Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Γιαννη ψηνεσαι να φωτογραφίζουμε γαμοβαφτίσεις με τις xz2; Θα μας επιλέγουν όλοι οι αντισυμβατικοί και οι hipsters! :flipout::flipout::flipout:

Δημητρη θυμασαι που σου λεγα για εναν φιλο που σχεδον στο μισο αλμπουμ του φωτογραφου εβαλε τις δικες μου απο την χζ-2? Ειδα το αλμπουμ πριν 2-3 βδομαδες και πραγματικα δεν καταλαβαινες καμια διαφορα απο τις δικες μου και του φωτογραφου στην αναλυση/ποιοτητα της φωτογραφιας... Και ναι, ειχε και 2σελιδες δικες μου αλλα και παλι καμια διαφορα δεν καταλαβαινες... Δεν το πιστευα αλλα το ειδα με τα ματια μου!

Ενταξει εσυ τραβας και raw εισαι σε αλλο επιπεδο! :p

Το καλοκαιρι φωτογραφισα και γω ενα γαμο φιλικού ζευγαριού. Τους εδωσα τις φωτογραφίες και ενθουσιαστηκαν τοσο που σε ολους δειχνουν μονο τις δικες μου και οχι των επαγγελματιων φωτογραφων! Οχι γιατι ειναι τοσο γαμάτες, αλλά γιατι των επαγγελματιων ακόμη τις περιμενουν...:flipout::flipout:

:flipout::grinning-smiley-043

Μολις τυπωσω το αλμπουμ, παμε για καφε να στο δειξω πριν το δωσω ;)
Βεβαια δεν ειναι απο την xz-2 πια, αλλα απο την sony :p

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Δημητρη θυμασαι που σου λεγα για εναν φιλο που σχεδον στο μισο αλμπουμ του φωτογραφου εβαλε τις δικες μου απο την χζ-2? Ειδα το αλμπουμ πριν 2-3 βδομαδες και πραγματικα δεν καταλαβαινες καμια διαφορα απο τις δικες μου και του φωτογραφου στην αναλυση/ποιοτητα της φωτογραφιας... Και ναι, ειχε και 2σελιδες δικες μου αλλα και παλι καμια διαφορα δεν καταλαβαινες... Δεν το πιστευα αλλα το ειδα με τα ματια μου!

γιατι σου φαινεται παραξενο? οι διαφορες σε μικρες εκτυπωσεις δεν ειναι ευκολα ορατες ειδικα αν προκειται για καλα στημενη μηχανη οπως η ΧΖ2, αλλα και σε αρκετα μεγαλύτερες και επαγγελματικες εκτυπώσεις δεν ειναι παντα ορατες οι διαφορες μεταξύ ενος μικρου και μεγαλυτερου αισθητηρα, δες εδω:
http://www.thewanderinglensman.com/2014/02/the-practical-difference-between-full.html και για εκτύπωση 50X60cm : http://www.thewanderinglensman.com/2014/02/the-practical-difference-part-2-between.html

Last edited:

Βρε συ, compact 12mpx ειναι η xz-2.. Σοκαριστηκα που δεν ειδα καμια διαφορα σε ποιοτητα απο την ff του φωτογραφου... ουτε καν στις δισελιδες δεν φαινοταν καμια διαφορα! Ενταξει δεν το περιμενα με τπτ..

Θα διαβασω τα αρθρα που δωσες σε λιγο..

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

μα ετσι ανακαλυπτεις την αληθεια, για λογικες (αναλογα τον αισθητηρα) σε μεγεθος εκτυπωσεις δεν θα δεις ουτε θορυβο ουτε διαφορες στους πορους του προσωπου του μοντελου, αν σου αρεσει να τις βλεπεις σε προβολι ή σε 500% μεγενθυνση αλλαζει το πραγμα...

