Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις

Mετά από αρκετά photobooks στο bonusprint έκανα κι ένα μεγάλο myikona πρόσφατα, αλλά δεν τρελάθηκα, μουντή μου φάνηκε η εκτύπωση, χωρίς ζωντάνια.
Στο επόμενο θα ξαναπροτιμήσω bonusprint.

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Όπως τα λέει ο Κώστας, προσφορές ψάχνουμε.
Το myikona μπορώ πια να πω ότι είναι μόνο για τη black-friday και την προσφορά των 20 ευρώ και ούτε ευρώ παραπάνω.
Η εκτύπωση τους είναι αρκετά μέτρια και μου το επιβεβαίωσε πρόσφατα και επαγγελματίας.
Το bonusprint το έχω δουλέψει πολύ και είναι αρκετά τίμιο όταν βγάζει προσφορές 50% κτλ.
Να ξέρετε πάντως ότι η ψηφιακή inject εκτύπωση έχει περιορισμούς και δεν μπορεί να πιάσει το ταβάνι άλλων μορφών εκτύπωσης.
Blurb δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω τι γίνεται πια με το τελωνείο έχω δει όμως τυπωμένο και δεν παρατήρησα κάτι φοβερό, μια συνηθισμένη καλή εκτύπωση.
Ελπίζω να βοήθησα.

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

To bonusprint είναι το πιο ποιοτικό και συμφέρει στην εκτύπωση φωτογραφιών με κουπόνι 50% ,ενώ από τα 3 καταστήματα που έχω χρησιμοποιήσει έχει τα καλύτερα albums σε ακριβές αρχικές τιμές. .Υπόψιν τα κουπόνια τα καλά έρχονται με email .Το site όταν δίνει 30%-40% ,στα emails έρχονται 50%.Προσωπικά αναμένω το blackfriday για κανα 60άρι % από bonusprint.
Πριν 2 χρόνια είχα φτιάξει hardcover album 50 σελίδες από το huggler.com με 8 ευρώ.Επίσης με 5 ευρώ softcover 100 σελίδες ,spiral κ.α. ,όταν είχε κάνει τρελή προσφορά μιας και έπαιρνε πολλαπλά κουπόνια.Μέτρια ποιότητα,αλλά με 8 ευρώ ήταν σα να κλέβεις εκκλησία.

Εδώ τα πιο πρόσφατα album του bonusprint με layflat σε ματ,30χ30,120σελίδες .Το θετικό με το bonusprint είναι ότι φτιάχνεις δικά σου layouts ,εκτός από τα έτοιμα,όπως τα παρακάτω.

V20_K2274.jpg

V20_K2270.jpg

V20_K2272.jpg

V20_K2258.jpg

V20_K2250.jpg

V20_K2255.jpg

V20_K2265.jpg

V20_K2262.jpg

V20_K2264.jpg

V20_K2252.jpg

V20_K2261.jpg

Να σαι καλά φίλε! Εξαιρετικά κατατοπιστικος!

Skywriter55 :grinning-smiley-043

Έχω φτιάξει ήδη 2 στο Myikona, 1 στο Bonusprint και 1 στο Mixbook και τα περιμένω για να συγκρίνω και να μπορέσω να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Στο Bonusprint παρήγγειλα το Layflat, ενώ τα άλλα 3 είναι κανονικά με hardcover. Εν αναμονή λοιπόν :popcorn:

Mounted Print εχει τυπώσει κανείς απο το Bonusprint ? θα με ενδιέφερε τα σχόλια σας.

χαχα ισχυει! Θενξ για τις πληροφοριες!

