Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

τρομερή προσφορά από το bonusprint

-60% σε όλα τα είδη με τον κωδικό FRIDAY60

απ'οσο θυμάμαι δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ τέτοια έκπτωση, ειδικά σε ο,τι πάρεις

ισχύει μέχρι τη Δευτέρα

παρ'ολα αυτα για photobook θα έπαιρνα το Ελληνικο του myikona για να ενισχυσω και τους δικους μας, ειδικα οταν βγάζουν τέτοιες σουπερ προσφορές

Στο Bonusprint, εκτος απο το layflat premium, αξιζει το glossy? (Σε φωτογραφιες, προτιμω συνηθως τις matte εκτυπωσεις)

Στο Bonusprint, εκτος απο το layflat premium, αξιζει το glossy? (Σε φωτογραφιες, προτιμω συνηθως τις matte εκτυπωσεις)

Πλέον έχω κατασταλλάξει σε 30χ30 hardcover, layflat premium ,χωρίς glossy. Ομοίως στις φωτογραφίες matt πάντα επιλέγω. Για μένα δεν τα αξίζει τα έξτρα λεφτά ,αλλά είναι θέμα αισθητικής/γούστου .Αν είχε επιλογή layflat το landscape XL ,θα το επέλεγα,αλλά δεν...

Update: Το glossy της bonusprint μου αρέσει περισσότερο σε κανονικές σε σελίδες σε σχέση με layflat.Δηλαδή, όπως είπα παραπάνω, matt + layflat ή glossy+απλές.

layflat+ glossy = το πιο ακριβό ,όχι το καλύτερο (για μένα πάντα)

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Υπάρχουν κάποια tip στο ανέβασμα των φωτογραφιών για καλύτερο αποτέλεσμα;
(τύπος χρωμάτων, φωτεινότητα, JPEG 100%, κλπ)

Εκτύπωση φωτογραφιών

Καλησπέρα σε όλους,

δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ενα φωτογραφείο να εκτυπώσω φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη και πάνω απ όλα με καλά χρώματα . Πήγα σε δυο μαγαζιά της γειτονιάς και είναι να κλαις!!!!

Μιλάω για νότια αλλά και κέντρο δεν έχω πρόβλημα

Απάντηση: Εκτύπωση φωτογραφιών

https://www.bonusprint.co.uk
Παρέλαβα προχτές μεγάλη παραγγελία για εμένα και φίλους.
Σούπερ αποτέλεσμα σε χαρτί fuji color crystal archive paper supreme και τιμή
Φοβερή τώρα που τρέχει κουπόνι 50% Off σε όλα στο site με κωδικό SMMR50 μέχρι τις 30 Ιουλίου.
Τα μεταφορικά στις εκτυπώσεις των φωτογραφιών είναι 4 λίρες όσες και να πάρεις.
Οπότε σε μια παραγγελία 500 φωτογραφίες σου βγαίνει 1 λεπτό επιπλέον για κάθε μία.
Τζάμπα.

Re: Εκτύπωση φωτογραφιών

δλδ 10λεπτά η κάθε φώτο ? ζητας κάπου για Fuji χαρτί ή είναι default ?

Απάντηση: Εκτύπωση φωτογραφιών

Στάνταρ είναι το fuji χαρτί και στο γυαλιστερό και το ματ, το οποίο ματ έχει επιπλέον χρέωση ένα λεπτό στη φωτογραφία.
Το πιο συμφέρον σε τιμή μέγεθος είναι το 13Χ18 που βγαίνει μόνο 2-3 λεπτά πιο πάνω από το 10Χ15 και επίσης πολύ καλή τιμή έχει και το 20Χ30(Α4) που βγαίνει πιο κάτω αρκετά από ευρώ.
Τελευταία παραγγελία πολύ μεγάλη έγινε στις 10/7, 11/7 δόθηκαν στην ups και 19/7 τις είχα στην Τήνο με Γενική ταχυδρομική.
Γενικά είναι πολύ τίμιοι σε όλα τους και στο after sales.
Τελειώνοντας να πω ότι θέλει προσοχή στο μόνιτορ που βλέπεις τις φωτογραφίες να μην βλέπεις αλλά και μετά να φταίνε οι Άγγλοι που δεν έχει την ίδια χρωματική πιστότητα. Την επιλογή που έχει για αυτόματες διορθώσεις από το λογισμικό τους δεν την επιλέγω αν και μια φορά που τη διάλεξα δεν έκανε κάτι το συγκλονιστικό.
Ελπίζω να βοήθησα.
Ότι θέλετε ρωτήστε.

