα photobooks του ίδιου μαγαζιού και είναι φυσικό να ξεχνιούνται οι διαδικασίες, μερικές φορές.

Η διαδικασία για να στήσεις ο ίδιος το photobook, όπως το θέλεις, είναι η εξής:
1. Αφού το ανοίξεις, να σημειώσεις κάπου τον αριθμό σελίδων που αντιστοιχεί στο voucher που έχεις (θα χρειαστεί στο τέλος).
2. Εισάγεις όλες τις φωτο που έχεις διαθέσιμες
3. Επιλέγεις να σου δείχνει κάθε μια σελίδα χωριστά και όχι ανά δύο (υπάρχουν τα αντίστοιχα δύο κουμπιά πάνω από τις φωτο)
4. Επιλέγεις τη σελίδα με το setup που σου ταιριάζει κάθε φορά, τη διπλασιάζεις (duplicate, τελευταίο δεξιά κουμπί) και τη μεταφέρεις, σέρνοντας, στη θέση που θέλεις.
5. Τοποθετείς τις φωτο που θέλεις στη σελίδα και προχωράς.

Με το διπλασιασμό των σελίδων αυξάνεται, φυσικά, ο αριθμός τους αλλά στο τέλος της επεξεργασίας διαγράφεις τις παραπανίσιες και μένεις με το σωστό αριθμό που έχεις σημειώσει αρχικά. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να επανέλθεις σε κάποια σελίδα και διαγράψοντας τις φωτο που έβαλες, στήνεις νέα με τον αριθμό που επιθυμείς κ.ο.κ.

Ολοκλήρωσα τα 3 photobooks, για τα οποία είχα αγοράσει αντίστοιχα vouchers πριν 1 χρόνο, προχώρησα δοκιμαστικά στο checkout, μηδένισε την αξία των 29,99 λιρών με το voucher των 5 λιρών αλλά με χρεώνει την αξία των μεταφορικών (2,99 λιρών).

Επειδή δεν θυμάμαι την προσφορά που αγόρασα πριν 1 χρόνο, ρωτάω όσους έχουν ακολουθήσει παρόμοια διαδικασία, αν πληρώνουν μόνο τα μεταφορικά.
Και κάτι άλλο ακόμη. Έχοντας παραγγελία για 3 photobooks, πρέπει να πληρώσω 3 φορές τα μεταφορικά ή γίνεται να σταλούν πακέτο και τα τρία;

Ναι πληρώνεις 3 φορές τα μεταφορικά με ξεχωριστή παραγγελία για το καθένα, όπως είχαμε γράψει και τότε το κάθε φωτοβιβλίο βγαίνει στα 10-11 ευρώ.

Ευχαριστώ Παναγιώτη,

Αν και πρόωρα, εύχομαι να σας προστατεύει όλους η Μεγαλόχαρη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά, δοκίμασα να βάλω και τα τρία στο καλάθι και, ω του θαύματος, τα μεταφορικά, και για τα τρία, παρέμειναν στις 2,99 λίρες.

Not bad at all

Επανέρχομαι με μία πολύ καλή προσφορά από το foto.com
10 φωτογραφίες με μέγεθος 20Χ25 στην απίστευτη τιμή των 6,29 !!!
Επιλέγεται 10 φωτογραφίες με μέγεθος 8Χ10 ίντσες (μάλλον για 4/3 format μου κάνει) και βάζετε τον κωδικό PRINT2025
Αν θυμάστε είχαμε ξαναπαραγγείλει από εκεί με προσφορά ανάλογη σε a4 και ο Δημήτρης (cacau) είχε μείνει ευχαριστημένος.

H προσφορά ισχύει μέχρι 3/9/2014.

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Επανέρχομαι με μία πολύ καλή προσφορά από το foto.com
10 φωτογραφίες με μέγεθος 20Χ25 στην απίστευτη τιμή των 6,29 !!!
Επιλέγεται 10 φωτογραφίες με μέγεθος 8Χ10 ίντσες (μάλλον για 4/3 format μου κάνει) και βάζετε τον κωδικό PRINT2025
Αν θυμάστε είχαμε ξαναπαραγγείλει από εκεί με προσφορά ανάλογη σε a4 και ο Δημήτρης (cacau) είχε μείνει ευχαριστημένος.

H προσφορά ισχύει μέχρι 3/9/2014.

Με τα ταχυδρομικά ξέρουμε ποσο παει;

Ευχαριστώ

Τελική τιμή 6,29 που είναι τα μεταφορικά, τις φώτο δεν στις χρεώνουν.