Από Shutterfly έχει εκτυπώσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Τα reviews που διαβάζω λένε πολύ καλά λόγια και για πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης στα photobooks

Επειδή έκανα κι εγώ ένα 100αρι πρόσφατα, το Layflat είναι σαν 2 μικρότερα άλμπουμ κολλημενα κάπου στη μέση?
To bonusprint είναι το πιο ποιοτικό και συμφέρει στην εκτύπωση φωτογραφιών με κουπόνι 50% ,ενώ από τα 3 καταστήματα που έχω χρησιμοποιήσει έχει τα καλύτερα albums σε ακριβές αρχικές τιμές. .Υπόψιν τα κουπόνια τα καλά έρχονται με email .Το site όταν δίνει 30%-40% ,στα emails έρχονται 50%.Προσωπικά αναμένω το blackfriday για κανα 60άρι % από bonusprint.
Πριν 2 χρόνια είχα φτιάξει hardcover album 50 σελίδες από το huggler.com με 8 ευρώ.Επίσης με 5 ευρώ softcover 100 σελίδες ,spiral κ.α. ,όταν είχε κάνει τρελή προσφορά μιας και έπαιρνε πολλαπλά κουπόνια.Μέτρια ποιότητα,αλλά με 8 ευρώ ήταν σα να κλέβεις εκκλησία.

Εδώ τα πιο πρόσφατα album του bonusprint με layflat σε ματ,30χ30,120σελίδες .Το θετικό με το bonusprint είναι ότι φτιάχνεις δικά σου layouts ,εκτός από τα έτοιμα,όπως τα παρακάτω.

V20_K2274.jpg

V20_K2270.jpg

V20_K2272.jpg

V20_K2258.jpg

V20_K2250.jpg

V20_K2255.jpg

V20_K2265.jpg

V20_K2262.jpg

V20_K2264.jpg

V20_K2252.jpg

V20_K2261.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος και βλέπω καλά, οι φωτογραφίες που έβαλε ο φίλος είναι από Layflat Photobook. Οπότε έτσι θα είναι και το δικό σου, αναλόγως βέβαια το μεγεθος του photobook και σε τι αναλογίες το παρήγγειλες.

Ένα άλμπουμ είναι .Το high gloss είναι πιο ακριβό από το ματ ,προσωπικά δε νομίζω οτί αξίζει τα παραπάνω χρήματα ,αλλά γούστα είναι αυτά .Το έχω ξαναγράψει ,σε gloss ,αν κάνω ποτέ ,δε θα επιλέξω lay flat ,μόνο αυτοί οι συνδυασμοί μου αρέσουν matt+ layflat ή gloss χωρίς layflat. Απλά χωρίς layflat , οι σελίδες είναι πιο λεπτές.

SMART50 - 50% στα photobooks του bonusprint ως 6 Σεπτεμβρίου.

Που ο καλος καιρος που τα φτιαχναμε με -75%, μεγαλοπιαστηκε και η bonusprint (και πολυ καλα εκανε). Παρολαυτα δε βλεπω και τιποτα καλυτερο και οικονομικο, το myikona που ειδα απο φιλο δε μαρεσε. Αμα εχει κανεις καμια αλλη προταση δοκιμασμενη ας μας πει.
Επισης εκτυπωση φωτογραφιων 50x70 σε χαρτι 150gr αξιζει; Ξερει κανεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αν δεν κάνω λάθος και βλέπω καλά, οι φωτογραφίες που έβαλε ο φίλος είναι από Layflat Photobook. Οπότε έτσι θα είναι και το δικό σου, αναλόγως βέβαια το μεγεθος του photobook και σε τι αναλογίες το παρήγγειλες.

Γύρισα σήμερα κι έβγαλα μερικές γρήγορες φωτογραφίες με το κινητό σχετικά με αυτό που έγραψα πιο πάνω. Επίσης, μετά από δύο εβδομάδες που έκατσε στο σαλόνι το album, οι σελίδες έγιναν λίγο κυματιστές.

avpyps.jpg

6ye3d0.jpg

10hk76w.jpg

Στο myikona που δοκίμασα πριν καιρό, η σελιδοποίηση ήταν προβληματική.
Πιθανόν λόγω software builder.
Αν επιλέξεις τα δικά τους αυτόματα templates, η μισή επιφάνεια της σελίδας θα έβγαινε λευκή. Όχι ικανοποιητική δουλειά δυστυχώς...
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο, το bonusprint που βάλατε φαίνεται καλό.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk