Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ααααααα. ... Γνωστό σε εμάς τους 2. Νόμισα γνωστό στο νήμα εδώ. Τύπου huggler artscow etc. ..
Πόσο πάει αν επιτρέπεται το 160x100 ;

Ηλία 54ε για 150x90 που θα την κάνω τελικά.

Εντάξει η τιμή καλή μου φαίνεται, ελπίζω να μην είναι χάλια το αποτέλεσμα, φοβαμαι λίγο τα 7mp, αλλά μου είπε είναι οκ. Για να δουμε...

Ναι και την ειδε ο "χειρουργος"...

Καλησπέρα στο forum,
ενδιαφέρομαι για photo book και διάβασα εδώ για τις προσφορές στα διάφορα site αλλά ψάχνοντας διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν αυτό το διάστημα τόσο χαμηλές τιμές.Δεν υπάρχουν πλέον τόσο καλές προσφορές και κουπόνια ή δεν τα βρίσκω εγώ?

Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Bonusprint
Για μεγάλο photo book.
12£ 24σελίδες
15£ 50 σελίδες
19£ 100σελίδες
Η προσφορά ισχύει για αγορά κουπονιού έως 13 /1 μεσάνυχτα.

Αξιωθηκα και ετοίμασα 4 photobook στο huggler. Τι χρόνο παράδοσης έχουν γιατί μου γράφει στο status uploaded εδώ και μια εβδομάδα?

Δηλαδή μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 25 ευρώ από το bonusprint? Στο blurb απ'ότι είδα βγαίνει κάπου τόσο σε μέγεθος 10χ8 ίντσες οι 50 σελίδες. Εγώ αρχικά σκεφτόμουν μέγεθος Α4 αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη φοβάμαι μην μου φανεί πολύ μεγάλο. Γενικά απ'ότι κατάλαβα πάντως αξίζει να περιμένουμε τις προσφορές και τα κουπόνια έτσι? Το myikona ας πούμε μου φάνηκε αρκετά ακριβό.

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Έχω κάνει 3 Large στο Bonusprint και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μέγεθος είναι πολύ καλό.
Στο Blurb το αντίστοιχο μέγεθος είναι λίγο μικρότερο (έχω φτιάξει κι εκεί ένα).
Προτιμώ του Bonusprint.

Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Αν σου είναι εύκολο βάλε κι ένα λινκ για την προσφορά γιατί εμένα μόνο τις κανονικές τιμές μου βγάζει. Έκανα sign in αλλά πάλι δεν βρίσκω αυτα τα κουπόνια.

Να σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ..

Καλησπέρα στο φορουμ.

Ετοιμάζω ένα photobook στο Bonusprint και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις γιατί είναι η πρώτη φορά που τυπώνω.

Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα για το βιβλίο και όταν βάζω φωτογραφίες μου κάνει αυτόματα μια διόρθωση που λέγεται "Enhance this image (recommended)" και είναι προεπιλεγμένο για όλες τις φωτο.Αυτό τις κάνει λίγο φωτεινότερες και μάλλον αυξάνει και την οξύτητα.Αυτό γίνεται επειδή στην εκτύπωση βγαίνουν οι φωτο σκοτεινότερες απ'ότι στον υπολογιστή?Δηλαδή για να έχω το αποτέλεσμα που βλέπω στην οθόνη πρέπει να αφήσω την διόρθωση?

Η μεταφορά εντός Ελλάδας με ποια εταιρία γίνεται?Με ταχυδρομείο ή με κούριερ?

Γνωρίζετε μήπως αν για καμβά 40χ30 από Artscow θα υπάρχει κανένα θεμα με τελωνείο?

Και επίσης μου έστειλαν ότι μπορώ να πάρ 300 εκτυπώσεις 4''χ6'' και 150 5''χ7 αλλά μου τα έδωσε σαν 3 100άρια και 3 50άρια και απ'ότι κατάλαβα δεν μπαίνουν σε μια παραγγελία.Πρέπει να παραγγέλνω δηλαδή ένα τη φορά?

Πάντως το bonusprint βγάζει που και που την προσφορά για μεγάλο photobook: 26 σελίδες 12 λίρες, 50 15 λίρες και 100 19 λίρες.Μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν.

Στο www.huggler.com το γνωστό photobook με τιμή 10 λίρες/13 ευρώ.
Ποιο ακριβά από παλαιότερα αλλά ακόμη σε συμπαθητική τιμή.
http://us4.campaign-archive1.com/?u=6b81274e7fd4a43aeb8609305&id=72995f570d&e=fd6911170a

Έχω 1-2 photobook που λήγουν σε 4 μέρες με την προηγούμενη τιμή αγορασμένα τα θέλει κανείς και τα βρίσκουμε με τα χρήματα?