εχθες γυρισε η αδεργη μου απο Ιταλια, της δανεισα την TG3 και τραβηξε σε auto μιας και δεν εχει ιδεα απο ρυθμισεις, ειδαμε τις φωτο στην τηλεοραση (42in) και οσες δεν ειχαν καποιο σοβαρο προβλημα φωτομετρησης ή δεν ειχαν τραβηχθει στα μαυρα σκοταδια δεν καταλαβαινες ευκολα οτι ηταν απο compact, σε συνηθη εκτυπωση θα ηταν οι περισσοτερες τελειες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Η διαφορά με ff θα φανεί στις εκτυπώσεις λήψεων με καλό φακό και φωτισμό στο f/1.4.

Με α7s (12MP) και FE35/1.4 μου βγαίνουν κάτι δισέλιδα μαγεία, σαν τρισδιάστατα.
Με NX1 (28ΜP) και zoom 2.8 παίρνω καλές εκτυπώσεις όπως με οποιαδήποτε σύγχρονη μηχανή.

Δεν το βρίσκω παράξενο που οι εκτυπώσεις των ξερών-ψυχρών λήψεων του επαγγελματία με τον ζουμ φακό και το φλας του δεν διαφέρουν από εκείνες ενός ερασιτέχνη με Χ-Ζ2.

Πηρα το παραπανω photobook, 19λιρες και μου εστειλαν, αφου πληρωσα, ενα κωδικο.

Με μπερδευει λιγο, που το χρησιμοποιω ?

Αφού ετοιμάσεις το photobook, γίνεται υπολογισμός του κόστους του photobook που ετοίμασες, συμπληρώνεις στο αντίστοιχο κενό του λογαριασμού τον κωδικό της έκπτωσης, αφαιρείται το κόστος της βασικής έκδοσης και μένουν να πληρωθούν τα τυχόν έξτρα που επέλεξες (layflat, glossy, cover title κτλ)

Ευχαριστω Γιαννη

Είτε PayPal βάλω είτε τα στοιχεία της κάρτας, μου βγάζει "Payment Unsuccessful". Έχει λήξει η προσφορά ή παίζει κάτι άλλο; Χρησιμοποιώ κάρτα εξωτερικού οπότε δεν υπάρχει θέμα CC. Πάνω που ψήθηκα να δοκιμάσω για 1η φορά ένα..

Μιας και έκανα ποστ ας ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχει εκτυπώσει κανείς σε καμβά; Αν ναι, πώς είναι η ποιότητα και από που εκτυπώσατε; Αξίζει;

Εγώ έχω κάνει εκτύπωση σε καμβά με μήκος γύρω στο 1μ.
Εντάξει, μην περιμένεις την εκτύπωση του χαρτιού, δες περίπου τα έτοιμα που κυκλοφορούν σε διάφορα μαγαζιά.
αξίζει αν κάποια φωτογραφία σου αρέσει πολύ.
Για να φανταστείς τον βάλαμε στο σαλόνι.
από Περιστέρι, αν θές λεπτομέρειες να το ψάξω.

Οπως τα λεει ο bower. Και γω εχω εκτυπωσει σε καμβα και εμεινα ικανοποιημενος. Περιπου 1,5μ x 1μ, τον εχω και γω στο "σαλονι", χιλιες φορες κατι δικο μου και χειροτερο ποιοτικα, απο το να αγορασω κατι ετοιμο.

Από bonusprint ποσες περιπου μερες κανουν να το στειλουν;

τυπώστε και Ελλάδα με πολύ καλές τιμές κι με σας παρών.

iris color

κουρτίδου 86
κάτω Πατήσια.

Για αλμπουμ ή εκτυπωση φωτο λες Βασιλη;

Η λεπτομέρεια η βασική που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι να σβήσετε στη δημιουργία όλα τα layers και να αφήσετε τα φύλλα κενά.
Δημιουργείται έτσι το κολάζ που θέλετε απλά σέρνοντας τις φωτογραφίες πάνω στα κενά φύλλα.

Αυτο για το page layout λες; Borders γενικα λετε να βαλω ή όχι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης μαυρο background ταιριαζει; Τι προτεινετε οσοι εχετε φτιαξει;