Δηλαδή το διόρθωσαν το πρόβλημα με τις σκούρες ματ φωτογραφίες; Σε photobook ματ ή γυαλιστερές φωτογραφίες δεν είχα θέμα ,όμως σε ματ είχα σκούρες και σκεφτόμουν να επιλέξω τις αυτόματες διορθώσεις από το λογισμικό τους.Κατά τ'άλλα τα hardcover photobooks είναι τοπ,ήδη αναμένω 3 .

Δεν ξέρω αυτό που λες, όσες ματ ήρθαν που ήταν μιας φίλης έδειχναν εντάξει και μάλιστα ήταν οι περισσότερες από κινητό.

60% στις φωτογραφίες με κωδικό FLASH60 από την bonusprint,λήγει σήμερα αργά το βράδυ.

Παρέλαβα τα αλμπουμ σήμερα ,ίσως άλλαξε η ποιότητα του χαρτιού ,μου φαίνονται ελάχιστα πιο λεπτά και το χαρτί μάλλον λίγο διαφορετικο .Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι χειρότερο ή καλύτερο ,μιας και θα το συγκρίνω με τα παλιά άλμπουμ τέλος του μήνα.

σε πόσες μέρες έρχεται απο το bonusprint?

Καλησπέρα, στο παρελθόν είχα δοκιμάσει το blurb για κάποιο προσωπικό άλμπουμ. Ωστόσο σε αυτό το thread δεν βλέπω να το πολύ συζητάτε... Τώρα θέλω να κάνω το album για τον γάμο μου. Ποιο προτείνετε? Έχω αρκετά αρχεία μεγάλου μεγέθους και raw.

Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

σε πόσες μέρες έρχεται απο το bonusprint?
8 μέρες έκανε σε μένα ένα Layflat Premium 100 σελίδων που πήρα πρόσφατα.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Αποφάσισα κι εγώ να ξεκινήσω να τυπώνω καμιά φωτογραφία... Έχω δημιουργήσει 2 photobooks στο myikona και περιμένω να παραλάβω.
Διαβάζω ότι οι περισσότεροι εκτυπώνετε από τα bonusprint, blurb,... και λοιπά sites του εξωτερικού. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα με το myikona; Δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω μαγαζί, απλά ρωτάω επειδή αποφάσισα να τυπώσω εκεί 2 album και θέλω να ξέρω τι να περιμένω όταν θα παραλάβω από πλευράς ποιότητας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :ernaehrung004:

Υ.Γ.: 1ο post μετά από πολυυυυυυυυ καιρό... :2thumb22sup:

Εχει πάρει κάποιος κάποιο mounted print ? θα ηθέλα κάποιες φώτο απο τον γάμο για να τις κρεμάσω. Τι λέτε?

Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Εσυ φιλε μου ευχαριστησες και ειχα κι εγω την ιδια απορια με σενα, αλλα απαντηση τζιφος. Αν δεν υπαρχει υπονια αντιπαραθεσης εξοπλισμου, οπως ειδαμε και προσφατα, σχολιο δεν παιρνεις εγκαιρως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Οι περισσότεροι τυπώνουν εκεί που βρίσκουν πιο φθηνά και όχι απαραίτητα πιο ποιοτικά. Περιμένουν προσφορές μεταχρονολογημένες με κουπόνια αγοράς και τις εκμεταλλεύονται πριν λήξουν. Ποιοτικά θα βρεις εκτυπώσεις και Ελλάδα , το ζήτημα είναι τι θα πληρώσεις.