Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ερώτηση: περίμενω από το bonusprint.co.uk ένα photobook. Το στείλανε στις 24/08 αλλά το email που έλαβα δεν είχε tracking number. Πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει και με ποια μεταφορική να το περιμένω; ΕΛΤΑ;

Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Στο e-mail που στελνουν με τιτλο "Your order is on its way" ουτε εμενα ειχε tracking. Μου ηρθε την ιδια μερα ξεχωριστο e-mail απο τη UPS με tracking number. Εκανε 6 μερες να ερθει απο Ολλανδια.

Το δικο μου album πως σου φανηκε σε σχεση με του Skywriter? Αυτο το κολλημα των 2 σελιδων ακριβως στη μεση του album ειναι φυσιολογικο? Γιατι, οπως φαινεται και στη 2η φωτογραφια που ανεβασα, κανει ενα κενο στις κλειστες σελιδες, που το album του Skywriter δεν φαινεται να εχει.

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Στέλνουν και με ΕΛΤΑ ,χωρίς tracking number. Επίσης ,με UPS κάνει κατά μέσο όρο 2-2μιση βδομάδες σε όσα έχω πάρει,περιέργως μου αργούνε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Στο e-mail που στελνουν με τιτλο "Your order is on its way" ουτε εμενα ειχε tracking. Μου ηρθε την ιδια μερα ξεχωριστο e-mail απο τη UPS με tracking number. Εκανε 6 μερες να ερθει απο Ολλανδια.

Το δικο μου album πως σου φανηκε σε σχεση με του Skywriter? Αυτο το κολλημα των 2 σελιδων ακριβως στη μεση του album ειναι φυσιολογικο? Γιατι, οπως φαινεται και στη 2η φωτογραφια που ανεβασα, κανει ενα κενο στις κλειστες σελιδες, που το album του Skywriter δεν φαινεται να εχει.

Από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να διακρίνω την ποιότητα. Αυτό που μπορώ να δω είναι στο δικό σου να υπάρχει στο κόλλημα των 2 σελίδων ένα μικρό πρόβλημα. Άλλωστε κάπως έτσι δημιουργείται το layflat, με ένωση των σελίδων.

Να πω προς το παρόν τη δικιά μου άποψη. Έχω παραλάβει από MyIkona και απο MixBook. Τουλάχιστον ένα κλικ (ίσως και δύο) καλύτερη η Mixbook σε όλα τα σημεία: ποιότητα εκτύπωσης, ποιότητα cover και κυρίως ποιότητα βιβλιοδεσίας. Αναφέρομαι σε κανονικά photobooks κι όχι σε layflats. Στο Mixbook οι σελίδες παρολα αυτά ανοίγουν πολύ, σχεδόν σαν layflat που λέει ο λόγος. Σε αντίθεση με το myikona που είναι κολλημένες σε πιο ψηλά κι έτσι το άνοιγμα μεταξύ 2 σελίδων δεν είναι και τόσο εύκολο.

Βέβαια. για να πούμε και τα καλά της υπόθεσης, το χαρτί της myikona είναι σαφώς πιο χοντρό από αυτό του Mixbook. Και σαν ποιότητα εκτύπωσης δεν είναι άσχημο, ιδίως όταν αγοράσεις κάποια προσφορά από το εν λόγω κατάστημα. Είμαι πάντοτε υπέρ των ελληνικών προσπαθειών. Έχουν και καλό support, όσες φορές τους χρειάστηκα, δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Περιμένω να παραλαβω από bonusprint για να μπορέσω να έχω κι εκεί μια γνώμη.

Σημείωση: το mixbook ενώ έχει το καλύτερο software κι από τα 3 που προανέφερα και πλήθος δωρεάν θεμάτων, δυστυχώς δεν υποστηρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ ελληνικά, ότι font και να επιλέξεις... Σε αντίθεση με το bonusprint που αν επιλέξεις το κατάλληλο font μπορείς να γράψεις ελληνικά κείμενα.

55% για παραγγελίες πάνω από 50 λίρες από την Bonusprint ως τις 25/9 .Κωδικός: 40MILL

Νομίζω πώς ναι ,είναι για όλα τα προϊόντα

EARLYBIRD18 ως τις 21/10 από την bonusprint .-60% σε όλα για αγορές πάνω από 30 λίρες και δεν έχω προλάβει να φτιάξω ούτε φωτογραφίες ούτε άλμπουμ :furious3:.Άρα στο black Friday θα πέσει κανά 70άρι άραγε;

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.
Στο myikona.gr τα εκτπωτικα κουπόνια που πουλάνε έχουν ημερομηνία λήξης βλέπω.
Αν περάσει η ημερομηνία αυτή, τι γίνεται;

Από προσωπική εμπειρία (*κουμπάρος), έχασε την δυνατότητα να το κάνει όσα τηλ και να πήρε....

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Παρήγγειλε κανείς πρόσφατα από bonusprint?
Με ποια μεταφορική έρχεται, και υπάρχει θέμα με τελωνείο?

Ευχαριστώ.

Δεν θυμάμαι με ποια ήρθαν αλλά δεν είχαν τελωνείο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν θυμάμαι με ποια ήρθαν αλλά δεν είχαν τελωνείο.

