Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Παναγιώτη και εγω τρέχω να φτιάξω δυο που ειχα πάρει να μην τα χάσω, ανέβασα πολλες φωτο δυο ημερες τωρα και ελπίζω το Σ/Κ που θα πάω Θεσσσαλονίκη να κλέψω χρονο και να τα φτιάξω στο ξενοδοχείο ή να αγγαρεψω την σύζυγο :drummer:, αν δεν με φτάσουν θα σου πω και τα βρίσκουμε, αλήθεια τα μεταφορικά τα χρεώνουν ενα ενα άλμπουμ? προφανώς δεν ηταν στην τιμη

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

οκ ευχαριστώ, ειδα οτι θελει εξαρχης πριν φτιάξεις άλμπουμ να βαλεις κουπόνι, αλλα υποθέτω οτι αφου πληρώνεις συνολικα την παραγγελια με τα μεταφορικά στο τελος το ιδιο θα ειναι να βαλεις και εκει τα κουπόνια

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ακριβώς.
Πρωτα τα φτιαχνεις και στο checkout βάζεις τα κουπόνια.

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Οι φωτογραφίες που ανεβάζετε εκεί προς εκτύπωση , είναι φαντάζομαι σε πλήρη ανάλυση ;

Ευχαριστώ , επειδή όμως το να ανεβάσω καμιά 50 φωτό θέλει ώρες , σε περίπτωση που πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή τι γίνεται ;

Είτε δεν θα κλείσεις τον υπολογιστή είτε θα τις ανεβάζεις με δόσεις όταν θα έχεις χρόνο.

Έχω 1-2 photobook που λήγουν σε 4 μέρες με την προηγούμενη τιμή αγορασμένα τα θέλει κανείς και τα βρίσκουμε με τα χρήματα?

Εγώ τα προλαβα μου εχουν μεινει τα 2 μεγάλα για τις 13/3 αλλά πιστεύω θα τα προλάβω και αυτά

Στο artscow επιλέγετε Regular Airmail 8-12 business days $6.99 η Registered Airmail 8-12 business days $9.48 ?

Παρέλαβα σήμερα , γυαλιστερό χαρτί fujicolor και ωραία χρώματα .
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα , είχα διαβάσει κάπου πως έπρεπε να προσαρμόσω την διάσταση των 4/3 φωτογραφιών , ώστε να μην έχω άσπρα border δεξιά και αριστερά (επέλεξα χαρτί 4"Χ6").
Δεν το έκανα σκεπτόμενος να κόψω τα περιθώρια αυτά .
Τελικά για να μην υπάρχουν border , αυτοί έκοψαν από πάνω και κάτω με αποτέλεσμα κομμένα πόδια η κεφάλια σε όποιες φωτογραφίες ήταν οριακά .
Αφού δεν εκτυπώθηκε καν η υπογραφή που βάζω κάτω αριστερά .
Μου ξέφυγε κάποια ρύθμιση ;

Σε επικοινωνία μαζί τους , μου είπαν το σύστημα αυτόματα κάνει μεγέθυνση για να μην φαίνεται άσπρη μπάρα . Κάποια εύκολη λύση για να κάνω τις 4/3 φωτογραφίες έτοιμες για 5"Χ7" εκτύπωση ;

Το βρήκα , lightroom / crop και δεξιά βγάζει επιλογή aspect .

Όποιος θέλει photobook από το blurb.com υπάρχει προσφορά -30%
CODE: WONDERWOMEN30
Celebrate the wonder women in your life this Mother's Day with a custom book. Save 30% and have your book in time for Mothers Day by ordering by April 30.
*Offer valid through April 30, 2015 (11:59 p.m. local time). Valid for printed books made by you. A 30% discount is applied to your product total with no minimum order required. Maximum discount is USD $100, GBP £65, EUR 75, CAD $100, or AUD $100 off product total. This offer is good for one-time use, and cannot be combined with volume discounts, other promotional codes, gift cards, or used for adjustments on previous orders.

Αν και δεν ταιριαζει ακριβως στο θεμα, για να μην ανοιγω καινουριο νημα, ειχα καποιους προβληματισμους. Τον τελευταιο καιρο εκτυπωνω φωτογραφιες για μενα και για συγγενεις και εχω παρατηρησει οτι τα μεγεθη των κορνιζων ειναι λιγο περιεργα.

Το πιο συνηθισμενο μικρο μεγεθος ειναι το 10x15cm (4x6"), που ειναι λογικο μιας και οι περισσοτερες καλες μηχανες τραβανε σε αυτο το format, εκτος απο m43 και compact, οπως και το 35mm film ηταν το πιο διαδεδομενο.

Το αμεσως μεγαλυτερο συνηθισμενο μεγεθος ειναι το 13x18cm (5x7"), το οποιο δεν μου βγαζει πολυ νοημα γιατι δεν ειναι 18x12cm ωστε να ακολουθει την ιδια αναλογια. Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι θα εβγαζε κλασματικα νουμερα σε inches και για να ειναι πιο ευκολο επικρατησε.

Μετα υπαρχει το 15x20cm (6x8") που καταλαβαινω την υπαρξη του, αφου υπαρχουν φωτογραφικες μηχανες που τραβανε σε αυτο το format.

To 15x23cm (6x9") κυκλοφορει, αλλα δεν ειναι δημοφιλες στο εξωτερικο και σχεδον ανυπαρκτο στην Ελλαδα. Παλι δεν ειναι ξεκαθαρος ο λογος.

Το 20x25cm (8x10") ειναι επισης δημοφιλες σε Ελλαδα και εξωτερικο, παρολο που δεν ειναι native σε καμια συγχρονη ψηφιακη μηχανη απ'οσο ξερω.

Τελος, συνηθισμενο ειναι και το 20x30cm (8x12"), που το βρισκω λογικο.

Το ξερω πως συχνα μπορεις να κανεις crop στα διαφορα μεγεθη, αλλα νομιζω η ουσια να καδραρεις τη φωτογραφια στη μηχανη και οχι καθε φορα να θυμασαι να αφηνεις πιο ανοιχτο καδρο για να μπορεις να κροπαρεις μετα. Στην Αγγλια π.χ που εχω παει σε αρκετα μαγαζια με κορνιζες, παντου βλεπεις 6x4", 7x5" και 10x8". Ξερει κανεις πως επικρατησαν τα δυο τελευταια?

Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Καλημέρα στην παρέα!

Σε 1.5 μήνα θα έχω τη χαρα να φωτογραφίσω σε βάπτιση ενός πολυ καλού μου φίλου. Ήθελα να σας ρωτησω αν αξίζει να κάνουμε το άλμπουμ της μικρής απο το bonusprint. Η τιμές ειναι αρκετά καλές ακομα και χωρίς κουπόνι.

Πως ειναι η ποιότητα εκτύπωσης,εχει δοκιμάσει κανεις να μου δείξει έστω και απο φωτο κανένα δείγμα;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Θα σου ανεβάσω εγώ πιο μετά κάτι να δεις.
Να περιμένεις να βγάλει το κουπόνι με τις 100 σελίδες και τότε να το φτιάξεις.
Όταν θα υπάρξει προσφορά θα το ανεβάσω.

Εγινε σε ευχαριστώ!

Βασικά το ποτε θα γίνει δεν εξαρτάται αποκλειστικά απο εμένα..

Εισαι ικανοποιημένος γενικά με το συγκεκριμένο;

Πανο μη με ξεχάσεις :)