Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ναι ειναι layflat, το χω δώσει ήδη, θα βάλω καμια φώτο μόλις μπορω.

Παρηγεειλα κ 2ο με αλλο email. :)
εδω λεει
Hard Cover Layflat Photo Book
8x8 Hard Cover, 20 Pages
$35.00 FREE
τα 12 δολαρια ειναι τα μεταφορικα δηλαδη?

Ναι μπήκα και το είδα τα μεταφορικά είναι.

Γίνεται με άλλο μειλ αλλά στην ίδια διεύθυνση? Γιατί διάβασα στους όρους ότι δε γίνεται.

και εγω πηρα ενα 40χ30 αλλα παρολο τις προσδοκιες μου και την καλητερη αναλυση που εβαλα , δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα. μια θολουρα βλεπω σε φωτος που ηταν αριστες...
Εμένα δεν μου άρεσε η χρωματική απόδοση στο έγχρωμο photobook . Υπήρχε μια κιτρινίλα σε όλες τις φωτογραφίες.
Στο ασπρόμαυρο ήταν καλύτερα τα πράγματα.

ξερει κανεις που μπορω να τυπωσω καποιες φωτο σε καδρακια (μεγεθους Α4 περιπου) ?
Για το τοιχο τα θελω...

Μόλις μπήκα να το ποστάρω.
Πολύ καλές προσφορές.
Ειδικά οι εκτυπώσεις τους στις φωτογραφίες αξίζουν με τα χίλια.

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Έχει παραγγείλει κάποιος στο συγκεκριμένο για να μας πει για το κόστος των μεταφορικών και την ποιότητα του photobook;
Μπορώ να αγοράσω την/τις προσφορά/ές μέχρι 1/6 και να την υλοποιήσω σε εύθετο χρόνο (δεν βρήκα αντίστοιχο όρο);

Last edited:

Από το bonusprint έχω πάρει κάποιες φορές αλλά την άλλη προσφορά που είναι 25 λίρες 80 σελ. Εκεί αν και λέει δωρεάν μεταφορικά όταν πήγα να παραγγείλω μου έβγαλε 1 λίρα επιπλέον (παλιά ήταν τελείως δωρεάν). Σ'αυτήν εδώ την προσφορά δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο.

Όσον αφορά την ποιότητα, γενικά είμαι ικανοποιημένος. Μόνο στο τελευταίο είχα ένα θέμα όπου είχα κάποιες βραδυνές με έντονα μπλε φώτα και στην εκτύπωση βγήκαν ξεθωριασμένα (τα μπλε μόνο).

Οι 50 σελίδες πόσο έρχονται σε photobook bonuprint στο περίπου η πιο οικονομική λύση;Αν μπορεί κάποιος ,για να μην ανοίγω όλες τις προσφορές και βάζω κωδικούς.

Δε χρειάζεται να κάνεις δοκιμές. Τις χαμηλότερες τιμές για το κάθε μέγεθος τις βλέπεις στο σαιτ. Αφού η προσφορά σου λέει δωρεάν οι εξτρα σελίδες, όσες και να βάλεις την ελάχιστη τιμή θα πληρώσεις. Συν τα μεταφορικά 5 λίρες.

ναι ,μπερδεύτηκα με τις εκτυπώσεις φωτογραφιών ,μιας και δεν μου άνοιγε το site εκείνη τη μέρα,γι αυτό ρώτησα

σχετικά με την προσφορά του bonusprint:

για landscape L μέγεθος με φουλ εξτρα (premium flat & gloss finish) το book πάει στις 79,18λίρες (τελική με μεταφορικά) ανεξαρτήτως αριθμού σελίδων & με χρήση του κωδικού XPAGES05

το ποσό είναι αρκετά τσιμπημένο αλλά ίσως αξίζει για πολυσέλιδα books 100+ σελίδων

για μικρότερα books είναι καλύτερο να δοκιμάσει κάποιος τον κωδικό για FFAM40 για απευθείας -40%

Last edited:

Χωρίς τα extra ,το photobook που αναφέρεις, είναι 29.98 λίρες για μέχρι 96 σελίδες επιπλέον από αυτές που έχει ,που πάλι το θεωρώ καλή προσφορά.Επίσης , έδωσα παραγγελία για 100 φωτογραφίες 7.5´x 5´ ,ματ και με περιθώρια και στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά 12.69 λίρες.

Λοιπόν ,εκτός από τις κλασικές γυαλιστερές ,που έβγαζα κατά καιρούς και οι ματ της bonuprint είναι εκπληκτικές και οι καλύτερες που έχω δει ως τώρα με μόνη εμπειρία βέβαια 4-5 κοντινά καταστήματα της περιοχής μου που τυπώνω συνήθως σε Αθήνα και επαρχία. Θα δοκιμάσω και το άλμπουμ πριν λήξει η προσφορά.

Τόσο καλές;
Οι γυαλιστερές που παίρνω τόσο καιρό φυσάνε.
Στο ασπρόμαυρο τι προτείνετε Ματ ή γυαλιστερό;

Πολύ καλλιτεχνικές ,ειδικά με περιθώρια.Πλέον ,μόνο ματ θα τυπώνω ,αλλά γούστα είναι αυτά .Το μόνο κακό είναι ότι από τις 100 που τύπωσα οι 4-5 μου βγήκαν πιο σκοτεινές από ό,τι ήταν ,δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Καμιά ιδέα για εκτυπωτή για οικιακή εκτύπωση φωτογραφιών μέχρι 200 ???

Λοιπόν,το απλό hardcover landscape της bonuprint είναι ,όπως αναμενόταν,καλύτερο του αντίστοιχου του huggler ,στις λεπτομέρειες όμως,όχι κάτι σημαντικό ,ώστε να δικαιώσει την πιο ακριβή τιμή .Θα ήθελα να ρωτήσω αν με γυαλιστερές σελίδες η εκτύπωση photobook στο bonuprint δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από τις απλές που παρέλαβα και ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα με την εκτύπωση φωτογραφιών .Ομοίως και με flat pages η ίδια ερώτηση.Τέλος ,έχω πάντα το εξής πρόβλημα όταν κάνω upload φωτογραφίες : δε μου εμφανίζει τα thumnails ,για να κάνω επεξεργασία ,όταν βγάζει ειδοποίηση crop.

Καθυστερημένα λίγο ,50% στις φωτογραφίες του bonuprint με τον κωδικό PRINTS50 ,λήγει αργά το πρωί όμως. Κατέφθασε τις προάλλες και το άλμπουμ μαζί με μερικές μεγάλες (30χ20) φωτογραφίες.

DSCF9619.jpg

DSCF9625.jpg

DSCF9631-2.jpg

Εδώ και οι υπόλοιπες

1. https://s27.postimg.org/9pnst944j/DSCF9628.jpg

2. https://s27.postimg.org/cm0lce9kz/DSCF9627.jpg

3. https://s28.postimg.org/r1wa52sj1/DSCF9626-2.jpg