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα. Νομίζω ειναι το πιο σχικό νήμα για να ποστάρω. Έχω ξεκινήσει απο πέρυσιι ως 2ος φωτογράφος σε μυστήρια. Φέτος έχω σκοπό ν' αναλάβω και κάποια δικά μου. Προσωπικά δεν έχω εμπειριά απο ελληνικά μαγαζιά εκτύπωσης και 1η φορά διάβασα εδώ για blueprint κλπ. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε σχέση ε εξωτερικό χωρίς να δικαιολογείται αυτή? Π.χ ένα άλμπουν 30χ30 120 σελίδων (νομίζω αυτό εινναι το κλασσικό που δίνεται, σωστά?) πόσο το βρίσκεται συνήθως?
Ευχαριστώ

Μετά την 1η προσπάθεις να φτιάξω το photobook έχω να παρατηρήσω οτι οταν βάζω κάποιες ´φωτος μεσα στο layer τα χρώματα είναι πιο πορτοκαλί απ' οτι οι κανονικές φωτος. Επίσης οι ασπρόμαυρες είναι λίγο πιο υπερφωτισμένες (στα άσπρα) και έχουν αρκετό κόκο (θόρυβο) σε σχέση με την κανονική. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλο ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα. Νομίζω ειναι το πιο σχικό νήμα για να ποστάρω. Έχω ξεκινήσει απο πέρυσιι ως 2ος φωτογράφος σε μυστήρια. Φέτος έχω σκοπό ν' αναλάβω και κάποια δικά μου. Προσωπικά δεν έχω εμπειριά απο ελληνικά μαγαζιά εκτύπωσης και 1η φορά διάβασα εδώ για blueprint κλπ. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε σχέση ε εξωτερικό χωρίς να δικαιολογείται αυτή? Π.χ ένα άλμπουν 30χ30 120 σελίδων (νομίζω αυτό εινναι το κλασσικό που δίνεται, σωστά?) πόσο το βρίσκεται συνήθως?
Ευχαριστώ

Bonusprint εννοείς; Το 30x30 με 120 σελίδες matte και layflat premium μου ερχόταν ~58 λίρες ,ενώ glossy +15 λίρες επιπλεον ,με 60% κουπόνι .Έχει διάφορα μεγέθη όμως ,τα οποία έρχονται φθηνότερα. Μάλιστα επειδή είχα κάνει 2 παραγγελιές μέσα σε 12 μήνες μου έδωσαν κουπόνι για 50 δωρεάν φωτογραφίες.

Μετά την 1η προσπάθεις να φτιάξω το photobook έχω να παρατηρήσω οτι οταν βάζω κάποιες ´φωτος μεσα στο layer τα χρώματα είναι πιο πορτοκαλί απ' οτι οι κανονικές φωτος. Επίσης οι ασπρόμαυρες είναι λίγο πιο υπερφωτισμένες (στα άσπρα) και έχουν αρκετό κόκο (θόρυβο) σε σχέση με την κανονική. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλο ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ

Κάνει auto adjust αυτόματα . Το προτιμώ και στις φωτογραφίες ,γιατί έρχονται μερικές φορές παρτίδες με σκοτεινές.

Bonusprint εννοείς; Το 30x30 με 120 σελίδες matte και layflat premium μου ερχόταν ~58 λίρες ,ενώ glossy +15 λίρες επιπλεον ,με 60% κουπόνι .Έχει διάφορα μεγέθη όμως ,τα οποία έρχονται φθηνότερα. Μάλιστα επειδή είχα κάνει 2 παραγγελιές μέσα σε 12 μήνες μου έδωσαν κουπόνι για 50 δωρεάν φωτογραφίες.

Κάνει auto adjust αυτόματα . Το προτιμώ και στις φωτογραφίες ,γιατί έρχονται μερικές φορές παρτίδες με σκοτεινές.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι με συγχωρείς. Το bonusprin εννοώ.
Γενικκότερα στα μυστήρια δίνεται το 30x30 σωστά, και οχι το landscape.
Τέλος, εκτός το θέμα του φωτισμού είναι και η αύξηση του κόκου καθώς επίσης και η μικρη αλλαγή στο χρώμα (πιο πορτοκαλί) . Έχεις παρατηρήσει κατι τετοιο ?

Παίρνω Bonusprint αρκετά χρόνια. Παίρνω το ματ. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Λέτε αν πάρω το glossy να είναι καλύτερο;

Re: Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι με συγχωρείς. Το bonusprin εννοώ.
Γενικκότερα στα μυστήρια δίνεται το 30x30 σωστά, και οχι το landscape.
Τέλος, εκτός το θέμα του φωτισμού είναι και η αύξηση του κόκου καθώς επίσης και η μικρη αλλαγή στο χρώμα (πιο πορτοκαλί) . Έχεις παρατηρήσει κατι τετοιο ?

Πορτοκαλί όχι . Ομοίως ,με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο και πιο επαγγελματικό από bonuprint σε photobook ,αλλά δεν έχω βρει κάτι εντός ΕΕ.

Παίρνω Bonusprint αρκετά χρόνια. Παίρνω το ματ. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Λέτε αν πάρω το glossy να είναι καλύτερο;

Το glossy έχει περισσότερο clarity ,πιο έντονα χρώματα και ελαφρώς περισσότερη λεπτομέρεια.